mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 O φάκελος voices έχει μέγεθος 4,5ΜΒ στην κάρτα μου. Στη δικιά σου πόσο έχει; Θες να σου ανεβάσω τον δικό μου φάκελο voices να κάνεις αντικατάσταση να δεις μήπως δουλέψει; Να το σβήσεις δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Σ' ευχαριστώ, σου έστειλα π.μ. Το αντέγραψα και πάλι τα ίδια. Τι να φταίει ρε ****το; Πάντως το προηγούμενο Nokia Maps είχε τις φωνές κατ' ευθείαν στον φάκελο Cities. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και είναι κρίμα γιατί η εφαρμογή τα σπάει. Δοκίμασες να κάνεις πλοήγηση, παρόλο που δεν σου βγάζει επιλογή, μήπως και τελικά δουλεύει κανονικά; Πάντως αν είχα παρόμοιο πρόβλημα, ακόμ ακαι φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα θα έκανα για να έχω το Nokia Maps 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο μόνο σαν GPS. Διαπίστωσα ότι είναι αρκετά ανώτερη η εφαρμογή από την προηγούμενη γι' αυτό και την έβαλα, αλλά πιστεύω ότι το Garmin και οι χάρτες του είναι κορυφαίοι. Απλά θέλω όλα να λειτουργούν στην εντέλεια γι' αυτό και το ψάχνω. Μπορώ να αποθηκεύσω κάπου τα sms και μετά το format να τα ξαναπεράσω στο κινητό; (Μόλις παρέλαβα το κινητό κράτησα για backup την μνήμη της Νοkia και δεν την πείραξα καν, γιατί την έβγαλα αμέσως και έβαλα μια δικιά μου). Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Πολύ καλά έπραξες με την μνήμη. ;) Για back up κράτα μέσω του pc suite. Σώζει και τα μηνύματα και τα επαναφέρει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τελικά υπάρχει πρόβλημα με τα N78, το διάβασα σε Forum της Nokia. Μάλλον θα λυθεί στην τελική έκδοση... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Αναζήτηση κάνει μόνο με λατινικούς χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Στους χάρτες του Nokia Maps 2, κάνει με λατινικούς. Στους χάρτες του Nokia Maps 3, κάνει με ελληνικούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Σε μένα γιατί κάνει το αντίστροφο?? Με το 3 οταν βαζω ελληνικά βγάζει not found !! Αααα.. το βρήκα!! έβαζα μικρά και όχι κεφαλαία! με μικρά δεν βγάζει με κεφαλαία γράμματα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 .... Πως μπορώ να σβήσω ολοκληρωτικά το Nokia Μaps 3; από το site της Nokia To remove Maps 3.0 beta from your phone and install Maps 2.0: * Delete the ‘cities’ folder and the ‘qf’ file on the memory card with File Manager * Reinstall Maps 2.0 from maps.nokia.com * Start Maps 2.0 once * Use Map Loader 2 from maps.nokia.com to download the map data you need Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Άνοιξες μια φορά το nokia maps 3 πριν φορώσεις τους χάρτες; ΣΒήστους, τρέξτο μια φορά, κάνε επανεκκίνηση στην συσκευή και μετά ξαναφόρτωσέ τους με το maploader 3. Μετα απο αρκετες προσπαθειες ετρεξε (υποψην οτι με το A-GPS ενεργοποιημενο δεν τρεχει!!!), αλλα τωρα εχω το ιδιο προβλημα με τον ael1964... δεν βρισκει τις φωνητικες οδηγιες, ενω τις ειχα περασει με το καινουριο MapLoader. Any ideas???!?! :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas36 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ..ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? smart2go navigator " -& ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕΣΩ MAPLOADER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Μετα απο αρκετες προσπαθειες ετρεξε (υποψην οτι με το A-GPS ενεργοποιημενο δεν τρεχει!!!), αλλα τωρα εχω το ιδιο προβλημα με τον ael1964... δεν βρισκει τις φωνητικες οδηγιες, ενω τις ειχα περασει με το καινουριο MapLoader. Any ideas???!?! :wacko: Υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον με το N78, εσύ ποια συσκευή έχεις; Διάβασε εδώ : http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=navigation&thread.id=8748 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δηλαδή πρέπει να νοιωθω τυχερός που με το Ν78 μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas36 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εγω στο maploader κατέβασα ελλάδα,αλλά δεν έχει φωνητική πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Τελικα καταφερα να διορθωσω το προβλημα με την φωνητικη πλοηγηση. Για καποιο περιεργο λογο, χρειαζεται συνδεση με internet!!!! Ετσι συνδεσα το Ν85 με το WiFi router μου, και μετα πατησα Go Online. Στις ρυθμισεις - Navigation, εκει που λεει για την φωνητικη πλοηγηση εγραφε ακομη "Χωρις δεδομενα", αλλα μολισ το ξαναπατησα με ρωτησε αν θελω να κατεβασει την λιστα! Πατησα ΟΚ, κατεβασε ολη τη λιστα με ολες τις διαθεσιμες φωνες και εγω επελεξα αυτη που ειχα ηδη εγκαταστησει (ελληνικη). Κι ενω ολα πηγαν καλα και του εβαλα και μια διαδρομη για πλοηγηση, εκει εχει κι αλλα προβληματα! Μου πεταει συνεχεια το μηνυμα συνδεσης με το διακομιστη, κι ενα αλλο μηνυμα με κατι ορους, και ενα τριτο για να κατεβασω το Drive Walk (καπως ετσι). Αφου τα ξεφορτωθω αυτα η πλοηγηση διακοπτεται και χανει την διαδρομη! Την ξαναβαζω, παλι τα ιδια. Και σε καποια φαση το προγραμμα κλεινει μονο του!!! Καλο το Nokia Maps 3 απ'οσο προλαβα να δω, αλλα πολλα bugs ρε παιδια!!! Ουτε μια απλη διαδρομη δεν μπορεσα να απολαυσω με πλοηγηση!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ειναι beta release και λογικα τα οποια προβληματα. Περιμενετε να βγει η τελικη εκδοση για να δοκιμασετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Τελικα καταφερα να διορθωσω το προβλημα με την φωνητικη πλοηγηση. Για καποιο περιεργο λογο, χρειαζεται συνδεση με internet!!!! Ετσι συνδεσα το Ν85 με το WiFi router μου, και μετα πατησα Go Online. Στις ρυθμισεις - Navigation, εκει που λεει για την φωνητικη πλοηγηση εγραφε ακομη "Χωρις δεδομενα", αλλα μολισ το ξαναπατησα με ρωτησε αν θελω να κατεβασει την λιστα! Πατησα ΟΚ, κατεβασε ολη τη λιστα με ολες τις διαθεσιμες φωνες και εγω επελεξα αυτη που ειχα ηδη εγκαταστησει (ελληνικη). ----------------------------------------------------------------------------------------------->>>> εαν ειχες διαβασει το ποηγουμενο [[[ σπασιμο ]]] που ειναι και foul της εκδοσης 2χχχ αυτο ακριβως εγραφε να πατησεις Go Online και εσπαγε η φωνη ... οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μου πεταει συνεχεια το μηνυμα συνδεσης με το διακομιστη, κι ενα αλλο μηνυμα με κατι ορους, και ενα τριτο για να κατεβασω το Drive Walk (καπως ετσι). Αφου τα ξεφορτωθω αυτα η πλοηγηση διακοπτεται και χανει την διαδρομη! Την ξαναβαζω, παλι τα ιδια. Και σε καποια φαση το προγραμμα κλεινει μονο του!!! Καλο το Nokia Maps 3 απ'οσο προλαβα να δω, αλλα πολλα bugs ρε παιδια!!! Ουτε μια απλη διαδρομη δεν μπορεσα να απολαυσω με πλοηγηση!!! Δεν έχω εντοπίσει κανένα μα κανένα bug. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα απο κάθε άποψη. Απλά, επεισή δεν είναι σπασμένο ακόμα, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ή την άδεια που σου δίνει η συσκευή σου ή να αγοράσεις εσύ μία. Υπάρχει και το 7 μέρες δωρεάν που το παίρνεις από εδώ. Μόλις το ενεργοποιήσεις, τότε και μόνο τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν έχω εντοπίσει κανένα μα κανένα bug. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα απο κάθε άποψη. Απλά, επεισή δεν είναι σπασμένο ακόμα, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ή την άδεια που σου δίνει η συσκευή σου ή να αγοράσεις εσύ μία. Υπάρχει και το 7 μέρες δωρεάν που το παίρνεις από εδώ. Μόλις το ενεργοποιήσεις, τότε και μόνο τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση. ξερεις καθολου εαν λειτουργει αυτο η κανενα αλλο προγραμμα gps στα νεα touch phones της νοκια που ειναι symbian 5th? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται απο το Nokia Maps Updater το 5800. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 για σας και παλι παιδια.τελικα δεν εβγαλα ακρι με το gps.μπορει καποιος να μου πει αν χρειαζετε να δηλωσω καπως τα Maps για να ανοιγη ο δορυφορος?τοτε πως λειγουν σε 3 μηνες που λεει η κουτα αν δεν τα ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πρέπει να ενεργοποιήσεις την άδειά σου. Πατά ςπλοήγηση και σε ρωτάει αν θέλεις να συνδεθείς για να ελέγξεις τις άδειές σου. Πρέπει να συνδεθείς και απο κει και πέρα για τους επόμενους 3 μήνες θα έχεις κανονικά πλοήγηση. Μπορείς να βάλεις βέβαια και την σπασμένη έκδοση απο το μαγαζάκι και να μην ξανασχοληθείς με άδειες κτλ. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πρέπει να ενεργοποιήσεις την άδειά σου. Πατά ςπλοήγηση και σε ρωτάει αν θέλεις να συνδεθείς για να ελέγξεις τις άδειές σου. Πρέπει να συνδεθείς και απο κει και πέρα για τους επόμενους 3 μήνες θα έχεις κανονικά πλοήγηση. Μπορείς να βάλεις βέβαια και την σπασμένη έκδοση απο το μαγαζάκι και να μην ξανασχοληθείς με άδειες κτλ. :) ;) Αδεια εχω ενεργοποιησει... αλλα δυστυχως γραφει οτι ειναι για την κεντρικη Ευρωπη μονο!!! Μαλλον γι αυτο εχω τα προβληματα οταν παω να κανω πλοηγηση στον ελληνικο χαρτη! Επισης υποθετω οτι αυτο εγινε λογω του IMEI που δεν ανηκει σε ελληνικη παρτιδα των Ν85! Αν παω σε Nokia Shop μπορουν να το διορθωσουν ή χλωμο ?! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μιλάμε πάντα για το Nokia Maps 3, έτσι; Γιατί το ποστ που παρέθεσες αναφέρεται στο Nokia Maps 2. Όντως, είναι πρόβλημα αυτό. Όταν έκανες την ενεργοποίηση, δεν σε ρώτησε ποια περιοχή θέλεις; Πήγαινε σε Nokia Shop και μακάρι να μπορέσουν να στο φτιάξουν γιατί το πρόγραμμα είναι φανταστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts