Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6110 Navigator

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως το έλυσες δλδ και εγώ εχω περασμένο to Garmin αλλα σπάνια το χρησιμοποιώ εως καθόλου και η μπαταρία μετα βιας κρατάει τη 2η μέρα.

Ακριβώς τόσο κρατούσε και σε μενα... Πλέον έχει επανελθει στα φυσιολογικα! Φυσικά δεν εχει σχεση με το αν το δουλευεοσ η οχι το γαρμιν :Ρ

Δες λοιπόν εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2828892#post2828892

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς τόσο κρατούσε και σε μενα... Πλέον έχει επανελθει στα φυσιολογικα! Φυσικά δεν εχει σχεση με το αν το δουλευεοσ η οχι το γαρμιν :Ρ

Δες λοιπόν εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2828892#post2828892

Μιας και δεν έδωσε κανένας σημασία στο προηγούμενο post μου σε σχέση με τη μπαταρία ας το επαναλάβω. Αν έχετε πρόβλημα με τη μπαταρία τα πράγματα είναι απλά. Κατεβάζετε το nokia energy profiler, τρέχετε το διαγνωστικό που έχει σχέση με τη μπαταρία και αν η πρώτη τιμή που πάρετε είναι σημαντικά μεγαλύτερη από 0,3w υπάρχει πρόβλημα με κάποιο λογισμικό που εγκαταστήσατε (πιθανότατα με το garmin). Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει απλώς να αλλάξετε τη μπαταρία σας. Αν υπάρχει πρόβλημα με το Garmin δεν χρειάζεται να κάνετε format κ.τ.λ, υπάρχουν άλλες λύσεις για απενεργοποίηση του process που δημιουργεί πρόβλημα. Αν θέλετε ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για να σας τις παραθέσω γιατί δεν τα έχω πρόχειρα τώρα.

Edit: Στο link που έδωσε ο φίλος από πάνω υπάρχουν οι σχετικές λύσεις.

• 2 months later...
Παιδιά γεια σας. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που θα μπορούσα να βρω χάρτες για το παραπάνω κινητό;Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί σε προηγούμενο τόπικ. Ευχαριστώ

Καταρχην καλως ηρθες :)

Συμφωνα με τους κανονες του forum της nokia πρεπει να γραφουμε μονο στα επισημα θεματα, για την καλυτερη διαμονη σου καλο ειναι να διαβασεις το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=78&a=65

Yπαρχουν αρκετες εφαρμογες πλοηγησης που μπορεις να βαλεις στην συσκευη σου. Εαν θελεις μπορεις να τις βαλεις ολες! Δες την παρακατω δημοσκοπηση για να παρεις μια εικονα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242776

Αναλογα με την εφαρμογη που θα διαλεξεις εαν εχεις καποια απορια κατα την εγκατασταση θα πρεπει να ρωτησεις στο επισημο θεμα της καθε εφαρμογης.

Μια που εισαι καινουριος στα nokia διαβασε και το faq θα σε βοηθησει αρκετα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090

Τελος απαγορευεται αυστηρα η αναζητηση πειρατικου περιεχομενου στις σελιδες του forum.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 month later...
χα χα μετα απο 2 χρονια χθες αναβε η οθονη και εσβηνε μετα απο μερικα δευτερολεπτα .........................:mad::mad: για να δουμε τι θα μας πουνε απο nokia

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ Z ΚΑΙ D ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

• 3 weeks later...

Αχ οποιος ειναι Online ας με βοηθησει!!

εχω το νοκια 6110 και προσπαθησα να κανω μεταφορα των επαφων και του ημερολογιου(μεσω του pc suite) αλλα ο συγχρονισμος εγινε μεσω του outlook express και απ'οτι διαβασα πρεπει να γινει με το oulook..θέλω μετα να τα περασω σε αλλο κινητο..τι μπορω να κανω τωρα??

οποιος εχει την καλοσυνη ας μου πει ρε guys!!ευχαριστωω

παιδια συγνωμη αν δεν πρεπει να το ποσταρςω εδω αλλα δεν ξερω που παει

Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

Απλά κάνε ξανά συγχρονισμό μέσω του PC Suite, απλά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής συγχρονισμού (κάπου έχει κουμπάκι "Ρυθμίσεις" ή "Επιλογές") επέλεξε με ποιο πρόγραμμα επιθυμείς να γίνει ο συγχρονισμός.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

προσπαθησα να ξανακανω αλλα δε μου βγαζει κατι τετοιο,συνεχιει απο εκει που το σταματησα!αυτες οι ρυθμισεις που ειναι?αν λες εκει που λεει file web SETTINGS τοτε παταω εκει αλλα δε μου βγαζει καμια επιλογη

Δεν έχω το PC Suite εγκατεστημένο τώρα τον υπολογιστή μου γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τα βήματα.

Τσέκαρε αυτό, μήπως και βρεις κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

τελικα το βρηκα αυτο που λες και ο συγχρονισμος εγινε με outlokk express windows address book αλλα οταν παταω για να αλλαξω προγραμμα δε μου βγαζει το outloolk...βασικα θελω τις επαφες να τις περασω στο iphone..θα γινει με το adress book?

Νομίζω πως ναι.

Το Windows Addreess Book το βλέπει το iTunes.

οκ θα προσπαθησω να το κανω!ευχαριστω!!

• 3 months later...

Καλησπερα

Αν κανω HARD RESET και ΦΟΡΜΑΤ στη καρτα μνημης το προγραμα navigation to χανω?μολισ επεσε στα χερια μου και γουσταρω να ασχοληθω κυριακη μεσημερακι τζαμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Καλησπερα

Αν κανω HARD RESET και ΦΟΡΜΑΤ στη καρτα μνημης το προγραμα navigation to χανω?μολισ επεσε στα χερια μου και γουσταρω να ασχοληθω κυριακη μεσημερακι τζαμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι θα σβηστούν όλα και από την συσκευή και από την κάρτα μνήμης. Θα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφο των δεδομένων σου έτσι ώστε να τα επαναφέρεις μετά το hard format. Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας (backup)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι θα σβηστούν όλα και από την συσκευή και από την κάρτα μνήμης. Θα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφο των δεδομένων σου έτσι ώστε να τα επαναφέρεις μετά το hard format. Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας (backup)

Φιλαρακι εκανα hard format μετα φορματ τη καρτα μνημησ και μετα update sth V 6.01 και δε χαθηκε τιποτα. εβαλα και το νοκια map 2.0 ayth τη δινει σα τελευταια εκδοση για το 6110n .apla de mboro n bgalo akrh pos doyleyoyn xoris th xrhsh A-gps.Μονο με το εσωτερικο δεκτη.

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

• 6 months later...

Φιλες και φιλοι γεια σας

Εχω το ΝΟΚΙΑ 6110 θελω να ακουω σε stream ραδιοφωνικους Σταθμους,μου ανοιγει τις ιστοσελιδες αλλα οχι τον player.

Τι με συμβουλευετε;

Σας ευχαριστω πολύ.

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους σας

Έχω κινητό το Nokia 6110 Navigator με κάρτα μνήμης MicroSD Sandisk 2GB και θέλω να βάλω με 8 η 32 MicroSD Sandisk θα χαλάσει το κινητό μου αν δοκιμάσω να βάλω τόσο μεγάλη μνήμη? ευχάριστω για κάθε απάντηση

Φυσικά και δεν χαλάει το κινητό όσο μεγάλη μνήμη και αν του βάλεις.

Ωστόσο μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα λειτουργεί μια χαρά μέχρι και τα 16GB.

Κάρτες των 32GB δεν γνωρίζω αν μπορεί να τα αναγνωρίσει.

ΥΓ: Να προτιμήσεις κάρτα μνήμης class 4 και πάνω. Σίγουρα όχι class 2.