mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Σίγουρα έχετε τους ίδιους χάρτες; Αν όχι, αντέγραψε τον φάκελο cities της κάρτας μνήμης σου και αντικατέστησε αυτόν που έχει στο δικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Exω προβλημα με το προγραμμα nokia maps οταν τρεχω το nokia maps στο n73 που το εχω κανει music edition το τρεχει και μετα κολλαει η εικονα και για να ξεκολλησει λιγο παταω επιλογες και μετα πισω και σε μερικα δευτερολεπτα παλι γινεται το ιδιο πράγμα. Τι έχει, μηπως φταιει που το εκανα σε music edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Όχι, δεν έχει σημασία. Αν θέλεις εγκατέστησε την τελευταία έκδοση του Nokia Maps από εδώ. Δεν γνωρίζω που οφείλεται αυτό. Ίσως στη περιορισμένη ram που διαθέτει η συσκευή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 To εχω ηδη αλλα εκανα μια χαζομαρα εβαλα το nokia maps το version 2 και δεν μπορω να βαλω το 1,2 μου γραφει αδυνατη η διαγραφη. Μηπως να κανω φορματ καλυτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 To εχω ηδη αλλα εκανα μια χαζομαρα εβαλα το nokia maps το version 2 και δεν μπορω να βαλω το 1,2 μου γραφει αδυνατη η διαγραφη. Μηπως να κανω φορματ καλυτερα ? Ναι, δυστυχώς το φορμάρισμα είναι μονόδρομος αν θέλεις να γυρίσεις στην έκδοση 1.2. Το Nokia Maps 2 δεν απεγκαθίσταται. Φυσικά θα πρέπει να φορμάρεις τη μνήμη του τηλεφώνου, όχι την κάρτα μνήμης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ίσως δεν χρειάζεται να περάσει την 1.2. Δοκίμασε να περάσεις απο πάνω την 2.0.4503 απο το xxxxxxxxxxx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Πως κανω φορματ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Πως κάνω format στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Sorry το θυμηθηκα, εκανα φορματ και ειναι normal :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Τρέχουμε μια φορά το πρόγραμμα (αν έχουμε χάρτες της προηγούμενης έκδοσης καλό είναι να σβήσουμε ολόκληρο τον φάκελο Cities απο την κάρτα μνήμης μας) και το συνδέουμε με τον υπολογιστή για να κατεβάσουμε τους νέους χάρτες. θα υπάρξει πρόβλημα εάν έχω και τα 2 προγράμματα ταυτόχρονα;;;:αν ναι ποιό;; Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την σπασμένη έκδοση στο κινητό μου 6290 και μου βγάζει μήνυμα: "Η εγκατάσταση είναι αδύνατη.Εγκαταστήστε πρώτα το βασικό πακέτο".Τι εννοεί?Ποιο είναι το βασικό πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 θα υπάρξει πρόβλημα εάν έχω και τα 2 προγράμματα ταυτόχρονα;;;:αν ναι ποιό;; Δεν μπορείς να έχεις παλιότερη και νεότερη έκδοση του ίδιου προγράμματος ταυτόχρονα στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την σπασμένη έκδοση στο κινητό μου 6290 και μου βγάζει μήνυμα: "Η εγκατάσταση είναι αδύνατη.Εγκαταστήστε πρώτα το βασικό πακέτο".Τι εννοεί?Ποιο είναι το βασικό πακέτο? εννοει να κανεις εγκατασταση πρωτα το κανονικα προγραμμα απο τη νοκια και μετα απο πανω θα περασεις τη σπασμενη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 εννοει να κανεις εγκατασταση πρωτα το κανονικα προγραμμα απο τη νοκια και μετα απο πανω θα περασεις τη σπασμενη εκδοση Ok ευχαριστώ :) Έπιασε το κόλπο.Φωνή δεν έχω βέβαια.Εκτός και αν την βγάζει μόνο αν βρίσκομαι σε κίνηση.Προς το παρόν που είμαι σπίτι και απλά βάζω προορισμούς και υπολογίζει την διαδρομή,δεν ακούγεται τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 δοκιμασε το κατα τη κινηση,βαλε ενα κοντινο προορισμο και ξεκινα,θα σου δωσει και οδηγιες.μπορεις να επιλεξεις και πεζοπορια για να μην χρειαστει να κανεις μεγαλη διαδρομη για να το τσεκαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 δοκιμασε το κατα τη κινηση,βαλε ενα κοντινο προορισμο και ξεκινα,θα σου δωσει και οδηγιες.μπορεις να επιλεξεις και πεζοπορια για να μην χρειαστει να κανεις μεγαλη διαδρομη για να το τσεκαρεις Οκ θα το δοκιμάσω αύριο.Τώρα ψιλοχιονίζει και κάνει ψοφόκρυο εδώ!thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 θα υπάρξει πρόβλημα εάν έχω και τα 2 προγράμματα ταυτόχρονα;;;:αν ναι ποιό;; Αν εννοείς τις εκδόσεις, όχι δεν γέινεται να έχεις και τις δύο. Εγκαθιστώντας την νεότερη, αντικαθιστά την προηγούμενη. Το Nokia Maps 3 είναι ασύγκριτα καλύτερο απο το 2 και δεν στερείται τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος, αν βέβαια έχεις FP2 συσκευή, να μείνεις με την έκδοση 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Αν εννοείς τις εκδόσεις, όχι δεν γέινεται να έχεις και τις δύο. Εγκαθιστώντας την νεότερη, αντικαθιστά την προηγούμενη. Το Nokia Maps 3 είναι ασύγκριτα καλύτερο απο το 2 και δεν στερείται τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος, αν βέβαια έχεις FP2 συσκευή, να μείνεις με την έκδοση 2. E οταν την σπασουν για να εχουμε φωνη θα την βαλω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το δοκίμασα σήμερα με 6290 και εξωτερικό Gps εδώ στην Κατερίνη.Μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σε μικρούς δρόμους και το κυριότερο άμεση και σωστή φωνητική ενημέρωση.Με εξέπληξε θετικά αυτή τη φορά η Νοκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 βοηθεια....τα εκανα θαλασσα...ακολουθησα την διαδικασια της πρωτης σελιδας,εχω ενα Ν79.Η εφαρμογη maps απλα δεν ανοιγει,και nokia maps updater και nokia map loader δεν ανιχνευουν καν το κινητο...το pc suite του ovi αναγνωριζει και συγχρονιζει κανονικα.Μετα απο ολα αυτα ειχα την ιδεα να κανω format στην καρτα μνημης και να ξαναπερασω το software εκδοση 10.048 ,rm-348.Αποτυχια παλι...ελπιζω με ολα αυτα να μην εχω χασει την τριμηνη συνδρομη στην υπηρεσια φωνητικης καθοδηγησης των χαρτων..Καμια ιδεα πως θα το κανς να λειτουργησει η εστω να ξαναπερασω την παλια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 E οταν την σπασουν για να εχουμε φωνη θα την βαλω εγω... Υπάρχει και αυτό. βοηθεια....τα εκανα θαλασσα...ακολουθησα την διαδικασια της πρωτης σελιδας,εχω ενα Ν79. Βάλε την έκδοση 3. Εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Καλημέρα! Εχουμε κανενα κολπάκι να κάνουμε free τα Nokia Maps 2 ?? Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ναι, θα μπεις στο xxxxxxxxxxxxxx, θα κάνεις αναζήτηση για nokia maps, θα κατεβάσεις την σπασμένη έκδοση 2.0.4503 και θα έχεις για πάντα δωρεάν πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Όταν πάω να τρέξω το Nokia maps updater και το Map loader μου βγάζεις τα εξής μηνύματα : Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ναι, θα μπεις στο xxxxxxxxxxxx, θα κάνεις αναζήτηση για nokia maps, θα κατεβάσεις την σπασμένη έκδοση 2.0.4503 και θα έχεις για πάντα δωρεάν πλοήγηση. Ευχαριστώ mirrorofsorrow! Παντως τα Nokia Maps ειναι ήδη πολυ βελτιωμένα! Η καλυψή τους βελτιωνεται καθημερινά και γενικά ειναι η ανερχόμενη εφαρμογή χαρτών. Πιστευω σε 1-2 χρόνια θα ειναι μακράν τα καλύτερα! Ηδη για διαδρομές σε μεγάλες πόλεις και σε βασικό δίκτυο ειναι αψογα! Αλλωστε το γεγονός οτι προκύπτουν σαν αποτέλεσμα συνεργασίας της Nokia με Navteq δειχνουν οτι το πράμα εχει μέλλον!:) Απλα για μία ακόμη φορά -όπως σε όλες τις Nokia συσκευές- γίναμε beta users!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts