Jump to content

makfrag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makfrag

  1. Κανένας να με διαφωτίσει please???:O
  2. Να ρωτήσω κι εγώ κάτιτις?? έχω το VM 390, εγκατέστησα το newmenu1 , έβαλα και το dest 7 και όλα λειτουργούν ρολόι, αλλά, δεν έχω βάλει το Dest 6 καθόλου, το 7 είναι beta από ότι έμαθα, χάνω κάτι σε λειτουργικότητα από το πρόγραμμα? Επίσης , μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για οδήγηση εκτός δρόμου? που να παίρνει διάφορους χάρτες μέσα π.χ. Ανάβασης. Προγράμματα τέτοια είναι τα pathaway και το ozi explorer. Ψάχνοντας λίγο είδα ότι το ozi explorer μόνο έχει εκδοση για pna, αλλά πως μπαίνει στο 390??? Επίσης προσπάθησα να συγχρονίσω το VM390 με το PC με το active sync αλλά ....τζίφος....:help::help: έχω win XP.
  3. Όποιος μπορεί και θέλει ας μου απαντήσει παρακαλώ........Επίσης , μπορώ να βάλω στο 390 το Pathaway ? και πως?
  4. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είδα ότι υπάρχει ένα patch για το 390 μόνο λόγω ότι δεν κρατάει ρυθμίσεις μητρώου....κάποιος να μου το εξηγήσει βρε παιδιά αυτό? κ πως βάζουμε αυτό το patch και τι διαφορά θα δω? ευχαριστώ:)
  5. Νομίζω πάντως ότι το 380 και το 390 είναι τα ίδια ακριβώς σε λειτουργίες - δυνατότητες. Απλά το 390 είναι ένα "facelifted" 380. Αγόρασα σήμερα το 390 από το γνωστό υπερκατάστημα, μου είπαν ότι το 380 καταργήθηκε, τιμή αγοράς τα 159 ευρώ. Εύγε σε όλους όσους βοηθησαν να γίνει αυτό το σουπερ ποστ!!!!! Έχω αρχίσει ήδη το ψάξιμο και μάλλον θα με υποστείτε για απορίες......:D
  6. Παιδες καλημέρα, ετοιμάζομαι κι εγώ να αγοράσω το Vector Master , είδα αυτό το καταπληκτικό και κατατοπιστικότατο ποστ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε με τις γνώσεις τους τους λιγότερο γνωρίζοντες..... Θα σας "ζαλίσω" κι εγώ μόλις το αγοράσω....:rolleyes: Επίσης τι διαφορά έχει το 380 από το 390??? Ευχαριστώ
  7. Να προσθέσω κι εγώ στο κατατοπιστικότατο review σας ότι το SAR του είναι στο 0,702...
  8. Hankook Dynamic M/T 215/75/15. Lada Niva. Χωματοφάγος:D :D
  9. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? Ψάχνομαι να αλλάξω κ το σταθερό μου τηλέφωνο κ την ADSL . Θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ εντελώς (έχω ConnX) κατα την γνώμη σας ποιά είναι η καλύτερη επιλογή? Σημειωτέον δεν με ενδιαφέρει η καλωδιακή τηλεόραση. Ψάχνοντας είδα ότι η Vivodi και η Teledome έχουν ανάλογες προσφορές με αυτή της Vivodi να υπερέχει ελαφρώς....Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη προταση? Κατα την γνώμη σας ποιά είναι καλύτερη? Ευχαριστώ πολύ :)
×
×
  • Create New...