junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αν κοιαξεις προσεκτικα θα δεις μεσα ενα αλλ παραθυρακι που σου λεει οτι θελει αναβαθμιση και το pc-suite γιατι δεν συνεργαζεται με αυτην την εκδοση. Πατας το οκ και κλεινει. Μα αφου αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη διαθεσιμη ???:confused::confused::confused: Τελος παντων αυτο ειδα σε εμενα και το παρατησα δεν εκανα αναβαθμιση σε ??? βερσιον του pc-suite. Εννοείται ότι κατεβάσει ήδη και τρέξει το τελευταίο PC-suite. Επίσης δοκίμασα να απεγκαταστήσω το maploader και να το ξαναεγκαταστήσω αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δοκιμάσω με παλιότερη version του Maploader?Αλλά να μπορώ να κατεβάσω τους τελευταιούς χάρτες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 δε μπορεις να χρησιμοποιησεις προηγομενο maploader.θα σου πει να κατεβασεις τον τελευταιο μολις πας να το ανοιξεις. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 δε μπορεις να χρησιμοποιησεις προηγομενο maploader.θα σου πει να κατεβασεις τον τελευταιο μολις πας να το ανοιξεις. Άρα πακετωθηκαμε.Αυτό το NOKIA MAPS δε με πάει μάλλον!:lol: Άρε ΝΟΚΙΑ με τις ασυμβατότητές σου.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Εννοείται ότι κατεβάσει ήδη και τρέξει το τελευταίο PC-suite. Επίσης δοκίμασα να απεγκαταστήσω το maploader και να το ξαναεγκαταστήσω αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δοκιμάσω με παλιότερη version του Maploader?Αλλά να μπορώ να κατεβάσω τους τελευταιούς χάρτες. πρεπει να κατεβασεις το (PC-suite N-SERIES) για να κανεις αναβαθμιση με το maploader --- και οχι το απλο pc-suite .........σημειωση χρειαζονται και τα δυο pc-suite νατα εχεις εγκατεστημενα στον υπολογηστη σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 εγω εχω μονο το n series pc suite.και ετσι εβαλα το Nokia maps οπως αναφερει ο azakan επανω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τζίφος το εγχείρημα.. Πέρασα το Ν-Pcsuite. Στην αρχή έσκαγε η εφαρμογή με κάποιο μήνυμα error.Μετά έτρεξε 1 φορά και πάνω που πήγε να βρει τo κινητό, έβγαλε κάποιο error στο Drive της κάρτας μνήμης και σταμάτησε. Από τότε, ό,τι και αν έχω δοκιμάσει (restart, σύνδεση-ξεσύνδεση κινητού)το Map Loader δεν ξανάτρεξε.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 junglist ετρεξες μια φορα το smart2go στο κινητο? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 junglist ετρεξες μια φορα το smart2go στο κινητο? Έχω την τελευταία full ραγισμένη έκδοση και την έχω τρέξει πολλές φορές.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Έχω την τελευταία full ραγισμένη έκδοση και την έχω τρέξει πολλές φορές.. βαλε τον χαρτη στο post #1992 και ξαναδοκιμασε μπας και.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 βαλε τον χαρτη στο post #1992 και ξαναδοκιμασε μπας και.. Αν τους βάλω έτσι, τότε δεν το χρειάζομαι το maploader... Αλήθεια πώς έκανες τη σύγκριση και είδες ότι ο ένας χάρτης είναι πιο αναλυτικός από κάποιον άλλον? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αν τους βάλω έτσι, τότε δεν το χρειάζομαι το maploader... Αλήθεια πώς έκανες τη σύγκριση και είδες ότι ο ένας χάρτης είναι πιο αναλυτικός από κάποιον άλλον? Ο φίλος cypherth στην προηγούμενη σελίδα προτείνει έναν τρόπο ωστε να έχεις ταυτόχρονα 2 διαφορετικούς χάρτες και να τους χρησιμοποιείς σχεδόν ταυτόχρονα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις την σύγκρισή σου και να κρατήσεις τον χάρτη που σε ικανοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 για Αθηνα ειναι καλυτερος ο καινουργιος.για Ελλαδα γενικα ο παλιος Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Έχω την τελευταία full ραγισμένη έκδοση και την έχω τρέξει πολλές φορές.. σβησε απο την καρτα οτι περιεχει ο φακελος cities και αστον αδειο και ξαναδοκιμασε με το maploader ......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 ρε παιδια please μια βοηθεια...εγω που εχω Ν80 και ειμαι και εξωτερικο (γερμανια),ποια εκδοση να βαλω.Τωρα εχω την κλασσικη nokia maps.Υπαρχει κατι πιο καινουριο για μενα,η να μην ασχοληθω και να στραφω μονο σε κανα sygic η garmin? Ευχαριστω υγ επισης ειδα στο xxxxxxxxxxx το sygic mc guider τι λετε ειναι ευχρηστο,αξιζει τον κοπο?για γερμανια μονο ενδιαφερομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Κατά την άποψή μου, τα Sygic και Garmin είναι πολύ καλύτερα σαν προγράμματα απο το Nokia Maps. Το παν όμως είναι να υπάρχουν χάρτες με καλή κάλυψη. Βάλε και τα 3 και δες ποιό σε καλύπτει περισσότερο. Και γω μεχρι να κατασταλέξω σε κάποιο χρησιμοποιούσα τα προαναφερόμενα και μερικά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Δηλαδή θες να πεις ότι για εξωτερικό δε σε καλύπτει το GARMIN?Δε νομίζω να υπάρχει χώρα που να μην καλύπτεται.Βρίσκεις χάρτες για τα πάντα. Στα γνωστά "μαγαζάκια" για το garmin χάρτες για το εξωτερικό δεν έχω δει πουθενά. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Να ρωτησω κατι.... στην δωρεαν εκδοση μονο η φωνητικη καθοδηγηση δεν λειτουργει ή και γενικοτερα η πλοηγηση? γιατι οταν σχεδιαζω μια διαδρομη με το ν82 και με ρωταει αν θελω να κανω αγορα ,αφου πατησω οχι με πεταει πισω στο χαρτη χωρις τα εικονοδια για στροφες και τετοια. Τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Να ρωτησω κατι.... στην δωρεαν εκδοση μονο η φωνητικη καθοδηγηση δεν λειτουργει ή και γενικοτερα η πλοηγηση? γιατι οταν σχεδιαζω μια διαδρομη με το ν82 και με ρωταει αν θελω να κανω αγορα ,αφου πατησω οχι με πεταει πισω στο χαρτη χωρις τα εικονοδια για στροφες και τετοια. Τι κανω λαθος? Εχεις αλλαξει την εργοστασιακη καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ναι το εχω αλλαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ναι το εχω αλλαξει Για αυτο.Νομιζει οτι εχεις εγκαταστησει σε αλλη συσκευη την εφαρμογη και ζηταει ενεργοποιηση της και φυσικα πληρωμη. EDIT*Μαλλον ισχυει αν εκανες καινουργια εγκατασταση εφαρμογης και οχι αντιγραφη των αρχειων απο την παλια καρτα.* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 ok τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 εγω ρε παιδια εχω το εξης προβλημα καιρο τωρα....εχω βαλει το map loader για να περναω χαρτες τακτικα και τωρα μου λεει οτι εκδοση pc suite δεν ειναι συμβατη,ενω εχει ολες τις ενημερωσεις....τι στο καλο να κανω? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Στα γνωστά "μαγαζάκια" για το garmin χάρτες για το εξωτερικό δεν έχω δει πουθενά. υπαρχει ο city nacigator europe nt 2008 στην παραλια με τους πειρατες Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Nokia Maps στο Ν95, και όχι μόνο δεν συνδέεται μέσω Map Loader λέγοντας ότι 'Waiting for Drive', αλλά έριξα τα αρχεία μέσα στο Cities και τώρα κολλάει το Maps. Φτάνει 30% και κλείνει. Αλήθεια, για εμάς που ταξιδεύουμε UK τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε τους νέους χάρτες; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Περιμένω να έρθει το Ν95 μου, και θέλω να ρωτήσω προκαταβολικά για τους χάρτες. Στο μέλλον θα γίνει κάποια αναβάθμιση στους χάρτες ώστε να καλύπτεται η Ελλάδα καλύτερα; Μένω Κρήτη που απ' ότι διαβάζω δεν είναι χαρτογραφημένη καλά. Αλλιώς τι να κάνω να κατεβάσω το nokia maps ver 1.0 στον υπολογιστή ώστε να μην περαστούν οι νέοι χάρτες αλλά οι παλιοί; Και μετά καπάκι το nokia maps 2.0 αλλά να κρατήσω τους παλιούς χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts