nikos16 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 FREAK_OF_NATURE τελικά την πείρες την απόδειξη?? Αυτή τη φορά την έκοψε 6,5€ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 έλααααααααα 65.50 μα καλά ο άνθρωος προσβάλει την νοημοσύνη σου! ελεεινός! γράψε και τα νεότερα σου! FREAK_OF_NATURE τελικά την πείρες την απόδειξη?? δεν εχω χρονο να ασχοληθω με καραγκιοζηδες σαν τοιν συγκεκριμενο "κυριο" ανελαβε ο μπραδερ οπως ειπα(δικηγορος γαρ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Tα "χρηματα μας" που διαχειριζονται οι κακοι πολιτικοι προερχονται απο τους φορους που πληρωνουν οι μισθωτοι, απο τον ΦΠΑ, απο εμμεσους φορους, κλπ. Εγω σαν μισθωτος κατεβαλλα τον προηγουμενο χρονο ενα σημαντικοτατο ποσο για φορο μισθωτων υπηρεσιων, αρα εδωσα τα "χρηματα μου". Ο μαγκας ο εμπορας ομως δεν τα εδωσε τα "χρηματα του". Και ερχεσαι εσυ και λες οτι τα "χρηματα μου" φτανουν και περισσευουν για την συνταξη και την περιθαλψη και την δικη μου αλλα και του εμπορα, αρκει ο υπουργος να μην παρει μερτσεντε. Σορυ φιλε, αυτο ειναι λαικισμος στο αποκορυφωμα του. Ολοι πρεπει να πληρωνουν το μεριδιο τους. Και το αν πρεπει να παρει ο υπουργος μερσεντες και μιζες ειναι αλλη κουβεντα, ας ανοιξουμε θεμα για την διαφθορα των πολιτικων. Αλλα μην τα ριχνουμε ολα σ αυτους, για τα περισσοτερα υπευθυνοι ειμαστε οι ιδιοι. +10000000000 i pio swsti koubenta Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 δεν εχω χρονο να ασχοληθω με καραγκιοζηδες σαν τοιν συγκεκριμενο "κυριο" ανελαβε ο μπραδερ οπως ειπα(δικηγορος γαρ) Για τι προϊόντα μιλάμε; Για ηλεκτρονικές συσκευές; Γιατί αν τυχόν χρειαστείς την εγγύηση, πολύ πιθανόν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 δεν προκειται για ηλεκτρικες συσκευες αλλα μου χρειαζεται η αποδειξη και για την εγγυηση και για την εφορια;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 georgep800 όχι πολύ πιθανόν.Σίγουρο 100%,αν δεν έχεις απόδειξη που μέσω αυτής φαίνεται πότε έγινε η αγορά,έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Και btw στην εφορία πλέον δεν μπαίνουν αποδείξεις απο τέτοιους είδους αγορές.Αυτό όμως δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν πρέπει να τις ζητάμε πάντα για τους γνωστούς λόγους που προαναφέρθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 και εμένα μου το κάνουν αυτό πολλές φορες και μου γυρνάνε τα μυαλά...απλά εγώ σκίζω λίγο την αποδειξη έτσι ώστε να μην την ξαναδώσει σε άλλον Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ :cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Να προσθεσω μια λεπτομερεια: Σε περιπτωση ελεγχου απο τα αρμοδια οργανα, οταν κανετε μια αγορα και δεν εχετε αποδειξη θα κοπει προστιμο και στον καταστηματαρχη αλλα και σε εσας.. Και απ'οτι εχω ακουσει δεν ειναι μικρο..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Πάνω που ήθελα να βγάλω το άχτι μου, έπεσα σε αυτό το θέμα! Κάποιος πρέπει να χώσει όλους τους ταρίφες στη φυλακή. Δεν κόβει κανένας απόδειξη και όλοι παίρνουν διπλά και τριπλά δρομολόγια. Να μην πώ για το λησταρχείο που γίνεται με τις τιμές. Που έχει ανέβει η ταρίφα στο 2,70. Έλεος δηλαδή. Θυμάμαι επί περίοδο δραχμών ήταν ένα 500άρικο κα τώρα κοντεύει 1000άρικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Όταν κατεβαίνω Αθήνα και τους ζητώ απόδειξη από ταξιτζήδες για να τα χρεώσω στην εταιρεία, οι περισσότεροι μου δίνουν λευκές αποδείξεις και μου λένε γράψε το ποσό μόνος σου! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Όταν κατεβαίνω Αθήνα και τους ζητώ απόδειξη από ταξιτζήδες για να τα χρεώσω στην εταιρεία, οι περισσότεροι μου δίνουν λευκές αποδείξεις και μου λένε γράψε το ποσό μόνος σου! Ε ναι, να μην πληρώνουν και αυτοί την εφορία. :mad: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Όταν κατεβαίνω Αθήνα και τους ζητώ απόδειξη από ταξιτζήδες για να τα χρεώσω στην εταιρεία, οι περισσότεροι μου δίνουν λευκές αποδείξεις και μου λένε γράψε το ποσό μόνος σου! Μια φορα μου λεει ενας ταξιτζης που με πηρε απο το αεροδρομιο να με παει στην εταιρια "ειναι 20 ευρω,αν θες σου δινω αποδειξη για 35 αλλα να μου δωσεις εμενα 27...ετσι κι αλλιως κερδισμενη θα εισαι'. Με ξενερωσε εντελως.Εγω του ειχα ζητησει ακριβως οσα ηταν η διαδρομη και σε αυτο επεμεινα.Και δεν φτανει το θρασος που ειχε το λαμογιο αλλα στραβωσε κιωλας και μουρμουριζε.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ε ναι, να μην πληρώνουν και αυτοί την εφορία. :mad: Δεν πληρωνουν εφορια οι ταξιτζιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts