AngeloDion Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Καλησπέρα χρειαζομαι βοήθεια. Η microsoft μου ταχε πρήξει με το media player 11 και συνέχεια το κατέβασε μέχρι που δέχτηκα να γίνει εγκατάσταση. όμως μου είπε οτι τα windows μου είναι copy (αλήθεια), και δεν μπορώ αν δεν αγοράσω αυθεντικά. Εγώ δεν έχω την ευχαίρια.΄Άρα το ακύρωσα. Όμως όταν πήγα να κάνω unistall to mp11 και να κάνει roll back στο 10, μου λέει οκ finish αλλά σε 1 δευτερόπλεπτο και τίποτα δεν γίνεται!! Μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, το ΄στανιό τους μέσα! Ούτε να το β΄γάλω δεν μπορώ. έχει κάποιος κάποια λύση? να το επιστρέψω στο 10 ή τουλάχιστον να το βγάλω τελίως και στο καλό βλαμμένη microsoft. Χρειάζομαι βοη΄θεια.. ευχαριστώ Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Καλησπέρα χρειαζομαι βοήθεια. Η microsoft μου ταχε πρήξει με το media player 11 και συνέχεια το κατέβασε μέχρι που δέχτηκα να γίνει εγκατάσταση. όμως μου είπε οτι τα windows μου είναι copy (αλήθεια), και δεν μπορώ αν δεν αγοράσω αυθεντικά. Εγώ δεν έχω την ευχαίρια.΄Άρα το ακύρωσα. Όμως όταν πήγα να κάνω unistall to mp11 και να κάνει roll back στο 10, μου λέει οκ finish αλλά σε 1 δευτερόπλεπτο και τίποτα δεν γίνεται!! Μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, το ΄στανιό τους μέσα! Ούτε να το β΄γάλω δεν μπορώ. έχει κάποιος κάποια λύση? να το επιστρέψω στο 10 ή τουλάχιστον να το βγάλω τελίως και στο καλό βλαμμένη microsoft. Χρειάζομαι βοη΄θεια.. ευχαριστώ Ξανακατέβασε το 10 και πέρνα το από πάνω. Και σε παρακαλώ να ηρεμήσεις λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Το κατέβασα αλλά μου λέει error. Το θέμα είναι πως θα το βγάλω αφού η microsoft αποφάσισε να χακάρει και να σπαμάρει όσους έχουν πειρατικό πρόγραμμα. υπάρχει άλλος τροπος να το κάνω uninstall εχτός απτο control panel? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Καλησπέρα χρειαζομαι βοήθεια. Η microsoft μου ταχε πρήξει με το media player 11 και συνέχεια το κατέβασε μέχρι που δέχτηκα να γίνει εγκατάσταση. όμως μου είπε οτι τα windows μου είναι copy (αλήθεια), και δεν μπορώ αν δεν αγοράσω αυθεντικά. Εγώ δεν έχω την ευχαίρια.΄Άρα το ακύρωσα. Όμως όταν πήγα να κάνω unistall to mp11 και να κάνει roll back στο 10, μου λέει οκ finish αλλά σε 1 δευτερόπλεπτο και τίποτα δεν γίνεται!! Μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, το ΄στανιό τους μέσα! Ούτε να το β΄γάλω δεν μπορώ. έχει κάποιος κάποια λύση? να το επιστρέψω στο 10 ή τουλάχιστον να το βγάλω τελίως και στο καλό βλαμμένη microsoft. Χρειάζομαι βοη΄θεια.. ευχαριστώ kane ta xp genuine kai ksanapernato An 8es steile pm gia na sou pw analytika:X :O :cool: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 kane ta xp genuine kai ksanapernato An 8es steile pm gia na sou pw analytika:X :O :cool: κατέβασα ένα προγραμμα uninstaller και το έβγαλα, τώρα έχω κανονικά το 10, αλλά γίνεται να το κάνω genuine οταν δεν έχω το αυθεντικό?:shifty: :confused: Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο:happy: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αντί να δοκιμάζεις πράγματα χωρίς να ξέρεις και να ζητάς εδώ πέρα οδηγίες για να βρεις πειρατικό λογισμικό, θα μπορούσες εξαρχής να ψάξεις. Όλες οι πληροφορίες που σου χρειάζονται βρίσκονται ήδη στο myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts