Jump to content

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για γάμο;


gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καπως ετσι ειναι τα πραγματα...σημερα ξερετε πως λειτουργουν οι γυναικες γενικα??

μεχρι τα 28-30 μαμιουνται αερα πατερα,με τον καθε γοη,μουρατο,γιαπη κλπ και μολις φτασει στην ηλικια των 30 και χτυπησει το βιολογικο της ρολοι για γαμο-παιδι,τσακ!τρωει φλας σταματει την καθε μ@@λακια που εκανε και ελεγε πριν,σοβαρευεται σε μια νυχτα και ψαχνει τον σοβαρο και τιμιο αντρα να κανει σχεση και σε 2 μηνες να του ζηταει εμεσος γαμους παιδια λουλουδια κλπ!!!!

 

Ομολογουμένως γενικεύεις επικίνδυνα. Ωστόσο τα λεγόμενα σου έχουν μια βάση μιας και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που σκέφτονται και συνακόλουθα δρουν έτσι όπως περιγράφεις. Όχι όμως όλες. Και άμα το δούμε και τελείως ψυχρά, πριν το γάμο και όσο είναι ελεύθερες καλά κάνουν και ʽμαμιούνταιʼ(όπως και εσύ μπορείς να έχεις μαμήσει άπειρες) όπως λες. Κανένας/Καμιά δεν έχει δικαίωμα στο παρελθόν της/του συντρόφου του/της.Μετά το γάμο να μην το συνεχίσουν είναι το θέμα και εκεί υπάρχει η ουσία.

 

Επιπλέον το βιολογικό ρολόι όπως λες έχει κάποια βάση. Αλλά κάθε σχέση μετά τα 30 -κατά τη γνώμη μου- και όσο διαρκεί περισσότερο έχει ένα ορίζοντα γάμου στο απώτερο μέλλον. Δηλ όταν είσαι 25 και έχεις μια σχέση 2 χρόνια (στατιστικά) δεν πας τόσο εύκολα για γάμο. Όταν είσαι 34 και έχεις ήδη σχέση 2 ετών είναι περισσότερες οι πιθανότητες να καταλήξεις στα σκαλιά της εκκλησίας.

 

αφου λοιπον τα κανει ολα αυτα και επειβεβαιωθει,κλεισει και το στομα του περιγυρου και των δικων της οτι να κοιταχτε με δεν εμεινα στο ραφι επαντρευτικα εχω και παιδι,μετα διαπιστωνει οτι ο αντρας που παντρευτηκε για τον αλφα η βητα λογο δεν της κανει,και λογικο ειναι αφου τον ηξερε μονο 2-6 μηνες,τον χωριζει καιουτε γατα ουτε ζημεια το σκοπο της τον εκανε,τωρα δεν θα την κατηγορησει και δεν θα την "κοροιδεψει " κανεις και ουτε θα την ζαλιζουν οι γονεις της...αφου θα περνει και μια καλη διατροφη θα ειναι οκ....

 

Συμφωνώ με αυτό που λες ότι ʽκαλύτερα χωρισμένη (ίσως και με μια καλή διατροφή) παρά γεροντοκόρηʼ αλλά κακά τα ψέματα το καλύτερο για τις γυναίκες να έχουν σύζυγο τον οποίον να τον αγαπούν και να τον σέβονται (και αυτό προτιμούν και επιδιώκουν). Ευτυχώς σε αυτότον τομέα τα γονίδια του φεμινισμού είναι σε αδράνεια…

 

 

αυτες ειναι κυριοι οι γυναικες του σημερα και με αυτες θα πρπει να πορευτουμε...κατα πληοψηφια και φυσικα σε αυτο φερουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης οι γονεις....αντε παντρεψου εσυ μαλακα αντρα τωρα μετα απο ολα αυτα που βλεπεις...

 

Όλα είναι θέμα χημείας μεγάλε. Always keep deep in mind ότι η γυναίκα είναι λαχείο!

 

 

:blink: χμμμμμ...μα αντρας δεν εισαι και εσυ?:blink:υποψηφιος μ#$@$κας τοτε ε?:blink: :blink: ξερεις η γυναικα δεν τα κανει ολα αυτα μονη...

υπαρχει λοιπον και η αλλη οψη του νομισματος

ο καθε ντεμεκ μαμηκουλας αντρας που αφου περασαν τα χρονια και η μπογια του ειπε να κατασταλλαξει και θελει η γυναικα πια να ειναι και δουλ α και κυρα και αν αυτος γουσταρει να της χωσει και ενα =ερατο ετσι επειδη ειναι ο αντρας και κανει οτι γουσταρει...

 

Το κέρατο είναι άλλο θέμα με αυτό που συζητάμε. Είναι αμφίδρομο και φυσικά λόγος για διαζύγιο. Κανείς δεν αντιλέγει ότι αυτό που λες με τον μαμήκουλα (αλλά και αντίστοχα για την κάθε x,y,z γυναίκα της ίδιας συνομοταξίας) δεν ισχύει!

Ο Alfa αναφέρθηκε στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι πολλές γυναίκες επιλέγουν συζύγους για να απομακρύνουν από πάνω τους το τίτλο ʽυποψήφια γεροντοκόρηʼκαι για πολλούς άλλους λόγους χωρίς να τους γνωρίζουν και να έχουν αισθήματα για αυτούς.

''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again''
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατι σχετικο..οι σχεσεις απο το λυκειο κρατανε?εχω ακουσει πως οχι και δεν μου αρεσει που εχω μια τετοια σκεψη οσον αφορα το μελλον μου για την κοπελα μου,κι αυτη για μενα με οσα ακουμε..ειναι καλο να φανταζομαστε θετικα κι οχι αρνητικα..οτι ειναι να γινει ας γινει ..αλλα γιατι να ειναι αρνητικη η σκεψη μας?:what:

 

εστω και μικρος..αλλα μπορειτε να μου πειτε και μενα τη γνωμη σας?

Link to comment
Share on other sites

Μάτια και αυτιά έχεις. Η γυναίκα για σπίτι και σωστή ανατροφή παιδιών δεν είναι ίδια με εκείνη που περιγράφεται πιό πίσω.

Ούτε όλες είναι ********.

Εξάλλου και ο γάμος ένας συμβιβασμός είναι... κι εσένα αν δεν σου κάνει φίλε alfa156 ποιός σε πιέζει να μην τη στείλεις???

Από την άλλη με ποιόν μ******* μέχρι να παντρευτεί??? Με την κυρα-Κατίνα???

Εσύ δλδ παρθένος θα παντρευτείς???

Link to comment
Share on other sites

για ενα πρεπει κανεις να κοιταζει προς τον γαμο οταν πλεον εχει ζησει μια καλη ζωη.και πως το εννοω?

ειναι κριμα να παντρευτει καποιος μια κοπελα και να εχει και τα μεζεδακια του εκτος σπιτιου.

το καλυτερο ειναι να εχει κατασταλλαξει και να χει παρει την σωστη αποφαση για τον γαμο.

τα ιδια ισχυουν και για τις κοπελες.

πλεον βλεπω οτι εχουν κανει τον αρραβωνα και τον γαμο παιχνιδακι.

παντρευοντε φετος και χωριζουν τον επομενο χρονο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

πρεπει καποιος να παντρευεται οταν θα ξερει οτι μπορει να κανει και το ταιρι του ευτυχισμενο.αλλιως καλυτερα μονος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

κατά την άποψη μου δεν υπάρχει θέμα ηλικίας στο θέμα γάμου, όταν νοιώσεις έτοιμος κάνεις το επόμενο βήμα, έτσι απλά.
mobile προβληματισμοί...
Link to comment
Share on other sites

Όλα είναι σχετικά στο θέμα αυτό.Δεν πιστεύω πως υπάρχει μία συγκεκριμένη ηλικία γάμου που να είναι καταλληλότερη από τις άλλες.

Κάθε άνθρωπος ωριμάζει σε διαφορετική χρονική στιγμή σε σχέση με τους άλλους.

Όταν αισθανθεί έτοιμος να σηκώσει το φορτίο ενός γάμου,όντας παράλληλα σε θέση να τον συντηρήσει,να τον διατηρήσει βρίσκεται πλέον στην κατάλληλη ηλικία.

Link to comment
Share on other sites

Denior σωστός είναι ο τρόπος που το έθεσες, μόνο που (και επειδή βλέπω ότι παίζει πολύ στο θρεντ το κριτήριο της "σιγουριάς") θα ήθελα να προσθέσω ότι πάνω κάτω ο περισσότερος κόσμος όταν παντρεύεται σίγουρος νιώθει/νομίζει ότι είναι. Και μετά χωρίζει, ενδεχομένως, δηλαδή κάποιοι απ'αυτούς.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ανεξαρτήτως βαθμού ωριμότητας, όλοι οι άνθρωποι συνεχίζουν να αλλάζουν ή μπορεί να αλλάξουν σε περίπτωση που κάτι σημαντικό/αναπάντεχο τους συμβεί. Με λίγα λόγια, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος για τίποτα. Άρα και το να πω, παντρεύομαι γιατί νιώθω σίγουρος/έτοιμος κλπ δεν σημαίνει και πολλά τελικά.

 

Δεν εννοώ ότι το θέμα του γάμου είναι για να το παίρνουμε στην πλάκα, αλλά και όλη αυτή η "σιγουριά" που περιμένουμε να μας έρθει προκειμένου να παντρευτούμε, δεν είναι και βέβαιο ότι θα μας έρθει.

Και πολύ φοβάμαι ότι (όπως έχουν επισημάνει και άλλοι στο θρεντ) πολλοί συγχέουν το άγχος τους μήπως μείνουν ανύπαντροι (επειδή περνάνε τα χρόνια),με σιγουριά.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Link to comment
Share on other sites

Η γυναικες θελουν γαμο και παιδια απο την στιγμη που τους ερθει περιοδος. Κατα προτημηση κανα παππου 40+ να την αποκαταστησει. Και μολις ποιασει τα 30 εχει κλεισει και καμια 10 χρονια γαμου, μουρλενεται!! και αρχιζει και την πεφτει σε κατι ντελιβεραδες γκουχ, γκουχ... Εκει τι να κανεις; Αμα ειναι και πιο δυνατη απο σ'ενα :D
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει καταλληλη ηλικια για γαμο. Ο καθενας οποτε νιωθει ετοιμος κ επισης αν εχει βρει τον καταλληλο συντροφο. Ολα δλδ ειναι σχετικα (οπως κ σε πολλους αλλους τομεις στην ζωη μας)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ. ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ.....
Link to comment
Share on other sites

ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ. ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ.....

 

Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις...;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Έχω ένα ερώτημα. Δεδομένα:Είμαι 24 ετών. Είμαι φοιτητής στην Θεσ/κη,έχω τελειώσει με τον στρατό καιτελειώνω την σχολή που σπούδαζω. Τα έχω με μία κοπέλα 4 χρόνια. Καλή και όμορφη κοπέλα. Η κοπέλα είναι 21 και είναι από Βόλο. Δεν έχει σπουδάσει, αλλά δουλεύει.Οι γονείς μας γνωρίστηκαν. Ζητουμενα: Ποιά η κατάλληλη ηλικία για να παντρευτώ; 2) Μηπως βιάζομαι για γάμο; Ελπίζω στην βοήθεια σας..
Link to comment
Share on other sites

χαλαρωσε! εισαι μικρος ακομη για γαμο! πιστευω πως ειναι καλυτερα να αποκατασταθεις επαγγελματικα κ μετα να παντρευτεις!:) εκτος κ αν εχεις το απαραιτητο χρημα για να ανοιξεις σπιτι!:up:
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ' όλα, μένετε μαζί με την κοπέλα σου;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ' όλα, μένετε μαζί με την κοπέλα σου;

Σημαντικο. Συζηστε πρωτα για κανα διαστημα, γιατι πολλα "χουγια" δεν φαινονται αλλιως.

 

Επισης μπορει το θεμα να μεταφερθει εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166825

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου.. Δεν μένουμε μαζί.Στα 4 χρόνια έχουμε κοιμηθεί μαζί πολύ λίγες φορές. Όχι γιατί δεν το θέλει αυτή αλλά γιατι δεν την αφήνουν οι γονείς της.. Νομίζω ότι δεν θα την αφήσουν παρά μόνο αν την παντρευτώ..
Link to comment
Share on other sites

Nαι αλλά αν παντρευτειτε πριν συζήσετε είναι και πολλές οι πιθανότητες να χωρίσετε γιατί όπως σου είπε και η sofi-k, δεν θα ξέρεις τα χούγια της και αυτή τα δικά σου. Άλλο "βγαίνουμε, περνάμε καλά" και άλλο "ζούμε μαζί, τραβάμε και τα ζόρια"... ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου.. Δεν μένουμε μαζί.Στα 4 χρόνια έχουμε κοιμηθεί μαζί πολύ λίγες φορές. Όχι γιατί δεν το θέλει αυτή αλλά γιατι δεν την αφήνουν οι γονείς της.. Νομίζω ότι δεν θα την αφήσουν παρά μόνο αν την παντρευτώ..

Ε σορρυ αλλα 4 χρονια σχεση και δεν την αφηνουν;:worry:

Πιεσε στην χειροτερη. Τι να πω, ειμαι πολυ υπερ του να συζουν τα ζευγαρια πριν παντρευτουν.:p Αμα ειναι κατι να στραβωσει ας στραβωσει πριν τον γαμο, γιατι μετα συνηθως ερχονται αμεσως κουτσουβελα και τρεχα γυρευε μετα...

 

Εσυ δουλευεις; Εξασφαλισε πρωτα μια καπως σιγουρη δουλεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Έχω το σπίτι. Θα πρέπει να βρω μία απασχόληση. Δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να ζήσουμε δύο άτομα με 600+600= 1200 ευρώ.

 

με 1200€ ζητε ανετα 2 ατομα αν δν υπαρχει νοικι. αλλα με παιδια λιγο δυσκολο.χριεαζονται πολλες στερησεις σε τετοια περιπτωση. εχω ενα φιλο σε τετοια κατασταση κ ξερω τι τραβαει!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...