bomber21 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Φιλόλογος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Στην Αθήνα στη διπλανή πολυκατοικία μένει ο Σουφλιάς (έτσι έχουμε και τσάμπα security). Ακόμη πολύ κοντά έμενε και ο Χ"νικολάου πριν χωρίσει. Και αρκετοί άλλοι. Δυστυχώς όλοι αυτοί έχουν κάνει την ...... σαν τα μούτρα τους. Εδώ που βρίσκομαι υπάρχει ξενοδοχείο που μένουν όλες οι φίρμες του hollywood όταν γυρίζουν ταινίες καθώς στην ευρύτερη περιοχή γυρίζονται πια οι περισσότερες λόγω χαμηλότερου κόστους. Τέλος πολύ κοντά μένουν οι Kurt Russell και Goldie Hawn (φοβεροί τύποι) και η οικογένεια του Steve Nas (nba). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Πριν αρκετάαα χρόνια, η Ελένη Λουκά ήταν καθηγήτρια στο σχολείο μου. :) Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν τη πρόλαβα :D :ninja: 5ο Ε.Λ Περιστερίου philos :cry: :cry: :cry: :cry: κατι τετοια ακουω και αρχιζω να υποστηριζω την αξιολογηση των καθηγητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Φιλόλογος είναι. Συγνώμη η συγκεκριμένη έχει πάει και πανεπιστήμιο ; (στη Λουκά αναφέρομαι) Ε , απιστεύτου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Γυμνάσιο - Λύκειο ήμουν συμμαθητής με την Άννα Καραμανλή που παρουσιάζει το αθλητικό δελτίο ειδήσεων... + Πρίν 3 χρόνια ήμουν γείτονας με την Σόνια Σαουλίδου... + 50 μέτρα πιο ψηλά στην οδό που μένω μένει ο Σπαθάρης (ο καραγκιοζοπαίχτης) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Γυμνάσιο - Λύκειο ήμουν συμμαθητής με την Άννα Καραμανλή που παρουσιάζει το αθλητικό δελτίο ειδήσεων... + Πρίν 3 χρόνια ήμουν γείτονας με την Σόνια Σαουλίδου... + 50 μέτρα πιο ψηλά στην οδό που μένω μένει ο Σπαθάρης (ο καραγκιοζοπαίχτης) Ποια ειναι η Σονια Σαουλιδου? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Γνωρίζω τον Αναδιώτη που λέει πως είναι πολύ καλοί φίλοι με την Χριστίνα Παπά (είμαστε από την ίδια πόλη).... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ποιος ειναι ο Αναδιώτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ένα μοντέλο που είχε βγει εξώφυλλο με την Χριστίνα Παπά και έλεγαν πως είναι πολύ καλοί φίλοι.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Στην Αθήνα στη διπλανή πολυκατοικία μένει ο Σουφλιάς (έτσι έχουμε και τσάμπα security). Ακόμη πολύ κοντά έμενε και ο Χ"νικολάου πριν χωρίσει. Και αρκετοί άλλοι. Δυστυχώς όλοι αυτοί έχουν κάνει την ...... σαν τα μούτρα τους. Εδώ που βρίσκομαι υπάρχει ξενοδοχείο που μένουν όλες οι φίρμες του hollywood όταν γυρίζουν ταινίες καθώς στην ευρύτερη περιοχή γυρίζονται πια οι περισσότερες λόγω χαμηλότερου κόστους. Τέλος πολύ κοντά μένουν οι Kurt Russell και Goldie Hawn (φοβεροί τύποι) και η οικογένεια του Steve Nas (nba).kai akoma de se exoun kalesei gia kafe??:lol: :lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Γυμνάσιο - Λύκειο ήμουν συμμαθητής με την Άννα Καραμανλή που παρουσιάζει το αθλητικό δελτίο ειδήσεων.. Xα, κι ήμουν περίεργος για την ηλικία της! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 kai akoma de se exoun kalesei gia kafe??:lol: :lol: Ναι αλλά δεν μου αρέσει ο αμερικάνικος καφές.........!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Stin Athina menw polu konta me tin Vissi. Tin exw petuxei polles fores na vgainei apo to spiti me to autokinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Ενα καθηγητής μου ήταν συμμαθητής με Ιωαννίδη,Σαβόπουλο. Εγώ πήγαινα στο ίδιο σχολείο με τον Αποστολίδη(μπασκεμπολίστα) που παίζει Λάρισα. Είχα γνωρίσει στην Βιέννη και τον Καρατζιοβαλή(τερματοφύλακα του Άρη). Εχω και κουμπάρο διαιτητή Α1........ΧΑΧα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Ενα καθηγητής μου ήταν συμμαθητής με Ιωαννίδη,Σαβόπουλο. Εγώ πήγαινα στο ίδιο σχολείο με τον Αποστολίδη(μπασκεμπολίστα) που παίζει Λάρισα. Είχα γνωρίσει στην Βιέννη και τον Καρατζιοβαλή(τερματοφύλακα του Άρη). Εχω και κουμπάρο διαιτητή Α1........ΧΑΧα Ήταν σημμαθη τής με τον Ιωανίδη και το Σαββόπουλο; Αφού αυτοί έχουν πάνω κάτω 20 χρόνια διαφορά.... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Ήταν σημμαθη τής με τον Ιωανίδη και το Σαββόπουλο; Αφού αυτοί έχουν πάνω κάτω 20 χρόνια διαφορά.... XAAXAXAXAXAXAX n00bster Mallon gia ton Giannh Iwannidh leei, ton ksantho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Όταν πήγα λύκειο στην κυψέλη τέλείωνε ο TNS απο going through 15o power Όσο αφορά γείτονες είχα Γκλέτσο εποχή ψίθυροι καρδιάς και τον Μεταξόπουλο όταν δεν τον ήξερε η μάνα του Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εγώ μένω στο χωρίο (άρα γείτονας γιατί μια σταλιά είναι) του Νίκου Κουρκούλη. Επίσης στον στρατό παρουσιάστηκα μαζί με τον Θανάση Δέντσα και τον Χρήστο Καρυπίδη (και οι 2 είναι ποδοσφαιριστές, ο ένας παίζει στον Ηρακλή και ο άλλος στην Χάρτς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Στη 2α και 3η Λυκείου ήμουν φίλος και συμμαθητής (στο ίδιο θρανίο καθόμασταν) με το Σάκη Ρουβά. Έχω βέβαια να τον δω από το 1990, αλλά μου στέλνει (και του στέλνω) χαιρετίσματα μέσω κοινών γνωστών. ουυυυυυυ!Φοβερό!Τον φανταζομαι μαθητουδι στο θρανιο!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Λίγο πιο κάτω απο το σπίτι μου έμενε η γκόμενα του Στογιάκοβιτς όταν έπαιζε ακόμα στον ΠΑΟΚ...αυτο θα πει διασημότητες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 αρα πρεπει να μενουμε κοντα εμεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εαν μενεις βουλγαρη το συμπερασμα που προκυπτει ειναι οτι ο Πετζα ηταν λιγο ατακτος... Εγω λεω για μια κοντουλα ξανθια που ηταν τσιρλιλιντερ στον ΠΑΟΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYLER7 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ειμαι φιλος και συνκολυμβητης στην εθνικη ομαδα της κερκυρας με τον Σπυρο Γιαννιωτη,τον πρωταθλητη ελλαδας σε 400,800,1500 ελευθερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 exei ethniki omada i kerkyra????:p Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lary7 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Συμφοιτητής με Ευα Καιλή !!!!και Ζακ Στεφάνου.. Η Ευα πολύ προσιτό κορίτσι, κρατάμε επαφη ακόμα, ποιος ξέρει ισως στο μέλλον να χρησιμέψει η γνωριμία. Ο Ζακ πολύ καλό παιδί επίσεις αλλα την παρατησε την σχολή σιγα σιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts