soublaki-3 Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Το πρώτο MyPhone Meeting στο εξωτερικό θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Τουσκάνης, τη Φλωρεντία. Οι παρευρίσκοντες θα βρεθούν στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας, γνωστό και ως Duomo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Σειρά ειναι επίσημο αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Cosa? Ma, di cosa cazzo parlate? Ποιος το κανόνισε αυτό; :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 βολιο σκο παρτι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χαχαχαχαχαχα!! Διάβαζα κάτι posts και πέφτει το μάτι μου στην περιοχή της Crazygirl, Αθήνα - Φλωρεντία λέει. Ώπα λέω! 11-13 θα είμαι εκεί. Αντί να τη στείλω pm είπα να το κάνω έτσι. Πού να ξερα θα βρισκα κι άλλους... Και Bayern, κόψε το σειρά μη σε κάνω Leverkusen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Προτείνω να κλειδωθεί άμεσα το παρόν topic και ο χρήστης soublaki-3 να πάρει δύο εβδομάδες ban για απόπειρα αποπλάνησης ανυπεράσπιστης κοπελιάς στα ξένα και αποπροσανατολισμού της υπόλοιπης κοινότητας του myPhone. Ου να μου χαθείς σατράπη! :lol: Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα: Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 13.00 βολεύει το meeting; Ραντεβού στο Duomo, όπως ειπώθηκε. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χαχαχαχαχαχα!! Διάβαζα κάτι posts και πέφτει το μάτι μου στην περιοχή της Crazygirl, Αθήνα - Φλωρεντία λέει. Ώπα λέω! 11-13 θα είμαι εκεί. Αντί να τη στείλω pm είπα να το κάνω έτσι. Πού να ξερα θα βρισκα κι άλλους... Και Bayern, κόψε το σειρά μη σε κάνω Leverkusen. Ε αν είναι έτσι δώστε τόπο στον έρωτα. Να πάει μόνο η Crazygirl.:D edit: Και ο kotetsi από μακριά να τραβάει photos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Προτείνω να κλειδωθεί άμεσα το παρόν topic και ο χρήστης soublaki-3 να πάρει δύο εβδομάδες ban για απόπειρα αποπλάνησης ανυπεράσπιστης κοπελιάς στα ξένα και αποπροσανατολισμού της υπόλοιπης κοινότητας του myPhone. Ου να μου χαθείς σατράπη! :lol: Μουμπλε-μουμπλε....2 βδομάδες από σήμερα είναι μέχρι τις 14. Ωραία, θα μαι στη Βενετία τότε. Δεν θα μου λείψει και πολύ το MyPhone.:p Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα: Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 13.00 βολεύει το meeting; Ραντεβού στο Duomo, όπως ειπώθηκε. Δεν θα χω φτασει...11 το πρωί φτάνω στη Ρώμη. Τι λετε για το βραδάκι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Από εμένα ok. Αν είσαι και clubόβιος να γυρίσουμε και τα τοπικά μαγαζιά. Μένει να δούμε τι θα αποφανθεί και η δεσποινίς Crazygirl. (Μεταξύ μας, αν δε φανεί θα φτιάξω επιτόπιο κονέ ;) ) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εγώ clubόβιος; Χαχαχαχα. Θα τα βολέψουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Χαχαχαχαχαχα!! Διάβαζα κάτι posts και πέφτει το μάτι μου στην περιοχή της Crazygirl, Αθήνα - Φλωρεντία λέει. Ώπα λέω! 11-13 θα είμαι εκεί. Αντί να τη στείλω pm είπα να το κάνω έτσι. Πού να ξερα θα βρισκα κι άλλους... Και Bayern, κόψε το σειρά μη σε κάνω Leverkusen. ΧΑΧΑχαχαχαχααχχα τώρα τα πήρα όλα αυτά χαμπάρι!! Παίδες θα κανονιστεί το κονέ , θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις!! :lol: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Επειδή δεν ξέρω ακόμα τι και πώς δεν ανταλλάσουμε κάνα τηλέφωνο (με pm φυσικά) και να συνενοηθούμε όταν φτάσω Ιταλία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Επειδή δεν ξέρω ακόμα τι και πώς Τι δεν ξέρεις και πώς δεν το ξέρεις; :blink: δεν ανταλλάσουμε κάνα τηλέφωνο Φυσικά! Ένα 6280 έχω, έχεις κάτι καλό να το ανταλλάξουμε; ;) (με pm φυσικά) Ααα, λυπάμαι, δε χωράει το κουτί να περάσει από το modem. :( και να συνενοηθούμε όταν φτάσω Ιταλία; Συνεννόηση κλαρίνο - μπαγλαμάς. :shifty: Παρακαλείται η δεσποινίς Crazygirl όπως προσέλθει τάχιστα για τη σύσταση ρεμπέτικης κομπανίας. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Παρακαλείται η δεσποινίς Crazygirl όπως προσέλθει τάχιστα για τη σύσταση ρεμπέτικης κομπανίας. Τώρα σώθηκες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Παρούσα! http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Va bene. Allora, questo suvlakostronzo non vuole andare in discoteche per niente. Cosa lo farremo? Andiamo a Dionisos da mangiare poi andiamo all' Otel Variete? Sara' meglio, no? Beh, anche Otel e' una discoteca pero'... Cosa ne pensi? Όσο για την κομπανία το ντέφι μην ξεχάσεις. Κανένας άλλος δε θα βρίσκεται εκείνες τις μέρες στην περιοχή; Μήπως υπάρχουν άλλα άτομα που βρίσκονται εδώ γύρω, πχ Bologna, Pisa κλπ; Θα ήταν καλό να μαζευτούμε περισσότεροι, αν είναι δυνατόν. C'mon ragazzi! Το πρώτο meeting στο εξωτερικό είναι γεγονός! :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Place: Duomo Time: 22.30 People: τρεις κι ο Χατζηπετρής Ακόμη προλαβαίνετε όσοι βρίσκεστε τριγύρω... :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Φιρί φιρί για ban το πας... :p Μα είναι δυνατόν να μας βάζεις σε τέτοιους πειρασμούς να σκεφτόμαστε Φλωρεντίες και Ρώμες στην κατάστασή μας...; (Δεν προλαβαίνω να πάρω το αεροπλάνω να έρθω... Όχι τίποτα άλλο... :p) edit: Να δούμε και καμιά φωτό από το πρώτο meeting στο εξωτερικό! :D seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Το πρώτο mini meeting στο εξωτερικό είναι γεγονός! Παρόντες: το soublaki-3 και ο γράφων. Guest stars: a bunch of American girls (Katherine, Katie etc.). Φιλική συμμετοχή: ένας συμφοιτητής Τούρκος (Cagdas). Πσρούσα χωρίς να έχω λάβει γνώση: Ivana Έκτακτη εμφάνιση: δύο Έλληνες φοιτητές της Φαρμακευτικής. Παρείσακτος που εκδιώχθη με τακτ: ένας Αρμένιος φοιτητής της σχολής μου. Μεγάλη απούσα: η _Crazygirl_ Έλαβαν μέρος επίσης: ο Έμρε, ο Ισμαήλ (Turkuaz kebab) κι άλλος ένας που όλο ξεχνάω το όνομά του. Οι φωτό είναι ακατάλληλες και δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα. Επόμενο ραντεβού: πιθανόν αύριο για καφέ, αλλιώς στο μεγάλο της Αθήνας! :yahoo: :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Οι 7ήμερες ας στείλουν ένα pm στο φίλο kotetsi. Θα είναι καλός ξεναγός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Πες τα ντε! Εδώ εξέδωσα ολόκληρο οδηγό πόλης στο άλλο θέμα. :lol: Allora, se volete cari moderatori potete chiudere questo topic. :) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Topic chiuso. :) Άντε και στα επόμενα! seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts