Struggler Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 και εγώ χθες που δούλεψα το garmin με πήγε σπίτι μου απο την δουλειά κανονικά με φωνητική πλοήγηση, το θέμα είναι ότι σήμερα απο το σπίτι για την δουλειά και κάπου στο μέσω της διαδρομής που το έβαλα μου έβγαλε πορεία άλλα όχι την πιο σύντομη και γρήγορη και όταν πήγα από τον δρόμο που γνωρίζω ζορίστηκε και τελικα δεν βρηκε που άλλαξα πορεία παρόλο που έκανε επανυπολογισμό γνωρίζεται τι φταίει ?? πάντως δείχνει καλύτερο απο το smart2go εκ πρώτης Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις το Nokia Maps όμως και να χρησιμοποιήσεις το Garmin Mobile XT που έχει δωρεάν πλοήγηση.. :) Να κάνω μία ερώτηση?Το Garmin Mobile XT που μπορώ να το βρω?Γιατί στο xxxxxxxxx δεν υπάρχει κάτι....Α και κάτι επιπλέον,εκτός απο Αθήνα έχει κάλυψη για την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί από το επίσημο site λέει μόνο για την Αθήνα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Να κάνω μία ερώτηση?Το Garmin Mobile XT που μπορώ να το βρω?Γιατί στο xxxxxxxxx δεν υπάρχει κάτι....Α και κάτι επιπλέον,εκτός απο Αθήνα έχει κάλυψη για την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί από το επίσημο site λέει μόνο για την Αθήνα...:O mpa,kirios athina :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Χρησιμοποιώ στο Ν95 τον πιο πρόσφατο χάρτη της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής, έχω διαπιστώσει πως μερικά ονόματα σιδηροδρομικών σταθμών δεν εμφανίζονται σωστά, ενώ απουσιάζουν οι καινούριοι σταθμοί του Μετρό (Αιγάλεω κτλπ). Υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με το αν θα διατεθεί ένας ανανεωμένος και πληρέστερος χάρτης της Αθήνας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Χρησιμοποιώ στο Ν95 τον πιο πρόσφατο χάρτη της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής, έχω διαπιστώσει πως μερικά ονόματα σιδηροδρομικών σταθμών δεν εμφανίζονται σωστά, ενώ απουσιάζουν οι καινούριοι σταθμοί του Μετρό (Αιγάλεω κτλπ). Υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με το αν θα διατεθεί ένας ανανεωμένος και πληρέστερος χάρτης της Αθήνας; an den kano lathos,ananeonoun tous xartes 2 fores ton xrono opote ipomoni... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 By the way, δεν ξέρω αν έχετε πληροφορηθεί, αλλά έχει βγεί ο χάρτης Europe 2008 για το Garmin Mobile XT.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 *XTRA HOT* Nokia Maps V1.2 Wk48 B01 N95 ανεβηκε αυτο update στο xxxxxxxxxxxx δεν το εχω βαλει ακομα να δω αν εχει διαφορα soon.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Θα το δοκιμάσω! By the way σήμερα ενεργοποίησα και πλοήγηση... λέω δε γ... πού να περιμένω για αυτό που λένε για Μάρτιο... έχει ο Θεός μέχρι τότε... χαμένο δεν πάει... (άσε που δοκίμασα όλα τα άλλα navigation apps και δε μου άρεσε κανένα!) Εν τω μεταξύ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την "ταχύτητα κλειδώματος". Με το που ανοίγω το Nokia Maps ή άλλα που έχω δοκιμάσει, "κλειδώνει" μετά από 3-4 δεύτερα χωρίς υπερβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLuEArMy Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Δε βρίσκω με τπτ το Garmin Mobile XT! Στο xxxxxxxxxxx βρίσκω μόνο την έκδοση 4.10.60 η οποία ΠΡΟΑΠΑΙΤΕΙ την 4.10.40 την οποία δε μπορώ να βρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Απλά ρε παιδιά για να επιβεβαιώσω κάτι...το Nokia maps είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αργό από την μάνα του έτσι; (εννόω από άποψη scrolling, responsiveness κλπ είναι ΠΟΛΥ sluggish). Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Ν95-2 μου; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Απλά ρε παιδιά για να επιβεβαιώσω κάτι...το Nokia maps είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αργό από την μάνα του έτσι; (εννόω από άποψη scrolling, responsiveness κλπ είναι ΠΟΛΥ sluggish). Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Ν95-2 μου; εχει ενα θεμα οτι δεν σκρολλαρει πανω απο μια ταχυτητα μεσα στο χαρτη ακομα και πατημενο να το αφησεις. επισης εχει λιγες επιλογες σχετικα. ασχετο, ο προαστιακος παντως πιανει 130χλμ/ω :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδια εδω εχει ολο τον χαρτη της Ελλαδας για το Garmin , http://www.elsinga.net/map_greece.html , μπορει καποιος να το κανει να δουλεψει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδια εδω εχει ολο τον χαρτη της Ελλαδας για το Garmin , http://www.elsinga.net/map_greece.html , μπορει καποιος να το κανει να δουλεψει ? Καλά! Πού τον ξετρύπωσες !! :D Φαίνεται ενδιαφέρων χάρτης. Μέχρι στιγμής δεν βρήκα χάρτη για symbian που να έχει όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας (εκτός πόλης). Λες αυτός να το έχει; Αν τον καταφέρει κάποιος να δουλέψει... :help: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Δε βρίσκω με τπτ το Garmin Mobile XT! Στο xxxxxxxxxxx βρίσκω μόνο την έκδοση 4.10.60 η οποία ΠΡΟΑΠΑΙΤΕΙ την 4.10.40 την οποία δε μπορώ να βρω:( Εγώ θα δοκίμαζα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353 BTW γιατί βάζουμε αστεράκια στο http? Είναι σα να λέμε μακάκας ή μάλλον μαλ*κας λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 BTW γιατί βάζουμε αστεράκια στο http? Είναι σα να λέμε μακάκας ή μάλλον μαλ*κας λολ Για να μην υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας σύνδεσης με ένα κλικ. Αυτό δε γίνεται για να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη αλλά γιατί όταν πας απευθείας με αυτό τον τρόπο (κλικ) σε ένα site, ο κάτοχος του site - και άλλοι - μπορούν να δουν από πού προήλθε η "κλήση" καθιστώντας έτσι το φορουμ στόχο για κατηγορία ότι φιλοξενεί άτομα που προωθούν την πειρατεία. Είναι κανόνας του φόρουμ τα λινκ να μην γίνονται απ' ευθείας αλλά με τέτοιο τρόπο που ο άλλος να αναγκάζεται να κάνει copy - paste στη γραμμή πλοήγησης σαν να γράφει ο ίδιος τη διεύθυνση στον browser του. Ας ήμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. ;) ΥΓ. : Αυτά βέβαια ισχύουν για τα "ανάλογα" link. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδια εδω εχει ολο τον χαρτη της Ελλαδας για το Garmin , http://www.elsinga.net/map_greece.html , μπορει καποιος να το κανει να δουλεψει ? ξερεις το map id του χαρτη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Για να μην υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας σύνδεσης με ένα κλικ. Αυτό δε γίνεται για να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη αλλά γιατί όταν πας απευθείας με αυτό τον τρόπο (κλικ) σε ένα site, ο κάτοχος του site - και άλλοι - μπορούν να δουν από πού προήλθε η "κλήση" καθιστώντας έτσι το φορουμ στόχο για κατηγορία ότι φιλοξενεί άτομα που προωθούν την πειρατεία. Είναι κανόνας του φόρουμ τα λινκ να μην γίνονται απ' ευθείας αλλά με τέτοιο τρόπο που ο άλλος να αναγκάζεται να κάνει copy - paste στη γραμμή πλοήγησης σαν να γράφει ο ίδιος τη διεύθυνση στον browser του. Ας ήμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. ;) ΥΓ. : Αυτά βέβαια ισχύουν για τα "ανάλογα" link. ΟΚ πάσο τότε, δεν ήξερα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ξερεις το map id του χαρτη?? Οχι φιλε μου , τιποτα δεν μπορω να καταφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 παιδες ψαχνω να δω τι παιζει με τα κλειδια και βρηκα ενα tutorial,θα το δοκιμασω μολις ευκαιρισω,αν εχει καποιος χρονο ας το προσπαθησει... h**p://www.leoidea.com/2007/11/21/tutorial-get-garmin-product-id-map-id-from-gmapsuppimg/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 *XTRA HOT* Nokia Maps V1.2 Wk48 B01 N95 ανεβηκε αυτο update στο xxxxxxxxxxx δεν το εχω βαλει ακομα να δω αν εχει διαφορα soon.. ΟΚ εγκαταστάθηκε. Όλα καλά. Εκ πρώτης δεν είδα καμιά διαφορά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ΟΚ εγκαταστάθηκε. Όλα καλά. Εκ πρώτης δεν είδα καμιά διαφορά πάντως. Μηπως δοκιμασε κανεις αν δουλευει και με την νεα εκδοση του Map Loader; Αν οντως δουλευει τοτε ειναι καλη κινηση. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Αφού έκανα μια αναζήτση και δεν κατάφερα να βρω παρομοιω ερώτημα , θα ήθέλα να σας ρωτήσω κατι. Στο Ν95 όταν ανοίγω το Nokia Maps μου ανοίγει και gprs και δείχνει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο ,χωρις όμως να κατεβάζει κατι. Πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι ; Το χάρτη τον κατέβασα και επίσης οι ρυθμισεις του internet είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Αφού έκανα μια αναζήτση και δεν κατάφερα να βρω παρομοιω ερώτημα , θα ήθέλα να σας ρωτήσω κατι. Στο Ν95 όταν ανοίγω το Nokia Maps μου ανοίγει και gprs και δείχνει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο ,χωρις όμως να κατεβάζει κατι. Πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι ; Το χάρτη τον κατέβασα και επίσης οι ρυθμισεις του internet είναι οκ. θα ανοιξεις του χαρτες... επιλογες/ρυθμισεις/δικτυο/χρηση δικτυου..ποτε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Μηπως δοκιμασε κανεις αν δουλευει και με την νεα εκδοση του Map Loader; Αν οντως δουλευει τοτε ειναι καλη κινηση. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ!!! Τα κατεβάζει και τα αποθηκεύει όπως θα έπρεπε!!! Μόλις το δοκίμασα!!! Επιτέλους!!! Βρήκα το φως μου!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ρε παιδια εγω ακολοθθησα τον οδηγο και δεν μου αναγνώρισε το gps ζηταγε να το βρει μεσω bluetooth αλλα τιποτα απενεργοποιησα και το μπλε δοντι αλλα τιποτα για το garmin μιλαμε τι να κάνω??? 1. Αναφερόμουν στο smart2go και στην σωστή λειτουργία του τελευταίου update με το τελευταίο update του nokia map loader. Anyways.. 2. Κι εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα είχα. π.χ. έβλεπα τον χάρτη της Αθήνας ωραιότατα αλλά από gps τίποτα... όλο μου έμπλεκε την αναζήτηση μέσω bluetooth. Τελικά είχα κάνει ένα λάθος στη διαδικασία "κατασκευής" του κατάλληλου αρχείου... (βλέπε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353) 3. Τελικά μετά από μια δοκιμή με το Garmin, δεν είναι άσχημο, αλλά δε με ενθουσίασε κιόλας. Τα καλά: - Κάποιες πληροφορίες όπως μέση ταχύτητα, ανώτερη κλπ. - Εφετζίδικος χάρτης με αυτοκινητάκι:lol: - Πολλές επιλογές διαμόρφωσης, π.χ. τι να εμφανίζεται στο χάρτη και τι όχι, σε τι μέγεθος, κ.ά. Τα κακά: - Πρώτο και κύριο, όποτε δέχτηκα κλήσεις, έκλεινε τελείως η εφαρμογή (δε συμβαίνει ποτέ στο smart2go, εκεί συνεχίζει και η πλοήγηση, απλά επανυπολογίζει) - Αργεί πολύ να επανυπολογίσει (σε σχέση με smart2go τουλάχιστον), με αποτέλεσμα πολλές φορές να λέει ξαφνικά "στρίψτε δεξιά" τη στιγμή ακριβώς που έχεις περάσει από τη στροφη! - Λανθασμένη εκτίμηση στην απόσταση, π.χ. έχω σταματήσει 1 μέτρο, (άντε 2-3!) πριν τη Λεώφόρο Πεντέλης, σε φανάρι κάθετης οδού, και δείχνει απόσταση απο Λ. Πεντέλης 30 μέτρα!!! - Για να έχεις πλήρη χάρτη Ελλάδας, πρέπει να γεμίσεις 1,38gb από την κάρτα σου, και θα έχεις και όλη την Ευρώπη. Αλλιώς μόνο Αθήνα. (Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Αν κάνω λάθος τα φώτα σας!) Τεσπα θα επιμείνω στο smart2go, που πήγα και Λαμία και είδα ότι είχε αρκετά καλό χάρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts