mixalaros Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 καλησπερα! Επειδη κατα καιρούς βλέπω οτι ψαχνουν και αλλα ατομα, χωρις καποιο αποτελεσμα, ειπα να ανοιξω ενα θεμα καθαρα και μονο για ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. Και επειδη ενας λογος που αγορασα το pda μου ειναι και για να βλεπω και καμια ταινια, σε κανα ταξιδι, κτλ. μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να βλεπω καποιες ταινιες με υποτιτλους? βασικα εχω και dvds και αρχεια στον υπολογιστη μου με εξωτερικους υποτιτλους. κυριως με ενδιαφερει το δευτερο, αλλα και να κανω rip τα dvd στο pda, πιστευω θα ειναι χρησιμο. Καμια προταση? Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Αν τα κάνεις re-encode για να τους μικρύνεις την ανάλυση και το μέγεθος πριν τα μεταφέρεις στο pda σου, τότε συνιστώ το pocketdivxencoder, είναι free γρήγορο (σχετικά) και έχει την επιλογή προσθήκης αρχείου υποτίτλων. Αλλιώς ο TCPMP έχει ένα Plugin για αρχεία υποτίτλων τύπου .smi (πρέπει δηλαδή να μετατρέψεις τους υποτίτλους σου από sub, srt) αλλά δεν το συνιστώ, καλύτερα η πρώτη μέθοδος του re-encode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 thanx bororo, ειναι παρα πολυ καλο το προγραμμα που συνεστησες! μπραβο σου Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxx0yyy Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 To PocketDivXEncoder douleei mia xara gia ti metatropi tainias gia pda & ppc. Otan pros8eteis ellinikous ypotitlous einai to problima... Poio font dialegoume kai pio cp? (unicode, utf8, i iso8859-??) gia na min exoume "kinezika"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzduck Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 To PocketDivXEncoder douleei mia xara gia ti metatropi tainias gia pda & ppc. Otan pros8eteis ellinikous ypotitlous einai to problima... Poio font dialegoume kai pio cp? (unicode, utf8, i iso8859-??) gia na min exoume "kinezika"? Po re file kai go akrivos to idio provlima exo. Exo psaksei olo to internet kai den exo vrei pouthena lisi kai einai krima giati einai oraio programataki. Tora oi alloi pou to sistinoun pou ipotithete oti den exoun to idio provlima me mas as mas lisoun tin aporia giati tha trelatho. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 υπαρχει site που κατεβαζεις τις ταινιες με τους υποτιτλους ενσοματομενους σε μορφη μαλλον avi ε δεν παιζουν αυτες με τον tcpmp? εγω κατεβασα το 1408 με υποτιτλους και το happy feet μεταγλωτισμενο τυφλα να χει ο torrent. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα σε κάποιο forum για το P990i. 1. κατεβάζουμε την ταινία από κάποιο torrent. 2. κατεβάζουμε και εγκαθηστούμε το πρόγραμμα PQ-DVD Studio. (στο astalavista για *****) 3. κατεβάζουμε και εγκαθηστούμε το VobSub. (δεν θέλει *****). 4. κατεβάζουμε από κάποιο ελληνικό site τους ελληνικούς υπότιτλους σε μορφή srt. 5. κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση το klmcodec.exe και επιλέγουμε στην εγκατάσταση lots of stuff. Τρέχουμε την ταινία και παρατηρούμε εάν οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι. Εάν δεν είναι τους σιορθώνουμε με το SubAdjust.exe. Τέλος τρέχουμε το pq-dvd και κάνουμε επιλογή ρυθμίσεων σε avi, 25 ή 30 frames και το μέγεθος που θέλουμε να γίνει και ..... .... νάτην η ταινία με τους υπότιτλους ενσωματωμένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εγώ δεν θέλω να κάνω re-encode την ταινία ,την βλέπω στο ppc streaming από το desktop και έχω συνδέσει το ppc στην τηλεόραση και την βλέπω εκέι.Επομένως θέλω κάποιο πρόγραμμα μόνο για να μου διαβάζει τους υπότιτλους. Το tcmp έχει κάποιο Plugin το έχει δοκιμάσει κανείς με ελληνικούς subs? Υπάρχει κάποιο άλλο μήπως? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εγώ δεν θέλω να κάνω re-encode την ταινία ,την βλέπω στο ppc streaming από το desktop και έχω συνδέσει το ppc στην τηλεόραση και την βλέπω εκέι.Επομένως θέλω κάποιο πρόγραμμα μόνο για να μου διαβάζει τους υπότιτλους. Το tcmp έχει κάποιο Plugin το έχει δοκιμάσει κανείς με ελληνικούς subs? Υπάρχει κάποιο άλλο μήπως? Υπάρχει ένα plugin αλλά τους θέλει του υπότιτλους σε μορφή smi άρα είναι άχρηστο. Άλλον player δεν έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peTeRpAan2k4 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα σε κάποιο forum για το P990i. 1. κατεβάζουμε την ταινία από κάποιο torrent. 2. κατεβάζουμε και εγκαθηστούμε το πρόγραμμα PQ-DVD Studio. (στο astalavista για *****) 3. κατεβάζουμε και εγκαθηστούμε το VobSub κλπ κλπ φορτωνουμε τους υποτιτλους καπου στο προγραμματακι?? γτ το εκανα με τη σειρα που ειπες, αλλα στο αποτελεσμα ειχα μονο συμπιεσμενο video σε μορφη wmv αλλα δεν ειχε subs ετσι οπως λες τους ενσωματωνει?? για ριξε μια τα φωτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για την ενσωμάτωση υποτίτλων και γενικά να μετατρέπει ένα avi σε τέτοια μορφή που να το παίζει το PPC. Το PQ-DVD δεν το βρίσκω:X:confused::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για την ενσωμάτωση υποτίτλων και γενικά να μετατρέπει ένα avi σε τέτοια μορφή που να το παίζει το PPC. Το PQ-DVD δεν το βρίσκω:X:confused::ninja:μα avi παιζει το ppc με core player .δες το allok video to mp4 converter και απο οτι ειδα εχει και υποστηριξη για υποτιτλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μήπως γνωρίζεται κανένα πρόγραμμα που να παίζει αρχεία divx μαζί με ξεχωριστό αρχείο srt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μήπως γνωρίζεται κανένα πρόγραμμα που να παίζει αρχεία divx μαζί με ξεχωριστό αρχείο srt; vlc player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Υπάρχει vlc player για windows mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ok το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο γιατί το vlc κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 to divx player den ipostirizei .srt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 αγορινε δοκιμασε το PocketDivXEncoder μετατρεπει την ταινια σου(οτι format κ να ειναι)σε avi και περναει και υποτιτλους...the game is over.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos90 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Po re file kai go akrivos to idio provlima exo. Exo psaksei olo to internet kai den exo vrei pouthena lisi kai einai krima giati einai oraio programataki. Tora oi alloi pou to sistinoun pou ipotithete oti den exoun to idio provlima me mas as mas lisoun tin aporia giati tha trelatho. kai ego akrivos to idio pathena kai meta apo posi ora to vrika mpes edo kai katevase to http://rs65.rapidshare.com/files/20548418/PocketDivXEncoder_0.3.60.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpap81 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 ναι αλλα οι υποτιτλοι ειναι παντα στα κινεζικα οτι cp και να επιλεξεις!!!!!!ξερει κανεις την λυση παιδια?????????βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ποια εκδοση του vlc player παιζει βιντεο με υποτοιτλους;;; βρηκα μια εκδοση 8.5 αλλα δεν ανοιγει καν το βιντεο. Κατι αλλο δεν υπαρχει;; Ο tcpmp δεν δουλευει στα κανονικα WM 6.1. Υπαρχει καμια λυση; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τελικα βρηκα τροπο να παιζουν τα βιντεο με υποτιτλους σε WM 6.1 συσκευες, οπως το Diamond, με τον TCPMP player 0.72. Τα αρχεια τα βρηκα απο τους XDA Developers, και για να μην βαζω διαφορα Links και να ψαχνετε, το ανεβασα στο rapidshare ετοιμο για εγκατασταση. To ξεζιπαρετε και το cab που ειναι μεσα να περαστει στο ppc και να γινει εγκατασταση. Πρεπει, μετα που θα ανοιξετε το προγραμμα, να ενεργοποιησετε τους υποτιτλους μεσα απο το Options/Settings/Select Page/Subtitles. http://rapidshare.com/files/132793270/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip.html Πρεπει να γινει μετατροπη του srt αρχειου σε smi με π.χ. αυτο το προγραμμα http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 κατερινι λες να δουλευει και σε wm6? σε touch cruise ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Για WM 6 υπαρχει ουτως η αλλως αυτος ο player με υποτιτλους. Απλως δεν δουλευε σε WM 6.1. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts