Jump to content

Destinator 6 σε Qtek 8310

dpanop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kapoios poy toy doyleyei to destinator SP na kanei upload to destinator.ini ! tha voithoyse poly...to GPS moy anagnwrizete ws BT-501 de grafei marka apo ebay to xw kavatzwsei ROM:2.0.9.0 RADIO:413.1.04_02.0

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά κατάφερε κανείς να τρέξει επιτυχώς το SP σε Qtek 8500;

υπόψιν ότι το e-shop το έχει βγάλει στα 169 Ευρο και παρόλο που δεν θα το αγόραζα λόγω microSD και έλειψης WiFi & Infra πιστεύω ότι είναι μια άκρως δελεαστική προσφορά...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Ακριβώς η ίδια περίπιωση.

Psybill το δικό σου είναι V1240 ή Qtek 8310 της ACE μαμίσιο;

GPS:Stars Navigation Bluetooth GPS BT-74S στη com port 6 του κινητού

ούτε το ένα ούτε το άλλο. το δικό μου είναι wwe qtek 8310, cid unlocked και rom ace hellas

Το περίεργο είναι ότι άλλες φορές το λέει και άλλες όχι.:confused:

Το πρόγραμμα που είχα εγώ είχε ελλείψεις στην ελληνική μετάφραση των κειμένων.Πρόσθεσα λοιπόν κάποια πράγματα.Για όποιον ενδιαφέρεται αντικαθιστά το DestinatorMSG.Inf που βρίσκετε στο \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek\ με το συνημμένο αρχείο αφού το αποσυμπιέσει.

τι εννοείς ελλείψεις? εμένα δεν είχε λέξη ελληνική!!:lol:

δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες μου το ελληνικό μενού, αλλά δε με χάλασε κιόλας!!

well done!!

υπόψιν ότι το e-shop το έχει βγάλει στα 169 Ευρο και παρόλο που δεν θα το αγόραζα λόγω microSD και έλειψης WiFi & Infra πιστεύω ότι είναι μια άκρως δελεαστική προσφορά...

εσένα θα σε επιπλήξω που θέλεις να αλλάξεις το 8310 με ένα σαφώς κατώτερο κινητό!!

τι εννοείς ελλείψεις? εμένα δεν είχε λέξη ελληνική!!:lol:

δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες μου το ελληνικό μενού, αλλά δε με χάλασε κιόλας!!

Ο Gx2 το λέει γιατί μέσα στην έκδοση που κατέβασε υπήρχε το ελληνικό pack του 6 για PPC το οποίο μετέφραζε κάποια menu αλλά όχι όλα.

Δεν με ενδιέφερε ούτε εμένα καθόλου αλλά το αξίζει ένα μπράβο για όποιον το χρειάζεται.

Εύγε νέε μου!

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Εμένα δουλεύει το SP άψογα στο 8500, με το Bluetooth GPS:Stars Navigation Bluetooth GPS BT-74S στη com port 7 του κινητού.

Εμένα δουλεύει το SP άψογα στο 8500, με το Bluetooth GPS:Stars Navigation Bluetooth GPS BT-74S στη com port 7 του κινητού.

εισαι απο τους τυχερους , κωστα. Παιξε και κανενα λοττο ..:)

:)

Ποιος ευγενής φίλος θα μπορούσε να δώσει link για το SP W5? θέλω να δοκιμάσω και εγώ στο καινούριο μου 8500 και να μεταφέρω εντυπώσεις.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ερώτημα είναι αν θα πιάνει σήμα κρεμασμένο από τα κλειδιά στην κλειδαριά του αυτοκινήτου.:worry:

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Πως σας φαίνεται αυτό;

Πολύ καλό φαίνεται

Τεράστιο πλεονέκτημα το βάζεις άνετα στα κλειδιά και το βάρος του, όταν μάλιστα λέει ότι έχει αυτονομία 10 ωρών όπως και τα περισότερα bt GPS.

Με τα thread το ξεφτυλίσαμε παιδιά, ας μαζέψει κάποιος mod την κατάσταση...

Στο δικό μου το 8500 με sp w5 δεν κατάφερα να δει το gps (fortuna clip on) παρά τους διάφορους πειραματισμούς με το destinator.ini..Οποιαδήποτε υπόδειξη καλοδεχούμενη.

pairing έχεις κάνει απο τον ComManager με το GPS στις ρυθμίσεις του bt;

αν ναι, σε ποια com;

kkotsaris βοήθα λίγο το παιδι :)

Στην com7 είναι δηλωμένο το bt.Με destinator 6 και fakecursor λειτουργεί άριστα. Τι παίζει με το εισερχόμενη-εξερχόμενη θύρα βρε παιδιά..Εχει καμια σημασία?

Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με το gps δοκιμάστε το gps gate.Έχει ειδική κατηγορία για bluetooth gps.Έπειτα στο destinator.ini δίνετε την θύρα και είστε οκ.

update:Η συσκευή μου είναι το mio p550 και δοκίμασα την έκδοση που έδωσε ο karagiosis με το fortuna clip on.

1.Eγκαθιστούμε το gpsgate(ελπίζω να εγκαθίσταται σε smartphone) και επιλέγουμε στο input bluetoothgps και κάνουμε εύρεση.Δε χρειάζεται να βάλουμε pin.Δίνουμε στο output μια θύρα.Εγώ έβαλα την com6

2.Σβήνουμε τα αρχεία Btbroadcomm και btmanager από το φάκελο του destinator γιατί από ότι φαίνεται δημιουργούν conflict με τα αντίστοιχα που έχει η συσκευή.

3.Δηλώνουμε στο destinator.ini port=6,baudrate=38400

Eλπίζω να δουλέψει :)

Κατά τα άλλα η destinator πάει να μας τρελάνει.Δεν είναι δυνατόν να βάζει πλοήγηση με συντεταγμένες στο destinator 6 για sp και να μην την έχει στο αντίστοιχο για ppc και ούτε καν στο 7.:worry:

Παιδιά έχει κανείς το tomtom για το 8310? Και κανα ελληνικό χάρτη;

Φίλε αν θες να το ψάξεις οκ αλλά δεν φτάνει το χάρτη της NGI ούτε στο νυχάκι.

Είχα την έκδοση 5 ή 5.1 (δεν τα θυμάμαι ακριβώς πάει καιρός) επειδή ήταν για SP και λειτουργούσε με Shortcut όπως αυτή του Destinator. Ο χάρτης όμως Eastern Europe 6.04 I think που είχε την ελλάδα ήταν απλά υποτυπώδης και ήταν και 190 mb.

Κάποιοι έτρεξαν και την 6 με ποιο ανανεωμένους χάρτες και fakecursor αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί έβαλα destinator 6 + fakecursor.

Δεν είναι δυνατόν να βάζει πλοήγηση με συντεταγμένες στο destinator 6 για sp και να μην την έχει στο αντίστοιχο για ppc και ούτε καν στο 7.:worry:

Είχε παίξει τρελό κράξιμο όταν έβγαλε την δυνατότητα που υπήρχε στο PN.

Άβυσσος η ψυχή των προγραμματιστών και Swiss Army Knife το SP για καλή μας τύχη!

Το pn δεν είχε ποτέ αυτή την δυνατότητα.Ευτυχώς υπάρχει το os gps converter.Kαι μια καινούρια επίσης δυνατότητα είναι ότι μπορείς να βάλεις 2 προορισμούς για γρήγορη πρόσβαση.

Το destinator τρέχει καλά στο 8500?Εχει έντονο πρόβλημα στο 2d με το χάσιμο του χάρτη ή καμμία σχέση?Η οθόνη του έχει μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με τις 3,5'' του mio 550?

Εχω επιδότηση από την wind και το παίρνω σε καλή τιμή.

Το destinator τρέχει καλά στο 8500?Εχει έντονο πρόβλημα στο 2d με το χάσιμο του χάρτη ή καμμία σχέση?Η οθόνη του έχει μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με τις 3,5'' του mio 550?

Εχω επιδότηση από την wind και το παίρνω σε καλή τιμή.

θα μπλεξεις ασχημα ........

:)

έκανα το βήμα.είναι πολύ καλό τελικά.το clίp οn συνδέθηκε αμέσως χωρίς gps gate,απλά σβήνοντας τα 2 αρχεία που αναφέρω πιο πανω και δηλώνοντας στο ini την εξερχόμενη θύρα.η οθόνη με ξένισε λίγο στην αρχή,αλλά πλέον το συνήθισα.

Παιδιά σύντομες οδηγίες χρήσης για το 6 υπάρχουν κάπου?

Ζαλίστηκα και δεν μπορω να βρω πως μπορείς να μετακινείσαι απλά στον χάρτη για να το βλέπεις μόνο όπως στο τομτομ.

Επίσης για το fakecursor. Δουλεύει αλλά ρε παιδιά .... Πώς ενεργοποιείται και απενεργοποιήται???

Please help!!!!! τα έχω παίξει, δεν μπορώ άλλο διάβασμα....:wacko: :wacko: :wacko:

Mε το joystick μετακινείς το χάρτη προς όλες τις κατευθύνσεις.Με το 3 κάνεις zoom in και με το 9 zoom out.

Εdit:Εννοείς την έκδοση για ppc.Eγώ σου απάντησα για την έκδοση για smartphones.Στην έκδοση για ppc,δεν μπορείς να μετακινείς το χάρτη.Από την άλλη στην έκδοση για smartphones δεν μπορείς να περιστρέφεις το χάρτη,αν χρησιμοποιείς την λειτουργία πεζού.Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις 2 εκδόσεις,ανάλογα την περίσταση.

Αυτό που έκανα εγώ για το fake cursor.To αντέγραψα στο windows/start menu και το έτρεξα.Από τότε εμφανίζεται στο επάνω μενού της αρχικής οθόνης.Οταν θέλω να τρέξω το dest 6,1 το ανοίγω μέσω τoυ file explorer.Μόλις ανοίξει πατάω το πλήκτρο home στο πληκτρολόγιο και από το επάνω μέρος της κεντρικής οθόνης τρέχω το fake cursor.Πατάω το πίσω βελάκι στο πληκτρολόγιο και είμαι πάλι στο destinator,με ενεργό το fake cursor.Αν θέλω να το απενεργοποιήσω,πατάω το home και μετά το αριστερό soft key.Eπειτα 2 φορές το πίσω βελάκι και είμαι πάλι στο dest χωρίς fake cursor.

Mπορείς να κάνεις και μια συντόμευση για το destinator,ώστε να το ανοίγεις από το επάνω μενού στην κεντρική οθόνη.Δεν ξέρω αν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για όλα αυτά,αλλά αν υπάρχει ας το γράψει κάποιος.

Mε το joystick μετακινείς το χάρτη προς όλες τις κατευθύνσεις.Με το 3 κάνεις zoom in και με το 9 zoom out.

Εdit:Εννοείς την έκδοση για ppc.Eγώ σου απάντησα για την έκδοση για smartphones.Στην έκδοση για ppc,δεν μπορείς να μετακινείς το χάρτη.Από την άλλη στην έκδοση για smartphones δεν μπορείς να περιστρέφεις το χάρτη,αν χρησιμοποιείς την λειτουργία πεζού.Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις 2 εκδόσεις,ανάλογα την περίσταση.

Αυτό που έκανα εγώ για το fake cursor.To αντέγραψα στο windows/start menu και το έτρεξα.Από τότε εμφανίζεται στο επάνω μενού της αρχικής οθόνης.Οταν θέλω να τρέξω το dest 6,1 το ανοίγω μέσω τoυ file explorer.Μόλις ανοίξει πατάω το πλήκτρο home στο πληκτρολόγιο και από το επάνω μέρος της κεντρικής οθόνης τρέχω το fake cursor.Πατάω το πίσω βελάκι στο πληκτρολόγιο και είμαι πάλι στο destinator,με ενεργό το fake cursor.Αν θέλω να το απενεργοποιήσω,πατάω το home και μετά το αριστερό soft key.Eπειτα 2 φορές το πίσω βελάκι και είμαι πάλι στο dest χωρίς fake cursor.

Mπορείς να κάνεις και μια συντόμευση για το destinator,ώστε να το ανοίγεις από το επάνω μενού στην κεντρική οθόνη.Δεν ξέρω αν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για όλα αυτά,αλλά αν υπάρχει ας το γράψει κάποιος.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Η έκδοση που τρέχω είναι η 6.1.1.40010

Για pocket pc δεν είναι? Υπάρχει και για smartphone?

Όσο για το fakecursor όταν το ανοίγω δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο ούτε το backspace