Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Για αρχή συνιστώ να βρεις την έκδοση iGO8 v8.3.4.102680 (Aug 13 2009) ...και μετά βλέπουμε σε περίπτωση που εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAizzie Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 βρηκα την εκδοση που μου ειπες....αλλα....δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα... :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 βρηκα την εκδοση που μου ειπες....αλλα....δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα... :(:(:( για το πρόβλημα που έχεις με το a(πατημένο),πρόσθεσε στο sys.txt: [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 βρηκα την εκδοση που μου ειπες....αλλα....δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα... :(:(:( Εκτός του παραπάνω την οποία λύση ορθά ανέφερε ο φίλος, τι άλλο πρόβλημα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ποια είναι η τελευταία τροποποίηση που έκανες; δε θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν η τελευταία τροποποιήση που έκανα . Μπορείς να μου πεις που βρίσκεται το αρχείο main_scheme.ui? Ευχαριστώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAizzie Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 οπως ειπα και πριν...μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet.Please try again in a few seconds or soft-reset your device."...περιμένω...ξαναπροσπαθω...κανω επανεκκινησεις...τίποτα! Δεν το δεχεται αυτο που μου ειπε ο ibiza2003...μου λεει οτι δεν βρισκει το αρχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρόνια πολλά! Ανοίγωντας το iGO μου πετάει το εξής μύνημα: Failed to open file: ui_igo8/480_800/main_scheme.ui exiting application. Καμια ιδέα ρε παιδιά? ευχαριστώ Ο Οδυσσέας θα μπορούσε να δώσει μια πιο κατατοπιστική απάντηση μιας και ειδικεύεται στο iGO, εντούτοις, πήγαινε στο sys.txt και φρόντισε να έχεις τα παρακάτω (εάν δεν είναι ήδη έτσι): [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_800" Δεν το δεχεται αυτο που μου ειπε ο ibiza2003...μου λεει οτι δεν βρισκει το αρχειο... Που στο λέει αυτό; :confused: Στον φάκελο που υπάρχει το iGO, υπάρχει και ένα αρχείο sys.txt. Άνοιξε το και πρόσθεσε αυτά που δίνει ο φίλος και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εάν κατέβασες την έκδοση που σου είπε ο φίλος athanaso77(igo8 V 8.3.4.102680 (Aug 13 2009), τότε βάλε τα πιο κάτω στο sys.txt,διότι έχει διαφορετικού τύπου data.zip: [folders] app="%SDCARD%/iGO8" [sound] ding=0 queue_length=200 mute_os_key=1 [route] correctness=90 [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7 [interface] skin="ui_igo8_da" resolution_dir="800_480" maxzoom2d=6000000 defaulttilt3d=9000 show_zoombar=1 show_exit=1 vga=0 shutdown_time=0 [rawdisplay] highres=0 screen_x=800 screen_y=480 class="landscape" driver="GDI" Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAizzie Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 τωρα λειτουργει κανονικοτατα......ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Και ένα βελτιωμένο data.zip εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 άντε να δούμε και κανα χάρτη της προκοπής! Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 άντε να δούμε και κανα χάρτη της προκοπής! LOL,το άλλο με το toto,το ξέρεις:p Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 LOL,το άλλο με το toto,το ξέρεις:p Γιατί το λες; Έχουν γίνει σημαντικά βήματα βελτίωσης και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Γιατί το λες; Έχουν γίνει σημαντικά βήματα βελτίωσης και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. διότι φιλε η μέχρι έως τώρα εμπειρία,και η πορεία τον χαρτών,αλλα μας έδειξε,αν και όπως λες είναι σε καλο δρόμο,αλλα καθυστερούν πολύ,ακόμα και ο q1.2009 navteq έχει πολλές ατέλειες.. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Σκέψου όμως ότι πριν δύο χρόνια με το iGO δεν είχε ασχοληθεί κανείς. Σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα μπορώ να θεωρήσω ότι τα πράγματα οδεύουν σε καλό δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Φιλε ειλικρινα δουλευω κατα 90% το iGO παρα αυτα τα μικρα θεματακια που με απασχολουν. Καταλαβαινω και ο ιδιος οτι το προγραμμα ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο και ειναι θεμα χρονου να λυθουν τα προβληματακια του. Οσον αφορα αυτο που λες, ειλικρινα δεν ηξερα οτι ο υπολογισμος της διαδρομης ειναι αποκλειστικα θεμα χαρτη. Οποτε ηταν δικο μου σφαλμα που επερριψα ευθυνες στο iGO για τα λαθη κατα την πληγηση. Αφηνουμε στην ακρη και το προβλημα με το TTS που λογικα ειναι μια ασυμβατοτητα με τη συσκευη μου... Eίσαι σίγουρος ότι έχεις προσθέσει στο sys.txt αυτά που δίνω εδώ? Οποτε αν μπορεις, εσυ που καταλαβαινω οτι εχεις αμεση επαφη με την εξελιξη του προγραμματος, ριξε μια ματια στα υπολοιπα δυο... -Στην πληκτρολογηση μονο της οδου ωστε να βγαλει αποτελεσματα (χωρις να πρεπει να ξερουμε και την περιοχη...) Ισως με κάποιο πείραγμα στα ui να μπορέσει αυτό να γίνει εφικτό. Oπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο θέλει πολλές γνώσεις και πολύ ελεύθερο χρόνο. -Στο χαμηλωμα της κεντρικης εντασης του ηχου μετα απο καθε χρηση του. Αν και δεν ξερω τεχνικες λεπτομερειες που μπορει να το προκαλουν, εσυ δειχνεις να ξερεις τι παιζει. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Η πρώτη... Σβήνεις την ενότητα [dynamiccompressor] compressor=1 ratio=9 gain=9 από το sys.txt Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερες εκφωνήσεις. Η δεύτερη είναι αυτή που χρησιμοποιώ εγώ. Από τις ρυθμίσεις-ήχος-δυναμική ένταση ήχου τσέκαρε το κουτάκι (στις τιμές έχω, 60 και 110 αντίστοιχα) κλείσε το iGO και κάνε soft-reset τη συσκευή, ή βάλε στο sys.txt [sound] ding=0 queue_length=200 mute_os_key=1 dynamic_volume_type=1 Ευχαριστουμε για τη βοηθεια σου. ;) Οι απαντήσεις με κόκκινο.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ NAVTEQ.Q2.2009 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/9-1.pnghttp://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/6-3.png http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/7-1.png ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:);) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδιά γνωρίζει κανεις πως μπορω να κανω το igo8 να ξεκιναει σε πληρη zoom στο χαρτη και να μη σβηνει η οθονη του hd που το εχω εγκατεστημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αλλά για το δεύτερο υπάρχει σίγουρα η σχετική ρύθμιση στο πρόγραμμα. Ρυθμίσεις / Συσκευή / Διαχείρηση ενέργειας: Οπίσθιος φωτισμός ενεργός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ενας φιλος πιανει δουλεια σε σχολικο και με ρωτησε κατι που δε μου ειχε χρειαστει ποτε και δεν το ειχα ψαξει... Με δεδομενο πως θα κανει μια περιεργη διαδρομη με πολλες διαφορετικες στασεις, που θα χρειαστει καμποσο καιρο να μαθει απεξω, γινεται να κανει καποιου ειδους εγγραφη στο συγκεκριμενο δρομολογιο την πρωτη μερα και στη συνεχεια να βαζει απλα να παιζει real time το ιδιο καθε μερα? Τονιζω το real time, γιατι τωρα που το εψαξα, το igo εχει μια παρομοια επιλογη που γραφεις μια διαδρομη, αλλα μετα απλα σου την παιζει σαν video χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να σου δινει οδηγιες για το που θα στριψεις κτλ διαβαζοντας την τρεχουσα θεση σου. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ NAVTEQ.Q2.2009.. Καλά αυτή η NAVTEQ έχει τσακωθεί με το τελικό ς.....:lol::lol:,ευτυχώς ο χάρτης της Epsilon δεν έχει τέτοιο θέμα...:), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,φίλε ibiza2003:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!! Εχω το Omnia 2 και προσπαθω να περασω το igo εκδοση iGO_PDA_8.0.0.31442 To αντιγραφω στην καρτα μνημης και το τρεχω απο το κινητο αλλα ενω μου κανει install δεν μου τρεχει βγαζοντας error...μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες εγκαταστασης μηπως κανω κατι λαθος?ή αν εχει γραφτει καπου στο forum να με καθοδηγησει....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!! Εχω το Omnia 2 και προσπαθω να περασω το igo εκδοση iGO_PDA_8.0.0.31442 To αντιγραφω στην καρτα μνημης και το τρεχω απο το κινητο αλλα ενω μου κανει install δεν μου τρεχει βγαζοντας error...μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες εγκαταστασης μηπως κανω κατι λαθος?ή αν εχει γραφτει καπου στο forum να με καθοδηγησει....ευχαριστω Μέσα στον φάκελο IGO8 υπάρχει το IGO.exe αυτό το κάνεις Αντιγραφή(με την βοήθεια file explorer) και μετά πας στα Windows>Start menu>Προγράμματα και κάνεις Επικόλληση συντόμευσης(και κρατώντας μετά πατημένο το δάχτυλο στην συντόμευση την μετονομάζεις σε IGO8 ή ότι θες εσύ). Το IGO από τα "μαγαζιά" τρέχει με το αυτοεκτελούμενο IGO.exe το οποίο πλέον θα το βρεις στο κεντρικό μενού(Εναρξη....>IGO8) σου και θα το τρέξεις από ΄κει(την πρώτη φορά θα σου ζητήσει επιβεβαίωση εκτέλεσης του IGO.exe,πάτα ναι και αυτό ήταν;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Εχω το Omnia 2 και προσπαθω να περασω το igo εκδοση iGO_PDA_8.0.0.31442 Έχεις πολύ παλιά έκδοση. Ψάξε για την v8.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g7agis Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 παιδια πως να το κατεβασω στο ομνια 2 μου?απο που?και μετα τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts