RAVER Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Δεν την χανω και σιγα σιγα αυξανεται. Απο 125 σε ενα χρονο εχει παει 185 στους 19 μηνες!:happy: Τοτε να περιμενεις για αλλο τηλεφωνο πιο καινουργιο.το w610i δεν ειναι το κινητο που θα αντικαταστησει το ηδη υπαρχον σου .:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Παιδια υπαρχει καμια java εφαρμογη ή καποιος αλλος τροπος να διαβαζει το κινητο αρχεια txt ή αλλου ειδους κειμενο; δηλαδη να εχω μια ολοκληρη ιστορια κλπ, οχι 2-3 γραμμες μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια υπαρχει καμια java εφαρμογη ή καποιος αλλος τροπος να διαβαζει το κινητο αρχεια txt ή αλλου ειδους κειμενο; δηλαδη να εχω μια ολοκληρη ιστορια κλπ, οχι 2-3 γραμμες μονο. Υπαρχει java εφαρμογη --> word. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Υπαρχει java εφαρμογη --> word. ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 λοιπον 3 δυνατοτιτες που δεν ηξερα οτι εχει (ολοι μου λεγανε "μπααα") - παιζει μια χαρα ταινιες (σαν το σχ1) αρκει να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι - αναγνωριζεται σαν flash disk ΧΩΡΙΣ drivers (παρα πολυ καλο για εμενα) - διαβαζει txt αρχεια απο μονο του (επισεις το ηθελα κι αυτο) τωρα απο μπαταρια... το εβγαλα σημερα στις 10 το πρωι και τωρα (1 παρα το βραδυ) θελει φορτισμα δηλαδη ουτε μια μερα δεν αντεξε! ελπιζω μετα την 2η φορτιση να αντεξει πιο πολυ... τι ομως μου τις εχει σπασει πολυ; ΤΡΙΖΕΙ το καπακι της μπαταριας... γκρρρ made in china ονομα και πραμα... εκτος απο το τριξιμο, και την λιγη αυτονομια ολα τα αλλα με εχουν αφησει ευχαριστημενο. επισης δεν δειχνει σωστα τα ελληνικα στα τραγουδια! αυτο το εκανε και το σαμσουνγκ αλλα σε συγχρονισμο με WMP10 τα επαιζε σωστα. εδω τι να κανω; και πως περναω ετοιμες λιστες; το WMP10 μου εκανε μετατροπη σε wma και δεν το θελω. πως αλλαξει αυτο; τελος (πολλα εγραψα) εχει την R1JD001 υπαρχει / αξιζει να βαλω πιο νεα εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zikakis Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 paidia einai telio k egw to pira apo to plaisio k einai kalitero apo to w300 ehi pio polla pragmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 οσο αφορα τα ελληνικα στα mp3: διαβαζει ελληνικα αν εχεις μονο ονομα αρχειου ή αν εχεις IDtag2. ελληνικα στο IDtag1 δεν διαβαζει! λιστες ΔΕΝ μεταφερει. αυτο που κανω ως πιο ευκολο ειναι να βαζω φακελους με τραγουδια σαν λιστα και μετα να δηλωνω τον φακελο ως νεα λιστα απο το κινητο. μπαταρια μετα την 2η φορτηση κρατησε 2 μερες. για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 οσο αφορα τα ελληνικα στα mp3: διαβαζει ελληνικα αν εχεις μονο ονομα αρχειου ή αν εχεις IDtag2. ελληνικα στο IDtag1 δεν διαβαζει! λιστες ΔΕΝ μεταφερει. αυτο που κανω ως πιο ευκολο ειναι να βαζω φακελους με τραγουδια σαν λιστα και μετα να δηλωνω τον φακελο ως νεα λιστα απο το κινητο. μπαταρια μετα την 2η φορτηση κρατησε 2 μερες. για να δουμε... στην αρχη μην περιμενεις και τα καλυτερα αποτελεσματα αποδοσης της μπαταριας..μετα απο 3-4 φορτισεις θα :blink: θεαματικη διαφορα αυξηση της αποδοσης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 στην αρχη μην περιμενεις και τα καλυτερα αποτελεσματα αποδοσης της μπαταριας..μετα απο 3-4 φορτισεις θα :blink: θεαματικη διαφορα αυξηση της αποδοσης! το ελπιζω, τα sonyericsson παντα καυχιοντουσαν για τις μεγαλες αυτονομιες τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 θέλω να φλασάρω flash menus κανείς καμμιά βοήθεια?..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 θέλω να φλασάρω flash menus κανείς καμμιά βοήθεια?..... Το κινητο ειναι vodafone live? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigmak Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μόλις απέκτησα και εγώ το W610ι. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να λάβουν υπόψη όσοι σκέπτονται την αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου της Sony Ericsson… Όσον’ αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αν και αγόρασα το κινητό ως αντικαταστατή του Nokia 6270 που και είχα μέχρι προσφάτως, η διάφορα μεταξύ της QVGA οθόνης του Nokia σε σχέση με την απλή VGA του W610ι δεν είναι σε καμία περίπτωση αισθητή. Τα πάντα είναι πεντακάθαρα και το λογισμικό βασίζεται στην πλέον διαδεδομένη πλατφόρμα της Sony Ericsson. Σαν Walkman είναι άριστο, και το ηχείο με άφησε ευχαριστημένο. Δεν συνάντησα το ‘σφύριγμα΄΄ που αρκετοί κάτοχοι του κινητού φαίνεται να παρατήρησαν με τη συσκευή τους. Η φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού, δυστυχώς είναι σύμφωνες με τους χαρακτηρισμούς που της δίνουν τα διάφορα reviews στο Internet. Επαρκέστατη κατά τη διάρκεια της ημέρας με το Auto-Focus να κάνει πολύ καλά τη δουλεία του, αλλά απογοητευτική σε λήψεις με σκοτάδι. Το πιο σημαντικό ψεγάδι του κινητού όμως, είναι αναμφίβολα η ποιότητα κατασκευής του: Το καπάκι δεν εφαρμόζει τέλεια, με αποτέλεσμα να κουνιέται απειροελάχιστα αλλά να προκαλεί ήχο ΄΄τριξιμου΄΄. Τα πλήκτρα εμφανίζουν παρμοί πρόβλημα, και γενικότερα είναι ‘’θορυβώδης’’ η χρήση του, πράγμα που δε το περίμενα για συσκευή σε τέτοιο πεδίο τιμής (280 ευρώ). Γενικότερα οσον’αφορα τις τεχνικές λεπτομέρειες, το κινητό πλησιάζει το άριστο: Συνδυάζει πολύ καλή φωτογραφική μηχανή 2MP και με Auto Focus, ως Walkman είναι άριστο music player, έχει ενσωματωμένο το Adobe Flash Lite για αυτούς που θέλουν να ‘’παίζουν’’ με το Layout των menu (ειδικά το theme Equalizer είναι καταπληκτικό). Εκεί που απογοητεύει είναι η ποιότητα κατασκευής του, πρόβλημα που όμως λογικά θα λυθεί στις επόμενες ‘’φουρνιές’’ του μοντέλου! Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή και τα χαρακτηριστικά του κινητού? Πόλη καλή επιλογή, αλλά μη βιαστείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 κι αλλο μειονεκτημα: ενω το ηχειακι παιζει δυνατα, αν το εχω πανω απο 5/8 τριζει! αρα δεν εχει αξια... να φοβαμαι μην καει ή διαλυθει επισης, σαν ηχο μηνυματος παιζει μονο 4-5 δευτερολεπτα. αν βαλω κατι πιο μεγαλο απλα το κοβει. βλακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 κι αλλο μειονεκτημα: ενω το ηχειακι παιζει δυνατα, αν το εχω πανω απο 5/8 τριζει! αρα δεν εχει αξια... να φοβαμαι μην καει ή διαλυθει επισης, σαν ηχο μηνυματος παιζει μονο 4-5 δευτερολεπτα. αν βαλω κατι πιο μεγαλο απλα το κοβει. βλακια! Οντως ο ηχος στα "κοκκινα" τρικλιζει!! επισης ο ηχος μηνυματος περισσοτερο απο 10 δευτερολεπτα δεν διαρκει.πολυ χαζο αυτο κατα την γνωμη μου.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 ξερουμε αν διορθωνεται κατι απο αυτα με κανα πατς ή αναβαθμηση; παντως για τον ηχο, ακομα και αν βγαλω τα μπασα σε τραγουδι παλι το κανει δεν τα παει καλα με αποτομα ανεβασματα εντασης απ'οτι εχω καταλαβει, αρα θα παιζει δυνατα μονο συγκεκριμενα τραγουδια... μπιτακια και λοιπα ποπ οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ξερουμε αν διορθωνεται κατι απο αυτα με κανα πατς ή αναβαθμηση; παντως για τον ηχο, ακομα και αν βγαλω τα μπασα σε τραγουδι παλι το κανει δεν τα παει καλα με αποτομα ανεβασματα εντασης απ'οτι εχω καταλαβει, αρα θα παιζει δυνατα μονο συγκεκριμενα τραγουδια... μπιτακια και λοιπα ποπ οχι.. Ισως να διορθωθει αλλα δεν το βλεπω σιγουρο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού.Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή με καλή λήψη σήματος,ποιότητα ομιλίας,αυτονομία και πλούσια χαρακτηριστικά.Και ωραία εμφάνιση σαφώς.Ο ήχος από το ηχείο όντως δεν είναι και ο καλυτερος,αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι walkman (τα walkman λειτουργούν με ακουστικά..)Κανένα παράπονο ως τώρα.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Το κινητο ειναι vodafone live? :blink: όχι δεν είναι απλά θέλω άλλα flash μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 αν εχεις cid μεχρι 49 πιστευω οτι γινεται και μαλιστα ευκολα να βαλεις κι αλλα flash menu αν ομως εχεις πιο καινουριο FW τοτε δεν γινεται (ακομα) κι εγω προσπαθησα να βρω σπασιμο για cid 51 αλλα τιποτα... Οσον αφορα το βασικο μειωνεκτιμα, η μη καλη εφαρμογη του καπακιου το εφτιαξα! λιγο μπακαλιστικος τροπος (με χαρτακι απο κατω) αλλα πλεον εχει πολυ σταθερο κουμπωμα. οπως θα επρεπε να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigmak Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πως το εφτιαξες ακριβως? Προσπαθησα και εγω, αλλα ακομα ετριζε το καπακι :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 λοιπον ειχα στο γραφειο μου ενα πεταμενο εισιτιριο του μετρο και εκοψα 2 πολυ μικρα κομματια ~1χ2 χιλιοστα και τα εβαλα αναμεσα στην βαση και το καπακι, αλλα στον σιδηροδρομο, οχι επανω απο την μπαταρια. εχει σε καθε πλευρα (αν θυμαμαι καλα) 3 κουμπωματα απο 2 συρταρωτα και απο 1 καρουμπαλακι για να "κλειδωνει". το εβαλα αναμεσα στο καρουμπαλακι και το κατω συρταροτο. τα χαρτακια ειναι πολυ μικρα και δεν φαινονται απέξω, ουτε κανουν κενο. σου το ειπα ειναι μπακαλικος τροπος, αλλα δουλεψε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ρε παιδια, το screensaver τι ρολο βαραει; για 2 δευτερολεπτα πριν κλεισει η οθονη; ειναι υπερτατη βλακια! επισεις δεν εχω βρει ρυθμιση ποσο να κραταει ο φωτισμος, εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ρε παιδια, το screensaver τι ρολο βαραει; για 2 δευτερολεπτα πριν κλεισει η οθονη; ειναι υπερτατη βλακια! επισεις δεν εχω βρει ρυθμιση ποσο να κραταει ο φωτισμος, εσεις; den exei Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 den exei Ευχαριστω, λεω κι εγω πως δεν το βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Βρε παιδιά,πήγα να πάρω σήμερα κινητό αφού η αγορά του W810 αποδείχθηκε σκέτο φιάσκο (όχι εξαιτίας του...).Εκεί μου είπαν πως το W610 είναι ένα W810 αλλά σε άλλο καλούπι.Τί λέτε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts