Innersense Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 greece το είχα και εγώ το πρόβλημα κάνε assign μια com port και μετά θα το δει και το Destinator κανονικά το GPS σου. Αν και δεν έγινε ¨ανάσταση¨ ακόμα στο θέμα μας με τον χάρτη της NGI, να ευχηθώ καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oddin Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Φιλε Zeppelin πολύ θα ήθελα να την τεστάρω ... Ανέβασε την αν θέλεις κάπου (RapidShare?) και στείλε PM. Καλημέρα και Χρόνια πολλά φίλε! Μήπως μπορείς να μου στείλεις και εμένα το Link για το Destinator για το 8310 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Paidia mou bgazei to minima oti den briskei Font Tahoma!!! Se pion fakelo tou kinitou prepei na antigrapso auth th gramatosira gia na mi mou to bgazei? sas euxaristo polu!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Φίλε μου ξέχασες ότι έχεις Windows; Copy απο το C:\Windows\Fonts & Paste στο Smartphone\Windows\Fonts Thats It! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Φίλε μου ξέχασες ότι έχεις Windows; Copy απο το C:\Windows\Fonts & Paste στο Smartphone\Windows\Fonts Thats It! Se euxaristo file mou!!! To eixa kanei apla hthele ena restart gia na doulepsei sosta!!! euxaristo pantos!!!! kai kati akomi file mou!!! eisai euxaristimenos apo to Fortuna Slim Bluetooth GPS giati skeftomai na to paro!!!!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ναι φίλε είμαι πολύ ευχαριστημένος απο Fortuna Slim μικρό, ταχύτατο στο lock των δορυφόρων και με πολύ καλή αυτονομία. ο μόνος λόγος να μην το πάρεις είναι αν θέλεις κάποιο με βύσμα για εξωτερική κεραία, πράγμα όμως που θα σου χρειαστεί σπάνια αφού γενικά πιάνει μια χαρά παντού και πάντα. βλέπω ότι το thread έχει μείνει πίσω και ανησυχώ! αλλιώς τα περίμενα τα πράγματα μετλα την έλευση του Destinator για το κινητό μας... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 τι άλλο περίμενες? δεν είμαστε πολλοί έτσι κι αλλιώς. Ο zepelin λέει στο forum της NGI οτι θα έχουμε περισσότερα νέα στο τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδιά μπορεί να μου στείλει κι εμένα κανένας το λινκ για destin@tor σε smartphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδιά μπορεί να μου στείλει κι εμένα κανένας το λινκ για destin@tor σε smartphone; στο στέλνω εγώ. δες τα pm σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Είναι εύκολο να έχω κι εγώ το link για το destn@tor σε smartphone; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Υπάρχει κανένα κόλπο για να τρέξει; Όταν πάει να ξεκινήσει το destinator 6 πετάει κάποια μηνύματα λάθους. Επίσης αν ποτέ ξεκινήσει, πως είναι δυνατό να έχω και το SPhelper και το destinator μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Υπάρχει κανένα κόλπο για να τρέξει; Όταν πάει να ξεκινήσει το destinator 6 πετάει κάποια μηνύματα λάθους. Επίσης αν ποτέ ξεκινήσει, πως είναι δυνατό να έχω και το SPhelper και το destinator μαζί; η έκδοση που σου έστειλα είναι η beta για wm5 smartphones. δεν θυμάμαι να έβγαλε κάποιο σφάλμα στην αρχή, ούτε απαιτεί το sphelper ή το fake cursor για να δουλέψει. τι σφάλμα σου βγάζει? σε τι τηλέφωνο το πέρασες? το μόνο πρόβλημα που είχα στην αρχή ήταν με το xbar, που όταν έτρεχε δεν μπορούσα να επιλέξω τα check boxes για να μπω στην εφαρμογή!! @tonikar τι τηλέφωνο έχεις? αν έχεις το 8010 που έχεις στο avatar δεν νομίζω να μπορείς να τρέξεις την εφαρμογή. είναι για ανάλυση 240x320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 @tonikar τι τηλέφωνο έχεις? αν έχεις το 8010 που έχεις στο avatar δεν νομίζω να μπορείς να τρέξεις την εφαρμογή. είναι για ανάλυση 240x320 Το θέλω για το 8310 ενός φίλου που δεν έχει πρόσβαση στο net. Εγώ έχω το 8010 και έχω αγοράσει το destinator sp το οποίο ναι μεν τρέχει παρά πολύ καλά αλλά έχει παλιά έκδοση χάρτη και μάλλον δεν προβλέπετε αναβάθμιση :( :mad: :( για μας τους πολύ λίγους που αγοράσαμε νόμιμα αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Psybill, το destinator που μου έστειλες εσύ τρέχει. Μου λέει όμως ότι ο χάρτης της ngi δεν είναι δηλωμένος.Υπάρχει τρόπος να τον δηλώσουμε; Ένα άλλο παλικάρι μου είπε ότι τρέχει κανονικά το destinator 6 αλλά μου βγάζει προβλήματα...Ενώ στην αρχή μου έβγαζε το αρχικό παράθυρο για να επιλέξω χάρτη, μετά δε μου βγάζει τίποτα.Εκεί χρησιμοποίησα το sphelper και το fakecursor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Ποιο destinator τρεχει καλα στο qtek 8500 ? Το εχει καποιος ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 τελικά μείναμε με το χαμόγελο παγωμένο ε; κρίμα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiasgr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 paidia mboreite na mou steilete kai emena eyxaristo poli. Kserete an kanei gia htc s710;;;;;;; Xiliaaaaaaaaa eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 τελικά μείναμε με το χαμόγελο παγωμένο ε; κρίμα... Ετσι μου φαινεται κι εμενα αδερφε... καμια εξελιξη τιποτα με τη νεα εκδοση και τους χαρτες δηλαδη;;;; επιστροφη στο καλο κλασσικο (αν και με προβληματακια) που αναφεραμε στην αρχη του ολου thread δηλαδη... Καντε κατι ρε παιδια που εχετε και τα κονε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiasgr Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 re paidia ena share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 επιστροφη στο καλο κλασσικο (αν και με προβληματακια) πίκρα λέμε... πέραν του ότι μου άρεσε πολύ αισθητικά η έκδοση για smartphones και ήθελα να τσεκάρω εάν υπάρχει ή όχι σε αυτή το πρόβλημα με το σβήσιμο/χάσιμο του χάρτη, ο κύριος λόγος που το περιμένω με αγωνία είναι ότι πιστεύω ότι το joystick φτάνει τα όρια του και είναι πολύ κρίμα (πέραν του ότι είναι χρονοβόρο) να το ταλαιπωρώ. καλά ρε φίλε θα μου πείτε, πήγαινε και πάρε ένα ppc/smartphone και ηρέμησε... έλα όμως που πέραν του οικονομικού θέματος δεν θέλω να αλλάξω το πολυαγαπημένο μου και κομψότατο 8310 με μια παντόφλα και εκτός αυτού κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και καλύπτει τις ανάγκες μου. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 τελικά μείναμε με το χαμόγελο παγωμένο ε; κρίμα... Να κυκλοφορήσει ο νέος χάρτης 2007.Q2 και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polka Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Για σας σκέφτομαι να πάρω και εγώ το 8310 μιας και η τιμή είναι δελεαστική πλέον . Μπορεί κάποιος να βάλει το Destinator 6 και να του κάνει χρήση χωρίς κάποια συσκευή gps ? τι gps χρησιμοποιείτε ? τιμές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas_daz Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 sygnomh re paidia mhn me kraxete giati eimai neos.sorry ligo boitheia thelo. exo windows xp kai den mporo na anoikso to destkg gia na peraso to destinator kati eixa katebasei kai meta to anoiga alla esbhsa ton skliro kai tora den mou to anoigei.sas eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 sygnomh re paidia mhn me kraxete giati eimai neos.sorry ligo boitheia thelo. exo windows xp kai den mporo na anoikso to destkg gia na peraso to destinator kati eixa katebasei kai meta to anoiga alla esbhsa ton skliro kai tora den mou to anoigei.sas eyxaristo χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις το net framework μου έρχεται στο μυαλό μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις το net framework μου έρχεται στο μυαλό μόνο. Yeap αυτό είναι. Υπάρχουν αρκετά k&yg3ns που το χρειάζονται για να τρέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts