Mythos Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ναι για το Nokia Maps 3 λεω... και οχι δε με ρωτησε περιοχη. Μονο του ενεργοποιησε αυτην την αδεια! Παταω να κανει ενημερωση αλλα την ιδια βγαζει παλι... Μπορω μηπως να διαγραψω την αδεια (σβηνοντας καποιο αρχειο ισως?) και μετα να δοκιμασω παλι μηπως και μου δωσει την επιλογη ? ΥΓ. Η αδεια που εχω γραφει για: Drive & Walk Central Europe (Czech Republic/Hungary/Poland/Slovakia). Τι θα επρεπε να γραφει ? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Θα έπρεπε να γράφει Drive & Walk Eastern Europe. Η ενεργοποίηση γίνεται online. Οπότε, και φορματ να κάνεις, δεν θα αλλάξει κάτι. Ή θα πρέπει να στείλεις e-mail στη Nokia για να στην αλλάξουν ή έστω να σου στείλουν κωδικό ενεργοποίησης της σωστής (Extra - settings - enter licence code) ή θα το πας σε ένα Nokia Shop μήπως και στο φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ρε παιδια ελεος....δεν βγαζω ακρη παλι.τελικα τωρα αρχιζει να μου κλειδωνει δορυφορους,μπενω στα maps αλλα δεν δειχνει δρομους.....απλα μια κουκιδα καθως και πρασινο τοπιο...κανω αναζητηση για ρεθυμνο μονο ρεθυμνο βρισκει.ουτε μια διευθυνση...καποιος αναλυτικα να με καθοδηγησει στο τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Θα έπρεπε να γράφει Drive & Walk Eastern Europe. Η ενεργοποίηση γίνεται online. Οπότε, και φορματ να κάνεις, δεν θα αλλάξει κάτι. Ή θα πρέπει να στείλεις e-mail στη Nokia για να στην αλλάξουν ή έστω να σου στείλουν κωδικό ενεργοποίησης της σωστής (Extra - settings - enter licence code) ή θα το πας σε ένα Nokia Shop μήπως και στο φτιάξουν. Στο δικό μου N82 Black με Ελληνικό πληκτρολόγιο, αγορασμένο από Own Wind Store, η άδεια γράφει: Navigation Upgrade Adriatic States :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ρε παιδια ελεος....δεν βγαζω ακρη παλι.τελικα τωρα αρχιζει να μου κλειδωνει δορυφορους,μπενω στα maps αλλα δεν δειχνει δρομους.....απλα μια κουκιδα καθως και πρασινο τοπιο...κανω αναζητηση για ρεθυμνο μονο ρεθυμνο βρισκει.ουτε μια διευθυνση...καποιος αναλυτικα να με καθοδηγησει στο τι να κανω? Έχεις περάσει τους τελευταίους χάρτες με το Nokia Maps Updater; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 οχι..δεν το εκανα αυτο...πρεπει να κατεβασω το νοκια updater map? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 οχι..δεν το εκανα αυτο...πρεπει να κατεβασω το νοκια updater map? Για περισσότερη ευκολία κατέβασε τους χάρτες από εδώ, αποσυμπίεσε το αρχείο 1223.zip και βάλε τους φακέλους αυτούς στον φάκελο cities\diskcache στη κάρτα μνήμης του κινητού σου και αντικατέστησε τους προηγούμενους Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Για περισσότερη ευκολία κατέβασε τους χάρτες από εδώ, αποσυμπίεσε το αρχείο 1223.zip και βάλε τους φακέλους αυτούς στον φάκελο cities\diskcache στη κάρτα μνήμης του κινητού σου και αντικατέστησε τους προηγούμενους για να δουμε... τωρα φιλε μου το δοκιμασα και τωρα φαινετε τουλαχιστον οι δρομοι και αυτα.μολισ φορτισει θα σου πω αν δουλευει πραγματικα.κατι ακομα.οταν του δωσεις μια διαδρομη σου λεει και φωνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ναι, η φωνητική πλοήγηση λειουργεί μόνο κατά την πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ρε συ mirrorofsorrow , επειδη ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος απο το nokiaMaps ,περα απο κατι κουφα που μου κανει στην αναζητηση οδων..... ( αλλοτε βγαζει κατευθειαν,αλλοτε με την 2η-3η φορα ) ....... για πες τι παιζει γιατι ψιλομπερδευτηκα με τα fp1 και 2, τις αδειες,τις φωνητικες κτλ εχω το 6110 navigator.ειχα περασει την 2 της nokia και απο πανω την 2 του illusion... μετα απο αυτο ξηλωσα και εγω το garmin γιατι μετα απο πολλες δοκιμες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη γιατι οι πολεις με ενδιαφερουν και οχι η επαρχια εμεινα ευχαριστημενος (το ιδιο ευχαριστημενος εχω μεινει και απο sygic 7.199/Q4 αλλα δεν ειναι του παροντος) τωρα βλεπω οτι αναφερεις συνεχως για την 3 οτι δεν εχει καμια σχεση με την 2 (καλυψη-γραφικα κτλ ) εγω μπορω να την βαλω στο 6110 ? θελει αδεια αγορασμενη για να λειτουργησει πρωτα ? μπαινει-λειτουργει στο 6110 αλλα δεν εχω φωνητικες ? δεν μπαινει καθολου προς το παρον ? τι ισχυει τελικα ? για (ξανα) κανε ρε φιλε αν θελεις μια γενικη ενημερωση συγκεντρωμενα σε ενα ποστ για ξεκαθαρισμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Έχει κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό η έκδοση 3 και προς το παρόν υπάρχει υποστήριξη μόνο για τις FP2 συσκευές (πλην του Ν96). Για FP1 και 5th Edition περιμένουμε νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 μπαινει-λειτουργει στο 6110 αλλα δεν εχω φωνητικες ? δεν μπαινει καθολου προς το παρον ? τι ισχυει τελικα ? για (ξανα) κανε ρε φιλε αν θελεις μια γενικη ενημερωση συγκεντρωμενα σε ενα ποστ για ξεκαθαρισμα.... Δεν μπορείς ακόμη διότι δεν υποστηρίζει FP1 συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Και όσον αφορά την άδεια χρήσης, δεν έχει σπαστεί μεν ακόμα αλλά, προς το παρόν, βολεύομαι με τις 7 μέρες δωρεάν χρήσης που προσφέρεται απο εδώ. Αν δώσεις μερικά νούμερα παραπάνω, παίρνεις αρκετές 7ήμερες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ευχαριστω Itchrist86 και mirrorofsorrow για τις απαντησεις........ οποτε περιμενουμε νεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Θα έπρεπε να γράφει Drive & Walk Eastern Europe. Η ενεργοποίηση γίνεται online. Οπότε, και φορματ να κάνεις, δεν θα αλλάξει κάτι. Ή θα πρέπει να στείλεις e-mail στη Nokia για να στην αλλάξουν ή έστω να σου στείλουν κωδικό ενεργοποίησης της σωστής (Extra - settings - enter licence code) ή θα το πας σε ένα Nokia Shop μήπως και στο φτιάξουν. Τελικα μιλησα με Nokia Care, τους εξηγησα το προβλημα και ηταν πολυ εξυπηρετικοι. Εχουν ζητησει νεα αδεια απο τα κεντρικα για τον ελληνικο χαρτη και θα μου την στειλουν μολις την παρουν. Edit: Με ξανακαλεσαν και δυστυχως δεν μπορουν να μου δωσουν αλλη αδεια διοτι το κινητο εχει αλλο product code (αυτο που φοβομουν δηλαδη). Θα πρεπει να παω στο Saturn να δω τι θα μου πουν, αφου πλεον αυτοι ειναι οι υπευθυνοι... Το ιδιο προβλημα θα συναντησουν οσοι εχουν αγορασει το κινητο με ξενο product code. Και δεν παιζει ρολο εαν το αλλαξατε προσωρινα (κι εμενα αλλαγμενο ειναι μεσα στο κινητο για να γινει το update firmware σωστα), διοτι η αδεια μαλλον δινετε με βαση το ΙΜΕΙ. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile77 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ πάντως αν και πρώτη φορά χειρίζομαι GPS (είχα το garmin αλλά δεν του έβαλα ποτέ χάρτες λόγω του γνωστού προβλήματος με την αυτονομία) κατάφερα να εγκαταστήσω στο n96 μου το Nokia Maps 3. Ξεκαθαρίζω και πάλι πως μέχρι και πριν 3-4 μέρες δεν ήξερα καν πως λειτουργεί ένα gps. :) Έχω κάποιες απορίες...Τα φώτα σας παρακαλώ στον αδαή! 1) Έστειλα sms στη Nokia αλλά ποτέ δε μου ήρθε sms. Γιατί; 2) Έκανα update χάρτες, software και μου έδωσε 90 μέρες πλοήγηση. Τελικά δίνουν 7 ή 90 μέρες; Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. 3) Όσες φορές κι αν έχω συνδεθεί με το GPS όλο και κάποια gprs/3g σύνδεση με Cosmote ανάβει (δε ξέρω καν το λόγο) ενώ απεναντίας δε θα ήθελα με τίποτα να χρεώνομαι για σύνδεση στο internet. Βέβαια στο μητρώο δε δείχνει ότι κατέβασα κάτι (μηδέν kb) αλλά παίζει να έχω χρεωθεί; Gps θέλω όχι σύνδεση με Internet Provider. Σε ποιες περιπτώσεις λοιπόν απαιτείται σύνδεση με Internet? 4) Έβαλα μια διαδρομή από το σπίτι μου σε γειτονικό προάστιο με search/address (έκανε searching offline το πρόγραμμα) αλλά δε βρήκε τη διευθύνση. Μόνο μέσω map μπορώ να βάλω τη περιοχή που θέλω να πάω; Επειδή φαντάζομαι πως είναι κομβικό το ερώτημα θα παρακαλούσα για μια αναλυτική επεξήγηση εδώ. 5) Πολλά λάθη στη πλοήγηση. Είχα φτάσει κοντά στο σπίτι μου αλλά αυτό επέμενε (με ελληνική φωνητική πλοήγηση) να με πηγαίνει μέσω Κάιρου! Είναι λογικό; Έχει να κάνει με τη beta έκδοση που έγραψε κάποιος φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 1, 2. Στις νέες συσκευές, δίνεται και δωρεάν χρόνος πλοήγησης και ποικίλει ανα συσκευή. Σε άλλα δίνουν 90 μέρες, σε άλλα 3 μήνες και οι πιο τυχεροί έχουν 6μηνο. Άρα δεν χρειάζεσαι το 7ήμερο. 3. Πήγαινε Δεδομένα GPS, Ρυθμίσεις Εντοπισμού Θέσης και απενεργοποίησε το Υποβοηθούμενο GPS. 4. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδεμένος για να κάνει αναζήτηση. ΑΠλά πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να το κάνεις. Μερικοί δρόμοι δεν εμφανίζονται καν στην αναζήτηση παρόλο που υπάρχουν στον χάρτη. ίσως είναι σφάλμα που θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Αν έχεις την έκδοση 3, τα παραπάνω δεν ισχύουν. Η αναζήτηση γίνεται με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. 5. Δες τις ρυθμίσεις σου στους κανόνες πλοήγησης. Προτίμηση πορείας, αποφυγή διοδίων, εκτός δρόμου, λεωφόρων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Ψιλο ασχετο αλλα εγω απο την στιγμη που απενεργοποιησα τον εντοπισμο "βαση δικτυου" σταματησε να κολλαει το Νοκια Maps 2.0 σε Ν82. Μεχρι τοτε κολλαγε τοσο ασχημα που επρεπε να βγαλω την μπαταρια για να λειτουργησει το τηλεφωνο . Τωρα πια δουλευει χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Με ξανακαλεσαν και δυστυχως δεν μπορουν να μου δωσουν αλλη αδεια διοτι το κινητο εχει αλλο product code (αυτο που φοβομουν δηλαδη). Θα πρεπει να παω στο Saturn να δω τι θα μου πουν, αφου πλεον αυτοι ειναι οι υπευθυνοι... Ένας ακόμα λόγος λοιπόν να μην αγοράζουμε συσκευές παραεισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 παιδια πως βλεπω ποια εκδοση εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Στην οθονη αναμονης πατα... *#0000# (Ασχετοοοοοοοοοοοοοο...) Μεσα στο προγραμμα πηγαινε στο about!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 χμμμ την v2.0 wk39.χρειαζετε να βαλω την 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Και να θέλεις... δεν μπορείς ακόμη. Υπομονή ώσπου να γίνει διαθέσιμη και για Feature Pack 1 συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile77 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 1, 2. Στις νέες συσκευές, δίνεται και δωρεάν χρόνος πλοήγησης και ποικίλει ανα συσκευή. Σε άλλα δίνουν 90 μέρες, σε άλλα 3 μήνες και οι πιο τυχεροί έχουν 6μηνο. Άρα δεν χρειάζεσαι το 7ήμερο. 3. Πήγαινε Δεδομένα GPS, Ρυθμίσεις Εντοπισμού Θέσης και απενεργοποίησε το Υποβοηθούμενο GPS. Το έκανα. Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω και το βάσει δικτύου; Τι είναι το υποβοηθούμενο gps; 4. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδεμένος για να κάνει αναζήτηση. ΑΠλά πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να το κάνεις. Μερικοί δρόμοι δεν εμφανίζονται καν στην αναζήτηση παρόλο που υπάρχουν στον χάρτη. ίσως είναι σφάλμα που θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Αν έχεις την έκδοση 3, τα παραπάνω δεν ισχύουν. Η αναζήτηση γίνεται με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Την αναζήτηση την έκανα με κεφαλαία ελληνικά (υπήρχε η διεύθυνση στους χάρτες). Λες να έφταιγε το ότι έδωσα και αριθμό στο δρόμο; 5. Δες τις ρυθμίσεις σου στους κανόνες πλοήγησης. Προτίμηση πορείας, αποφυγή διοδίων, εκτός δρόμου, λεωφόρων κτλ. Προφανώς αυτό που αναφέρεις είναι στα tools/settings του Maps στην επιλογή Route. Όλες τις επιλογές τις έχω στο yes. Motorway, Tunnel, ferry, toll road, unpaved roads και train ferry. Πρέπει να "γυρίσω" κάποιες σε no αν κατάλαβα καλά; Και ποιες; Πάντως έχω επιλογή faster route στο route selection και drive στο transport mode. Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npanaman Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Έχω ένα N95-8G και αναβάθμισα το firmware στην έκδοση 30.0.018 το οποίο και πέρασε το Nokia Maps 2.0. Στη συνέχεια πέρασα στη συσκευή τους χάρτες για Ελλάδα με τον Map Loader 2.0.2. Μετά την αναβάθμιση του firmware και ενώ το GPS δουλεύει κατά την ενεργοποίηση της πλοήγησης η συσκευή παραμένει σε κατάσταση "Υπολογισμού Διαδρομής" ενώ στο παρελθόν δούλευε ικανοποιητικά. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να ελέγξω για να ξεπεραστεί το πρόβλημα; Η άδεια για πλοήγηση φαίνεται να είναι ενεργή για 3 συνολικά χρόνια. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts