KOPRINIOTIS Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Kai στα τρικαλα που με ενδιαφερει εμενα μεγαλη αλλαγη με τον χαρτη της νεας εκδοσης,εχει τα περισσοτερα χωρια γυρω απο τα τρικαλα,αρκετα καλο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 για κρητη παντως μην το βαλετε δεν εχει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ μονο μια κουκιδα που εννοει το ηρακλειο.και οι εικονες δορυφορου χαλια καμια σχεση με αθηνας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 για κρητη παντως μην το βαλετε δεν εχει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ μονο μια κουκιδα που εννοει το ηρακλειο.και οι εικονες δορυφορου χαλια καμια σχεση με αθηνας Ε οχι και απολύτως τίποτα :wacko: Δεν έχει την λεπτομέρεια του Garmin η του Sygic αλλά έχει τις περισσότερες οδούς, το ίδιο και στο Ρέθυμνο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Έβαλα προχτές την τελευταία έκδοση του Nokia Maps για το τηλέφωνό μου και το αντίστοιχο Map Loader που υπήρχε στην ίδια σελίδα για download. Ο χάρτης της Ελλάδας πόσο μέγεθος πρέπει να έχει??? Εμένα μου έδειχνε κάπου ~18ΜΒ. Πώς είχα την εντύπωση ότι ήταν κοντά στα 16ΜΒ??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Έβαλα προχτές την τελευταία έκδοση του Nokia Maps για το τηλέφωνό μου και το αντίστοιχο Map Loader που υπήρχε στην ίδια σελίδα για download. Ο χάρτης της Ελλάδας πόσο μέγεθος πρέπει να έχει??? Εμένα μου έδειχνε κάπου ~18ΜΒ. Πώς είχα την εντύπωση ότι ήταν κοντά στα 16ΜΒ??? :confused: 18,4 MB ειναι ο νέος χάρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 18,4 MB ειναι ο νέος χάρτης. Ok, thanks a lot. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Ε οχι και απολύτως τίποτα :wacko: Δεν έχει την λεπτομέρεια του Garmin η του Sygic αλλά έχει τις περισσότερες οδούς, το ίδιο και στο Ρέθυμνοοι χαρτες που κατεβασα με τον καινουργιο maploader 18,κατι δεν εχει τιποτα και δεν μιλαω θεωρητικα μια κουκιδα χωρις ονομα εχει.ετσι εβαλα το χαρτη απο παλιο backup 16,κατι που ειναι αρκετα καλως.οταν δε βαριεμαι θα περασω τους καινουργιους παλι να ανεβασω screenshot την κουκιδα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Όντως προστέθηκαν αρκετά πράγματα πχ για πελοπόννησο, αλλά βασικές πόλεις όπως της κρήτης ή όπως η λάρισα έχει μόνο τους κεντρικούς δρόμους σε σχέση με πριν που την είχε αναλυτικά, το ίδιο ισχύει για ξάνθη και καβάλα. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Καλημερα!:O αλλα εχω απο τα χθες που διαβαζω για το νεο maploader εγω εχω τον 1.3 φορτωνο τους χαρτες και ειναι 16,4 mb :O πως εσυς εχαιτε τον 1.8 και 18,4 MB:worry: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Καλημερα!:O αλλα εχω απο τα χθες που διαβαζω για το νεο maploader εγω εχω τον 1.3 φορτωνο τους χαρτες και ειναι 16,4 mb :O πως εσυς εχαιτε τον 1.8 και 18,4 MB:worry: Στην προηγούμενη έκδοση του Maps 2.0 που είχα λίγο πριν βάλω αυτήν την έκδοση ο Maploader μου έβγαζε έναν χάρτη για Ελλάδα 19,4 ΜΒ,άρα κάθε έκδοση (ομοίως Sygic πχ.) πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικού μεγέθους χάρτη και κάθε φορά ο Maploader αναγνωρίζει την έκδοση,διαθέτει και κατεβάζει τον ανάλογο χάρτη από τους server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Στην προηγούμενη έκδοση του Maps 2.0 που είχα λίγο πριν βάλω αυτήν την έκδοση ο Maploader μου έβγαζε έναν χάρτη για Ελλάδα 19,4 ΜΒ,άρα κάθε έκδοση (ομοίως Sygic πχ.) πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικού μεγέθους χάρτη και κάθε φορά ο Maploader αναγνωρίζει την έκδοση,διαθέτει και κατεβάζει τον ανάλογο χάρτη από τους server. την2 beta εκδοση χρησιμοποιεις? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastri Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλοριζικο & καλως ηρθες ! :) 1) τα παιχνιδια ουτως ή αλλος ειναι demo . Μπορεις να τα κατεβασεις παλι απο την εφαρμογη του n-gage. 2)Με την εφαρμογη Χαρτες -Nokia maps υπο κανονικες συνθηκες πληρωνεις συνδρομη για φωνητικη πλοηγηση. Με την αγορα του Ν82 εχεις 3 μηνες δωρεαν. Τσεκαρε το αντιστοιχο θεμα για περισσοτερα. Υπαρχουν ομως και αλλες εφαρμογες . Δες τα θεματα για garmin & sygic. 3)Συνδεση κανεις ειτε με gprs ειτε με wifi Σχετικα με τους κωδικους που λες εαν το δικτυο wifi που θες να συνδεθεις ειναι κλειδωμενο ,ναι θες Κλειδι καλησπερα.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!κατι εκανα ο ασχετος προσπαθωντας απο το map loader να βαλω το καινουργιο χαρτι της ελλαδας(νομιζα οτι υπαρχει)εσβησα κατι απο την καρτα και τελικως μου βγαζει το εξης μηνυμα.το αρχειο η‘ καταλογος ¨/cities/diskache¨ ειναι κατεστραμενο και δεν ειναι δυνατη η αναγνωση.εκτελεστε το βοηθητικο προγρ. Chkdsk.(που δεν ξερω τι ειναι αυτο το chkdsk).πειτε μου αν κανω αυτο το hard format πως το λετε θα ξανααποκτησω gps με χαρτες(ενοειται να τους ξαναφορτοσω)σας εκληπαρω βοηθηστε με.αν ξαναβαλω ενα αντιγραφο ασφαλειας που εχω παρει,θα γινει τιποτα(μαλον ομως δεν εχω αυτα τα κρυφα αρχεια που λετε.ΒΟΗΘΕΙΑ... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω ένα Ν95και έβαλα την καινουργια έκδοση του nokia maps. Στη συνέχεια έσβησα χάρτες και φωνή απο την κάρτα μέσα απο το εργαλειο map loader και έβαλα καινουργιους χάρτες και μετά πάλι τη φωνή. Οταν ξεκινάω την εφαρμογή και του βάζω να κάνει πλοήγηση (έχω αγοράσει αδεια και την αναγνώρισε κανονικά) συνέχεια βγάζει οτι αναζητά διαδρομή και δεν εμφανίζει...σαν να κολλαει φαινετια. Επίσης οταν ξεκινάει το κινητό που βγάζει ένα εγκατασταση και μετα απο λιγο η καρτα μνημης δεν εχει αξιοπιστο λογισμικο και μου λεει να κοιταξω στη διαχειριση εφαρμογων... Ξέρετε τι μπορεί να παίζει???? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Προσπάθησα να βρω τρόπο να απεγκαταστήσω κάποιους χάρτες γιατί μου είναι άχρηστοι (Αφρική, Ασία κτλ.) με το maploader (στις οδηγίες, λέει ότι γίνεται με το "πλην"). Δεν τα κατάφερα, μόνο φόρτωμα κάνει. Ξέρει μήπως κάποιος πως γίνεται? ευχαριστώ. Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σβήσε τους όλους και πέρνα μόνο της Ελλάδος πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σβήσε τους όλους και πέρνα μόνο της Ελλάδος πάλι. Ξέρεις μηπως που βρίσκονται και πως ξερεις ποις ειναι ποιας χωρας? Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μαλλον οι χαρτες αποθηκευονται εδω: E:\cities\diskcache Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μαλλον οι χαρτες αποθηκευονται εδω: E:\cities\diskcache Σβήνω λοιπον κι ο Θεος βοηθος:D Ακυρον. Ο φακελος αυτος ειναι αδειος καπου αλλου ειναι οι χαρτες μηπως γνωριζει καποιος παιδια? Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 την2 beta εκδοση χρησιμοποιεις? nokia_maps_2.0_1803_3.1,δηλαδή η 2η έκδοση του Nokia Maps 2.0,ή final θα βγει σε λίγο καιρό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σβήνω λοιπον κι ο Θεος βοηθος:D Ακυρον. Ο φακελος αυτος ειναι αδειος καπου αλλου ειναι οι χαρτες μηπως γνωριζει καποιος παιδια? Δες εδώ: E:\private\20001f63\diskcache Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Δες εδώ: E:\private\20001f63\diskcache Εκει ειναι μολις ειδα οτι ειναι 1,6gb , σας ευχαριστω Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 nokia_maps_2.0_1803_3.1,δηλαδή η 2η έκδοση του Nokia Maps 2.0,ή final θα βγει σε λίγο καιρό.;) λογικα και με αλλες αλλαγες ετσι???μηπως εχει ακουστει τι ποτε θα βγει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 οτι αλλαγες και να εχει,αν δεν "ελευθερωσουν" την πλοηγηση,δεν αξιζει τον κοπο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Δες εδώ: E:\private\20001f63\diskcache Δεν εχω το Nokia Maps στο κινητο μου ,αλλα εχω μπερδευτει ! 1730 - 1731 - 1732 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2236166#post2236166 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Εγώ πάντως στο Ν82 έχω την έκδοση 2.0_1803_3.1 και οι χάρτες μου είναι στο φάκελο E:\cities\diskcache και όχι στο E:\private\20001f63\diskcache. Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? p.s.: υπόψιν, το πρώτο path είναι ελεύθερα προσβάσιμο αλλά το δεύτερο θέλει hack ή να το δεις από το PC. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts