-orestis- Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Καλησπερα παιδια. ενας φιλος μου ειχε προχθες ενα μικρο προβλημα.πηρε καινουργιο η/υ. πηρε amd.ολα καλα μεχρι εδω. οταν ομως πηγε να εγκαταστησει το bs player δεν μπορουσε.του ειπαν οτι υπαρχει ασυμβατοτητα. Καταρχας θελω να ρωτησω αν πραγματικα υπαρχει κ δευτερον αν αληθευει να μου πειτε κανενα αλλο προγραμμα ωστε να παιζει .avi με υποτιτλους οπως το bs. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπερα παιδια. ενας φιλος μου ειχε προχθες ενα μικρο προβλημα.πηρε καινουργιο η/υ. πηρε amd.ολα καλα μεχρι εδω. οταν ομως πηγε να εγκαταστησει το bs player δεν μπορουσε.του ειπαν οτι υπαρχει ασυμβατοτητα. Καταρχας θελω να ρωτησω αν πραγματικα υπαρχει κ δευτερον αν αληθευει να μου πειτε κανενα αλλο προγραμμα ωστε να παιζει .avi με υποτιτλους οπως το bs. ευχαριστω Γιατι δεν βαζει το media player 11 παιζει ολα τα αρχεια.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπερα παιδια. ενας φιλος μου ειχε προχθες ενα μικρο προβλημα.πηρε καινουργιο η/υ. πηρε amd.ολα καλα μεχρι εδω. οταν ομως πηγε να εγκαταστησει το bs player δεν μπορουσε.του ειπαν οτι υπαρχει ασυμβατοτητα. Καταρχας θελω να ρωτησω αν πραγματικα υπαρχει κ δευτερον αν αληθευει να μου πειτε κανενα αλλο προγραμμα ωστε να παιζει .avi με υποτιτλους οπως το bs. ευχαριστω To VLC είναι μια καλή εναλλακτική του Bs Player (προσωπικά εμένα δε μου αρέσει καθόλου το VLC, βέβαια). Νομίζω πως υπάρχει ήδη σχετικό θέμα. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Απ όσο γνωρίζω το WMP11 και το VLC δεν μπορούν να φορτώσουν υπότιτλους για να παίξει... Το ποιό φημισμένο είναι το BSPlayer δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση αλλά ίσως χρειάζεται τον installer3.1 αν δεν κάνω λάθος...:O :confused: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Προσωπικα χρησιμοποιώ το storm codec που εχει μεσα τον classic media player.δεν υπαρχει αρχειο που να μην το εχει παιξει Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Προσωπικα χρησιμοποιώ το storm codec που εχει μεσα τον classic media player.δεν υπαρχει αρχειο που να μην το εχει παιξει Καλημέρα.... Το πρόγραμμα που αναφέρεις μπορεί να φορτώσει υπότιτλους όπως το BSPlayer και να παίξει?:confused: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Απ όσο γνωρίζω το WMP11 και το VLC δεν μπορούν να φορτώσουν υπότιτλους για να παίξει... Το ποιό φημισμένο είναι το BSPlayer δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση αλλά ίσως χρειάζεται τον installer3.1 αν δεν κάνω λάθος...:O :confused: Το VLC δείχνει υπότιτλους srt μια χαρά. Το BS Player μετά από λίγο καιρό γίνεται ιδιότροπο και είναι γεμάτο εκνευριστικές διαφημίσεις της αγοραστής έκδοσης - ας βάλει τον VLC να τελειώνει. Ο WMP μπορεί να παίξει υπότιτλους με τη βοήθεια άλλου προγράμματος (ffd show αν δεν κάνω λαθος) αλλά δεν ξέρω πως γίνεται, δεν ασχολήθηκα ποτέ λόγω VLC. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δεις υπότιτλους με τον windows media player, π.χ. το ffdshow (που κάνει και πολλές άλλες δουλειές) ή το direct vobsub. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βάλεις το bsplayer, άλλωστε το γράφουμε και στο Computing FAQ. Για εναλλακτικούς media players, δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155896 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts