Jump to content

Nav N Go iGO 8

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H 8.3.4 υποστηρίζει tts και driver alerts ενώ η 8.3.2 όχι.

Στην v8.3.2.93112 εβαλα το tts αρτεμις + αφροδιτη και δολευει κανονικα. ::blink:

Τα driver alerts τι ειναι γιατι ειμαι νεος σε αυτα και δεν γνωριζω. :O

Καπου διαβασα οτι την νεα εκδοση μονο τα data.zip και το iGO8.exe χρειαζονται, τα αλλα μενουν ιδια, ισχυει??

Ευχαριστω

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει. Το πρόβλημα δεν το δημιουργούσε το πρόγραμμα ή οι ρυθμίσεις αλλά ο χάρτης της Γερμανίας που ήθελα να βάλω. Ψαχνω τωρα να δω αν το πρόβλημα είναι επειδή δε βρηκα σωστό χάρτη ή επιδή είναι πολύ μεγάλο (140mb) και πως να το λυσω. Γνωριζει κανείς τιποτα γι'αυτό?

Δοκίμασα τον 2009.09 της τελεατλας για Γερμανία και σε demo διαδρομές δουλεύει άριστα.

GPSPocketPC Skin

http://www.megaupload.com/?d=RVJU8WII

rapidshare mirror

http://rapidshare.com/files/354847670/GPSPocketPC_skin_v1.zip

http://img99.imageshack.us/img99/3981/screen02oj.jpg

Oδηγίες εγκατάστασης:

Αντιγράφετε όπως είναι το zip που κατεβάσατε (GPSPocketPC_skin_v1.zip)

στον φάκελο content\skin

αν δεν υπάρχει φάκελος skin μέσα στον φάκελο content τον δημιουργείτε

(και αντιγράφετε μέσα το αρχείο zip).

Mέσα από το iGO-μενού-ρυθμίσεις-μενού-εμφάνιση(skin)

επιλέγετε το ''GPS Pocket PC v1.0''

θα σας ζητήσει επανεκκίνηση, επιλέγετε ναι.

http://img519.imageshack.us/img519/5186/screen08w.jpg

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα παιδιά,

Το ξέρω ότι είναι αρχική ερώτηση και σας χαλάω την κουβέντα αλλά λυπηθείτε με λίγο. Δεν μποροώ να διαβάσω 1000 posts και 56 Σελίδες....

Είμαι νέος στον κόσμο των windows mobile τηλεφώνων. Μόλις απέκτησα ένα HTC Diamond 2 το οποίο είχει πάνω το NDrive το οποίο δεν με έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο και θέλω να το αλλάξω. Σκεφτηκα να ωάλω το iGo και θέλω βοήθεια.

Καταρχήν, είναι καλό πρόγραμμα ή να προτιμήσω το Destinator 7?

Δεύτερον, θα τρέξει στο HTC Diamond 2 ή θα μπλέξω με πειράγματα?

Τρίτον, έχει ενημερωμένους χάρτες για την Ελλάδα?

Και τέλος, πως γίνεται η εγκατάσταση???

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Administrators
Ότι και να σου πούμε εδώ, το διάβασμα είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις εάν θέλεις να ασχοληθείς με αυτά τα πράγματα. Θα συνιστούσα λοιπόν καλύτερα να το ψάξεις λίγο εδώ και να επανέλθεις με πιο συγκεκριμένες απορίες. :rolleyes:

Modpic.gif

Γεια χαρα,

Μεχρι τωρα ημουν ασχετος και ειμαι ασχετος με τα Gps και εγατεστησα το Igo 8.Εβαλα οπως διαβασα απο τις ρυθμσιεςι τη θυρα προγραμματος gps στο COM 7 ,τη θυρα υλικου Gps στο COM7 και το Baud rate στο 4800 αυτοματα τη διαχειρηση Gps.

Απο εκει και περα ομως εγω ειμαι στο δρομο στην περιοχη της Καλιθεας και αυτο παντα δειχνει αλλα νταλον!Μου διεχνει μαι περιοχη Νεα αρτακη που ειναι κοντα στη Χαλκιδα.Τι να πατησω ουτως ωστε να βρει δορυφορους?Τι ακριβως πρπει να κανω?Ποια επιλογη το κανει αυτο?

Το κιτρινο τριγωνο ειναι αυτο που δειχνει τη θεση σου?Εγω θελω στο δρομο που βρισκομαι να δειχνει οτι ειμαι στο συγκεκριμενο σημειο απο το χαρτη.Τι πρεπει να πατησω για να το δω αυτο?

ειμαι ασχετος με Gps και θα ηθελα μια σαφη και αναλυτικη απαντηση αν μπορειται.

eμενα που δεν εχει οθονη αφης οταν το βαζω το προγραμμα δεν μπορω να παω στο μενου!υπαρχει κατι που να γινετε?

εχω το toshiba g710

• Administrators
Πρέπει μάλλον να βάλεις κάποια έκδοση για smartphone και όχι για PDA (δεν έχω ιδέα εάν και τι υπάρχει).

Modpic.gif

κ τοτε γιατι εχει το gps?τον δεκτη εννοω?αρα κατι θα παιζει κ μαλλον επειδη μονος μου τωρα 2 μερες δν βγαζω ακρη θα το παω στον γερμανο να μου το φορτωσουν με κανα 50αρικο αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα λευτα

• Administrators
Ενδεχομένως να υπάρχουν προγράμματα πλοήγησης που να δουλεύουν σε smartphone. Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω.

Modpic.gif

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Είχα νόμιμο το igo2006, έκανα upgrade σε 2008 και τα Χριστούγεννα αγόρασα και τους νέους χάρτες την Ελλάδας από την navngo. Ξαφνικά όμως η κάρτα δεν μπορεί να διαβαστεί ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από τον υπολογιστή. Βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω format για να την χρησιμοποιήσω. Backup δεν έχω, το έχασα όταν αναβάθμισα τον υπολογιστή και έβαλα τα 7 (πάλι νόμιμα). Τι γίνεται τώρα; πρέπει να αγοράσω πάλι το πρόγραμμα; Η AceHellas λέει ότι δεν έχει σχέση πλέον με το igo, η dis λέει να αποταθώ στην AceHellas. Μήπως αν κάποιος μου έστελνε τα αρχεία που υπάρχουν στην κάρτα, έκανα format στην κάρτα και τα ξαναπερνούσα, θα διορθωνόταν το πρόβλημα; Ή τι άλλο να κάνω;

Ευχαριστώ.

Edited by mhatzi

κατεβαζω τισ καμερεσ ταχυτητεσ σε μορφη .kml και τισ τοποθετω στη διαδρομη content/speedcam...σωστη ειναι η διαδικασια??????ποια ειναι η τελευταια εκδοση igo??? Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx

Κατέβασέ τες για iGO8

Περιέχει μέσα αρχείο readme με οδηγίες εγκατάστασης.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

εχω ενα μκρο προβληματακι με το igo8

δε γυριζει σε landscape ενω το επιλεγω

kai επισης η ενταση ηχου του igo χαθηκε οχι οτι δε δουλευει απλως μου βγαζει την ενταση του συστηματος και ολα αυτα απο χθες που εβαλα την topix 1.5.3.

• Administrators
Ποια έκδοση του iGO ακριβώς χρησιμοποιείς; Πριν σου δούλευε η εναλλαγή portrait / landscape ενώ τώρα όχι;

Modpic.gif

Ποια έκδοση του iGO ακριβώς χρησιμοποιείς; Πριν σου δούλευε η εναλλαγή portrait / landscape ενώ τώρα όχι;

nav n go 8.3.4.102680

πριν ολα δουλευαν καλα και με 1.66 rom k topix 1.2 :(

εχω κατεβασει το iGO 8.3.4 και προσπαθώ να το βαλω στο LG GM750 χωρίς επιτυχία.έχοντας το sys.txt μου γραφει οτι δεν βρισκει την γνησια SD Card διαγραφοντας το sys.txt μου βγαζει αυτο""failed to open : ui_igo8-da/240_400/main_scheme.ui""μπορειτε να μου δωσετε καποια λυση ή να παραπεμπσετε σε προηγουμενες που ηδη εχουν αναφερθεί για να μην διαβασώ ολο το forum απο την αρχή?ευχαριστώ.

Πήγαινε στο sys.txt και άλλαξε το

skin="ui_igo8_da"

σε

skin="ui_igo8"[/quote

το εκανα και δυστυχως παλι το ίδιο

σε περιπτωση που σε βοηθησω εχω κατεβασει το iGO8.3.4.10 και υπαρχουν 2 αρχεια το sys.txt εχει αυτα

"";[device]

;type="Vector Master 590"

[folders]

app="%SDCARD%/IGO8.3.4"

[interface]

maxzoom2d=6000000

show_exit=1

και το sys.txt.myguide3000 που εχει αυτα

;[device]

;type="MyGuide 3000"

[folders]

app="\Storage Card\iGO8"

[interface]

maxzoom2d = 6000000

show_exit = 1

vga = 0

[rawdisplay]

driver = gdi

highres = "0"

screen_x = 320

screen_y = 240

[debug]

skip_eula = 1

enable_roadshadow = 1

;disable_outlookpoi=1

[map]

auto_nightmode = 0

[msnd]

msnd.start = 0

μπορεις να μου πεις ποιες οι ρυθμισεις που πρεπει να κανω οπως και αν καποιο απο τα δυο πρεπει να διαγραψω.Επισης μεσα στον φακελο υπαρχουν τα εξης αρχεια

config

content

defaults

gfx

license

save

branging.zip

data.zip

gpstmc.dll

iGO8.3.4.exe

tahoma.ttf

tahomabd.ttf

απο αυτα διαγραφω καποιο??

Edited by Giagal

Εχω το htc HD2 και οταν βαζω τον οπισθιο φωτισμο πάντα ενεργο, και μετα παω να κανω search για καποια διευθυνση κολλαει το πληκτρολόγιο.

Ξερει κανεις κάτι?

The Sailor Man! ;-P

• Administrators
Εχω το htc HD2 και οταν βαζω τον οπισθιο φωτισμο πάντα ενεργο, και μετα παω να κανω search για καποια διευθυνση κολλαει το πληκτρολόγιο.

Ξερει κανεις κάτι?

Πρόσθεσε στο sys.txt

[device]

type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7

Modpic.gif

• Administrators
μπορεις να μου πεις ποιες οι ρυθμισεις που πρεπει να κανω οπως και αν καποιο απο τα δυο πρεπει να διαγραψω.Επισης μεσα στον φακελο υπαρχουν τα εξης αρχεια

Για ποια συσκευής μιλάμε;

Modpic.gif