Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) υπάρχει επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι;; (π.χ οπως εχει το e51). δηλ να μπορω να το ρυθμισω ωστε να χτηπάει καθε μερα, εκτός π.χ. ΣΚ, συγκεκριμενη ωρα

Mπορεις με το Alarm Manager

2) να μπορώ να βάλω φωτογραφια σαν ταπετσαρία αλλα να είναι πραγματικά full screen (εχω δοκιμάσει να βάλω και φωτο που μολις εχω τραβηξει με την κάμερα οπως επισης και φωτο απο το Η/Υ, αλλα δεν τα εχω καταφέρει)

Θα πρεπει να φτιαξεις ενα θεμα με την ταπετσαρια που θελεις.

3)Εχω συνδέσει ενα sony bluetooth και τώρα όλοι οι ήχοι (εκτός απο τον ήχο οταν καποιος με καλεί, και το ξυπνητηρι) ακούγονται ΜΟΝΟ απο το bluetooth. αν θέλω π.χ. να ακουσω μουσικη απο το κινητο πρέπει να αποσυνδεσω το bletooth headset, αλλιος δεν θα ακουγεται απο την συσκευή.

Μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι.

4)ειναι δυνατόν να αλλαξεις το μεγεθος της γραμματοσειράς;

Mπορεις με το Psiloc Font Magnifier

5)ειναι δυνατόν να αυξησεις την ενταση του προειδποιητικου ηχου για χαμηλη μπαταρία;

Oχι :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) υπάρχει επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι;; (π.χ οπως εχει το e51). δηλ να μπορω να το ρυθμισω ωστε να χτηπάει καθε μερα, εκτός π.χ. ΣΚ, συγκεκριμενη ωρα

Με εφαρμογή γίνεται, πχ Handy Clock, Y alarms...

2) να μπορώ να βάλω φωτογραφια σαν ταπετσαρία αλλα να είναι πραγματικά full screen (εχω δοκιμάσει να βάλω και φωτο που μολις εχω τραβηξει με την κάμερα οπως επισης και φωτο απο το Η/Υ, αλλα δεν τα εχω καταφέρει)

Μόνο αν την ενσωματώσεις στο θέμα.

4)ειναι δυνατόν να αλλαξεις το μεγεθος της γραμματοσειράς;

Με εφαρμογή γίνεται, Psiloc Font Magnifier.

5)ειναι δυνατόν να αυξησεις την ενταση του προειδποιητικου ηχου για χαμηλη μπαταρία;

Όχι, δεν γίνεται.

Γιάννη με πρόλαβες.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστώ για τις γρηγορες απαντήσεις σας!!

---------------- Now playing: Opeth - Into The Frost Of Winter via FoxyTunes

"From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda

κατεβασα τους το pc suite απο το site της Nokia.το κανω εγκατασταση κανονικα.οταν συνδεω ομως το καλωδιο πανω στο pc ψαχνει drivers για usb data cable παταω next αλλα δεν τους πιανει και μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη.

εαν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθηση.

ευχαριστω προκαταβολικα

exo agorasmeno to kinito apo germania xoris ellinika.

iparxi tropos na prostheso tin elliniki glossa?

Δες στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ στην ερώτηση #8.

Θα ήταν καλύτερο να γράφεις με Ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση αυτών που γράφεις.:)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

κατεβασα τους το pc suite απο το site της Nokia.το κανω εγκατασταση κανονικα.οταν συνδεω ομως το καλωδιο πανω στο pc ψαχνει drivers για usb data cable παταω next αλλα δεν τους πιανει και μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη.

εαν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθηση.

ευχαριστω προκαταβολικα

Για κατέβασε τους οδηγούς του καλωδίου ξεχωριστά και εγκατάστησέ τους.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Έίμαι μέσα στις επαφές(ελληνικά) και πατώντας κάποιο γράμμα για να κάνω εύρεση κάποιου ονόματος, αυτό το γράμμα είναι μικρό και όχι κεφαλαίο όπως πρέπει κανονικά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρώ αυτό που θέλω. Τί να συμβαίνει;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Να σας πω και εγω την ιστορία μου με το υπέροχο αυτό κινητό...

Το ε65 το αγόρασα περσι τον ιουνιο απο εναν γερμ@... (φιρμγουεαρ 1....κατι)

το τηλεφωνακι ηταν μια χαρα... μπαταρια οκ, το μπλουτουθ μια χαρα...

το ηχειο δυνατο, οσο φασαρια και αν γινοταν τριγυρω μπορουσες να ακους ανετα τον συνομιλιτη σου ( σε αντιθεση με το Μ600 που εχω!!!)

Ημουν απόλυτα ικανοποιημενος, παρολο που ειχε ξεφλουδισει απο τα κλειδια στην τσεπη.

ΑΛΛΑ... τα χριστουγενα το κινητο επεσε απο τον 3ο οροφο πολυκατοικιας... μονο η οθονη φαινονταν να εχει γινει κομματια.

Το παω σε ενα μαγαζι (γερμ@...) στην και μου λενε καπου στα 60 για την οθονη + 200κατι για την πλακετα που εχει σπασει...

Το παιρνω και φευγω, πάω σε ενα νοκια μαγαζι που ηταν ακριβως απεναντι...(αλεξανδρας)

εκει ο τυπος μου λεει μου δινεις 60 για να αλλαξω οθονη και τα αλλα θα τα καλυψουμε απο την εγγυηση.... ΟΚ του ειπα και εφυγα.....

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ!!!

Μετα απο 100000τηλεφωνα και 40 κατι μερες παιρνω ένα άλλο εμφανως μεταχειρισμένο ε65 (φιρμγουεαρ 2...κτλ) που φαινονταν να δουλευει μια χαρα...

ΑΛΛΑ ειχε φωτιζομενο πληκτρολογιο!!!! (ναι, ναι απο την αρχη που το πηρα νομιζα πως δεν φωτιζεται!!! οπως διαβασα πριν λιγο στο φορουμ δεν ειμαι ο μονος!!!!!)

ΚΑΙ κολουσε εσβηνε, ζητουσε ΣΙΜ καθε λιγο και λιγακι, εχανε το σημα κτλ κτλ.

Ετσι λεω ΡΕ ΔΕΝ .... και το πεταξα σε ενα συρταρι..

Πριν 30 κατι μερες αποφαασισα να το παω και αυτο παλι στη Νοκια.

Χτες μετα απο 1000000 τηλεφωνα στην ΑΚ πηρα στα χέρια μου το ίδιο κινητό με ανανεομενο ομως φιρμγουεαρ 3.0633.69.00 και στο χαρτι του σερβις ελεγε και κατι για χαρντγουεαρ ισιου κτλ κτλ

Τελος πάντων ελπίζω να μην σας έπριξα!!!

εύχομαι να μην μου κανει παλι κόλπα το κινητάκι μου γιατί το ΑΓΑΠΑΩ και είναι πολύ ωραίο!! αν δεν μου αρεσε εμφανισιακα τώρα θα κολυμπούσε στον Ευβοικό μαζι με τις τσιπούρες...

Αυτά από εμένα! καλό κουράγιο στους βασανισμένους συμφορουμίτες συμφορουμίτισες.

Πληροφοριακα τις 28 και κατι ώρες που το έχω δεν έχει παρουσιασει καποιο πρόβλημα!!!!!!!

Δες στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ στην ερώτηση #8.

Θα ήταν καλύτερο να γράφεις με Ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση αυτών που γράφεις.:)

ευχαριστω για την απαντηση σου

Να σας πω και εγω την ιστορία μου με το υπέροχο αυτό κινητό...

Το ε65 το αγόρασα περσι τον ιουνιο απο εναν γερμ@... (φιρμγουεαρ 1....κατι)

το τηλεφωνακι ηταν μια χαρα... μπαταρια οκ, το μπλουτουθ μια χαρα...

το ηχειο δυνατο, οσο φασαρια και αν γινοταν τριγυρω μπορουσες να ακους ανετα τον συνομιλιτη σου ( σε αντιθεση με το Μ600 που εχω!!!)

Ημουν απόλυτα ικανοποιημενος, παρολο που ειχε ξεφλουδισει απο τα κλειδια στην τσεπη.

ΑΛΛΑ... τα χριστουγενα το κινητο επεσε απο τον 3ο οροφο πολυκατοικιας... μονο η οθονη φαινονταν να εχει γινει κομματια.

Το παω σε ενα μαγαζι (γερμ@...) στην και μου λενε καπου στα 60 για την οθονη + 200κατι για την πλακετα που εχει σπασει...

Το παιρνω και φευγω, πάω σε ενα νοκια μαγαζι που ηταν ακριβως απεναντι...(αλεξανδρας)

εκει ο τυπος μου λεει μου δινεις 60 για να αλλαξω οθονη και τα αλλα θα τα καλυψουμε απο την εγγυηση.... ΟΚ του ειπα και εφυγα.....

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ!!!

Μετα απο 100000τηλεφωνα και 40 κατι μερες παιρνω ένα άλλο εμφανως μεταχειρισμένο ε65 (φιρμγουεαρ 2...κτλ) που φαινονταν να δουλευει μια χαρα...

ΑΛΛΑ ειχε φωτιζομενο πληκτρολογιο!!!! (ναι, ναι απο την αρχη που το πηρα νομιζα πως δεν φωτιζεται!!! οπως διαβασα πριν λιγο στο φορουμ δεν ειμαι ο μονος!!!!!)

ΚΑΙ κολουσε εσβηνε, ζητουσε ΣΙΜ καθε λιγο και λιγακι, εχανε το σημα κτλ κτλ.

Ετσι λεω ΡΕ ΔΕΝ .... και το πεταξα σε ενα συρταρι..

Πριν 30 κατι μερες αποφαασισα να το παω και αυτο παλι στη Νοκια.

Χτες μετα απο 1000000 τηλεφωνα στην ΑΚ πηρα στα χέρια μου το ίδιο κινητό με ανανεομενο ομως φιρμγουεαρ 3.0633.69.00 και στο χαρτι του σερβις ελεγε και κατι για χαρντγουεαρ ισιου κτλ κτλ

Τελος πάντων ελπίζω να μην σας έπριξα!!!

εύχομαι να μην μου κανει παλι κόλπα το κινητάκι μου γιατί το ΑΓΑΠΑΩ και είναι πολύ ωραίο!! αν δεν μου αρεσε εμφανισιακα τώρα θα κολυμπούσε στον Ευβοικό μαζι με τις τσιπούρες...

Αυτά από εμένα! καλό κουράγιο στους βασανισμένους συμφορουμίτες συμφορουμίτισες.

Πληροφοριακα τις 28 και κατι ώρες που το έχω δεν έχει παρουσιασει καποιο πρόβλημα!!!!!!!

ελενξες τον S/N της συσκευης και ηταν οντος αλλο κιν ?

Όχι, δεν γίνεται.

ναι ναι είχε άλλo s/n και άλλο imei μου εδωσαν και ενα χαρτι συνεχισης της εγγυησης της παλιας συσκευης... (λογω αντικαταστασης)

τέλος παντων τις 2 τελευταίες μέρες μου βγηκε 4-5 φορες σε λειτουργεια εκτος σύνδεσης

μολις πηγα να βαλω προφιλ κανονικο λεει βάλτε καρτα SIM

και αλλες 3 φορες εβγαλε βαλτε καρτα SIM και κολλησε εντελως..

αν το σβησω και το ανοιξω δουλευει παλι

Λοιπόν!!!! απο βδομάδα πάλι στην ΝΟΚΙΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να απαιτησω άλλο κινητο?

6 μηνες τώρα.... είναι κατασταση αυτή?

ΟΥΦ...

Ναι να πας στη Nokia και να εξηγήσεις πως το κινητό με το οποίο σου έκανα αντικατάσταση έχει προβλήματα.

Και να τους στο "πετάξεις" σε κάποια στιγμή για αντικατάσταση...:p

ναι ναι είχε άλλo s/n και άλλο imei μου εδωσαν και ενα χαρτι συνεχισης της εγγυησης της παλιας συσκευης... (λογω αντικαταστασης)

τέλος παντων τις 2 τελευταίες μέρες μου βγηκε 4-5 φορες σε λειτουργεια εκτος σύνδεσης

μολις πηγα να βαλω προφιλ κανονικο λεει βάλτε καρτα SIM

και αλλες 3 φορες εβγαλε βαλτε καρτα SIM και κολλησε εντελως..

αν το σβησω και το ανοιξω δουλευει παλι

Λοιπόν!!!! απο βδομάδα πάλι στην ΝΟΚΙΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να απαιτησω άλλο κινητο?

6 μηνες τώρα.... είναι κατασταση αυτή?

ΟΥΦ...

Να απαιτήσεις άλλο κινητό επειδή σου επεσε απο τον 3ο όροφο πριν απο 6 μήνες;;;

Δεν είναι καθόλου λογικό.

Γιώργος

η συσκευή που έχω τώρα δέν είναι αυτή που μου είχε πέσει πριν 6 μήνες...

(και οπως ειχα αναφερει πρωτιτερα πληρωσα περι τα 60+20 ευρω για την σπασμενη οθονη +εργατικα) και μου εδωσαν άλλη συσκευή

ελατωματική οπως αποδείχτηκε την οποία πηγα στο σερβις και μου την ξαναέφεραν χαλασμένη (κολλάει!!). Βασικά δουλεψε για καμια 30αρια ωρες!

Θα την παώ πίσω και θα "απαιτήσω" αντικατάσταση...

Γνωρίζει κανείς αν σταμάτησε η διάθεση του Ε65 στην αγορά? Πλέον στα e-shop.gr και plaisio.gr δεν υπάρχει... Το αποσύρουν?

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας.

Η αλήθεια είναι πως σιγά-σιγά αποσύρεται διότι βγαίνει ο αντικαταστάτης του, το Nokia E66.

Δες εδώ.

Ρώτα και σε Nokia Shop, ίσως το βρεις...

Γνωρίζει κανείς αν σταμάτησε η διάθεση του Ε65 στην αγορά? Πλέον στα e-shop.gr και plaisio.gr δεν υπάρχει... Το αποσύρουν?

Περιμένεις λίγο καιρό που θα βγεί το E66

Γιώργος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω ήδη Ε65 και μάλλον (απ'ό,τι φαίνεται) πήρα ένα από τα τελευταία (πριν 2 εβδομάδες το παρέλαβα). :D

Περιμένεις λίγο καιρό που θα βγεί το E66

Ομορφο δείχνει (σε μαύρο) και αρκετά λεπτότερο...

Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν υπήρχε στο site της Nokia αυτό. :rolleyes:

Του χρόνου λοιπόν, Ε66. :ninja:

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας.

Μια βοηθεια ,κατεβαζα πριν λιγο την αναβαθμηση λογισμικου και το τηλ κανονικα συνδεδεμενο,αλλα δυστυχως μπομπιρας 6 ετων ,κουνησε το βυσμα που ειναι στο τηλ ,εκτοτε ειναι νεκρο,τι κανουμε?

Μια βοηθεια ,κατεβαζα πριν λιγο την αναβαθμηση λογισμικου και το τηλ κανονικα συνδεδεμενο,αλλα δυστυχως μπομπιρας 6 ετων ,κουνησε το βυσμα που ειναι στο τηλ ,εκτοτε ειναι νεκρο,τι κανουμε?

Βγαλε την μπαταρια για λιγο και δοκιμασε παλι

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το εκανα,αλλα τιποτε, ουτε φορτιζει,ειναι νεκρο

Τοτε δυστυχως πρεπει να το πας σε nokia shop..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish