Jump to content

Διάσημοι συμμαθητές, γείτονες κλπ

manolissinger
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης πρώην μαθητικός κολλητός του αδερφού μου τα είχε με τη Λάσπα (μιλάμε για ηλικία περίπου 18 -20 χρονών πριν γίνει γνωστή στο κοινό). Θυμάμαι που παίζαμε όλοι μαζί beach volley στην παραλία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

• Απαντήσεις 170
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμένα ήταν πολύ καλή μου φίλη στο γυμνάσιο η Ναταλία Λιονάκη (σε κάποιες σειρές στην tv παίζει τώρα, δεν ξέρω ποιές ακριβώς). Θυμάμαι από τότε ήθελε να ασχοληθεί με καλλιτεχνικά, μάλιστα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια σαν την Mariah Carey έλεγε!
...And yet I know the worst is still to come...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.0.6655/1558; en; U; ssr))

Εγω δεν ειχα διασημους συμμαθητες αλλα παλιοτερα στο λυκειο μου πηγαιναν ο παπακωνσταντινου, ο πασαρης κ η μαριετη...

BLUE MOON επειδη τον ηξερα τον πασαρη δεν εχει τελειωσει λυκειο δεν πηγε καν νομιζω τι περιοχη εισαι?

Ο φιλος μου ηταν συμμαθητης με την Σασα Μπαστα στο Λυκειο.:p
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

με την Λια Τσαπανιδου(αδερφη της Ποπης) που δουλευει στην ετ3

με την Παναγιωτα Κλουτζου που συνεργαζεται με τον Τερενς Κουικ

με ενα παιδι που παιζει στην εθνικη πολο(δε θυμαμαι το μικρο του τωρα..επιθετο σας κανει?)

ολες οι φοβερες προσωπικοτητες στα σχολεια της τουμπας ειμασταν!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Διάσημο συμμαθητή δεν είχα (δεν ξέρω αν θα γίνει κανείς, βέβαια). Πάντως, έτυχε να τελειώσω το ίδιο γυμνάσιο με την Ελένη Ράντου :D και το ίδιο Λύκειο με τη Στέλλα Μπεζεντάκου :cry: ...

Πήγε Λύκειο αυτή;;;;;;;:blink: :blink: :blink: Έλεος!

edit: Η μητέρα μου ήτανε στην Πάντειο κι έβλεπε σχεδόν καθημερινά τον Χατζηνικολάου. Εγώ έχω μία "φίλη" και συμμαθήτρια που πέρσι πήγε στα καλλιστεία του ANT1 για να διεκδικήσει τον τίτλο ως Μις Γιανγκ. Δεν κέρδισε βέβαια..

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Εγώ εχω την απορία...Ο Νίνης παίζει ποδόσφαιρο και στο σχολείο με τους συμμαθητές του;:lol:

έχεις την εντύπωση πως πάει σχολείο?????

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

κι εγω εχω φιλους που παιζουν στον παοκ αλλα στην 2η ομαδα και μπορω να πω οτι αν θελουν μπορουν να τα συνδυασουν ολα και το κανουν σε ενα βαθμο(σχολειο,μπαλα,γκομενα,εξοδος..) ;)

ο νινης γιατι οχι?βεβαια να παιζεις πρωτη ομαδα ειναι τελειως αλλη φαση..και ειναι κ λογος να σταματησεις και τη μπαλα μιας που εχεις και μισθο(συγκεκριμενα ο νινης 20χιλιαρικα)

κι εγω εχω φιλους που παιζουν στον παοκ αλλα στην 2η ομαδα και μπορω να πω οτι αν θελουν μπορουν να τα συνδυασουν ολα και το κανουν σε ενα βαθμο(σχολειο,μπαλα,γκομενα,εξοδος..) ;)

ο νινης γιατι οχι?βεβαια να παιζεις πρωτη ομαδα ειναι τελειως αλλη φαση..και ειναι κ λογος να σταματησεις και τη μπαλα μιας που εχεις και μισθο(συγκεκριμενα ο νινης 20χιλιαρικα)

Γνωστός νέος ποδοσφαιριστής απο την εποχή που έπαιζε στην καλαμαριά πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο...οι περισσοτερες προπονήσεις είναι η διπλές ή πρωινές!

οπότε πού χρόνος για σχολείο?άλλο η πρώτη ομάδα και άλλο τα δεύτερα....η πρώτη ομάδα είναι επαγγελματίες αυτή είναι η δουλειά τους

η ομάδα τα έχει καλά με το σχολείο...πάει σαν τουρίστας 1-2 μέρες την εβδομάδα δεν παίρνει απουσίες και στο τέλος του δίνουν και απολυτήριο

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Ειναι πολυ μικροι οι συμμαθητες μου για να γινουν απο τωρα φιρμες. Μονο ο Σαραντης ξεχωρισε απο τωρα...:lol: :lol: :lol:

Ήσουν συμμαθήτρια του ΣΑΡΑΝΤΗ;;;;

Αυτό θα πει σχολική εμπειρία!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ δεν είχα, ούτε έχω κανένα γνωστό συμμαθητή, αλλά στο γυμνάσιο που πήγα, έμαθα ότι είχαν φοιτήσει ο Κων/νος Στεφανόπουλος και ο Μίκης Θεοδοράκης.:D

έχεις την εντύπωση πως πάει σχολείο?????

Φυσικά και πάει σχολείο.Νομίζω πως ο Σωτήρης Νίνης έχει πλέον εγγραφεί σε νυχτερινό για να συμμετέχει ανελλιπώς στις προπονήσεις του Παναθηναικού.

Τον έχεις κανείς συμμαθητή;

Μόλις χθές ανακάλυψα ακούγοντας γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσ/νίκης, οτι μια συμμαθήτρια μου από το Γυμνάσιο/Λύκειο ανέλαβε την εκφώνηση του δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Όχι ότι είναι και διάσημη (ακόμα...τουλάχιστον δεν το νομίζω), αλλά δεν ακούς και κάθε μέρα γνωστούς σου στο ράδιο χα χα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά ποιός είναι αυτός ο Σαράντης; :rolleyes:

Ξάδερφος του Σαράντα;

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά ποιός είναι αυτός ο Σαράντης; :rolleyes:

Ξάδερφος του Σαράντα;

Ένα παλικαράκι που πηγαίνει σε χορευτικοτραγουδιστικά ριάλιτι....

Φυσικά και πάει σχολείο.Νομίζω πως ο Σωτήρης Νίνης έχει πλέον εγγραφεί σε νυχτερινό για να συμμετέχει ανελλιπώς στις προπονήσεις του Παναθηναικού.

Τον έχεις κανείς συμμαθητή;

Δεν τον έχω συμμαθητή αλλά γνωρίζω ότι πάει σχολείο στο Κορωπί.

Στο λύκειο μου φοιτούσε πολύ παλαιά η Καίτη Γαρμπή.3ο Λύκειο Αιγάλεω ή Κουνούπι για όποιον ξέρει.

Το ίδιο Λύκειο με τη Μπεζεντάκου! Δεν το ήξερα ότι ήταν κι η Γαρμπή.

Φίλε, δικό μας κουνουπόπαιδο είσαι; Και πρέπει να το τελείωσες πριν 8 χρόνια, άρα είχες και καθηγητές τους περισσότερους από όσους είναι ακόμα εκεί (δεν έχουν αλλάξει και πολλά - μόνο που μεταφέρθηκε σε άλλα κτίρια)

@Aeikinitos:

Κι όμως, πήγε! Και μάλιστα, κάναμε έναν διάλογο με κάποιον καθηγητή που την είχε μαθήτρια:

- Κύριε, η Στέλλα ήταν καλή μαθήτρια όταν ερχόταν στο σχολείο;

- Όσο και τραγουδίστρια...

:help: Ισοβίτης 7 ζωές...

Το ίδιο Λύκειο με τη Μπεζεντάκου! Δεν το ήξερα ότι ήταν κι η Γαρμπή.

Φίλε, δικό μας κουνουπόπαιδο είσαι; Και πρέπει να το τελείωσες πριν 8 χρόνια, άρα είχες και καθηγητές τους περισσότερους από όσους είναι ακόμα εκεί (δεν έχουν αλλάξει και πολλά - μόνο που μεταφέρθηκε σε άλλα κτίρια)

@Aeikinitos:

Κι όμως, πήγε! Και μάλιστα, κάναμε έναν διάλογο με κάποιον καθηγητή που την είχε μαθήτρια:

- Κύριε, η Στέλλα ήταν καλή μαθήτρια όταν ερχόταν στο σχολείο;

- Όσο και τραγουδίστρια...

Μάλιστα καθηγήτρια μας είχε αναφέρει πως εκείνη την εποχή που πήγαινε στο σχολείο τραγουδούσε και σε κάποιο κέντρο στην Θηβών στο Αιγάλεω στο πλευρό του Φλωρινιώτη.

Υ.Γ. Ναι εγώ τελείωσα την 3η Λυκείου το 1998 ,και από καθηγητές Μαγγίνα , Θεοχάρη , Μυλωνάς (γυμναστης) , Ορφανός , Ανδρονίκου , Μπονόβας , .....

Σωστά ;

τωρα απο που βγηκαμε εμεις οι 3 γειτονες απορω...

τεσπα

στην παλια μου γειτονια οπου ειναι το πατρικο μου,στη διπλα πολυκατοικια εμενε ο ζαγορακης..

λιγο πιο περα ζουσε η μαμα του λιαδελη.

στη νεα μου γειτονια,2 σπιτια πιο περα ειναι το νεο σπιτι του ζαγορακη και ενδιαμεσα ειναι του γκαλη..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν τον έχω συμμαθητή αλλά γνωρίζω ότι πάει σχολείο στο Κορωπί.

Έχει ο παναθηναικος ενα σχολείο που πάνε όλα τα παιδια απο τις ακαδημίες κτλ κτλ και νομιζς ειναι στο κορωπι ή στα σπάτα.

Εγώ είχα στο ίδιο σχολείο την Κάρτσωνα, και στο ιδωτικό που ήμουν ημασταν πολλά παιδία διαφορων γνωστών απο ηθοποιούς μεχρι εφοπλιστες ...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Εμένα ο πατέρας μου έμενε δίπλα ακριβώς στο σπίτι της Βανδή και πήγαινε και στο ίδιο σχολείο. Μάλιστα ένας καθηγητής που την είχε, τον είχα και εγώ και μας έλεγε ιστορίες από την πενταήμερη που είχε πάει.