Itchrist86 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 kalispera sas, eimai katoxos tou e65 kai tha itela na sas rotiso kati..exo simvolaio me tin wind. gnorizo oti an dino 3,5 euro to mina tha exo prosvasi se selides wap. mou exoun pei oti iparxei ena kolpo sto opoio mporeis kai episkepesai kai oles tis web pages. auto pou thelo na rotiso einai an auto exartatai apo to e65 i tha prepei na valo kapoio software.?akoma den exo kanei tin aitisi gia wind plus Μέσω της εφαρμογής «Ιστός» έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο, δλδ κανονικές ιστοσελίδες. Μέσω της εφαρμογής «Υπηρεσίες» έχεις πρόσβαση στο WAP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 kalispera sas, eimai katoxos tou e65 kai tha itela na sas rotiso kati..exo simvolaio me tin wind. gnorizo oti an dino 3,5 euro to mina tha exo prosvasi se selides wap. mou exoun pei oti iparxei ena kolpo sto opoio mporeis kai episkepesai kai oles tis web pages. auto pou thelo na rotiso einai an auto exartatai apo to e65 i tha prepei na valo kapoio software.?akoma den exo kanei tin aitisi gia wind plusΤο Ε65 μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις επειδή δέχεται ρυθμίσεις για proxy. Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα για να δεις τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 μια ερωτηση ξερει κανεις αν γινεται να μπει μια φωτο σαν wallpaper fullscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfilippi Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 sas euxaristo gia tis apantiseis... apla na dieukriniso kati...mpainontas ston isto pou lete tha xreonomai tis web pages??mou xoun pei oti mporoume na to paravlepsoume auto kai na min plirono stin kathe selida pou mpaino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 εχω την εντυπωση οτι απο οποιο προγραμμα και αν μπαινεις, σημασια εχει να χρησιμοποιει αυτο το προγραμμα ως προφιλ συνδεσης αυτο το οποιο εχει flat rate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 μια ερωτηση ξερει κανεις αν γινεται να μπει μια φωτο σαν wallpaper fullscreen? Μόνο αν την ενσωματώσεις σε θέμα φίλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εδω και 2 ημερες σταματησε να λειτουργει ο φωτισμος στα κατω πληκτρα (αυτα που ειναι καλυμενα). Πηγα σημερα στη Nokia, και μου ειπαν οτι επειδη το κινητο ειναι 3G πρεπει να το στειλουν εξωτερικο, γιατι εδω δε μπορουν να το φτιαξουν:wacko: Επειδη η Alpha Copy ειναι η χειροτερη αντιπροσωπεια, και δε μου κανουν αντικατασταση, εγω το κινητο δε το δινω για 20 ημερες σε αυτους. Ξερει κανεις αν το Πλαισιο η ο Γερμανος αναλαμβανει να το φτιαξει? Και αν ναι με καλυπτει η εγγυηση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εδω και 2 ημερες σταματησε να λειτουργει ο φωτισμος στα κατω πληκτρα (αυτα που ειναι καλυμενα). Πηγα σημερα στη Nokia, και μου ειπαν οτι επειδη το κινητο ειναι 3G πρεπει να το στειλουν εξωτερικο, γιατι εδω δε μπορουν να το φτιαξουν:wacko: Επειδη η Alpha Copy ειναι η χειροτερη αντιπροσωπεια, και δε μου κανουν αντικατασταση, εγω το κινητο δε το δινω για 20 ημερες σε αυτους. Ξερει κανεις αν το Πλαισιο η ο Γερμανος αναλαμβανει να το φτιαξει? Και αν ναι με καλυπτει η εγγυηση η οχι? Και αυτοί στην Alpha copy τα πηγαίνουν...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εδω και 2 ημερες σταματησε να λειτουργει ο φωτισμος στα κατω πληκτρα (αυτα που ειναι καλυμενα). Πηγα σημερα στη Nokia, και μου ειπαν οτι επειδη το κινητο ειναι 3G πρεπει να το στειλουν εξωτερικο, γιατι εδω δε μπορουν να το φτιαξουν:wacko: Επειδη η Alpha Copy ειναι η χειροτερη αντιπροσωπεια, και δε μου κανουν αντικατασταση, εγω το κινητο δε το δινω για 20 ημερες σε αυτους. Ξερει κανεις αν το Πλαισιο η ο Γερμανος αναλαμβανει να το φτιαξει? Και αν ναι με καλυπτει η εγγυηση η οχι?Ο Γερμανός έχει license να επισκευάζει κάποια κινητά της ΝΟΚΙΑ αν θυμάμαι καλά. Ρώτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfilippi Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 pragmatika gia to mono pou anisixo einai na min pathei kati ena kinito tis nokia, giat me tin antiprosopeia tis an mplexeis den tin bgazeis kathari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Giati ena arxeio 2 mb den kataivenei sto kinito meso internet.grafei oti einai megalo.poly exypno til Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Giati ena arxeio 2 mb den kataivenei sto kinito meso internet.grafei oti einai megalo.poly exypno til ξαναδοκιμασε... εχω κατεβασει μεχρι και αρχειο 15 ΜΒ-pdf- μεχρι στιγμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΒ±ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΒ±ΞΖΞΞ... ΞΞΞβ‘Ξβ° ΞΞΞΒ±ΞβΞΞΞΒ²ΞΒ±ΞΖΞΞΞΞ ΞΞΞΞΞβ‘ΞΒΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΞ ΞΒ±ΞΒΞβ‘ΞΞΞΞΞΞ 15 ΞΕΞβ-pdf- ΞΞΞΞΞβ‘ΞΒΞΞ ΞΖΞβΞΞΞΒ³ΞΞΞΒ·Ξβ... mexri 300 kb exw katevasei ena paixnidi.exw dokimasei polles fores.me wind plus mpainw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 μα στο wind plus non stop υπαρχει οριο ανα αρχειο 1 ΜΒ!!!! απο τη wind δοκιμασε να κατεβασεις το αρχειο απο wlan και μη κατηγορεις το τηλεφωνο... ειναι αστερι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ΞΞΞΒ± ΞΖΞβΞΞ wind plus non stop Ξβ¦Ξβ¬ΞΒ±ΞΒΞβ‘ΞΞΞΞ ΞΞΞΒΞΞΞΞ ΞΒ±ΞΒ½ΞΒ± ΞΒ±ΞΒΞβ‘ΞΞΞΞΞΞ 1 ΞΕΞβ!!!! ΞΒ±Ξβ¬ΞΞ ΞβΞΒ· wind ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΒ±ΞΖΞΞ ΞΒ½ΞΒ± ΞΞΞΒ±ΞβΞΞΞΒ²ΞΒ±ΞΖΞΞΞΞΞβ ΞβΞΞ ΞΒ±ΞΒΞβ‘ΞΞΞΞΞΞ ΞΒ±Ξβ¬ΞΞ wlan ΞΞΞΒ±ΞΞ ΞΞΞΒ· ΞΞΞΒ±ΞβΞΒ·ΞΒ³ΞΞΞΒΞΞΞΞΞβ ΞβΞΞ ΞβΞΒ·ΞΒ»ΞΞΞβ*Ξβ°ΞΒ½ΞΞ... ΞΞΞΞΞΒ½ΞΒ±ΞΞ ΞΒ±ΞΖΞβΞΞΞΒΞΞ! ok file.euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Και αυτοί στην Alpha copy τα πηγαίνουν...:rolleyes: Επειδη τυχαινει να ξερω τον διευθυντη στην Νοκια στο ηρακλειο...ισχυει αυτο και ειναι οδηγια απο την μητρικη εταιρια...λογω τεχνογωσιας Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Επειδη τυχαινει να ξερω τον διευθυντη στην Νοκια στο ηρακλειο...ισχυει αυτο και ειναι οδηγια απο την μητρικη εταιρια...λογω τεχνογωσιας Θελεις να μου πεις οτι η Nokia Αγγλιας στελνει τα τηλεφωνα στη Φινλανδια? Στην Αγγλια τα φτιαχνουνε. Απλα εδω ισως δεν εμπιστευονται την Alpha Copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisp7 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει το Ε65 και να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία και χωρίς προβλήματα κάποια έκδοση του Route66. Αν υπάρχει κάποιος σας παρακαλώ ας μου δώσει "μασημένη τροφή" (δηλαδή τα link για την σταθερή έκδοση, τους ελληνικούς χάρτες, την ελληνική γλώσσα και οδηγίες εγκατάστασης) γιατί ψάχνω εδώ και ένα μήνα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.:mad: 1. Στην μία έκδοση δεν μου ανοίγουν οι επιλογές του προγράμματος. 2. Στην άλλη με το που ανοίγει το πρόγραμμα με πετάει έξω και 3. Στην τελευταία με το που ανοίγω το πρόγραμμα κάνει επανεκκίνηση το κινητό. ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE :( Παράθεση When you go, you gotta go...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει το Ε65 και να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία και χωρίς προβλήματα κάποια έκδοση του Route66. Αν υπάρχει κάποιος σας παρακαλώ ας μου δώσει "μασημένη τροφή" (δηλαδή τα link για την σταθερή έκδοση, τους ελληνικούς χάρτες, την ελληνική γλώσσα και οδηγίες εγκατάστασης) γιατί ψάχνω εδώ και ένα μήνα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.:mad: 1. Στην μία έκδοση δεν μου ανοίγουν οι επιλογές του προγράμματος. 2. Στην άλλη με το που ανοίγει το πρόγραμμα με πετάει έξω και 3. Στην τελευταία με το που ανοίγω το πρόγραμμα κάνει επανεκκίνηση το κινητό. ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE :( AN καποιος το εχει δοκιμασει μπορει να σε βοηθησει. Αν δεν τα καταφερεις παντως δοκιμασε το Garmin Mobile XT με τις οδηγιες που εχουν δωσει τα παιδια. Στο Ε65 μου παιζει αψογα και ειναι και ΤΕΛΕΙΟ προγραμμα...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Έχω απενεργοποιημένο το 3G αλλά εδώ και λίγο καιρό βλέπω πως το τηλέφωνο πολλές φορές τη μέρα 'προσπαθεί' ή κάνει σύνδεση GPRS χωρίς να το ζητάω... Βλέπω τις 2 παύλες και εμφανίζονται πάνω αριστερά. Άλλες φορές μένει κ άλλες αποσυνδέεται μόνο του.. Τι μπορεί να είναι? Εφαρμογή δεν τρέχω στο background.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Έχω απενεργοποιημένο το 3G αλλά εδώ και λίγο καιρό βλέπω πως το τηλέφωνο πολλές φορές τη μέρα 'προσπαθεί' ή κάνει σύνδεση GPRS χωρίς να το ζητάω... Βλέπω τις 2 παύλες και εμφανίζονται πάνω αριστερά. Άλλες φορές μένει κ άλλες αποσυνδέεται μόνο του.. Τι μπορεί να είναι? Εφαρμογή δεν τρέχω στο background.. μηπως καποια εφαρμογη κανει update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Και που θα βρω αν τρέχει κάτι αφού στο TaskMan δεν φαίνεται τίποτα....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Και που θα βρω αν τρέχει κάτι αφού στο TaskMan δεν φαίνεται τίποτα....? βαλε το best taskman, μπες στα proccesses στα τελευταια κατω κατω μηπως υπαρχει καποιο exe με ονομα srv, updater κλπ, αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητο, πρεπει να δεις τι εφαρμογες εχεις και αν κανουν update μονες τους. εμενα εκανε πχ το worldmate και παρολο που το απενεργοποιησα, συνεχιζε ανα τακτα χρονικα διαστηματα να ψαχνει για wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γειά σας. Έκανα μια βλακεία εχθες με την κάρτα μνήμης και την έβαλα στο pc και τον φάκελο private εκει που ήταν κρυφός το ξεκλίκαρα κ τον έβαλα φανερο κ τώρα στις επαφές μου δεν μπορώ να στείλω μήνυμα. Ενώ τις βλέπω κανονικά μόλις μπαίνω ας πούμε σε μία πατάω: Επιλογές> Δημιουργία μηνύματος και μου λέει: Σφάλμα συστήματος (-01) Καμιά βοήθεια!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 EiksrvBackdrop, BVKeysApp, SysAp & Anykey... Σας λένε κάτι? P.S. Μ' έχει τρελάνει!! Κάθε 3 λεπτά συνδέεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts