paschalia Δημοσιεύτηκε February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2007 Παλιοτερα ειχα κανει ενα σεμιναριο μελισσοκομιας κ ειχα δοκιμασει τοτε πολλα ειδη μελιου . Ενα απο τα μελια που μου αρεσαν ηταν τα ρεικομελα κ γενικοτερα τα μελια του δασους . Εκατσα κ εψαξα νωριτερα κ βρηκα αυτες τις πληροφοριες σχετικα (ειναι λιγακι συγκεχυμενες , εμενα ετσι μου φανηκανε τουλ, οσον αφορα τα ειδη) αλλα αρκετα κατατοπιστικες . Ποσοι εχετε δοκιμασει κ σας αρεσει καποιο αλλο ειδος μελιου εκτος απο το κλασσικο που πωλειται στο εμποριο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ο μπαμπάς μου είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος εδώ και 55 χρόνια...και αντιπρόεδρος σε γνωστή εταιρία(συνεταιρισμος) που τυποποιεί μέλι... έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη μελιού της πατρίδος μας(και όχι μόνο),μεγάλωσα μέσα στις μέλισσες και έχω μια σχετική μικρή εμπειρία πάνω σε μελι-θέματα αγαπημένη "γευση":πευκόμελο Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Τα παντα για το μελι. Εγω καθε μερα τρωω βασιλικο πολτο.Επισης απο τα αγαπημενα μου ειναι της καστανιας.αν και αυτο που εχω σπιτι μου ειναι σχεδον καφε.καιρο ειχα να φαω τοσο σκουροχρωμο μελι.:food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Ενα απο τα μελια που μου αρεσαν ηταν τα ρεικομελα κ γενικοτερα τα μελια του δασους . Ποσοι εχετε δοκιμασει κ σας αρεσει καποιο αλλο ειδος μελιου εκτος απο το κλασσικο που πωλειται στο εμποριο ? Eγώ πάντως προτιμώ και τιμώ ιδιαιτέρως τα ρακόμελα.:cool: Ένα από τα καλά της θητείας.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Καλα αυτο επιβαλεται.;) ρακομελο = "ποντσι" .:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Ο βασιλικος πολτος εχω την εντυπωση οτι ειναι μοδα της τελευταιας δεκαετιας . Που μπορει να βρει κανεις μελι καλο διαφορων ειδων - του κλασσικου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Ο μπαμπάς μου είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος εδώ και 55 χρόνια...και αντιπρόεδρος σε γνωστή εταιρία(συνεταιρισμος) που τυποποιεί μέλι... έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη μελιού της πατρίδος μας(και όχι μόνο),μεγάλωσα μέσα στις μέλισσες και έχω μια σχετική μικρή εμπειρία πάνω σε μελι-θέματα αγαπημένη "γευση":πευκόμελοθα συμφωνήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 ο βασιλικος πολτος δεν ειναι ενα ειδος..σαν φυσικο φαρμακο για ενεργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 πω πω ρε παιδακια τι γλυκο θεματακι ειναι αυτο?:lol: εγω ασυζητητη με το τσαγακι μου και ποολυ ρακομελλακι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timwria Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 paidia dokimaste kastanomelo! emena pou den m aresei to meli poly,ayto to trww me thn koutala! to brhka sta loutra Pozar,sthn aridaia...konta sthn edessa! Παράθεση Τα λεφτά μιλάνε... λένε αντίο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Το πευκόμελο μου αρέσει να και δεν έχω δοκιμάσει και πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Βανιλια Ελάτης Μαινάλου...Απλα απιστευτο...Δοκιμαστε και θα παθετε πλακα...!!! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts