karasarinis Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 ρε παιδια αν ξερει καποιος ασ βοηθησει γιατι εχω τρελαθει.πηγενω στα στενακια με 20 χιλιομετρα και μου λεει εχετε υπερβει το οριο ταχυτητας,με 50 στις λεωφορους τα ιδια!!υπαρχει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ρε παιδια αν ξερει καποιος ασ βοηθησει γιατι εχω τρελαθει.πηγενω στα στενακια με 20 χιλιομετρα και μου λεει εχετε υπερβει το οριο ταχυτητας,με 50 στις λεωφορους τα ιδια!!υπαρχει καποια ρυθμιση? μπορεις να απενεργοποιησεις την ειδοποιηση για το οριο ταχυτητας. α.. και να βγαλεις διπλωμα, γιατι το οριο ταχυτητας στις κατοικημενες περιοχες οπως λεει και ο Κ.Ο.Κ ειναι 50 χλμ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Πράγματι θα ήταν καλό να σου άφηνε ένα περιθώριο επιλογής. Δηλαδή να σε ειδοποιεί αν περάσεις το όριο κατα 10 ή 20km/h. Aυτή δυνατότητα υπάρχει στο papago. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μπορεις να απενεργοποιησεις την ειδοποιηση για το οριο ταχυτητας. α.. και να βγαλεις διπλωμα, γιατι το οριο ταχυτητας στις κατοικημενες περιοχες οπως λεει και ο Κ.Ο.Κ ειναι 50 χλμ..:D μαλλον το destinator χρειαζεται διπλωμα αφου μου το λεει στα 20 χμ μεσα στη πολη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μαλλον το destinator χρειαζεται διπλωμα αφου μου το λεει στα 20 χμ μεσα στη πολη!!! Υπάρχουν πολλοί δρόμοι με όριο 20 ή ακόμη και 10 (:!:) km/h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 μαλλον το destinator χρειαζεται διπλωμα αφου μου το λεει στα 20 χμ μεσα στη πολη!!! Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά οι χρόνοι διέλευσεις σε κάθε διάνυσμα του χάρτη έχουν υπολογισθεί με μέτρια κίνηση. Αυτό έγινε για να μπορεί το Destinator να προτείνει λογικές διαδρομές. Στο επαρχιακό δίκτυο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά οι χρόνοι διέλευσεις σε κάθε διάνυσμα του χάρτη έχουν υπολογισθεί με μέτρια κίνηση. Αυτό έγινε για να μπορεί το Destinator να προτείνει λογικές διαδρομές. Στο επαρχιακό δίκτυο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Καλύτερα λοιπόν να απενεργοποιούμε την ειδοποίηση... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts