aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 κανενας δεν εχει το προβλημα που ανεφερα πριν?ειστε σιγουροι οτι ο χαρτης αποθηκευεται στο e/private και οχι στο e/cities?τι κανω τωρα?δειτε ρε παιδια αυτοι που βαλατε τον 19.4 ΜΒ αν βλεπετε λεπτομερειες στη Καβαλα.σε αλλες πολεις βλεπω σε αλλες οχι.πλακα κανουν?ο προηγουμενος ηταν αναλυτικοτατος για Καβαλα.τι υpdate ή dοwngrade ειναι?δειτε λιγο σας παρακαλω Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τέλος πάντων όλα καλά και σε μένα Τελικά δεν είναι όλα καλά:( Εξαφανίστηκαν οι χάρτες της Κρήτης! Δε δείχνει τίποτα.. Το απόλυτο κενό.. Μήπως έκανα κάτι λάθος ή θα μας τρελάνει η Νοκια; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis kalos Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 οσοι εχουν αγορασει αδεια για το nokia map νομιζω δεν μπορουν να κανουν πλοηγηση με την καινουργια εκδοση διοτι δεν συμπεριλαμβανεται η ελλαδα στο προγραμμα.Πηρα τηλεφωνο στο nokia care οπου μου το επιβεβαιωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 ειστε σιγουροι οτι ο χαρτης αποθηκευεται στο e/private και οχι στο e/cities? εε..εμένα γιατί ο φάκελος αυτός είναι άδειος..??:confused::X Δικό μου λάθος:O, οι χάρτες αποθηκεύονται στο E:\cities\diskcache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 εγω παντως ξαναεβαλα τον παλιο χαρτη κ ολα οκ!στο φακελο ρrιvate ηταν παντως και εκει τα εβαλα παλι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 alex_n80 μπορεις να τον ανεβασεις το φακελο με τον χαρτη και τις φωνητικες οδηγιες καπου plz?γιατι αλλιως πρεπει να ξαναβαλουμε το παλιο maploader στο pc κτλ κτλ... μπραβο η nokia .μη υποστηριξη Ελλαδας για να καταλαβω βγηκε καινουργιος χαρτης Ελλαδας στο καινουργιο pc nokia maploader και δεν υποστηριζεται στο τελευταιο smart2go στο κινητο? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 μπραβο η nokia .μη υποστηριξη Ελλαδας Ναι οντως ξενερα... Δεν ειναι οτι δεν θα υπαρχει η ελλαδα, απλα η εκδοση 2.0 ειναι beta ακομα για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 καλα και ο ελλειπεστατος χαρτης που κολλαει? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 οσοι εχουν αγορασει αδεια για το nokia map νομιζω δεν μπορουν να κανουν πλοηγηση με την καινουργια εκδοση διοτι δεν συμπεριλαμβανεται η ελλαδα στο προγραμμα.Πηρα τηλεφωνο στο nokia care οπου μου το επιβεβαιωσαν. ligo koufo to vlepo auto dioti extes ekana mia dokimh edw sthn Aigypto pou eimai kai doulevi mia hara to Voice navigation ( drive kai gia pezous ).... Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 δουλευει για την Αιγυπτο οχι για την αιωνια Ελλαδα.αφου εντοπισει τη θεση σου σου λεει αν υπαρχει η υπηρεσια αυτη.τελικα εβαλα ακι εγω το παλιο χαρτη και παλι μου βγαζει το ιδιο μυνημα και δε μπορω να κανω πλοηγηση... τι να πω.και δε ξερω πως τη βαζεις κιολας σαυτη τη version Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Θα έπρεπε να προσφέρει έτσι κι αλλιώς δωρεάν τη φωνητική πλοήγηση η Nokia, αλλά δεν πειράζει. Αυτή θα χάσει. Εμείς έχουμε εναλλακτικές. ;) Πάντως το νέο interface είναι όντως πολύ βελτιωμένο, παρόλη τη διαφωνία μας με την πολιτική της Nokia για τη φωνητική πλοήγηση. Απλά δεν αρκεί αυτό για να δελεάσει κάποιον να αγοράσει άδεια, όταν την ίδια στιγμή μπορεί να έχει δωρεάν πλοήγηση σε τουλάχιστον 2 ακόμα πρωτοκλασάτες εφαρμογές (βλ. Garmin + Sygic). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εγώ που την εγκατέστησα, δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω τώρα...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εγω κανω κανονικα πλοηγηση και ειναι πολυ καλο προγραμμα!για να την ενεργοποιησετε πατε και κανετε αναζητηση ενος μερους πατατε μετα πανω σε αυτο και επιλεγετε οδηγηστε εδω και ζηταει ληψη φωνητικης πλοηγησης!αν ειστε συνδεδεμενοι με wi-fi την κατεβαζετε και ολα μετα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εγώ που την εγκατέστησα, δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω τώρα...:mad: Την εφαρμογή εννοείς??? Δοκίμασε να την αφαιρέσεις μέσω του εικονιδίου της, δεν εμφανίζεται στη Διαχείριση Εφαρμογών. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 ... όταν την ίδια στιγμή μπορεί να έχει δωρεάν πλοήγηση σε τουλάχιστον 2 ακόμα πρωτοκλασάτες εφαρμογές (βλ. Garmin + Sygic). Εννοείς όταν μπορείς να έχεις κλεμμένη 'δωρεάν' πλοήγηση... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εγω κανω κανονικα πλοηγηση και ειναι πολυ καλο προγραμμα!για να την ενεργοποιησετε πατε και κανετε αναζητηση ενος μερους πατατε μετα πανω σε αυτο και επιλεγετε οδηγηστε εδω και ζηταει ληψη φωνητικης πλοηγησης!αν ειστε συνδεδεμενοι με wi-fi την κατεβαζετε και ολα μετα οκ! Το δοκιμασε κανεις? Την εφαρμογή εννοείς??? Δοκίμασε να την αφαιρέσεις μέσω του εικονιδίου της, δεν εμφανίζεται στη Διαχείριση Εφαρμογών. ;) Η εφαρμογη δεν αφαιρειται ουτε απο το εικονιδιο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Την εφαρμογή εννοείς??? Δοκίμασε να την αφαιρέσεις μέσω του εικονιδίου της, δεν εμφανίζεται στη Διαχείριση Εφαρμογών. ;) Ναι από εκεί τις απεγκαταστώ όλες τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά η Διαχείριση Εφαρμογών στα S60 3rd Edition έχει πρόβλημα μεγάλης καθυστέρησης στην απόκριση, και όσο το δυνατόν την αποφεύγω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Θα έπρεπε να προσφέρει έτσι κι αλλιώς δωρεάν τη φωνητική πλοήγηση η Nokia, αλλά δεν πειράζει. Αυτή θα χάσει. Εμείς έχουμε εναλλακτικές. ;) Πάντως το νέο interface είναι όντως πολύ βελτιωμένο, παρόλη τη διαφωνία μας με την πολιτική της Nokia για τη φωνητική πλοήγηση. Απλά δεν αρκεί αυτό για να δελεάσει κάποιον να αγοράσει άδεια, όταν την ίδια στιγμή μπορεί να έχει δωρεάν πλοήγηση σε τουλάχιστον 2 ακόμα πρωτοκλασάτες εφαρμογές (βλ. Garmin + Sygic). εχεις απολυτο δικιο σαυτο.τελικα αυτο που λεγαμε οτι η Nokia θα δραστηριοποιηθει στο τομεα navigation ηταν να βγαλει νεα εκδοση της υπαρχουσας εφαρμογης απλα με καποια extra που φυσικα θα πληρωνεις?εδω ταιριαζει η λεξη αισχος.το μονο που βελτιωθηκε ειναι το user interface. εχει δει κανεις αν μπορει καποιος στη Ελλαδα να αγορασει πλοηγηση σε αυτην την εκδοση και πως? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εννοείς όταν μπορείς να έχεις κλεμμένη 'δωρεάν' πλοήγηση... Δε θα το αρνηθώ, ναι, αυτό εννοώ. Δεν είναι να τρέφουμε αυταπάτες, μιλάμε για ραγισμένες εκδόσεις. ;) Η εφαρμογη δεν αφαιρειται ουτε απο το εικονιδιο της Έχεις δίκιο, μόλις το δοκίμασα και μου έβγαλε "Η αφαίρεση απέτυχε!" Επομένως μόνο με μορφοποίηση λύνεται αυτό. ;) Ναι από εκεί τις απεγκαταστώ όλες τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά η Διαχείριση Εφαρμογών στα S60 3rd Edition έχει πρόβλημα μεγάλης καθυστέρησης στην απόκριση, και όσο το δυνατόν την αποφεύγω... Ναι το ξέρω και το έχω διαπιστώσει. Πλέον επισκέπτομαι τη διαχείριση εφαρμογών μόνο και μόνο για να δω πληροφορίες για κάποια εφαρμογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 εχεις απολυτο δικιο σαυτο.τελικα αυτο που λεγαμε οτι η Nokia θα δραστηριοποιηθει στο τομεα navigation ηταν να βγαλει νεα εκδοση της υπαρχουσας εφαρμογης απλα με καποια extra που φυσικα θα πληρωνεις?εδω ταιριαζει η λεξη αισχος.το μονο που βελτιωθηκε ειναι το user interface. εχει δει κανεις αν μπορει καποιος στη Ελλαδα να αγορασει πλοηγηση σε αυτην την εκδοση και πως? Εγω κανω κανονικα πλοηγηση και ειναι πολυ καλο προγραμμα!για να την ενεργοποιησετε πατε και κανετε αναζητηση ενος μερους πατατε μετα πανω σε αυτο και επιλεγετε οδηγηστε εδω και ζηταει ληψη φωνητικης πλοηγησης!αν ειστε συνδεδεμενοι με wi-fi την κατεβαζετε και ολα μετα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Κι εγώ δεν έχω απεγκαταστήσει ποτέ εφαρμογή από τη διαχείριση. Απλά διαγράφω το εικονίδιο από το μενού και η εφαρμογή απεγκαθίσταται. Ο λόγος είναι ακριβώς αυτός που είπε και ο Itchrist86, η μεγάλη καθυστέρηση. Πάντως υπάρχει τρόπος να απεγκατασταθεί η beta εφαρμογή, αναφέρεται και στα "ψιλά" "Additional information" στο τέλος της σελίδας της http://www.nokia.com/betalabs/maps : Σβήνετε το φάκελο e:\cities από την κάρτα μνήμης και εγκαθιστάτε την παλιότερη version από τη σελίδα maps.nokia.com. Το έκανα εγώ γιατί η νέα (beta) εφαρμογή δεν έτρεχε με τίποτα στο Ν73 μου. Μου έβγαζε κενό χάρτη (αν και τον είχα φορτώσει) ή άνοιγε μόνο για ένα δευτερόλεπτο και μετά έκλεινε. Έκανα λοιπόν πισωγύρισμα με τον παραπάνω τρόπο και περιμένω η beta να γίνει stable version. Ο νέος χάρτης που κατέβασα, παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να.... ξεπεράσει τα 16,4 ΜΒ. Αλήθεια, ο προηγούμενος (παλιότερος) τι μέγεθος είχε; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 ανεβαζω το φακελο private με τους παλιους χαρτες το maploader δεν το εχω τωρα αλλα βρισκεται ευλοκα στο xxxxxxxxx αν δεν εχει ανεβειι μεχρι το βραδυ θα το ανεβασω. http://rapidshare.com/files/91188107/20001f63.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 τελικα βρηκτι φταιει και μου κολλουσε στην αρχη το προγραμμα..εχω σβησει κατα λαθος απο την μνημη της συσκευης τοn φακελο sporttracker με τον explorer!!που μπορω να το ξαναβρω και ν το ξαναπερασω η καλυτερα να κανω format στην μνημη του τηλεφωνου??τα φωτα σας παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 τελικα βρηκτι φταιει και μου κολλουσε στην αρχη το προγραμμα..εχω σβησει κατα λαθος απο την μνημη της συσκευης τοn φακελο sporttracker με τον explorer!!που μπορω να το ξαναβρω και ν το ξαναπερασω η καλυτερα να κανω format στην μνημη του τηλεφωνου??τα φωτα σας παρακαλω... Ξαναπέρνα το sport tracker και δες αν σου κολλάει. Θα το κατεβάσεις απο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 τελικα βρηκτι φταιει και μου κολλουσε στην αρχη το προγραμμα..εχω σβησει κατα λαθος απο την μνημη της συσκευης τοn φακελο sporttracker με τον explorer!!που μπορω να το ξαναβρω και ν το ξαναπερασω η καλυτερα να κανω format στην μνημη του τηλεφωνου??τα φωτα σας παρακαλω... Ο φάκελος αυτός δεν σχετίζεται με την δυσλειτουργία των Χαρτών,η εφαρμογή Sportstracker κάνει χρήση των Οροσημων μόνο και δεν δημιουργεί conflict η διαγραφή του φακέλου του,δοκιμασμένο και στο Ν82 μου;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts