Jump to content

Γερμανός: Conn-x με δώρο τα windows vista;;;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας.Σε ένα περίπου μήνα λήγει η σύνδεση adsl που έχω και λέω να βάλω conn-x.Είδα σε μια διάφημιση οτι τα καταστήματα Γερμανός δίνουν δώρο με κάθε αγορά πακέτου conn-x τα Windows vista.Λογικά θα πρόκειται για καμια διαφημιστική έκδοση που θα έχει ημερομηνία λήξεως, όπως αυτή που μοιραζόταν δωρεάν μαζί με περιοδικά ή μπορούσες ακόμη και να την κατεβάσεις απο την ιστοσελίδα της microsoft (δωρεάν πάντα).

Επισκέφθηκα ένα κατάστημα του Γερμανού χθές, αλλά ο υπάλληλος δεν γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για την έκδοση των vista που προσφέρεται ως δώρο με το conn-x.Υπάρχει κάποιος φίλος που γνωρίζει κάτι παραπάνω πάνω σ' αυτό το θέμα;

Κάπου είδα την διαφήμιση πρόσεξα ότι λέει Windows Vista Academic. Φαντάζομαι ότι είναι ειδική έκδοση μόνο για μαθητές.

Αν πάμε εμείς μάλλον θα μας πουν ότι δεν γίνεται. Πάντα έτσι δεν γίνεται στην Ελλάδα - μπανανία. Αγοράζεις ADSL 1024 και έχεις 386!!!

Που είναι η Αρχή Προστασίας Καταναλωτή? Σε άλλη χώρα ζουν αυτοί?

Κωνσταντίνος

Φωτο του πακετου που δινουν με conn-x:

http://img329.imageshack.us/img329/6817/connexvistasm6.th.jpg

Ειναι τα Windows Vista Home Premium Academic UPGRADE ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δηλαδη δινουν μια εκδοση που κανονικα :rolleyes: ειναι για σπουδαστες κλπ

των Home Premium Vista δωρο

με μονη "ιδιοτροπια" οτι πρεπει να εχεις αυθεντικα winxp εγκατεστημενα

εαν θελεις να κανεις clean install την πληρη εκδοση...

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

Κάπου είδα την διαφήμιση πρόσεξα ότι λέει Windows Vista Academic. Φαντάζομαι ότι είναι ειδική έκδοση μόνο για μαθητές.

Αν πάμε εμείς μάλλον θα μας πουν ότι δεν γίνεται. Πάντα έτσι δεν γίνεται στην Ελλάδα - μπανανία. Αγοράζεις ADSL 1024 και έχεις 386!!!

Που είναι η Αρχή Προστασίας Καταναλωτή? Σε άλλη χώρα ζουν αυτοί?

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, οι χαρακτηρισμοί μπανανία, Ελλαδιστάν χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει ποτέ στο εξωτερικό και θεωρούν οτιδήποτε μη Ελληνικό= άψογο .

Θα ήθελα να πληροφορήσω λοιπόν τους φίλους σχολιαστές πραγμάτων & καταστάσεων πως:

1. H τεχνολογία ΑDSL/ADSL2+ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ γιατι τότε θα ονομάζονταν LL

2. KANEIΣ σχεδόν από ISPs εξωτερικού δεν παρέχει εγγυηένες ταχύτητες αλλα: "EΩΣ xxxxkbps" το οποίο σημαίνει πως κάποια στιγμή της ημέρας , όταν λίγοι θα έχουν ανοιχτό το PC μπορεί κάποιος να πλησιάσει τη μέγιστη ονομαστική ταχύτητα της συνδρομής του......

2. KANEIΣ σχεδόν από ISPs εξωτερικού δεν παρέχει εγγυηένες ταχύτητες αλλα: "EΩΣ xxxxkbps" το οποίο σημαίνει πως κάποια στιγμή της ημέρας , όταν λίγοι θα έχουν ανοιχτό το PC μπορεί κάποιος να πλησιάσει τη μέγιστη ονομαστική ταχύτητα της συνδρομής του......

Ή (αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο) αυτό σημαίνει: ότι μερικές ώρες της ημέρας μπορεί να μην πιάνεις το peak της γραμμής σου.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, οι χαρακτηρισμοί μπανανία, Ελλαδιστάν χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει ποτέ στο εξωτερικό και θεωρούν οτιδήποτε μη Ελληνικό= άψογο.

Συγνώμη φίλε μου αλλά εγώ κρίνω αυτά που βλέπω να γίνονται στην Ελλάδα και δεν έκανα καμία σύγκριση με το εξωτερικό. Το "μπανανία" είναι σχήμα λόγου εκτός και αν γνωρίζεις εσύ καμμία χώρα με τέτοιο όνομα. Πολύ σωστά δεν έχω ζήσει έξω αλλά δεν καταλαβαίνω που κολάει αυτό. Δηλαδή πρέπει να δώ τι κάνουν "έξω" με το ADSL για να καταλάβω ότι με δουλεύουν και πληρώνω για κάτι που δεν έχω και ίσως δεν θα έχω ποτέ?

Τα τεχνικά που αναφέρεις δεν με αφορούν και ούτε πρέπει να σπουδάσω κάτι για να βάλω ADSL στο σπίτι μου. Όταν λοιπόν αγοράζω και πληρώνω 1024 θέλω 1024 ή τουλάχιστον κάτι πάνω από 786. Αλλιώς να υπάρχει κυμαινόμενη χρέωση και να πληρώνω αυτό που παίρνω ή να μου πουλήσουν 786.

Αν εσένα σε καλύπτει το "έως 10 mbps" και να έχεις μόνιμα 384-786 και μια μέρα το μήνα 4 mbps (που αμφιβάλω) τότε ΟΚ. Τρέξε να αγοράσεις.

Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Κωνσταντίνος

Φιλε freco αν θες να πληρωνεις 1024 και να εχεις παντα 1024,ειναι πολυ απλο και λεγεται μισθωμενο κυκλωμα.Ρωτα τιμες και πηγαινε βαλε(και θα εχεις και τεχνικη υποστηριξη εντος 3 ωρων).

Επισης οταν βαζεις ΑDSL υπογραφεις και ενα συμβολαιο το οποιο πρεπει να διαβασεις και αν σου αρεσει βαζεις την υπογραφη σου.

Το οποιο λεει οτι βλαβη ειναι,οταν η ταχυτητα σου πεσει κατω απο το ενα τριτο της ονομαστικης.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδιά γειά σας.Σε ένα περίπου μήνα λήγει η σύνδεση adsl που έχω και λέω να βάλω conn-x.Είδα σε μια διάφημιση οτι τα καταστήματα Γερμανός δίνουν δώρο με κάθε αγορά πακέτου conn-x τα Windows vista.Λογικά θα πρόκειται για καμια διαφημιστική έκδοση που θα έχει ημερομηνία λήξεως, όπως αυτή που μοιραζόταν δωρεάν μαζί με περιοδικά ή μπορούσες ακόμη και να την κατεβάσεις απο την ιστοσελίδα της microsoft (δωρεάν πάντα).

Επισκέφθηκα ένα κατάστημα του Γερμανού χθές, αλλά ο υπάλληλος δεν γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για την έκδοση των vista που προσφέρεται ως δώρο με το conn-x.Υπάρχει κάποιος φίλος που γνωρίζει κάτι παραπάνω πάνω σ' αυτό το θέμα;

Το πήρα εγώ,όλα καλά παρόλο που έχω ακόμα ALTEC κάποια στιγμή θα φύγω και θα ενεργοποιήσω το CONNX διότι υπολόγισα ότι μου'ρχεται φθηνότερα 7 € το μήνα στα 1024.Οσον αφορά τα Vista Home Premium είναι πλήρης έκδοση αναβάθμισης για clean installation από XP,δεν υπάρχει τίποτα σχετιζόμενο με Academic και φουντούκια εμφανές και ούτε περιορισμοί βέβαια και το καλύτερο είναι τζάμπα,αξίζει το κόπο.

Απλά,λιτά και απέριττα τα πράγματα;)

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

Φιλε freco αν θες να πληρωνεις 1024 και να εχεις παντα 1024,ειναι πολυ απλο και λεγεται μισθωμενο κυκλωμα.Ρωτα τιμες και πηγαινε βαλε(και θα εχεις και τεχνικη υποστηριξη εντος 3 ωρων).

Φίλε μου δεν απαίτησα πάντα να έχω 1024 αλλά όχι κάτω από 768 γιατί τότε θα πρέπει να έχω χαμηλότερη χρέωση το πολύ έως την τιμή της 768. Εσύ θα αγόραζες 1 κιλό τυρί που στη συσκευασία θα ήταν "μέχρι 1 κιλό"? Στο μισό κιλό δεν πρέπει να δώσεις τα μισά?

Επισης οταν βαζεις ΑDSL υπογραφεις και ενα συμβολαιο το οποιο πρεπει να διαβασεις και αν σου αρεσει βαζεις την υπογραφη σου.

Το οποιο λεει οτι βλαβη ειναι,οταν η ταχυτητα σου πεσει κατω απο το ενα τριτο της ονομαστικης.

Γι αυτό κι εγώ επαναλαμβάνω:

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω (τουλάχιστο στην παρούσα φάση).

Κωνσταντίνος

Σήμερα έμαθα και το downside της προσφοράς,η συγκεκριμμένη έκδοση Vista Home Premium Academic την οποία ήδη χρησιμοποιώ απροβληματιστα(παρά τις επιφυλάξεις που είχα δεδομένου ότι γνωρίζω τις αδυναμίες του laptop μου,ξυστά περνάω τη βάση-άντε και ένα δύο κλικ παραπάνω:worry: :shifty: ),είναι μεν πλήρης σε όλα αλλά δεν σηκώνει πάνω από δύο format/ενεργοποιήσεις,μετα σου ζητάει αγορά νέου κλειδιού από Microsoft με το ανάλογο τίμημα:( :mad: .

Οπότε μια που τα προεγκατεστημένα XP Home ξεπέρασαν μετά από δέκα format/activation το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ενεργοποιήσεων και μου ζήταγε αγορά κλειδιού.......:wacko: ,έμεινα με τα Vista ΓΕΡΜΑΝΟΣ Edition:lol: :lol: ,αλλά και πάλι τζάμπα ήταν.