Ayrton Δημοσιεύτηκε March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2007 Προσανατολίζομαι σε αγορά ενός νέου PDA/Phone. Οι επιλογές πολλές, αλλά προσπαθώ να της μετριάσω βάζοντας κάτω τι ζητάω. Το βασικότερο λοιπόν που θέλω είναι να είναι 3G και να έχει GPS. Ποιές λύσεις μου προτείνετε με γνώμονα αυτά τα 2 κύρια χαρακτηριστικά? Μήπως περιμένουμε κάτι στο άμεσο μέλλον και αξίζει κανείς να περιμένει λίγο ακόμα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Προσανατολίζομαι σε αγορά ενός νέου PDA/Phone. Οι επιλογές πολλές, αλλά προσπαθώ να της μετριάσω βάζοντας κάτω τι ζητάω. Το βασικότερο λοιπόν που θέλω είναι να είναι 3G και να έχει GPS. Ποιές λύσεις μου προτείνετε με γνώμονα αυτά τα 2 κύρια χαρακτηριστικά? Μήπως περιμένουμε κάτι στο άμεσο μέλλον και αξίζει κανείς να περιμένει λίγο ακόμα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!!! Οι επιλογες δεν ειναι πολλες...Ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ. Δεν υπαρχει pda-phone με 3G και ενσωματομενο GPS. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μέσα στο χρόνο αναμένονται. Αλλά τι το θες το 3G κάνεις video-κλήσεις ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το P3600; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Το 3G το μόνο που κάνει είναι να σου τρώει γρήγορα την μπαταρία. Δες το avatar μου, είναι το καλύτερο PDA/GSM/GPS που κυκλοφορεί. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Mόνο το HTC P3600 υπάρχει αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 δες την συζητηση του htc p3600. ειναι το μονο που με αναβαθμιση rom(για την ωρα) προσφερει αυτα που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Λάθος, υπάρχει και το HTC Advantage!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 pocket loox fujitsu siemens T830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Σωστός ο gpx, απλά με λίγο μικρή οθόνη... Πάντως, σούπερ πλήρες - και γ@μώ τα ελληνικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Υπάρχουν φήμες οτι θα κυκλοφορήσει η ΕΤΕΝ μιά τέτοια συσκευή το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς με αυτά τα χαρακτηριστικά, μεγάλύτερο επεξεργαστή και μνήμη και VGA 2,8''. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. March 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Απο ότι είδα, στα καινούργια πόστ, αναμένεται και το HTC Kaiser με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Και δυστυχώς το Loox το έχω απορίψει λόγω εμφάνισης (Γούστα είναι αυτά, και λόγω της οθόνης του). Εχω μια υποψία ότι θα περιμένω να δώ περισσότερα νέα για το Kaiser. Ανέμενα και τον διάδοχο του QTEC 9000 αλλά αυτό μας παραβγήκε μεγάλο, οπότε δεν υπάρχει στα υπόψην πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts