VangosPC Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μάλιστα καθηγήτρια μας είχε αναφέρει πως εκείνη την εποχή που πήγαινε στο σχολείο τραγουδούσε και σε κάποιο κέντρο στην Θηβών στο Αιγάλεω στο πλευρό του Φλωρινιώτη. Υ.Γ. Ναι εγώ τελείωσα την 3η Λυκείου το 1998 ,και από καθηγητές Μαγγίνα , Θεοχάρη , Μυλωνάς (γυμναστης) , Ορφανός , Ανδρονίκου , Μπονόβας , ..... Σωστά ; Ακόμα οι ίδιοι είναι!!!!!!!!!!! Ο Μπονόβας έγινε διευθυντής! Ξέχασες τον Μιχαηλίδη και την Αγγέλη... Αν μου πεις και ποιον είχες Φυσικό...:D Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 εχετε διασημους γειτονες καντα στο σπιτι σας και ποιους;; {πολιτικους τραγουδιστες καλιτεχνες και αλλα} εκανα αναζητηση και δεν βρηκα καποιο σχετικο θεμα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παλαιοτερα είχα γείτονες διάσημα μέλη του Μyphone. :) Αργότερα μετακόμισα και είχα πάλι διάσημους γείτονες...το Φουφουτο, την κουτσή Μαρία, τη Μαρία την Πενταγιωτισσα. :happy: :p Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 κοιταξε,παλια ειχαμε απο διασημους τον αντυπα. τωρα εχω γειτονες τα πεθερικα του πλουταρχου :) επειτα ειμαι γειτονας με τον δημαρχο της περιοχης μου!:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ήμουν γείτονας της Θεοδωρίδου, αλλα μετακόμισα και με έχασε, δυστυχώς για αυτήν. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πριν φυγω απο πλακα, εμενε κοντα μας η Βανα Μπαρμπα,τωρα ομως μετακομισαμε και ειμαι κοντα στη Nανσυ απο τις Hi-5:love: αν και την εχω πετυχει ελαχιστες φορες,και δυο στενα πιο κατω μενει ο Σεργιανοπουλος. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 κοιταξε,παλια ειχαμε απο διασημους τον αντυπα. τωρα εχω γειτονες τα πεθερικα του πλουταρχου :) επειτα ειμαι γειτονας με τον δημαρχο της περιοχης μου!:p Mήπως ξεχνάς κάποιον; :p :lol: Εγώ από γείτονες έχω μόνο το δήμαρχο της περιοχής μου... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Οι γονείς μου, πριν γενηθώ εγώ, τον Άσημο, μπορεί να είχαν ανταλλάξει κ καμιά κουβέντα... Άσιμος λέγεται. Ήμαρτον :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ego sto lykeio pou pigaina alla kai sto frontistirio itan paliotera o demis o nikolaidis (alexandroupoli) malista mas elege mia kathigitria (apo do kai pera tha tin leo a) pou eixe kontra me mia alli kathigitria (apo do kai pera b) oti i b elege ston demi na stamatisei na paizei mpala kai na dei ligo ta mathimata giati me tin mpala den prokopse kaneis..... kai otan mas to elege ayto i a elouze tin b me xiliades kosmitika epitheta mprosta mas! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 η Τζένη Χειλουδάκη εμενε απεναντι μου, ο Τσιαντακης (παλιος παικτης Ολυμπιακου) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ωπ γειτονας?:) μαζευομαστε σιγα σιγα!Μη μου πεις οτι πηγαινες και σε κανενα διαπλους...εχουμε κ αλλον,τον ceasar88 αν δεν κανω λαθος. :offtopic: Here I am! Στέλνω τους αγω-νηστικούς μου χαιρετισμούς στους φίλτατους συντοπίτες Αγ.Αρτεμιανούς..:lol: :offtopic: Δίπλα από το σπίτι μου έμενε για 2 περίπου χρόνια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο δημοσιογράφος του Mega που ασχολείται με τα πολιτικά θέματα και 2 -3 στενά παραπέρα η Εύα Λάσκαρη :D,γνωστή και ως Πελεκούδα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 εγω εχω γειτονα τον δημαρχο του χαλανδριου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Στη διπλανη πολυκατοικια μενει ο ταμπακης!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Σπουδαια προσωπικοτητα........:p Α και κοντα στο σχολειο μου μενει ο σκανδαλιδης!!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 συγνωμη που θα το γραψω εδω...αλλα σημερα που ημουν στο βενζιναδικο...ηταν και ο Στρατος Τζωρτζογλου! με στραβοκοιταξε κιολας! :mad: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εγω παλι ακουσα απο προσωπο απο το κοντινο περιβαλλον που ηταν συμμαθητης με με τον ντεμη οτι ηταν στουρναρι ..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγώ μένω κοντά στο πατρικό σπίτι της Θεοφανίας Παπαθωμά. Είναι εκείνη που πρωταγωνιστούσε σε ένα σίριαλ και τα είχε με ένα παπά (στο σίριαλ). Όταν έρχεται για να δει τους γονείς της στην πόλη μου την βλέπω συχνά. Μάλιστα την τελευταία φορά την είδα με τον Τσαρούχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 η Τζένη Χειλουδάκη εμενε απεναντι μου, ο Τσιαντακης (παλιος παικτης Ολυμπιακου) Εγώ είχα πάει με τη Τζένη όταν ήταν στη Ρόδο. :) Εϊχε "σπίτι" στην παλιά πόλη. Και ο Τσιαντάκης ήταν και παίχτης του Πανιωνίου. Απο εκεί ξεκίνησε και αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγω ειμαι γειτονας με τον δημαρχο της περιοχης μου. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Βασίλης Καζούλης, Τόνυ Δημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Φατσέας(τα οικονόμισε και έφυγε), Μπάμπης Γκολές, Σταμάτης Κόκοτας (ομοίως με Φατσέα), Νίκος Κούρκουλος :respect:(ομοίως), Νίκος Σαργκάνης :respect:... Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μια καθηγήτρια μου είχε μαθητή το Δ. Σαλπιγγίδη σε άλλο σχολείο όμως. Ο Λιαδέλης είναι κουμπάρος του νονού μου. Ένα καλοκαίρι πήγαμε διακοπές μαζί. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μπά εγώ κανέναν διάσημο γείτονα δεν έχω.Οι περισσότερες γιαγιάδες είναι! Ουτε εγω εχω διασημους γειτονες..Αλλα εχω δει πολλους στο γυμναστηριο που παω..παλιοτερα βεβαια.. Ιωαννα Λιλλη, Στελλα Καπεζανου(και την αδερφη της που ειναι στην ηλικια μου και ειναι κλασεις ανωτερη...), τη μεγαλη Στελλα Μπεζεντακου, την Εβελινα Παπαντωνιου. Πασχαλη Τσαρουχα, αυτον που επαιζε στον εραστη δυτικων προαστιων και εκανε το πλουσιοπαιδο που ηθελε τη γκομενα του Γεωργουλη, τον σεντερ του Πανελληνιου(τρελο υψος), και φυσικα ειχε ερθει ο Ταμπακης για να ζητησει να διδαξει ταεκβοντο!!!:lol: :lol: Αφου εχουν περασει απο το γυμναστηριο που παω σιγουρα καποιος θα ειναι/ηταν γειτονας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση αλλά πολλοί αναφέρεστε σε ορισμένους 'γνωστούς' που τυχαίνει να ξέρετε, λες και πρόκειται για τον Πάπα.Δεν μου αρέσει αυτό. Άνθρωποι είναι και αυτοί! No offence ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Βασίλης Καζούλης, Τόνυ Δημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Φατσέας(τα οικονόμισε και έφυγε), Μπάμπης Γκολές, Σταμάτης Κόκοτας (ομοίως με Φατσέα), Νίκος Κούρκουλος :respect:(ομοίως), Νίκος Σαργκάνης :respect:... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Eίσαι σίγουρος..............; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ο θεός να τους κάνει "διάσημους"...Τότσικας, Άνθιμος Ανανιάδης, Βέρα Λάμπρου. Ειδικά για το τελευταίο όνομα με έπιασε ένα δέος την πρώτη φορά που την πέτυχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Οι περισότεροι (διάσημοι) είναι κατάφτηστοι γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι! Αλλά δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που ασχολούμαστε μαζί τους!:mad: Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts