Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα...

Το Χ800 αν το "μαγειρεψεις" σωστα,παει μια χαρα..Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια..Πηρα ενα,ενος φιλου και αφου το παλεψα 2-3 μερες το εφερα στα ισια του..

Εκει ομως ακριβως ειναι η ενσταση μου..

Γιατι δηλαδη?Αφου υπαρχει τροπος..Γιατι δεν το εκανε η ιδια η ΕΤΕΝ,πριν το κυκλοφορησει?

Για ποιο λογο η συγκεκριμενη εταιρια να μας αντιμετωπιζει σαν beta-testers των συσκευων της?

Ρε παιδια θα μπορουσατε να πειτε και σε μας τους ασχετους που ετυχε να το παρουμε πως ακριβως να το σεταρουμε για να δουλευει οκ????

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια θα μπορουσατε να πειτε και σε μας τους ασχετους που ετυχε να το παρουμε πως ακριβως να το σεταρουμε για να δουλευει οκ????

Ρωτα τον v@geli η ψαξε κανα μηνα μερα-νυχτα στα διαφορα φορουμ και θα βρεις την ακρη...

Η αλλιως πουλα το και παρε ενα με "αναλυση τετραετιας"(οπως λεει και ο φιλος v@gelis πιο πανω) για να κανεις τη δουλεια σου χωρις να πειραξεις ΤΙΠΟΤΑ...

Ετσι ειναι...

Δε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτο το κοσμο..:cool:

Αυτοι που το εχουν και του "βγαλανε τα ματια" και το "συμμαζεψαν",αυτοι πρεπει να σε βοηθησουν..

Αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι,αφου σε εριξαν στη λουμπα να το παρεις,τωρα σφυριζουν αδιαφορα..:whistle:

Εγω δυστυχως δεν το εχω στα χερια μου πια για να σε βοηθησω...

Ασε που και να το ειχα...τραβηξα τετοια ταλαιπωρια για να το σεταρω,που συγγνωμη αλλα δεν εχω το κουραγιο να το ξανακανω...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

• Administrators

Πώς να στήσετε σωστά το X800

Modpic.gif

Εξαιρετικος οδηγος...Τον χρησιμοποιησα σε μεγαλο βαθμο...

Αν και για τον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χρηστη pocketPC..Αυτον που ειχε Νοκια η τελως παντων ενα απλο κινητο η εστω ενα symbian..Θα του φανουν ΚΙΝΕΖΙΚΑ..

Gustave Flaubert

• Administrators
Εξαιρετικος οδηγος...Τον χρησιμοποιησα σε μεγαλο βαθμο...

Αν και για τον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χρηστη pocketPC..Αυτον που ειχε Νοκια η τελως παντων ενα απλο κινητο η εστω ενα symbian..Θα του φανουν ΚΙΝΕΖΙΚΑ..

Ean kapoios prospathisei na lysei oles tis apories tou diabazontas mono mia selida... panta kinezika tha tou fainontai!!! Pistevw kai egw pantws oti einai ekseretikos odigos gia katoxo X800. :)

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις για το x800 αλλά και για το Cruiser. Είμαι νέος (μελλοντικός) χρήστης και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα με το πρώτο μου pda απροβλημάτιστα. Ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε?? Το X800 ή το Cruiser?? Μ'ενδιαφέρει το gps, η μπαταρία(διάρκεια) και γενικά όπως όλους φαντάζομαι, η χρησιμοποίηση του pda χωρίς προβλήματα. Πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει η vga οθόνη από την qvga?? Τόσο χάλια θα είναι χωρίς vga οθόνη?? Και μία τελευταία ερώτηση. Αν το αγοράσω με αγγλικά wm6 πώς μπορώ να περάσω τα ελληνικά και από πού???

Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγνώμη αν κούρασα.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις για το x800 αλλά και για το Cruiser. Είμαι νέος (μελλοντικός) χρήστης και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα με το πρώτο μου pda απροβλημάτιστα. Ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε?? Το X800 ή το Cruiser?? Μ'ενδιαφέρει το gps, η μπαταρία(διάρκεια) και γενικά όπως όλους φαντάζομαι, η χρησιμοποίηση του pda χωρίς προβλήματα. Πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει η vga οθόνη από την qvga?? Τόσο χάλια θα είναι χωρίς vga οθόνη?? Και μία τελευταία ερώτηση. Αν το αγοράσω με αγγλικά wm6 πώς μπορώ να περάσω τα ελληνικά και από πού???

To Cruise afti ti stigmi thewreitai (mazi me to Kaiser) i kalyteri agora genikotera giati syndyazei poiotita, mnimi, taxytita kai xaraktiristika se ena poly aksiologo paketo.

To GPS tou den einai kalytero tou X800 alla kaneis kanonika ti douleia sou xwris problimata.

To thema tis othonis einai ligo ypokeimeniko, alloi den exoun kanena problima me tin QVGA kai alloi den mporoun xwris VGA. Kata ti gnwmi mou se tetoio megethos othonis (2.8") kai i QVGA einai mia xara.

Kai telos... ean to agoraseis me aggliko menu den mporeis na peraseis ta ellinika tis ACE Hellas, kati pou kata ti gnwmi mou den apotelei problima afou exoun brethei apsoges lyseis gia pliri ypostiriksi ellinikwn se sms kai elafes xwris to paramikro problima.

Modpic.gif

Kai telos... ean to agoraseis me aggliko menu den mporeis na peraseis ta ellinika tis ACE Hellas, kati pou kata ti gnwmi mou den apotelei problima afou exoun brethei apsoges lyseis gia pliri ypostiriksi ellinikwn se sms kai elafes xwris to paramikro problima.

Καταρχήν σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου!! Κι εγώ μάλλον προς τα εκεί καταλήγω.

Σκέφτομαι να το πάρω από το expansys που το έχει 550e αλλά είναι στα αγγλικά. Από το play247 και το Πλαίσιο έχει 700+ επειδή είναι στα ελληνικά???!!! Είναι μία διαφορά πιστεύω!! :rolleyes:

Όταν λες φίλε μου ότι δεν υποστηρίζει να βάλω ελληνική rom δεν μπορώ ακόμα ή γενικά με τίποτα???? Και αυτές τις λύσεις που μπορώ να τα βρω?? Υπαρχει κανένα site με προγράμματα και παιχνίδια???

Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι "ηλίθιες" αλλά είναι το πρώτο μου pda και γενικά η πρώτη μου επαφή με τέτοιο μηχάνημα. :O

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

• Administrators
Καταρχήν σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου!! Κι εγώ μάλλον προς τα εκεί καταλήγω.

Σκέφτομαι να το πάρω από το expansys που το έχει 550e αλλά είναι στα αγγλικά. Από το play247 και το Πλαίσιο έχει 700+ επειδή είναι στα ελληνικά???!!! Είναι μία διαφορά πιστεύω!! :rolleyes:

Όταν λες φίλε μου ότι δεν υποστηρίζει να βάλω ελληνική rom δεν μπορώ ακόμα ή γενικά με τίποτα???? Και αυτές τις λύσεις που μπορώ να τα βρω?? Υπαρχει κανένα site με προγράμματα και παιχνίδια???

Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι "ηλίθιες" αλλά είναι το πρώτο μου pda και γενικά η πρώτη μου επαφή με τέτοιο μηχάνημα. :O

To expansys einai akrws aksiopisto kai eksakolouthei na apotelei gia mena tin kalyteri lysi.

Oson afora ta ellinika, elliniki ROM den yparxei. H ROM aggliki einai apla i ACE Hellas bazei ta ellinika tis panw stin aggliki. Ta ellinika tis ACE Hellas mpainoun mono se syskeves pou einai agorasmenes apo Ellada. Synepws episima den mporeis na ta baleis se syskevi agorasmeni apo ekswteriko (opws px apo Expansys). Anepisima kapoia stigmi mporei na bgei kati alla pros to paron den yparxei.

Simeiwnw oti ta ellinika ta diabazei kanonika outws i allws, to mono problima einai to elliniko pliktrologio pou den exei alla tha tou baleis esy.

H kalyteri lysi gia elliniko pliktrologio einai to Pocket CM Keyboard kai gia elliniki anazitisi se epafes to iContact kai to Sunnysoft Contacts. Ola afta kathws kai polla alla tha ta breis etoima edw.

Site genikotera pou exei ta panta se programmata kai paixnidia einai to ipmart-forum.com.

Modpic.gif

To expansys einai akrws aksiopisto kai eksakolouthei na apotelei gia mena tin kalyteri lysi.

Oson afora ta ellinika, elliniki ROM den yparxei. H ROM aggliki einai apla i ACE Hellas bazei ta ellinika tis panw stin aggliki. Ta ellinika tis ACE Hellas mpainoun mono se syskeves pou einai agorasmenes apo Ellada. Synepws episima den mporeis na ta baleis se syskevi agorasmeni apo ekswteriko (opws px apo Expansys). Anepisima kapoia stigmi mporei na bgei kati alla pros to paron den yparxei.

Simeiwnw oti ta ellinika ta diabazei kanonika outws i allws, to mono problima einai to elliniko pliktrologio pou den exei alla tha tou baleis esy.

H kalyteri lysi gia elliniko pliktrologio einai to Pocket CM Keyboard kai gia elliniki anazitisi se epafes to iContact kai to Sunnysoft Contacts. Ola afta kathws kai polla alla tha ta breis etoima edw.

Site genikotera pou exei ta panta se programmata kai paixnidia einai to ipmart-forum.com.

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορα φιλαράκι!!:) Είσαι αρχηγός!!;);)

Cruiser η Kaizer μονο...

Αν δεν εχεις εμπειρια,ασε το Χ800..

Ειναι για εμπειρους χρηστες..

Gustave Flaubert

Με θέματα εγγύησης τί γίνεται με το expansys?

Υποθέτω αναλαμβάνει το expansys να αλλάξει ή να στείλει τη συσκευή στην εταιρεία?

Πόσο καιρό κάνει αυτό?

Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με εγγύηση?

In the Flesh?

• Administrators
Με θέματα εγγύησης τί γίνεται με το expansys?

Υποθέτω αναλαμβάνει το expansys να αλλάξει ή να στείλει τη συσκευή στην εταιρεία?

Πόσο καιρό κάνει αυτό?

Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με εγγύηση?

Eggyisi sou dinei to expansys alla apo ekei kai pera gia service prepei na to steileis esy stin etairia. To kalo me tin HTC einai oti i ACE Hellas se kalyptei kanonikotata se themata eggyisis (gia hardware problimata mono alla afto einai kai pou se noiazei) enw me ta ETEN prepei na to steileis sto ekswteriko me oti afto synepagetai.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Παιδια να κανω μια ερωτηση για το gps.Την πρωτη φορα που το ανοιξατε το χ800 ποσοι ωρα σας πηρε για να πιασει την θεση του?Ποσο καλο ειναι το gps του οσον αφορα την ευαισθησια του?δηλαδη θελει "ανοιχτο ουρανο" η δουλευει αρκετα καλα και μεσα σε σοκακια?

Join Playstation 3 underground :cool:

Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5

Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm

Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile

Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου!

Την πρώτη φορά όλα θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο. αλλά γενικά το gps του x800 είναι το καλύτερο. Τι σοκάκια?? Και σε υπόγεια πάρκινγκ πίανει ;) .

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Πιαδια μπορει καποιος με ελληνικο Χ800 να ποσταρει τα εξης 3 αρχεια

PREI_ZW4IN1_ETEN.CAB

PREI_ZUSUNNYSOFT_CERTIFIED.CAB

PREI_ZVSUNNYSOFT_ULC.CAB

μια και αυτα ειναι υπευθυνα για την μεταφραση του χ800 στα ελληνικα?

Join Playstation 3 underground :cool:

Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5

Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm

Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile

Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου!

Καλησπερα Παιδια, εχω ενα προβληματάκι με ενα Bluetooth Nokia BH 209 Hands Free, με το Χ800, ενω το αναγνωρίζει κανονικα το βγαζει σαν Hands Free, οταν πας να παρεις τηλ. κανει ενα Βομβο, και τιποτα αλλο, δοκιμασα σε αλλο τηλ το παρον Hands Free και δουλευει αψογα, qtek s200, qtek 8310, nokia 6300 , Nokia n73 Music edition χω και αλλα 2 Hands Free Siemens HB 600 και nokia BH 100 Τα οποία δουλευουν μια χαρα με το Χ800, Καμια Ιδεα κανείς?
It&C My Company Dpt

All-In-One!

GPS Shirf Star III

500 MHz Επεξεργαστής

640x480 VGA Resolution

256 Flash ROM

3G HSDPA Ταχύτερο από ένα απλό 3G

WiFi

Camera 2MP Auto Focus με flash + δεύτερη 3G VGA camera

Πρόκειται για το νέο επληκτικό μοντέλο της Eten το glofiish X800 πανίσχυρο επεξεργαστή Samsung στα 500 MHZ Η ανάλυση οθόνης 640 Χ 480 Ενσωματωμένο GPS Shirf Star III για εξαιρετική ευαισθησία λήψης, camera 2,0 Mpxs με auto focus+flash και δεύτερη camera 3G VGA, WiFi ασύρματο δύκτιο και FM ραδιόφωνο! EINAI 2 MHNON SAN KAINOYRGIO SE ARISTI KATASTASI ME APODEIKSH APO TO EXPANSYS.

6947805018

STAMATHS

STAM26A@YAHOO.GR

δεν καταλαβα τι ενοεις με το εμπειρους χρηστες! τι παραπανω εκτος τα αγγλικα θα πρεπει να ξερει για το Χ800??:blink:

• Administrators
δεν καταλαβα τι ενοεις με το εμπειρους χρηστες! τι παραπανω εκτος τα αγγλικα θα πρεπει να ξερει για το Χ800??:blink:

Υποθέτω πως ο φίλος θέλει να πει πως θέλει αρκετό customizing σαν συσκευή (περισσότερο από τις υπόλοιπες) για να δουλέψει ικανοποιητικά. Εάν εννοεί αυτό... συμφωνώ.

Modpic.gif

Eggyisi sou dinei to expansys alla apo ekei kai pera gia service prepei na to steileis esy stin etairia. To kalo me tin HTC einai oti i ACE Hellas se kalyptei kanonikotata se themata eggyisis (gia hardware problimata mono alla afto einai kai pou se noiazei) enw me ta ETEN prepei na to steileis sto ekswteriko me oti afto synepagetai.

Αν δηλαδή το αγοράσω απο το πλαίσιο, σε περίπτωση που έχω πρόβλημα δεν το πάω στο κατάστημα αλλα το στέλνω έξω;(Απο το πλαίσιο συμφέρει να το αγοράσεις σε σχέση με το expansys, μικρή η διαφορά τιμής)

Cruiser η Kaizer μονο...

Η εμπειρία που συνάγεται;

• Administrators
Αν δηλαδή το αγοράσω απο το πλαίσιο, σε περίπτωση που έχω πρόβλημα δεν το πάω στο κατάστημα αλλα το στέλνω έξω;(Απο το πλαίσιο συμφέρει να το αγοράσεις σε σχέση με το expansys, μικρή η διαφορά τιμής)

Ean to agoraseis apo to Plaisio analambanei afto oti pathei. Afto einai kai to kalo me to plaisio... Ean tous pieseis kai ligo sou kanoun epi topou antikatastasi. ;)

Modpic.gif

bazile ,τι τιμες το βρηκες?πλαισιο-εξπανσις εννοω.γιατι νομιζω,ακομη και το πλαισιο δεν το εχει ιδια τιμη σε ολα τα μαγαζια

• The title was changed to E-TEN X800