Jump to content

Πρόβλημα με τον ήχο σε κάρτα TV

kilo257
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, εχω το εξής προβλημα αγόρασα μια κάρτα την winfast dtv2000h leadetek την έβαλα στο pc έκανα εγκατάσταση μεταφέρω απο την καμερα οτι είχα γραψει και ενω έχω εικόνα αλλα δεν έχω ήχο, μέσα στην κάρτα είχε ένα καλώδιο που συνδέει την κάρτα τιβι και μητρική αλλα η μητρική μου δεν έχει υποδοχή (4 κρφιά ) για να κουμπώσει κάρτα έχω την gygabyte 945 s3 καμιά ιδέα? ευχαριστώ

Χρειάζεσαι ένα καλωδιάκι για να στέλνει τον ήχο από την κάρτα TV στο Line-IN της κάρτας ήχου σου. Είτε On-board είτε PCI, η κάρτα ήχου σου πρέπει να έχει ένα phone-jack (μπλε λογικά) για Line-In.

ευχαριστώ για την απάντηση σου, στο κουτί της κάρτας τιβι είχε ένα καλώδιο με θυλικό φις τετράπινο αλλα με τρία καλώδια άσπρο κόκκινο και μαύρο και στις δύο άκρες η μία άκρη πάει στην κάρτα τιβί και η άλλη στην μητρική στην θέση cd in κάτω κάτω όπως μου είπε και ο τεχνικός απο την εταιρεία που πήρα το pc και παρολα αυτά εξακολουθώ να μην έχω ήχο καμιά ιδέα? ευχαριστώ εκ των προτέρον

Δεν έχει καμία σχέση με την μητρική πλακέτα.Πρέπει να συνδέσεις με ένα καλωδιάκι την έξοδο του ήχου στην κάρτα tv και στην είσοδο του ήχου στην κάρτα ήχου.Πιθανόν να υπάρχει μέσα στη συσκευασία της κάρτας tv, αλλά εάν δεν βρήκες κάτι, τότε μπορείς να το αγοράσεις.:)

Φυσικά και έχει σχέση αν χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου που είναι ενσωματωμένη στη μητρική. Διάβασε προσεκτικά αυτό που γράφει ο elektrik eye.

για να περασεις ηχο οπως κ εικονα στο pc θα πρεπει με καποιον τροπο να τα περασεις μεσα απο καλωδια...αρα αυτο που χρειαζεσαι ειναι 1 καλωδιο που να μεταφερει εικονα κ αλλο 1 που να μεταφερει ηχο...αφου το καλωδιο για την εικονα το εχεις χρειαζεσαι ενα καλωδιο για τον ηχο!

επισης απο svideo cable περνας μονο εικονα

απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι η καμερα εχει 3 υποδοχες!μια κιτρινη(για εικονα) μια κοκκινη+μια λευκη(για στερεο ηχο)

το θεμα ειναι πως αυτες τις 2 εξοδους θα τις περασεις στο pc σου...ισως αν πηγαινες σε καποιο καταστημα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο να εβρισκες τη λυση...

TWMN---THESSALONIKI's WIRELESS METROPOLITAN NETWORK---

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους, μήπως υπάρχει κανείς που εχει πάρει αυτή την κάρτα? την έχω εγκαταστήσει αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο όταν ανοίγω το winfast πρόγραμμα που είχε μαζί ενω έχω εικόνα και οχι ήχο. Απο την κάρτα τιβι έχω συνδέσει με καλώδιο την κάρτα με την μητρική στην θέση για cd in (4πινη)

Το παράξενο είναι οτι οταν πάω στο nero vision πριν προχωρήσω ζητάει configuration όπου σαν πηγή βάζω s-video κια πηγή ήχου την κάρτα έχει ήχο ενω μετα το τεστ χάνεται δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω καμία ιδέα? ευχαριστώ

ευχαριστω δυστυχως έβαλα και αλλο ενα θέμα πάνω στην ερώτηση μου, σαν ηχο κατάφερα να περάσει οταν ανοιγω το nero vision πριν το configuration εχω ηχο μετα το τεστ, που ζηταει, τον χανω το καλωδιο που μου εδινε το εβαλα στην εισοδο cd in πάνω στην μητρικη

δηλ αν καταλαβα καλα στην μπλε είσοδο απο την μητρικη θα την ρυθμισω ως εισοδο αν μπορω (ως εισοδο) και στην εισοδο ηχου στην καρτα τιβι τι θα βάλω? εγω δοκιμασα και εβαλα το καρφι απο την καμερα (audio out) στην εισοδο του μικροφονου και ειχα ηχο απλως για να παρακολουθω αλλα οχι για να περασει στον σκληρο για την μεταφορα του βιντεο στον σκληρο και στην συνεχεια σε dvd