Japtech Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Ωραία πράγματα....δε φωτίζεται πλέον το πληκτρολόγιο.:lol: ότι νά'ναι....μάλλον θα κάηκε το λαμπάκι ή χάλασε ο αισθητήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 καλησπέρα, συγγνώμη αν κάνω ποστ σε λάθος περιοχή, αλλά δεν βρήκα κάτι για το Ε65.. εδω και κανένα μήνα, το Ε65 μιάς φίλης παρουσιάζει το εξής περίεργο.. όταν λαμβάνει ένα sms δεν μπορεί να το ανοίξει... είτε με κλίκ του κουμπιού, είτε μ ετην επιλογή άνοιγμα απο το μενού, δεν ανοίγει... αν κάνει απάντηση στο sms, η συσκευή το θεωρεί διαβασμένο... αλλά δεν μπορεί να ανοίξει και να δει κανένα μήνυμα, είτε αποθηκευμένο είτε νέο... η έκδοση που έχει είναι η νεότερη.. 4.0633.74.00 καμμιά βοήθεια ? edit: επανεγκατέστησα το firmware, φορμάρισα την κάρτα, έκανα restore και κάνει πάλι το ίδιο... υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα μνήμης ? Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 δεν υπαρχει σαν επιλογη η εγω δεν μπορω να το βρω?δεν μπορουμε να επιλεξουμε στο ε 65 λειτουργια δικτυου gsm για εξοικονομηση ενεργειας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 επανεγκατέστησα το firmware, φορμάρισα την κάρτα, έκανα restore και κάνει πάλι το ίδιο... υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα μνήμης ? Δοκιμασε να αποθηκευονται τα μηνυματα στην συσκευη για να δεις εαν τα ανοιγει. Στην θεση σου θα εκανα και hard format.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Βαζω σαν ταπετσαρια φωτογραφιες που εχω βγαλει απο το κινητο και δεν πιανει ολη την οθονη...σε τι διαστασεις πρεπει να ειναι η φωτογραφια για να ειναι σε ολοκληρη την οθονη??:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ολόκληρη την οθόνη δεν γίνεται. Το μέγιστο που μπορείς να καταφέρεις είναι αυτό στη συνημμένη φωτογραφία, εκτός και αν φτιάξεις από το μηδέν δικό σου θέμα ενσωματώνοντας την εικόνα που θέλεις ως φόντο της οθόνης αναμονής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά FreeFSWP (Full Screen Wall Paper) Δοκίμασέ το Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εσβησα κατα λαθος ολα τα πιστοποιητικα της συσκευης, εκτος απο 6 που δεν σβηνονται. μπορω να τα ξαναβρω απο καπου γιατι το τηλεφωνο κολλαει και δεν μπορει να ανοιξει καποιες εφαρμογες π.χ opera mini? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Ευχαριστω πολυ.Εκανα αυτο που μου ειπατε με τις διαστασεις..οντως δεν γινεται σε ολοκληρη την οθονη...να ρωτησω και κατι αλλο???οταν βαζω την φωτογραφικη δεν βρισκω καποιο κουμπι η καποια ρυθμιση που να φτιαχνει την φωτεινοτητα...δεν υπαρχει κατι τετοιο??:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 δεν υπαρχει σαν επιλογη η εγω δεν μπορω να το βρω?δεν μπορουμε να επιλεξουμε στο ε 65 λειτουργια δικτυου gsm για εξοικονομηση ενεργειας? Θα πας στα εργαλεία ρυθμίσεις δίκτυο λειτουργία δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλησπερα σας εχω ενα Nokia E65 το οποιο εχει Αγγλικο μενου και θα ηθελα αν γινετε να του περασω Ελληνικα. Εχω δοκιμασει τον τροπο που αναφερετε σε ενα αλλο topic με το Nemesis Service Suite αλλα μου λεει αποτυχια καθε φορα. Μηπως ξερει καποιος τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Eαν εχεις χρονο δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη σου και μετα ξανα την διαδιακσια.. Το παρακατω post ειναι για το 5800 αλλα ισως βοηθησει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2880003#post2880003 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Και πως θα κανω hard format αν σου ειναι ευκολο να μου πεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Και παλι δεν εγινε τπτ. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος η αν φταιει κατι αλλα δεν μπορω να τα καταφερω οσεσ φορες και αν το κανω. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Μηπως θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος?? Υπαρχει καποια λυση για το προβλημα μου η πρεπει να το παω σε Νokia shop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Oταν ανοιγεις το nss το product code εχει αλλαξει αλλα δεν μπορεις να προχωρησεις σε αναβαθμιση? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ανοιγω το nss αλλα ενω δειχνει οτι βρισκει το κινητο οταν παταω η read η write παει να κανει κατι και μετα βγαζει error reading η error write. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Εισαι σιγουρος οτι εχεις την τελευταια εκδοση του nss? Δοκιμασε με τον δευτερο τροπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 edit: Eαν δεν καταφερεις τιποτα διαβασε και ενα παλιο μου post που δεν το εχω δοκιμασει :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2697245#post2697245 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ο δευτερος τροπος δουλεψε μια χαρα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Εχω βαλει την ρυθμιση τα sms να αποθηκευονται στην καρτα μνημης..μπορω αυτα να τα περασω στον υπολογιστη ??:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Μπορείς να τα περάσεις και να τα κρατήσεις ως back up. Δεν μπορείς να τα ανοίξεις και να τα διαβάσεις. Η θέση που βρίσκονται είναι η E:\Private\1000484b\Mail2. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιγράψεις το φάκελο "Mail2" στον υπολογιστή σου, συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή σε κατάσταση μεταφοράς δεδομένων ή τοποθετώντας τη κάρτα μνήμης σε card reader. Για να είναι εμφανής ο φάκελος "Private" θα πρέπει να έχεις ρυθμίσει την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 το Ε65 δεν κάνει καλεί επαφή η υποδοχή με τα HS-69 headset. Πως μπορώ να την καθαρίσω; Από την αρχή μου έβγαζε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Θα το έπαιρνα επειδή στο Ε65 δεν κάνει καλεί επαφή η υποδοχή με τα HS-69 headset. Πως μπορώ να την καθαρίσω; Από την αρχή μου έβγαζε πρόβλημα. Ισως βοηθησει το παρακατω post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2947715#post2947715 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Αν εννοεις οτι δε κανει καλή επαφη με το κινητο, μπορεις να δοκιμασεις να καθαρισεις τις επαφες με μια μπατονετα και λιγη βενζινη... Μπλε οινόπνευμα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts