Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν το πάω σε κάποιο Nokia shop θα μπορούν άραγε να μου αντικαταστήσουν το καφέ κάλυμμα (πρόσοψη) με το μαύρο;

Δεν γνωρίζω αν είναι διαθέσιμα τα μαύρα καλύμματα εδώ στην Ελλάδα. Μπορείς όμως να ρωτήσεις στα κεντρικά και σε μερικά nokia shop και να σου πουν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχει έρθει, γιατί οχι...;

Κάνε κανα τηλέφωνο και ρώτα.:)

Δεν γνωρίζω αν είναι διαθέσιμα τα μαύρα καλύμματα εδώ στην Ελλάδα. Μπορείς όμως να ρωτήσεις στα κεντρικά και σε μερικά nokia shop και να σου πουν.

Μόλις πήρα τηλ σε Νοkia shop και μου είπαν ότι υπάρχει μόνο το καφέ κάλυμμα και δεν γίνεται να παραγγείλουμε το μαύρο.

Μετά από τόσους μήνες που στη σελίδα της nokia δεν έχουν ξαναβάλει σε διάθεση τα software updates για το Ε65, να υποθέσω ότι δεν πρόκειται ποτέ να μπουν?

Αν το παω σε nokia shop, υπάρχει περίπτωση να μπορούν αυτοί να το αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση? (αν ναι, πως θα το κάνουν αφού έχει αποσυρθεί?)

Float like a butterfly, sting like a bee

Λογικά θα τα επαναφέρουν ξανά. Το πότε, δεν μπορώ να το ξέρω.

Θα σου κάνουν αναβάθμιση (και δωρεάν εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση).

Αυτοί δεν κάνουν με αυτό τον τρόπο αναβάθμιση...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μετά από τόσους μήνες που στη σελίδα της nokia δεν έχουν ξαναβάλει σε διάθεση τα software updates για το Ε65, να υποθέσω ότι δεν πρόκειται ποτέ να μπουν?

Αν το παω σε nokia shop, υπάρχει περίπτωση να μπορούν αυτοί να το αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση? (αν ναι, πως θα το κάνουν αφού έχει αποσυρθεί?)

Εσυ ποια εκδοση εχεις? Την 3.0633.69.00 η ποιο παλια?

Εσυ ποια εκδοση εχεις? Την 3.0633.69.00 η ποιο παλια?

την 1.0633.58.02 (Vodafone Live) . εχω περασει το product code της απλης συσκευης, αλλα μεχρι εκει...

Float like a butterfly, sting like a bee

Θέλω να κάνω update στο firmware, αλλά μετά να επαναφέρω κυρίως τα contacts, settings, τα θέματα, τις ρυθμίσεις WAP, κτλ. Όλα σχεδόν εκτός τα μηνύματα.. Μπορεί να γίνει μέσω του backup/restore του PC Suite ή να τα κάνω όλα manually?

Ανοιξε το εικονιδιο μνημη και επελεξε Αντιγρ. μνημης τηλ.

Γνωμη μου ειναι να παρεις χειροκινητα της επαφες για να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα χαθουν σε περιπτωση που κατι θα παει στραβα με το backup.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πώς όμως? Παλιά υπήρχε το contact copier που έστελνες από το ένα τηλέφωνο στο άλλο ή στο PC..Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Ε65?

Μπες μεσα στης επαφες σου και:

Eπιλογες\ Επιλογη ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη\ Στην καρτα μνημης

Mετα θα βρεις ολες της επαφες σου στο φακελο:

Ε:\ Others\ Contacts

την 1.0633.58.02 (Vodafone Live) . εχω περασει το product code της απλης συσκευης, αλλα μεχρι εκει...

Αν εχεις κανει σωστα την διαδικασια αλλαγης product code, με το που τρεχεις το nokia software updater θα πρεπει να σου βγαζει την τελευταια εκδοση(3.0633.69.00). Δοκιμασε παλι την αλλαγη του product code και κανε αναβαθμηση το nokia software updater.

καλημέρα και από εμένα

πρόκειται να αγοράσω το E65 αύριο

ενδιαφέρομαι να έχω και GPS μαζί, υπάρχει κάποιο gps με bluetooth που να προτείνετε? προτιμώνται οικονομικές λύσεις, καθώς δεν έχω σκοπό να του κάνω εξαντλητική χρήση

• 2 weeks later...
Εχω αλλαξει το κωδικο κλειδωματος στο τηλεφωνο και τωρα δε μπορω να το ανοιξω γιατι αλλαξα sim...Καμια ιδεα???:X:cry:
iphone 3G & Nokia N82 owner

Eαν το τηλ. σου ειναι κλειστο δυστυχος δεν μπορεις να κανεις τιποτα :(

Mηπως εχεις την την παλια sim? Εαν ναι μπορεις να το ανοιξεις και να κανεις το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556

Καλυτερα να συνεχισουμε στο αναλογο θεμα..

Καπου θα ειναι κρυμμενο και δεν το βρισκω...Πως κανουμε hardware reset στο Ε65 ??

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω.

Οι επαφες μας δεν αποθηκευοντε στην καρτα μνημης του κινητου ???? Ψαχνω να τις βρω αλλα δεν τις βρισκω.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Οι επαφες μας δεν αποθηκευοντε στην καρτα μνημης του κινητου ???? Ψαχνω να τις βρω αλλα δεν τις βρισκω.

Ευχαριστω.

Αν τις έχεις αντιγράψει στην κάρτα μνήμης θα τις βρεις στο E:\Others\Contacts

Αν δεν το έχεις κάνει, πήγαινε επαφές > επιλογή όλων και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν τις έχεις αντιγράψει στην κάρτα μνήμης θα τις βρεις στο E:\Others\Contacts

Αν δεν το έχεις κάνει, πήγαινε επαφές > επιλογή όλων και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης.

Ευχαριστω πολυ.Δεν το ειχα κανει ακι αυριο παορνω το Ε66 και τις χρειαζομουν και εκει εκτος την sim.

Φιλικά Γιάννης

Γιάννη, βάλε το Contacts Transfer, κάνε export της επαφές σου και μόλις πάρεις το Ε66, το εγκαθιστάς και κάνεις import και τελέιωσες. Διατηρεί τα πάντα και είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μεταφορά επαφών.

Γιάννη, βάλε το Contacts Transfer, κάνε export της επαφές σου και μόλις πάρεις το Ε66, το εγκαθιστάς και κάνεις import και τελέιωσες. Διατηρεί τα πάντα και είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μεταφορά επαφών.

Ευχαριστω.Το βρηκα

http://handheld.softpedia.com/get/Business/Address-book/Contacts-Transfer-Series-60-3rd-Edition-28980.shtml

Φιλικά Γιάννης

Σκεφτομαι να αγορασω bluetooth gps για το e65, της νοκια ομως ειναι αρκετα ακριβα.

Εψαξα στο ebay και βρηκα αυτό http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=370078468744

“Don’t expect something for nothing.”

Ότι θα συνεργάζεται είναι σίγουρο.

Το αν θα είναι καλό ως συσκευή δεν το ξέρω.:O

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″