Itchrist86 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Πώς αλλάζουν τα μικρά σε κεφαλαία?? Το # δεν λειτουργεί στην αναζήτηση αλλά τσεκάρει στα δεξιά μια επαφή. Δεν λειτουργεί, αλλά τσεκάρει;; Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση!:O:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Δεν λειτουργεί, αλλά τσεκάρει;; Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση!:O:( Ναι, τσεκάρει, δηλαδή επιλέγει τη συγκεκριμένη επαφή. Το ίδιο κάνει εάν επιλέξουμε : από αριστερό πλήτρο-επιλογές και στη συνέχεια επιλογή/εξαίρεση. Τώρα τι κάνει αυτή η επιλογή δεν ξέρω! Πάντως δεν μπορώ να κάνω ανάζήτηση στις επαφές με κεφαλαία γράμματα. Η έκδοση που έχω είναι η τελευταία και το κουτί του κινητού έγγραφει MADE IN FINLAND (το πήρα πριν 4 ημέρες από vod). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Παιδιά κατεβάστε την νέα έκδοση Nokia Maps 1.02 Κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες. Εδώ είναι το λινκ! http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_357071 Φυσικά δεν έχω ιδέα τι διορθώνει. Τώρα που γράφω το ποστ κάνω την εγκατάσταση! Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι... Αυτή η αναβάθμιση έχει να κάνει με το Nokia Navigator ή με το Nokia Maps (Smart2go). Ξέρει κάποιος να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι... Αυτή η αναβάθμιση έχει να κάνει με το Nokia Navigator ή με το Nokia Maps (Smart2go). Ξέρει κάποιος να μας πει? Το Nokia Map Loader περέχει τους χάρτες του Nokia Maps. Ως εκ τούτου έχει να κάνει μόνο με το Nokia Maps! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Κάτι ακόμα που μου την σπάει στο 6110! Αν είσαι στα εισερχόμενα μηνύματα και θέλεις να επιλέξεις να σβήσεις 10... δεν μπορείς. Τουλάχιστον δεν μπορείς όπως με τα προηγούμενα ΝΟΚΙΑ όπου μπορούσες να τικάρεις όσα σε ενδιαφέρουν. Εδώ πρέπει να κάνεις "επιλογή" σε ένα-ένα και όχι "τικάροντας" αυτά που θέλεις να σβήσεις. Βέβαια υπάρχει η επιλογή "Επιλογή όλων" που τα σβήνει όλα μαζί. Αυτό γινόταν και στα προηγούμενα s60 Nokia. Μήπως μέχρι τώρα εσύ χρησιμοποιούσες s40 συσκευές; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ειδα τη συσκευη αλλα δεν προλαβα να την περιεργαστω σε ενα καταστημα wind. Ποσο εχει η τιμη του τωρα παιδια? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Αυτό γινόταν και στα προηγούμενα s60 Nokia. Μήπως μέχρι τώρα εσύ χρησιμοποιούσες s40 συσκευές; Πέτρο το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα (nokia φυσικά) 6280 και πιο πριν ένα 3230. Ακόμα πιο πριν, ένα 6600! 'Ολα είχα δυνατότητα να "τικάρεις" όσα μηνύματα ήθελες και είτε να τα μετακινήσεις είτε να τα διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoskou Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Καλησπέρα, προσπαθώ να βάλώ κάποιες εφαρμογές στο 6110 αλλά μου πετάει το μύνημα "μη υποστηριζόμενη λειτουργία" τα αρχεία που του στέλνω είναι .sis. Γιατί δεν τα παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Καλησπέρα, προσπαθώ να βάλώ κάποιες εφαρμογές στο 6110 αλλά μου πετάει το μύνημα "μη υποστηριζόμενη λειτουργία" τα αρχεία που του στέλνω είναι .sis. Γιατί δεν τα παίζει? Γιατί δεν θα είναι προφανώς για Symbian S60 3rd edition (που χρησιμοποιεί το 6110) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoskou Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Λέει ότι είναι για Symbian S60 αλλά για την έκδοση δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Λέει ότι είναι για Symbian S60 αλλά για την έκδοση δεν είμαι σίγουρος. Μόνο τα sis που είναι για 3rd edition εγκαθιστάτε στο 6110. Τα sis που είναι παλιότερα δεν είναι συμβατά σε καμία περίπτωση!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoskou Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρατήρησα ότι τα αρχεία για την έκδοση 3 έχουν κατάληξη .sisx παίζει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρατήρησα ότι τα αρχεία για την έκδοση 3 έχουν κατάληξη .sisx παίζει κάτι τέτοιο? Όντως για τη 3rd edition υπάρχουν και sis και sisX αρχεία! Πρακτικά είναι το ίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Αυτό γινόταν και στα προηγούμενα s60 Nokia. Μήπως μέχρι τώρα εσύ χρησιμοποιούσες s40 συσκευές; Όταν είσε στα εισερχόμνα μηνύματα (ή και σε άλλους φακέλλους μηνυμάτων) και τα βλέπεις στη σειρά, μπορείς σε όποιο θέλεις να διαγράψεις να πατήσεις το # και τότε εμφανίζεται στα δεξιά του το σημάδι του τσεκαρίσματος. Μπορεί να τσεκάρεις όποια θέλεις και μετά να τα διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Όταν είσαι στα εισερχόμενα μηνύματα (ή και σε άλλους φακέλλους μηνυμάτων) και τα βλέπεις στη σειρά, μπορείς σε όποιο θέλεις να διαγράψεις, να πατήσεις το # και τότε εμφανίζεται στα δεξιά του το σημάδι του τσεκαρίσματος. Μπορεί να τσεκάρεις όποια θέλεις και μετά να τα διαγράψεις. Είσαι μεγάλος φιλαράκο. 'Αψογος...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 παιδιά υπάρχει τπτ νεότερο περι destinator για το δικο μας μηχάνημα???καλημέρα!! Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Τελικά ξέρει κανένας να μου πει εάν και με ποιό τρόπο γίνεται αναζήτηση στις επαφές με κεφαλαία ελληνικά??: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 'Εχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Cosmote Interner Wireless για να παίρνω e-mail από το κινητό μου. Αυτό, κάθε μισή ώρα συνδέεται με την Mycosmos και τα kb που μεταφέρονται είναι μόλις 2! Για 2kb (κάθε μισή ώρα) η Cosmote με χρεώνει 0.0090 ευρώ. Βέβαια... αν το υπολογίσετε... για 1 μήνα κοστίζει 15 ευρώ... απλά για να τσεκάρει αν έχω e-mail! Γύφτοι!!! Α... για μια φώτο των 30kb... που το μήνυμα είχε όγκο 54Kb με χρέωσαν 0,243 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 παιδιά υπάρχει τπτ νεότερο περι destinator για το δικο μας μηχάνημα???καλημέρα!! Tο Destinator παίζει μόνο σε wm και OXI σε symbian/uiq :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 'Ενα κακό που έχει το 6110? Στο μητρώο... ενώ έχει κληθέντες αριθμοί, και ληφθείσες κλήσεις...δεν έχει πουθενά μετρητή μηνυμάτων. Θα μου πεις έχει "μετρητή ογκοχρέωσης". Σιγά τα αυγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 'Ενα κακό που έχει το 6110? Στο μητρώο... ενώ έχει κληθέντες αριθμοί, και ληφθείσες κλήσεις...δεν έχει πουθενά μετρητή μηνυμάτων. Θα μου πεις έχει "μετρητή ογκοχρέωσης". Σιγά τα αυγά! Από όσο θυμάμαι τα Nokia δεν έβαζαν "Mετρητή Mηνυμάτων" :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 'Ενα κακό που έχει το 6110? Στο μητρώο... ενώ έχει κληθέντες αριθμοί, και ληφθείσες κλήσεις...δεν έχει πουθενά μετρητή μηνυμάτων. Θα μου πεις έχει "μετρητή ογκοχρέωσης". Σιγά τα αυγά! Τα Series 60 ποτέ δεν είχαν μετρητές μηνυμάτων. Ο λόγος άγνωστος....:( Μάλιστα στις πρώτες εκδόσεις της η Series 60, στο μητρώο υπήρχε και μια άλλη δυνατότητα, ο μετρητής χρέωσης...(βλέπε 7650) η ποια καταργήθηκε μετά. Από όσο θυμάμαι τα Nokia δεν έβαζαν "Mετρητή Mηνυμάτων" :blink: Και όμως.....τα Series 40 έχουν μετρητές μηνυμάτων!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 παιδιά πως κάνω Hard reset??? αμα σβήσω τη κάρτα μνημης πως ξαναπερνάω το route66 και αν θα δουλέυουν οι χάρτες??? Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 παιδιά πως κάνω Hard reset??? αμα σβήσω τη κάρτα μνημης πως ξαναπερνάω το route66 και αν θα δουλέυουν οι χάρτες??? Hard format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγετε το κινητό χωρίς να αφήσετε τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σας ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmedboy Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Μόλις αγόρασα το Νοκια 6110 Navigator.Έχω μια ερώτηση και αν μπορει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει.Τι είναι το Α-GPS;Που βρίσκεται ακριβώς στο μενού για να το απενεργοποιήσω;Χρεώνομαι με το A-GPS;Ειναι απαραίτητο να είναι ενεργοποιημένο για την πλοήγηση; Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει.THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts