pentaimeri Δημοσιεύτηκε February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2007 Προσωπικά ΑΓΡΑΦΑ !!! και θέλω να πιστεύω με χιόνι !!!! :lol: :lol: Πρωτότυπο ? Παράθεση http://img72.imageshack.us/img72/6939/96094995796494595195694dx7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ..ακόμα δεν μπήκε ο Μάρτιος..το Πάσχα θα σκεφτούμε?:) Υγεία να 'χουμε και όλα εύκολα!:happy: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Που στα Άγραφα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentaimeri Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Που στα Άγραφα? Ρεντίνα Νομός Καρδίτσας:lol: Παράθεση http://img72.imageshack.us/img72/6939/96094995796494595195694dx7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ..ακόμα δεν μπήκε ο Μάρτιος..το Πάσχα θα σκεφτούμε?:) Υγεία να 'χουμε και όλα εύκολα!:happy: Πες τα! Μα καλα, ποιος κανει διακοπες 3 φορες τον χρονο πια,μακρια απο το σπιτι του; Ποιος ξοδευεται; Για μενα προσωπικα το μενου για το Πασχα περιλαμβανει οικογενειακες διακοπες στο σπιτι,τι πιο απλο και οικονομικο. :happy: Εξαλου οι διακοπες του Πασχα συν αυτες των Χριστουγεννων ειναι καλες για μαθητες,φοιτητες και Δημοσιους Υπαλληλους μονο που εχουν 2 εβδομαδες. "διακοπες". Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Πες τα! Μα καλα, ποιος κανει διακοπες 3 φορες τον χρονο πια,μακρια απο το σπιτι του; Ποιος ξοδευεται; Για μενα προσωπικα το μενου για το Πασχα περιλαμβανει οικογενειακες διακοπες στο σπιτι,τι πιο απλο και οικονομικο. :happy: Εξαλου οι διακοπες του Πασχα συν αυτες των Χριστουγεννων ειναι καλες για μαθητες,φοιτητες και Δημοσιους Υπαλληλους μονο που εχουν 2 εβδομαδες. "διακοπες". Ωχ..... για μένα λέει αυτός....:lol: :lol: :lol: Αλλά βρε σεις δεν είναι ακόμα πολύ νωρίς; Εγώ τελευταία στιγμή, όπως πάντα, θα αποφασίσω πάλι, αλλά μάλλον με βλέπω να παίρνω τα βουνά.....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Στο σπιτι με φιλους!!!!:) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 δεν ξερω ακομα...καπου εκτος θεσσαλονικης παντως. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υποθέτω θα πάω πίσω Κύπρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 στην ευβοια και συγκεκριμενα στη χαλκιδα! χρονια τωρα, οικογενειακα εκει πηγαινουμε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ..ακόμα δεν μπήκε ο Μάρτιος..το Πάσχα θα σκεφτούμε?:) Υγεία να 'χουμε και όλα εύκολα!:happy: Σωστός.Πάντως εγώ Πάσχα θα βγάλω στο Μέτσοβο!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ΝΑΞΟ και τα μυαλα στα καγκελα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ΝΑΞΟ και τα μυαλα στα καγκελα.. Αααα, στη Νάξο θα είναι πάρα πολύ ωραία!!!Καλά να περάσεις!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ευτυχως φετος το Καθολικο και το Ορθοδοξο πεφτουν μαζι οποτε στην Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα Λεπτοκαρυα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Λογικά σπίτι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Λογικά σπίτι :( Μην στεναχωριέσαι καθόλου.Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση, ούτε ταξίδια, ούτε ξεσπιτόματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σπίτι, με τη μάνα, το πατέρα, το παππού και τη γιαγιά, τους 2 καλύτερους φίλους, τη ξαδερφούλα-κοπέλα (4ου βαθμού, μη βαράτε:p ), την ηλεκτρική κιθάρα, τη κλασσική, το σκύλο και τις κότες. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ;:) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μαλλον και εγω σπιτι. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Σπίτι παρέα με μαθηματικά, φυσική, ΑΟΘ, ΑΟΔΕ κλπ. :( :( :( Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εμεις οικογενειακα μιας και δεν παιζει Πασχαλιατικη αδεια αλλα και επειδη μετα κοιταω προς Τυνησια μερια:p :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Αμά ρε παιδιά.Ποιός ζεί ποιος πεθαίνει μέχρι το Πάσχα!:lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγώ την ξέρω την μοίρα μου, πάλι στο χωριό να βαράω μύγες(πιστεύω και ελπίζω να 'χουνε βγει μέχρι τότε, γιατί αλλιώς ούτε αυτό δε θα μπορώ να κάνω):(. Μπορεί όμως να 'χουμε αναπληρώσεις μαθημάτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Δυστυχώς στη δουλειά μου..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 (edited) Στην Αθήνα θα περάσω το Πάσχα.Δε νιώθω την ανάγκη να πάω κάπου αλλού φέτος. Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Καβάλα, που πολύ θα το ήθελα. Αλλιώς θα πάω στο χωριό με τους γονείς μου, τον αδερφό μου αν δεν δουλεύει και συγγενείς! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts