Jump to content

Τελικα τι γινεται με τα ιδιόκτητα και τις τιμες? Χαος??

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε ολους! Εχει την καλωσυνη κανεις να με βοηθησει με τα ιδιοκτητα? Εχω χαθει!!! Και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ με την dial up!!!!!!!!

Μενω Παγκρατι και στα site των εταιριων ειμαι εκτος ιδιόκτητων και οταν περνω για πληροφοριες ειμαι εντος!!! Αντε ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Οποιος σχετικος παρακαλειτε να μου δωσει τα φωτα του!!!!

Γεια σε ολους! Εχει την καλωσυνη κανεις να με βοηθησει με τα ιδιοκτητα? Εχω χαθει!!! Και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ με την dial up!!!!!!!!

Μενω Παγκρατι και στα site των εταιριων ειμαι εκτος ιδιόκτητων και οταν περνω για πληροφοριες ειμαι εντος!!! Αντε ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Εάν από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του παρόχου σου λένε οτι υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σου, τότε αυτό ισχύει και οχι αυτό που λέει το site.

.

Και πιο ειναι το καλυτερο πακετο-συνδεση?

Και πιο ειναι το καλυτερο πακετο-συνδεση?

Δεν υπάρχει "καλύτερο" πακέτο.Εξαρτάται από το τι ψάχνει κανείς.Ρίξε μια ματιά στα διάφορα πακέτα και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

.

• 2 weeks later...

Conn-X στα 768 με 18,5 euro τον μήνα. Αξίζει.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Ο άνθρωπος ψάχνει ιδιόκτητο δίκτυο και όχι ΟΤΕ για να βάλει Connx. Ο πιο πάνω έχει δίκιο. Δες ποιοί εναλλακτικοί σε καλύπτουν, και αφού συγκρίνεις τα προγράμματά τους αποφάσισε

Η ΟΝ θα έχει καλύψει το Παγκράτι μέχρι το τέλος του μήνα.

Κάνε την αίτηση για να προλάβεις την προσφορά.

Είναι ότι καλύτερο, αρκεί να μηντηλεφωνείς πολύ.

Εν πάσει περιπτώσει, μακριά από Vivodi (και Conn-x :down: ).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? Ψάχνομαι να αλλάξω κ το σταθερό μου τηλέφωνο κ την ADSL . Θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ εντελώς (έχω ConnX) κατα την γνώμη σας ποιά είναι η καλύτερη επιλογή? Σημειωτέον δεν με ενδιαφέρει η καλωδιακή τηλεόραση. Ψάχνοντας είδα ότι η Vivodi και η Teledome έχουν ανάλογες προσφορές με αυτή της Vivodi να υπερέχει ελαφρώς....Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη προταση? Κατα την γνώμη σας ποιά είναι καλύτερη? Ευχαριστώ πολύ :)

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? Ψάχνομαι να αλλάξω κ το σταθερό μου τηλέφωνο κ την ADSL . Θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ εντελώς (έχω ConnX) κατα την γνώμη σας ποιά είναι η καλύτερη επιλογή? Σημειωτέον δεν με ενδιαφέρει η καλωδιακή τηλεόραση. Ψάχνοντας είδα ότι η Vivodi και η Teledome έχουν ανάλογες προσφορές με αυτή της Vivodi να υπερέχει ελαφρώς....Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη προταση? Κατα την γνώμη σας ποιά είναι καλύτερη? Ευχαριστώ πολύ :)

FORTHnet.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη ρε παιδιά. Βλέπω ότι κάνετε προτάσεις Forthnet, Vivodi, όχι Vidodi κλπ. Αν δείτε σε άλλα thread κανένας δεν είναι ευχαριστημένος ή κανένας δεν παίρνει αυτό που πληρώνει, ή δεν παίρνει τίποτα και περιμένει να τον συνδέσουν. Όλοι κάνουν προσφορές αλλά δεν τις υλοποιεί κανένας τελικά. Ξέρω τρία άτομα που έκοψαν την HOL αλλά όταν ξεκίνησαν είχε πολύ καλή προσφορά.

Μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο και να μην τσιμπάμε στις δήθεν προσφορές. Ο ΟΤΕ δεν σας υποψιάζει που έχει μείνει πίσω στις ταχύτητες? Γιατί άραγε?

Σε ένα μήνα είναι Πάσχα και θα βρωμίσει ο τόπος από προσφορές.

Εγώ τουλάχιστον θα περιμένω.

Κωνσταντίνος

Exactly - προφανώς αυτό συμβαίνει. Λεφτά θέλουν να μαζέψουν όλοι, της πλάκας υποδομές & υποστήριξη έχουν.

Δεν είναι πολύ ύποπτο όταν σου λέει ρίξε τα φράγκα μέχρι 28/2 με μια πολύ καλή προσφορά, αλλιώς μετά είναι με τόσο κλπ.

Κομήτες εταιρείες όπως η ON Telecoms που ήρθαν απ' το πουθενά γιατί μυρίστηκαν χρήμα & την κατάσταση με τα κορόϊδα τους Έλληνες που είναι δέσμιοι του ΟΤΕ και των διαθέσεών του.

Με ποιο κόσμο & πια συνεργεία & ποιο help desk της πλάκας κ.ο.κ. Άσε να περάσει κανα-εξάμηνο και κατά το καλοκαιράκι μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή.