Jump to content

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έλααααααααα 65.50 μα καλά ο άνθρωος προσβάλει την νοημοσύνη σου!

ελεεινός! γράψε και τα νεότερα σου!

FREAK_OF_NATURE τελικά την πείρες την απόδειξη??
δεν εχω χρονο να ασχοληθω με καραγκιοζηδες σαν τοιν συγκεκριμενο "κυριο"

ανελαβε ο μπραδερ οπως ειπα(δικηγορος γαρ)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Tα "χρηματα μας" που διαχειριζονται οι κακοι πολιτικοι προερχονται απο τους φορους που πληρωνουν οι μισθωτοι, απο τον ΦΠΑ, απο εμμεσους φορους, κλπ.

Εγω σαν μισθωτος κατεβαλλα τον προηγουμενο χρονο ενα σημαντικοτατο ποσο για φορο μισθωτων υπηρεσιων, αρα εδωσα τα "χρηματα μου". Ο μαγκας ο εμπορας ομως δεν τα εδωσε τα "χρηματα του".

Και ερχεσαι εσυ και λες οτι τα "χρηματα μου" φτανουν και περισσευουν για την συνταξη και την περιθαλψη και την δικη μου αλλα και του εμπορα, αρκει ο υπουργος να μην παρει μερτσεντε.

Σορυ φιλε, αυτο ειναι λαικισμος στο αποκορυφωμα του. Ολοι πρεπει να πληρωνουν το μεριδιο τους. Και το αν πρεπει να παρει ο υπουργος μερσεντες και μιζες ειναι αλλη κουβεντα, ας ανοιξουμε θεμα για την διαφθορα των πολιτικων. Αλλα μην τα ριχνουμε ολα σ αυτους, για τα περισσοτερα υπευθυνοι ειμαστε οι ιδιοι.

+10000000000

i pio swsti koubenta

So this is how liberty dies, with thunderous applause

δεν εχω χρονο να ασχοληθω με καραγκιοζηδες σαν τοιν συγκεκριμενο "κυριο"

ανελαβε ο μπραδερ οπως ειπα(δικηγορος γαρ)

Για τι προϊόντα μιλάμε; Για ηλεκτρονικές συσκευές; Γιατί αν τυχόν χρειαστείς την εγγύηση, πολύ πιθανόν θα έχεις πρόβλημα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

δεν προκειται για ηλεκτρικες συσκευες αλλα μου χρειαζεται η αποδειξη και για την εγγυηση και για την εφορια;)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

georgep800 όχι πολύ πιθανόν.Σίγουρο 100%,αν δεν έχεις απόδειξη που μέσω αυτής φαίνεται πότε έγινε η αγορά,έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.

Και btw στην εφορία πλέον δεν μπαίνουν αποδείξεις απο τέτοιους είδους αγορές.Αυτό όμως δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν πρέπει να τις ζητάμε πάντα για τους γνωστούς λόγους που προαναφέρθηκαν.

και εμένα μου το κάνουν αυτό πολλές φορες και μου γυρνάνε τα μυαλά...απλά εγώ σκίζω λίγο την αποδειξη έτσι ώστε να μην την ξαναδώσει σε άλλον

Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ :cool:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Να προσθεσω μια λεπτομερεια:

Σε περιπτωση ελεγχου απο τα αρμοδια οργανα, οταν κανετε μια αγορα και δεν εχετε αποδειξη θα κοπει προστιμο και στον καταστηματαρχη αλλα και σε εσας..

Και απ'οτι εχω ακουσει δεν ειναι μικρο..:X

Πάνω που ήθελα να βγάλω το άχτι μου, έπεσα σε αυτό το θέμα! Κάποιος πρέπει να χώσει όλους τους ταρίφες στη φυλακή. Δεν κόβει κανένας απόδειξη και όλοι παίρνουν διπλά και τριπλά δρομολόγια. Να μην πώ για το λησταρχείο που γίνεται με τις τιμές. Που έχει ανέβει η ταρίφα στο 2,70. Έλεος δηλαδή. Θυμάμαι επί περίοδο δραχμών ήταν ένα 500άρικο κα τώρα κοντεύει 1000άρικο.

Όταν κατεβαίνω Αθήνα και τους ζητώ απόδειξη από ταξιτζήδες για να τα χρεώσω στην εταιρεία, οι περισσότεροι μου δίνουν λευκές αποδείξεις και μου λένε γράψε το ποσό μόνος σου!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Όταν κατεβαίνω Αθήνα και τους ζητώ απόδειξη από ταξιτζήδες για να τα χρεώσω στην εταιρεία, οι περισσότεροι μου δίνουν λευκές αποδείξεις και μου λένε γράψε το ποσό μόνος σου!

Ε ναι, να μην πληρώνουν και αυτοί την εφορία. :mad:

Μια φορα μου λεει ενας ταξιτζης που με πηρε απο το αεροδρομιο να με παει στην εταιρια "ειναι 20 ευρω,αν θες σου δινω αποδειξη για 35 αλλα να μου δωσεις εμενα 27...ετσι κι αλλιως κερδισμενη θα εισαι'.

Με ξενερωσε εντελως.Εγω του ειχα ζητησει ακριβως οσα ηταν η διαδρομη και σε αυτο επεμεινα.Και δεν φτανει το θρασος που ειχε το λαμογιο αλλα στραβωσε κιωλας και μουρμουριζε.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!