kostis100 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εχω το Qtek 8500 ..... και οτι και αν δοκιμασα το gps δεν το βρισκει ....... Εχει δοκιμασει καποιος στο ιδιο μοντελο ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkotsaris Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εχω το Qtek 8500 ..... και οτι και αν δοκιμασα το gps δεν το βρισκει ....... Εχει δοκιμασει καποιος στο ιδιο μοντελο ? Σε εμένα που έχω 8500 το GPS δουλέυει κανονικότατα, στα έχω πει και με pm. Ίσως τελικά να παίζει ρόλο το μοντέλο του δέκτη? Πληροφοριακά, έχω αυτόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42280246&product=909939 Παράθεση http://mowned.com/sig/master81.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Σε εμένα που έχω 8500 το GPS δουλέυει κανονικότατα, στα έχω πει και με pm. Ίσως τελικά να παίζει ρόλο το μοντέλο του δέκτη? Πληροφοριακά, έχω αυτόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42280246&product=909939 Δοκιμασα το DESTINATOR 7 σημερα και δουλευει αψογα !!! . Βεβαια μεσα απο το μενου του DESTINATOR 7 ρυθμισα το gps . Αρα ειναι περιεργα τα πραγματα..... η εκδοση για την οποια κουβεντιαζουμε συνεχιζει να .... μου χαλαει τα νευρα ......:mad: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Μου φαίνεται περίεργο να έχετε πρόβλημα με το 8500 Θεωρητικά είναι συμβατό 100% με το 8310 μιας και ίδιο επεξεργαστή έχουνε και ίδιο mapping πλήκτρων κλπ. Προσωπικά να πω ότι ουδέποτε είχα πρόβλημα με το GPS, το πρόγραμμα το βρίσκει κατευθείαν, παρόλα αυτά βρίσκω πολύ χρήσιμες τις συμβουλές για editing του destinator.ini. Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι όσον αφορά το SP μιλάμε για την πλέον paste'n'play έκδοση του destinator ever… Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. June 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Εμενα να δεις ποσο περιεργο μου φαινοταν οταν τελικα δουλεψε! Βασικα με την com σεταρισμενη πηγα και το δοκιμασα κι εγω και δεν επαιζε με τιποτα η sp (ενω οι αλλες εκδοσεις επαιζαν). Οτι κι αν δοκιμασα.... Ε ειπα και γω μια στο εκατομυριο μηπως αν εβγαζα το port assingment δουλευε... και χωρις να καταλαβω πως και γιατι αρχισε να δουλευει!!!! Μακαρι να ξερα τι παιζει.... Παρεπιπτοντως, για το typing που λεγαμε, στο destinator 7 (αλλαζω θεμα) πραγματι δεν δουλευει το πληκρολογιο στην εισαγωγη διευθυνσεων ουτε σε μενα. Αυτο το εχουμε λυσει; Γιατι μπερδευτηκα! Δ. και μένα μου φαίνεται λίγο περιέργο αυτό που λες με την com Δημήτρη. σε μένα δουλεύει στην com 6 από την αρχή. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παρεπιπτοντως, για το typing που λεγαμε, στο destinator 7 (αλλαζω θεμα) πραγματι δεν δουλευει το πληκρολογιο στην εισαγωγη διευθυνσεων ουτε σε μενα. Αυτο το εχουμε λυσει; Γιατι μπερδευτηκα! Δ. προσωπικά δεν ξαναασχολούμαι με τις εκδόσεις για ppc στο smartphone (συγκεκριμένα για το 7 δεν ασχολούμαι ούτε στο ppc μου). νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος πλέον να ταλαιπωρούμαι με το fake cursor. και μια ερώτηση προς όλους που χρησιμοποιούν την sp έκδοση. ενώ το πρόγραμμα με οδηγεί κανονικά στον προορισμό μου, μου λέει και τα σχετικά "σε 500μ-200μ φτάνετε στον προορισμό σας" όταν φτάσω στον προορισμό μου, μου το δείχνει στην οθόνη με τις σημαίες, αλλά δεν μου λέει το "φτάσατε στον προορισμό σας". έψαξα στο φάκελο και βρήκα ότι το wav αυτό υπάρχει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν εκτελείται από το πρόγραμμα. συμβαίνει και σε σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 προσωπικά δεν ξαναασχολούμαι με τις εκδόσεις για ppc στο smartphone (συγκεκριμένα για το 7 δεν ασχολούμαι ούτε στο ppc μου). νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος πλέον να ταλαιπωρούμαι με το fake cursor. και μια ερώτηση προς όλους που χρησιμοποιούν την sp έκδοση. ενώ το πρόγραμμα με οδηγεί κανονικά στον προορισμό μου, μου λέει και τα σχετικά "σε 500μ-200μ φτάνετε στον προορισμό σας" όταν φτάσω στον προορισμό μου, μου το δείχνει στην οθόνη με τις σημαίες, αλλά δεν μου λέει το "φτάσατε στον προορισμό σας". έψαξα στο φάκελο και βρήκα ότι το wav αυτό υπάρχει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν εκτελείται από το πρόγραμμα. συμβαίνει και σε σας αυτό? Ναι συμβαινει κι αυτο... αλλα μικρο το κακο ε; κατα τ'αλλα παει αρκετα καλα. Ξερεις τι δεν εχει (ενω υπαρχει στην εκδοση 7); Τη δυνατοτητα παρακαμψης. Στην 7, μπορεις πχ αν δεις οτι εχει εργα μπροστα σου ή μεγαλη κινηση, να του ζητησεις να σε παει απο παρακαμπτηριο δρομο για ενα διαστημα. Αλλα στην 6 δε παιζει αυτο... Βασικα ειναι το μονο που θα ηθελα εγω επιπλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι συμβαινει κι αυτο... αλλα μικρο το κακο ε; κατα τ'αλλα παει αρκετα καλα. Ξερεις τι δεν εχει (ενω υπαρχει στην εκδοση 7); Τη δυνατοτητα παρακαμψης. Στην 7, μπορεις πχ αν δεις οτι εχει εργα μπροστα σου ή μεγαλη κινηση, να του ζητησεις να σε παει απο παρακαμπτηριο δρομο για ενα διαστημα. Αλλα στην 6 δε παιζει αυτο... Βασικα ειναι το μονο που θα ηθελα εγω επιπλεον... Σίγουρα είναι μικρό το κακό, απλά αναρωτιόμουν αν συμβαίνει και σε άλλους. θα είναι λογικά "περικοπή" λόγω beta. όπως είπα και παραπάνω το 7 δεν το έχω μελετήσει καθόλου, αλλά και γενικά δεν κινούμαι σε δύσκολες περιοχές που θα χρειαστεί να κάνω παρακάμψεις. από το route manager-turn by turn που σου δείχει όλη τη διαδρομή, αν το ζητησεις να αποφύγει κάποιο δρόμο τότε ξαναυπολογίζει την διαδρομή. δεν σε βολεύει αυτό? (για την sp έκδοση μιλάω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogakii Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Kali sas mera... molis pira to 8500 kai 8a h8ela merikes odigies gia destinator,fakecursor e.t.c. eyxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά έχω πάθει τη πλάκα μου.Παρακολουθώ εδώ και καιρό την προσπάθειά σας να περάσετε το destinator στο qtek 8310 και απορούσα με την υπομονή σας.Να σημειώσω ότι δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με πλοήγηση γενικότερα. Τώρα που κυκλοφόρησε η έκδοση για το κινητό μας είπα να το δοκιμάσω και... έμεινα.Είναι φοβερό.Τέλος πλέον οι χάρτες βιβλία,τέλος οι καθυστερήσεις,τέλος οι κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα(τουλάχιστον κατα ένα μεγάλο ποσοστό),τέλος οι ζημιές του αυτοκινήτου λόγω νοθευμένων καυσίμων, και τόσα άλλα...Το κυριότερο όμως είναι ότι όλα αυτά τα πετυχαίνεις πλέον με το ίδιο το κίνητό σου. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kct Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά έχω πάθει τη πλάκα μου.Παρακολουθώ εδώ και καιρό την προσπάθειά σας να περάσετε το destinator στο qtek 8310 και απορούσα με την υπομονή σας.Να σημειώσω ότι δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με πλοήγηση γενικότερα. Τώρα που κυκλοφόρησε η έκδοση για το κινητό μας είπα να το δοκιμάσω και... έμεινα.Είναι φοβερό.Τέλος πλέον οι χάρτες βιβλία,τέλος οι καθυστερήσεις,τέλος οι κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα(τουλάχιστον κατα ένα μεγάλο ποσοστό),τέλος οι ζημιές του αυτοκινήτου λόγω νοθευμένων καυσίμων, και τόσα άλλα...Το κυριότερο όμως είναι ότι όλα αυτά τα πετυχαίνεις πλέον με το ίδιο το κίνητό σου. Ναι, πολύ ωραία όλα αυτά... Να λειτουργούσε κιόλας η SP version καλά θα ήταν...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Ναι, πολύ ωραία όλα αυτά... Να λειτουργούσε κιόλας η SP version καλά θα ήταν...:( Στο qtek 8310 λειτουργεί άψογα.:) Ελπίζω να βρεθεί η λύση να παίξει και στα υπόλοιπα.:mobile: Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Είμαι και εγώ κάτοχος 8310...Εβαλα το destinatorSP αλλά δε βρίσκει το GPS! Το destinator 6 το εβρισκε τελεια.Λοιπον αντικατεστησα το destinator.ini του destinatorSP με αυτο του destinator6 αλλα τιποτα! Εκανα unassign και την port6 που έχω το bluetooth GPS αλλα τιποτα πάλι. Περιμενω ιδέες και λύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Παιδιά καλημέρα Έχω κι εγώ ένα 8310 και ο φίλος Innersense μου έδωσε το Destinator SP, έκδοση 6.1.2.9. Παρατηρώ όμως ότι ορισμένοι από εδώ έχουν καταφέρει να το συνδέσουν με τους εξωτερικούς τους δέκτες ενώ άλλοι όχι. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα φαίνεται άψογο, καθώς όλα τα μενού είναι σχεδιασμένα για smartphones, καθώς επίσης και η εισαγωγή χαρακτήρων γίνεται κανονικά σα να γράφεις μήνυμα. Γι' αυτό κι εγώ προτιμώ να χρησιμοποήσω αυτό, παρά κάποια έκδοση για ppc με fakecursor κτλ. Όμως, είναι αλήθεια ότι από το μενού απουσιάζει οποιαδήποτε ρύθμιση για το gps, άρα δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα υπάρχει σωστή συνεργασία gps και destinator sp. Για να έχουμε μια εικόνα, μπορούν όσοι από εγώ έχουν εξωτερικό δέκτη να μας πουν αν τους δουλεύει το συγκεκριμένο destinator ή όχι; Επίσης, ποια μάρκα gps έχουν; Και τι ρυθμίσεις ενδεχομένως χρειάστηκαν (προφανώς όχι στο destinator αφού δεν έχει...); Όλα τα παραπάνω τα ρωτάω γιατί πολύ απλά θέλω να πάρω ένα δέκτη και θέλω να ξέρω από πριν αν θα δουλεύει! Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κι άλλοι με αυτή την απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 εγώ έχω το holux 236 gpslim σεταρισμένο από την αρχή στην com port 6 του κινητού μου. όλα τα προγράμματα πλοήγησης όπως tomtom 5.20, route66, destinator 6 (ppc) και τελευταίο το destinator sp βρήκαν αμέσως το gps και συνεργάστηκαν άψογα μαζί του. ας πουν και οι υπόλοιποι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 dj_aris επειδή και στο δικό μου κινητό και στου psybill το SP δούλεψε απο την πρώτη στιγμή απροβλημάτιστα δεν μου πήγε καν το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σε άλλους. πάντως έτσι κι αλλιώς και πρόβλημα να σου παρουσιαστεί στην αρχή λογικά θα λυθεί σετάροντας το destinator.ini όπως θα διάβασες λίγες σελίδες πιο πριν. Έχω πάντως την εντύπωση ότι ίσως να παίζει ρόλο και η rom που φοράει το κινητό. Έχουμε και λέμε λοιπόν: V1240 με 2.0.9.0 ROM της ACE & Radio 4.1.13.28_02.61.01 GPS αυτό της υπογραφής Fortuna Slim BT GPS No problemo since day one λέμε!!! Τώρα το μόνο που μένει είναι να σκάσει καμία coocked WM6 αλλά και πάλι αν δεν δουλέψει πάνω της το SP την έχω πετάξει στο λεπτό... NGI Navigation Rules.- Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Psybill εσύ ποιά rom έχεις; Εγώ πάντως έχω την τελευταία της ACE, 2.0.9.0 και το κινητό είναι qtek branded (Το πήρα με την προσφορά του e-shop στα 185 ευρώ, 7:50 το πρωί η παραγγελία με το που άνοιξα το mail μου!) Innersense, σκέφτομαι κι εγώ για το fortuna slim (το έχω βρει 84 ευρώ μόνο!) αλλά μακάρι να υπήρχε τρόπος να το δοκιμάσω πρώτα (αν έρθεις Πάτρα PM me :P). Πάντως για να δουλεύει σε rom της voda (που είναι από τη φύση της πιο "κλειδωμένη") λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. ΥΓ: στο xda λένε ότι έρχεται η 6άρα από στιγμή σε στιγμή... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Psybill εσύ ποιά rom έχεις; ίδια ακριβώς rom και radio με τον Innersense:D edit: Ο Innersense λέει το κινητό του είναι vodafone αλλά η rom του είναι ace hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Έχουμε λοιπόν την ίδια rom 2.0.9.0 :D , αλλά διαφορετικό radio: 413.1.04_02.09.00 :( (άραγε έχω πιο παλιά ή πιο καινούρια;;;) Μιας και η έκδοση του radio είναι υπεύθυνη ΚΑΙ για το bluetooth, μήπως αυτός είναι λόγος για να μη συνεργαστεί το sp με το δέκτη; Υπάρχει κανείς με το δικό μου radio να μας πει αν δουλεύει; Και κάτι extreme: Αλλάζει και το firmware του δέκτη αν χρεαστεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Η radio version λογικά δεν έχει άμεση σχέση απλά την έγραψα εγκυκλοπαιδικά. Στο thread του Qtek 8310 γράφουν ότι η δικιά σου είναι πιο καινούργια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η ROM ίσως να παίζει ρόλο γιατι αλλάζει ο Com Manager. Η τιμή που μου λές για το Fortuna Slim είναι πολύ καλή, παρόλα αυτά έχει υπόψη σου ότι βγαίνει σε δυο εκδόσεις, μια light και μια full. Δεν αλλάζει τίποτα στο δέκτη απλά έχει περισότερα περιφερειακά μέσα στη συσκευασία (φορτιστή αυτοκινήτου usb με το οποίο δουλεύει και το Qtek 8310 κλπ). Α ρε παλιόπαιδα, ένα χρόνο μετά τα πέρνετε όλα τσάμπα! Κοίταζα σήμερα την miniSD που αγόρασα πέρσι 70Euro, φέτος έχει 25Euro! Περίεργο πάντως που δεν έχει βγεί miniSD πάνω απο 2G... έχουμε και τόσους χάρτες να περάσουμε!!!!!! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Η radio version λογικά δεν έχει άμεση σχέση απλά την έγραψα εγκυκλοπαιδικά. Στο thread του Qtek 8310 γράφουν ότι η δικιά σου είναι πιο καινούργια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Λογικά ΝΑΙ. Αλλά ίσως επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας του BT με το τηλέφωνο γενικά... Η τιμή που μου λές για το Fortuna Slim είναι πολύ καλή, παρόλα αυτά έχει υπόψη σου ότι βγαίνει σε δυο εκδόσεις, μια light και μια full. Δεν αλλάζει τίποτα στο δέκτη απλά έχει περισότερα περιφερειακά μέσα στη συσκευασία (φορτιστή αυτοκινήτου usb με το οποίο δουλεύει και το Qtek 8310 κλπ). 84 για τη light... Α ρε παλιόπαιδα, ένα χρόνο μετά τα πέρνετε όλα τσάμπα! E καλά εδώ δε μπορώ να διαφωνήσω γιατί δε με παίρνει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 E καλά εδώ δε μπορώ να διαφωνήσω γιατί δε με παίρνει... :rolleyes: Και καλά κάνετε και χτυπάτε τις προσφορές εννοείται! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Έχω πάντως την εντύπωση ότι ίσως να παίζει ρόλο και η rom που φοράει το κινητό. Έχουμε και λέμε λοιπόν: V1240 με 2.0.9.0 ROM της ACE & Radio 4.1.13.28_02.61.01 Ακριβώς η ίδια περίπιωση. Psybill το δικό σου είναι V1240 ή Qtek 8310 της ACE μαμίσιο; GPS:Stars Navigation Bluetooth GPS BT-74S στη com port 6 του κινητού Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 εμενα αυτο το προγραμμα .....μου χαλασε τα νευρα :cry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 και μια ερώτηση προς όλους που χρησιμοποιούν την sp έκδοση. ενώ το πρόγραμμα με οδηγεί κανονικά στον προορισμό μου, μου λέει και τα σχετικά "σε 500μ-200μ φτάνετε στον προορισμό σας" όταν φτάσω στον προορισμό μου, μου το δείχνει στην οθόνη με τις σημαίες, αλλά δεν μου λέει το "φτάσατε στον προορισμό σας". έψαξα στο φάκελο και βρήκα ότι το wav αυτό υπάρχει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν εκτελείται από το πρόγραμμα. συμβαίνει και σε σας αυτό? Το περίεργο είναι ότι άλλες φορές το λέει και άλλες όχι.:confused: Το πρόγραμμα που είχα εγώ είχε ελλείψεις στην ελληνική μετάφραση των κειμένων.Πρόσθεσα λοιπόν κάποια πράγματα.Για όποιον ενδιαφέρεται αντικαθιστά το DestinatorMSG.Inf που βρίσκετε στο \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek\ με το συνημμένο αρχείο αφού το αποσυμπιέσει. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts