Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φάκελος αυτός δεν σχετίζεται με την δυσλειτουργία των Χαρτών,η εφαρμογή Sportstracker κάνει χρήση των Οροσημων μόνο και δεν δημιουργεί conflict η διαγραφή του φακέλου του,δοκιμασμένο και στο Ν82 μου;).

τοτε μαλον θα πρεπει να κανω reset την μνημη της συσκευης..ξερει κανεις αν το κανω θα επανελθει το smart2go στην πρωτη εκδοση και πως κανω reset?ευχαριστω...:rolleyes:

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανενας δεν εχει το προβλημα που ανεφερα πριν?ειστε σιγουροι οτι ο χαρτης αποθηκευεται στο e/private και οχι στο e/cities?τι κανω τωρα?δειτε ρε παιδια αυτοι που βαλατε τον 19.4 ΜΒ αν βλεπετε λεπτομερειες στη Καβαλα.σε αλλες πολεις βλεπω σε αλλες οχι.πλακα κανουν?ο προηγουμενος ηταν αναλυτικοτατος για Καβαλα.τι υpdate ή dοwngrade ειναι?δειτε λιγο σας παρακαλω
Φιλε στην καβαλα δεν εχει τιποτα ουτε στην Κρητη στη θεσσαλια ομως δηλαδη τρικαλα και λαρισσα που ειδα εχουν προσθεσει πολυ πραγμα μεχρι και τα χωρια γυρω με τους δρομους εχουν βαλει(χωρις ονοματα βεβαια)επαθα ψιλο πλακα:happy:Το κουφο ειναι ειναι οτι ενω εχουν χωρια δεν εχουν πχ την πολη της καρδιτσας καθολου!!.Δε ξερω τι τους επιασε.Και στην κρητη δεν εχει τιποτα ουτε σε εμενα εχει μονο δορυφορικες φωτο απο google earth

οσοι εχουν αγορασει αδεια για το nokia map νομιζω δεν μπορουν να κανουν πλοηγηση με την καινουργια εκδοση διοτι δεν συμπεριλαμβανεται η ελλαδα στο προγραμμα.Πηρα τηλεφωνο στο nokia care οπου μου το επιβεβαιωσαν.
File κανονικα εχει φωνητικη πλοηγηση για ελλαδα.Exei kai gia 3 meres tsampa kiolas

Ο νέος χάρτης που κατέβασα, παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να.... ξεπεράσει τα 16,4 ΜΒ. Αλήθεια, ο προηγούμενος (παλιότερος) τι μέγεθος είχε;

Ο νεος φιλε leftezi exei μεγεθος 19,4ΜΒ αλλα δουλευει μονο στο smart2go 2.Επισης κοιταξα και δεν εχει ουτε τα γιαννενα μεσα στην πολη μονο δρομους μεγαλους(πχ Δοδωνης).Δε ξερω τι γινεται μηπως επειδη ειναι μπετα παιζει καποιο ρολο η καλυψη η κατι αλλο που δεν ξερουμε τι να πω
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Noμιζω απο ενα παλιoτερο ποστ που ειχα διαβασει οτι ο χαρτης αποθηκευεται μεσα στο φακελο diskcache που υπαρχει μεσα στο Private/20001f63/ ας το δει καποιος... :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όχι Γιάννη, ο φάκελος που λες είναι άδειος.

Απεναντίας ο χάρτης αποθηκεύεται στη διαδρομή E:\cities\diskcache, όπως αναφέρθηκε ήδη το μεσημέρι.

Δες ένα screenshot για του λόγου το αληθές: :)

http://img143.imageshack.us/img143/840/smart2gogreekmapqo6.th.jpg

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ανεβαζω το φακελο private με τους παλιους χαρτες το maploader δεν το εχω τωρα αλλα βρισκεται ευλοκα στο xxxxxxxxx αν δεν εχει ανεβειι μεχρι το βραδυ θα το ανεβασω.

http://rapidshare.com/files/91188107/20001f63.rar

Αντικατέστησα τα περιεχόμενα του φακέλου E:\Cities με του παραπάνω φακέλου και πλέον έχω τους παλιούς χάρτες στο Nokia Maps 2.0

Εμφανίστηκαν πάλι οι δρόμοι στη Κρήτη:D

Όχι Γιάννη, ο φάκελος που λες είναι άδειος.

Απεναντίας ο χάρτης αποθηκεύεται στη διαδρομή E:\cities\diskcache, όπως αναφέρθηκε ήδη το μεσημέρι.

Ακριβώς έτσι είναι

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Εγω κανω κανονικα πλοηγηση και ειναι πολυ καλο προγραμμα!για να την ενεργοποιησετε πατε και κανετε αναζητηση ενος μερους πατατε μετα πανω σε αυτο και επιλεγετε οδηγηστε εδω και ζηταει ληψη φωνητικης πλοηγησης!αν ειστε συνδεδεμενοι με wi-fi την κατεβαζετε και ολα μετα οκ!

ετσι παω να το κανω και μου λεει walk drive δε βρεθηκε για την περιοχη σας

ας μου εξηγησει καποιος γιατι η Nokia προσθεσε λεπτομερειες σε αλλες περιοχες και αλλες τις αφαιρεσε εντελως ενω ηταν αναλυτικες γιατι θα τρελαθω..?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Μία από τα ίδια κι εγώ.

Και επίσης μου έχει απενεργοποιήσει κάποιες επιλογές από τότε που έβγαλε αυτό το μήνυμα. :wacko:

Οι επιλογές για αγορά άδειας υπάρχουν πάντως σε κάποιο από τα υπομενού.

Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα σε ποια περιοχή συγκαταλέγεται, σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να αγοράσει άδεια ή να βάλει τον κωδικό της ήδη υπάρχουσας άδειας (ναι, υπάρχει και αυτή η επιλογή ;))????

Δεν την έχει σε καμία από τις διαθέσιμες περιοχές.... :blink:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Eγω σε ενα παλιο ποστ ειχα διαβασει οτι αποθηκευεται εκει ο χαρτης και θελοντας να βοηθησω το ειπα.. μπορει παλιοτερα να αποθηκευοταν εκει.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ας μου εξηγησει καποιος γιατι η Nokia προσθεσε λεπτομερειες σε αλλες περιοχες και αλλες τις αφαιρεσε εντελως ενω ηταν αναλυτικες γιατι θα τρελαθω..?

τελικα παλι πλοηγειται χωρις να κανω τιποτα απλα τα ιδια βηματα.δε μου εβγαλε τιποτα για ληψη.με το παλιο χαρτη φυσικα.θα με τρελανει αυτη η εφαρμογη

να κανω μια ερωτηση?και εγω ειχα κατεβασει το νοκια μαπς οταν ειχε βγει αλλα μολις εμφανιστηκε δωρεαν το garmin δεν ξανα ασχοληθηκα με το νοκια!καμμια σχεση!γιατι δεν βαζετε garmin που εχει ολη την ελλαδα απο πολυ καλα εως τελεια?

;) η δουλεια μας ειναι να τα τεσταρουμε ολα.εγω πρωτοδοκιμασα το garmin.και αν υπαρχουν θεωρητικα βελτιωσεις σε καποιο προγραμμα (θεωρητικα τουλαχιστον )οφειλουμε να τις δουμε και να βγαζουμε συμπερασματα σημειωνοντας τα υπερ και τα κατα του καθε προγραμματος γιατι κανενα δεν ειναι τοσο τελειο που να μην βλεπεις και τα αλλα.

γιαυτο και η συζητηση αυτη.αλλιως δεν θα επρεπε καν να υπαρχει αυτο το θεμα μιας και πληρωνεις για πλοηγηση

τοτε μαλον θα πρεπει να κανω reset την μνημη της συσκευης..ξερει κανεις αν το κανω θα επανελθει το smart2go στην πρωτη εκδοση και πως κανω reset?ευχαριστω...:rolleyes:

Σε κατάσταση αναμονής πιεσε τα πλήκτρα *#7370# και στη συνέχεια θα σου ζητήσει τον κωδικό ασφαλείας που από το εργοστάσιο είναι 12345(εκτός αν τον έχεις αλλάξει).

Μία από τα ίδια κι εγώ.

Και επίσης μου έχει απενεργοποιήσει κάποιες επιλογές από τότε που έβγαλε αυτό το μήνυμα. :wacko:

Οι επιλογές για αγορά άδειας υπάρχουν πάντως σε κάποιο από τα υπομενού.

Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα σε ποια περιοχή συγκαταλέγεται, σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να αγοράσει άδεια ή να βάλει τον κωδικό της ήδη υπάρχουσας άδειας (ναι, υπάρχει και αυτή η επιλογή ;))????

Δεν την έχει σε καμία από τις διαθέσιμες περιοχές.... :blink:

Φιλε πανο προς το παρον σε καμια περιοχη δεν περιλαμβανεται η Ελλαδα!Εμενα παντως στην τυχη το εκανα και εγινε!Δεν ξερω αν θα κρατησει για 3 μερες!Το εβαλα εχθες οποτε θα δειξει!Παντως εχει πολυ γρηγορο επαναυπολογισμο το προγραμμα!Αν μου ζητησει κωδικο μετα θα παω στο Nokia Shop που το αγορασα με την αποδειξη θα του πω οτι εκανα format γιατι το τηλ κολλαγε και θα του ζητησω να μου βρει τον κωδικο!Παιζει ομως εχοντας την εκδοση 11 απο τη μανα του το κινητο με το περασμα ξανα του λειτουργικου να μην εχασα την φωνητικη πλοηγηση γιατι κανενα προγραμμα δεν χαθηκε απο τη μνημη μετα την επανεγκατασταση του λειτουργικου!

Στη νεα εκδοση οι δρομοι στους χαρτες ειναι με ελληνικους χαρακτηρες?

Όχι, ακόμα στα greeklish είναι γραμμένοι οι δρόμοι.

να κανω μια ερωτηση?και εγω ειχα κατεβασει το νοκια μαπς οταν ειχε βγει αλλα μολις εμφανιστηκε δωρεαν το garmin δεν ξανα ασχοληθηκα με το νοκια!καμμια σχεση!γιατι δεν βαζετε garmin που εχει ολη την ελλαδα απο πολυ καλα εως τελεια?

Προσωπικός λόγος (και όλων των κατόχων Ν82 δλδ) είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το πλήκτρο δίεση που στο τηλέφωνό μας έχει πάρει τη θέση του πλήκτρου με το μολύβι (ή αλλιώς pen)... Aμαν αυτό το Garmin δε θα βγάλει καινούρια έκδοση?

η καινουργια εκδοση του nokia maps που τωρα ειναι σε beta θα προσφερεται απο τη νοκια με δωρεαν πλοηγηση.

η καινουργια εκδοση του nokia maps που τωρα ειναι σε beta θα προσφερεται απο τη νοκια με δωρεαν πλοηγηση.

Ναι , εινα μαλλον αληθεια ..

Το ειχε μεταφερει ο mirrorofsorrow αλλα δε θυμαμαι σε ποιο θεμα ..

Ναι, ειναι μαλλον αληθεια ..

Το ειχε μεταφερει ο mirrorofsorrow αλλα δε θυμαμαι σε ποιο θεμα ..

Μακάρι να είναι έτσι. Επομένως αξίζει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, γιατί από ό,τι είδα είναι αρκετά βελτιωμένο τόσο στο interface όσο και τις προσφερόμενες δυνατότητες. ;)

Episis θεωρω θετικο το οτι εχει στους δρομους στα κεφαλαια γραμμενους παροτι με greekenglish αλλα απο πριν ειναι καλυτερα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο στους κατόχους του νέου 6210 navigator όμως. Για όλες τις υπόλοιπες συσκευές θα ισχύει ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα.

ναι και δωρεαν να γινει το παλιο χαρτη θα χρησιμοποιουμε..ελπιζω να ειναι beta και ο χαρτης.εκανε κανενας παραπονα στη nokia για το χαρτη?παντως η δωρεαν πλοηγηση ειναι ενα σημαντικο βημα.και μονο στο συγκεκριμμενο κινητο να γινει ισως μπορεσουν με αντικατασταση καποιων αρχειων ισως να γινει και στα αλλα.

paides otan eimai sto programa maps kai patao to # mia fora gia na kanei zoom out ,auto sinexizei kai kanei zoom out mexri pou fenete olos o planitis,einai normal i mou kolaei to pliktro tis diesis??me to zoom in douleyei kathe fora pou patao to asteraki.Mporei kapoios na to epibebeosi?

Thanks

paides otan eimai sto programa maps kai patao to # mia fora gia na kanei zoom out ,auto sinexizei kai kanei zoom out mexri pou fenete olos o planitis,einai normal i mou kolaei to pliktro tis diesis??me to zoom in douleyei kathe fora pou patao to asteraki.Mporei kapoios na to epibebeosi?

Thanks

Είναι λογικό, αν έχεις εγκατεστημένο και το Garmin και το κινητό σου είναι Ν82 ή 6120 classic.

Ειδάλλως κάτι άλλο συμβαίνει.