Jump to content

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Evanthe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχημες εποχές για ρομαντικούς...:O

πολυ σωστος και δυστυχως δλδ μιας και ο ρομαντισμος εχει πια ''πεθανει'' :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

You are Beautiful Its True...

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Και τέλος, όλα είναι θέμα τύχης τελικά, μπορεί να το κάνεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού και να μείνεις για πάντα κολλημένος/η μαζί του/της, ενώ μπορεί να περιμένεις κάνα μήνα(!) για να τον γνωρίσεις τάχα καλύτερα(?) μέχρι να το κάνεις αλλά μετά να μετανιώσεις κάθε λεπτό που πέρασες μαζί του..."

Είναι λοιπόν θέμα τύχης....... δηλαδή που θα πέσεις, έτσι; Άρα, κατ΄ επέκταση δεν έχουμε ευθύνη; Κατάλαβα καλά;

Δεν διαλέγεις όμως με ποιον/ποια π.χ. θα βγεις; Τι κριτήρια έχεις; Δε χρειάζεται χρόνος για να δεις μερικά πράγματα; Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά [αλλά μάλλον είμαι off topic (?)].

Και φυσικά, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Centaurus, οκ;

"Και τέλος, όλα είναι θέμα τύχης τελικά, μπορεί να το κάνεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού και να μείνεις για πάντα κολλημένος/η μαζί του/της, ενώ μπορεί να περιμένεις κάνα μήνα(!) για να τον γνωρίσεις τάχα καλύτερα(?) μέχρι να το κάνεις αλλά μετά να μετανιώσεις κάθε λεπτό που πέρασες μαζί του..."

Είναι λοιπόν θέμα τύχης....... δηλαδή που θα πέσεις, έτσι; Άρα, κατ΄ επέκταση δεν έχουμε ευθύνη; Κατάλαβα καλά;

Δεν διαλέγεις όμως με ποιον/ποια π.χ. θα βγεις; Τι κριτήρια έχεις; Δε χρειάζεται χρόνος για να δεις μερικά πράγματα; Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά [αλλά μάλλον είμαι off topic (?)].

Και φυσικά, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Centaurus, οκ;

θα πω κάτι αντίστοιχο για να με καταλάβεις,έχουμε 2 οδηγούς που οδηγούνε στην εθνική,ο ένας τρέχει πατημένος με 200 και ο άλλος χαλαρά με 90...υπάρχει όμως η πιθανότητα ο οδηγός που τρέχει 90 να τρακάρει σε κάποια φάση ενώ ο άλλος να μην τρακάρει ποτέ!

Τι σημαίνει αυτό? Να τρέχουμε με 200? Όχι βέβαια, και αυτό είπα κ εγώ,ότι ακόμα και να το πας χαλαρά με κάποια εώς ότου την γνωρίσεις καλά,υπάρχει η πιθανότητα να το μετανιώσεις.

Άσχετα εάν είναι ο προτιμότερος τρόπος...:cool:

.

.

.

Μάλλον το ίδιο λέμε...:rolleyes:

Το θέμα ποιο είναι όμως:

αν το πας χαλαρά μπορεί να σε πει και μ@λ@κ@, αν το πας με 200 θα σε πει λιγούρι...

Υπαρχει και η σωστη ταχυτητα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεδομένου ότι η ταχύτητα είναι εντός ορίων [για να μη σε σταματήσει η τροχαία], πρέπει να ξέρεις που θες να πας και πως θα πας εκεί, να φροντίσεις να έχεις καύσιμα κ.ά. Ιδιαίτερα αν θες να κάνεις μακρύ ταξίδι και να μη μείνεις στο δρόμο, κάνεις και έναν έλεγχο στη μηχανή πριν ξεκινήσεις, δε βγαίνεις κατευθείαν εθνική.

εγώ γιατί είμαι σε φάση "φιλί από το πρώτο ραντεβού??"? εδώ που τα λέμε, είμαι και πιπίνι ακόμα :). Πάντως για σεχ, η κουβέντα έρχεται μετά το μήνα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

πιστευω οτι φιλι πρεπει να πεσει εφοσον το πρωτο ραντεβου ειναι σοβαρο. τωρα για το sex κ εγω πιστευω οτι μετα τον μηνα γινετε συνηθως.:D

SOS φίλοι του myphone: μου ρίχνει 3 χρόνια (εγώ 19 αυτή 22) αλλά δε φαίνεται, εδώ και μισό χρόνο μου δίνει καλά σημάδια (γελάκια, αγκαζέ..κλπ), δέχεται να βγούμε για καφέ οι 2 μας αρκετές φορές κι όταν 1/2 ώρα πριν τη eurovision της τα ρίχνω μου σκάει ένα γελάκι ''έλα ρε δημήτρη" και προχωράει μπροστά, μου λέει έλα μη φοβάσαι δε μιλάει καθόλου με κοιτάει, κι όταν τη ρωτάω αν θέλει να είμαστε μαζί μου λέει πως δε μπορεί να πει με ένα ναι ή ένα όχι... 2 μέρες δεν κάνει αναφορά παρ'όλο που της έστειλα μήνυμα, ωστόσο έδωσε σήμερα σημάδια ζωής, με ρώτησε απλά τι κάνω και συγχαρητήρια για το proficiency.. είναι καλά τα σημάδια?? κλαψ κλαψ

συγγνώμη αν είμαι off topic, αλλά 2 μέρες τώρα είμαι στα πατώματα που λένε κι αυτή το παιζει αδιάφορη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε, αραξε, το σκεφτεται.

Καποιο λογο θα εχει.

Μη το σκεφτεσαι πολυ, θα το χαλασεις.

Αραξε, περιμενε αλλη μια, δυο μερες, αν εχετε κοινους φιλους δειξε τους οτι εσυ εισαι μια χαρα και οτι βγαινεις κλπ (δηλ. μην καταλαβει κανεις οτι προβληματιζεσαι και τη σκεφτεσαι πολυ).

Αν περασουν οι μερες, επιδιωξε επαφη.

Καλη επιτυχια!

Επειδη ειδα αρκετες αναφορες για το ΣΕΧ μετα τον μηνα....

Λοιπον πχ εγω που ειμαι φοιτητης επαρχια και κανω μια σχεση με μια φοιτητρια και την μιση μερα την περναμε μες το σπιτι,τι θα κανουμε?θα πλεκουμε?θα σφουγκαριζουμε?.......Ε ενταξει δεν ειπα απ την πρωτη μερα να μου πει ελα να δαμασω τον ανακοντα σου:X (χαχαχαχαχα καλο ε) αλλα ενταξει μετα απ την πρωτη βδομαδα ειναι καλα πιστευω.

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

παιδιά ευχαριστώ, τελικά η αδιαφορία πρέπει να είναι η καλύτερη τακτική. Πάντως αυτή το βιολί της, 3 λαλούν και 2 χορεύουν όταν μιλάμε μαζί (λέτε να μετακομίσω προς ερωτευμένους μεριά?)
[sIGPIC][/sIGPIC]

ελα να δαμασω τον ανακοντα σου

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχ λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

M'αρεσει που απο την μια υποστιριζεται (γενικα) και μας αρεσει ο αυθορμητισμος και απο την αλλη οριοθετουμε και βαζουμε χρονικα ορια για το ποτε πρεπει ("πρεπει"???Τι παει να πει "πρεπει"?απο ποιον αλλο μπορει να εξαρτηθει περαν απο τα δυο ατομα και μονο και την μεταξυ τους χημεια και "θελω" τους?) να εχουν ερωτικη επαφη δυο ατομα...:confused:

M'αρεσει που απο την μια υποστιριζεται (γενικα) και μας αρεσει ο αυθορμητισμος και απο την αλλη οριοθετουμε και βαζουμε χρονικα ορια για το ποτε πρεπει ("πρεπει"???Τι παει να πει "πρεπει"?απο ποιον αλλο μπορει να εξαρτηθει περαν απο τα δυο ατομα και μονο και την μεταξυ τους χημεια και "θελω" τους?) να εχουν ερωτικη επαφη δυο ατομα...:confused:

Συμφωνω. Το χω πει και ξανα σε αυτο το τοπικ αλλωστε. Το ποτε εξαρταται απο το ποτε θα νιωσουν ανετα τα 2 ατομα. Εχει τυχει φιλη μου να περιμενει την ημερα που θα κλεισουν 3 μηνες π.χ. για να προχωρησουν ενω ηθελε κι αυτη απο πιο πριν. Χαζομαρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνω. Το χω πει και ξανα σε αυτο το τοπικ αλλωστε. Το ποτε εξαρταται απο το ποτε θα νιωσουν ανετα τα 2 ατομα. Εχει τυχει φιλη μου να περιμενει την ημερα που θα κλεισουν 3 μηνες π.χ. για να προχωρησουν ενω ηθελε κι αυτη απο πιο πριν. Χαζομαρες.

Είχε βάλει υπενθύμιση στο κινητό;

Να μην ξεχάσω να κάνω σεξ την τάδε ημερομηνία;

Είχε βάλει υπενθύμιση στο κινητό;

Να μην ξεχάσω να κάνω σεξ την τάδε ημερομηνία;

Μην το γελας. Καπως ετσι.:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Auta einai xazoulika! To na perimeneis na perasei 1 evdoamada i 3 mines ktl. Mporei apo tin 1i mera na theloun kai oi 2. Mporei sto 3mino na min aisthanesai aneta akoma! H kardia apofasizei kai oxi to imerologio!!

Ισως να είναι και ετσι αλλα μην ξεχνας οτι αλλο το σεξ και αλλο ο ερωτας... Αν και οι δυο το βλεπουν ως αναγκη και δεν κρατιουνται αλλο τοτε καλα κανουν. Εγω δεν λεω οχι στο σεξ απ'το πρωτο ραντεβου, εξαλλου μπορει κατι καλο να προκυψει στη συνεχεια....

ενοειται απο το πρωτο ραντεβου ετσι ωστε αν δεν ταιριακσουμε να μην χρειαστει να βγουμε κ δευτερο :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ μια φορά πάντως που άκουσα απο φίλο ότι είπε όχι στο sex απο το πρώτο ραντεβού, το μόνο που έκανα για 1 βδομάδα ήταν να τον δουλεύω!

Εάν ακούγατε και το γιατί και εσείς το ίδιο θα κάνατε...

Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάτι κακο...το να μην κάνεις, μονο ηθικό κόλλημα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω!

Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάτι κακο...το να μην κάνεις, μονο ηθικό κόλλημα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω!

Στις κοπελες υπαρχει και το "κολλημα" (καθολου αδικαιολογητο) οτι εαν το κανουν και κατι δεν παει καλα υπαρχει η πιθανοτητα να κακοχαρακτηριστι απο την κοινωνια...Η μαλλον ενα μερος της κοινωνιας.

Αυτο που ζει στο 1904 περιπου.

Και φυσικα το χερακι τους σ'αυτο δεν το βαζουν μονο γνωστοι-φιλες, αλλα πολλες φορες και το αγορι το οποιο αισθανεται σαν τσολιας στ'ανακτορα (αλλα με harley davidson τσαρουχι) οταν βγειναι και λεει τοοοο "κατορθωμα" του.

κατι σχετικο-ασχετο

προχθες που ειχαμε μια συζητηση σχετικα με το σεξ και το σεξ απο το πρωτο ραντεβου,δωσανε εναν χαρακτηρισμο "πεταω και φευγω"

και λεω οτι για να πας με καποια ή καποιον και ως εκει,πιστευω οτι το θελουν και οι 2.

δεν γινεται να πεσει το βαρος στον εναν μονο! ετσι δεν ειναι ρε παιδια?

πχ αν ενας αντρας θελει να παει με μια γυναικα απο την πρωτη φορα δεν θα θελει το ιδιο και η γυναικα?? δεν γινεται να το ζηταει μονο ο ενας!

τι λετε?

Never Give Up:!:

Join friend!