Jump to content

Tv Tuner ... θα δουλευει ???

babis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εναν παμπαλαιο υπολογιστη ο οποιος αποτελειτε απο εναν celeron 1.3 GHz , 256 MB Ram , nVidia 5200 LE και ενα τροφοδοτικο 420 Watt.

Θελω να αγορασω μια καρτα τηλεωρασης και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτην ASUS TV TUNER CARD - MY CINEMA + REMOTE P7131 . Η ερωτηση μου ομως ειναι αν θα δουλεψει με τον υπολογιστει που ανεφερα πιο πανω ???

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Εδώ εγώ είχα εσωτερικό modem σε Cyrix 200MHz :blink: :lol: :rotfl:

Για την συγκεκριμένη κάρτα δε μπορώ να ξέρω...αλλά λογικά θα παίζει.

:cool:

:)

Θα παιξει μια χαρα! Η Ram τα ζοριζει λιγο αλλα θα παιξει. Το οτι θα δεις τηλεοραση ειναι σιγουρο το οτι θα το γραψεις μια ταινια η οτιδιποτε σε divx,avi βιντεο με καλη ποιοτητα ηχου/εικονας τοτε σιγουρα θα κολαει αρκετα. Αμα το επιτρεπει η μητρικη σου κανε λιγο υπερχρονισμο, θα βελτιωσει αρκετα την αποδωση του συστηματος.

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Εγω απλα τηλεοραση θελω να βλεπω ... για την εγγραφη ταινιας δεν με ενδιαφερει προς το παρον.Παντως ευχαριστω παιδια για την απαντηση !!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Εδω εγω ειχα τηλεοραση σε ΡΙΙΙ 489ΜΗZ με 1GΒ ram! Κ εγγραφε βιντεο λιγο δυσκολα αλλα εγραφε!

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

θα δουλευει αψογα!το μονο προβλημα που θα εχεις ειναι στο tv recording λογω ραμ...αλλα αφου δε σε ενδιαφερει δεν τιθεται θεμα...παντως εγω που ειχα αγορασει παλια tv tuner ουτε μια φορα δεν εκατσα να δω tv :D

TWMN---THESSALONIKI's WIRELESS METROPOLITAN NETWORK---

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Εγώ μια φορά με 256 μιά χαρά έγραφα...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!