manoskliv Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Το ότι είναι vodafone επηρεάζει τα πράγματα; Μετά από την συμβουλή του Itchrist86 το πήγα για αναβάθμιση σε alpha copy, αλλά η έκδοση που μου έβαλαν είναι η ίδια με την προηγούμενη 1.0.......κάτι, δηλαδή τζίφος. Επειδή, λένε, είναι vodafone και τα μενού της vodafone δεν χρειάζονται και το πιο αναβαθμισμένο σύστημα για να τρέξουν, δεν μπορεί να πάρει την τελευταία έκδοση!!!! Αληθεύει αυτό;; Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Σε γενικές γραμμές, ναι αληθεύει. Το ποια έκδοση θα σου περάσουν εξαρτάται από το product code. Αν ήθελαν μπορούσαν να σου το αλλάξουν και να αναβαθμίσουν το κινητό με τη κανονική έκδοση, απλά δεν ήθελαν! Αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Εγώ σου δείχνω τον τρόπο και εσύ απλά πράττεις αναλόγως.:) Το ελληνικό product code είναι 0542346. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 παρατηρησε κανενας καμια διαφορα στη νεα εκδοση??? τι αλλαζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Το ότι είναι vodafone επηρεάζει τα πράγματα; Μετά από την συμβουλή του Itchrist86 το πήγα για αναβάθμιση σε alpha copy, αλλά η έκδοση που μου έβαλαν είναι η ίδια με την προηγούμενη 1.0.......κάτι, δηλαδή τζίφος. Επειδή, λένε, είναι vodafone και τα μενού της vodafone δεν χρειάζονται και το πιο αναβαθμισμένο σύστημα για να τρέξουν, δεν μπορεί να πάρει την τελευταία έκδοση!!!! Αληθεύει αυτό;; Και εγω vodafone ειχα και το πηγα σε ενα nokia club και τους ζητησα να μου αλλαξουν το μενου σε κανονικο. Στην αρχη δεν δεχοντουσαν αλλα μετα που τους πιεσα, μου το αλλαξαν.Αν δεν χρησιμοποιεις το μενου δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 παιδια πηρα εχτες ενα μεταχειρισμενο Ε65 με την τελευταια εκδοση(2.0633.65.01)αλλα οταν παω να βαλω καποιο προγραμμα δεν μου τα εγκαθιστα,μου γραφει αλλες φορες σφαλμα πιστοποιητικου η εχει λιξει αλλαζω ημερομηνια και τιποτα παλη και αλλες φορες ξεκιναει την εγκατασταση και ξαφνικα γραφη η εγκατασταση ακυροθηκε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 παιδια πηρα εχτες ενα μεταχειρισμενο Ε65 με την τελευταια εκδοση(2.0633.65.01)αλλα οταν παω να βαλω καποιο προγραμμα δεν μου τα εγκαθιστα,μου γραφει αλλες φορες σφαλμα πιστοποιητικου η εχει λιξει αλλαζω ημερομηνια και τιποτα παλη και αλλες φορες ξεκιναει την εγκατασταση και ξαφνικα γραφη η εγκατασταση ακυροθηκε Μήνυμα #3 από S60 Platform FAQ. Μη τα λέμε συνέχεια βρε παιδιά...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 παρατηρησε κανενας καμια διαφορα στη νεα εκδοση??? τι αλλαζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrkon Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδιά, καμμιά πρόταση για screen protector; Εννοώ μαγαζί, link, ίσως μάρκα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Σε γενικές γραμμές, ναι αληθεύει. Το ποια έκδοση θα σου περάσουν εξαρτάται από το product code. Αν ήθελαν μπορούσαν να σου το αλλάξουν και να αναβαθμίσουν το κινητό με τη κανονική έκδοση, απλά δεν ήθελαν! Αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Εγώ σου δείχνω τον τρόπο και εσύ απλά πράττεις αναλόγως.:) Το ελληνικό product code είναι 0542346. Ποιος σου είπε πως χάνεις την εγγύηση άμα αφαιρέσεις το vodafone menu; :blink: Δεν ισχύει αυτό που λες. Νέες εκδόσεις λογισμικού βγαίνουν πολύ πιο συχνά για το απλό μενού και πολύ πιο σπάνια για το μενού της voda. Είναι επιλογή του χρήστη από εκεί και πέρα αν επιθυμεί να του αφαιρεθεί το vodafone menu και να περάσει την τελευταία έκδοση χωρίς το voda menu. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα χάσει το vodafone live και το κόκκινο menu. Καμία εγγύση δε χάνεται. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Το γνωρίζω από ανθρώπους της Nokia και από την πείρα μου. Η Vodafone τα κινητά που προορίζονται για service τα στέλνει στην Ιταλία σε εξουσιοδοτημένο service. Στα Nokia Shops αν έχεις γνωστό μπορεί να σου βγάλει το VL, αλλά η Vodafone δεν σου αναγνωρίζει πλέον την εγγύηση, αντιθέτως η Nokia ναι. ΑΛΛΑ πολιτική της είναι να μην βγάζει το VL. Τώρα όσο αφορά το debranding όταν το κάνει κανείς μόνος του, χάνει την εγγύηση και από τις δύο τις εταιρίες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Που τα στέλνει η Vodafone ?!?! Ιταλία? Όλα τα κινητά; :wacko: Ελπίζω να εννοείς μόνο τα 3G...και ελπίζω να είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες.. Όσο για την εγγύηση από vodafone..και αν την χάσεις so what? Το πας στη ΝΟΚΙΑ..που στο επισκευάζει η ίδια και όχι άλλα άσχετα service που τα στέλνει η voda. Kαι η nokia στο βγάζει το vodafone menu, δεν έχει αντίθετη πολιτική, ούτε σου αφαιρεί την εγγύηση. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Όλα... Πολιτική είναι να μην το βγάζει! Άλλο αν μπορεί να το κάνει κάποιος γνωστός που τυχών έχει κάποιος. Κοίτα έτσι ξέρω τα τελευταία 4 χρόνια. Έτσι μου τα έχουν πει σε Nokia Shops που επισκέπτομαι συχνά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrkon Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Καμμιά πρόταση για screen protector; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Εντυπώσεις; Από που το προμηθεύτηκε; Thanks !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Καμμιά πρόταση για screen protector; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Εντυπώσεις; Από που το προμηθεύτηκε; Thanks !!Σίγουρα θα βρεις στο ebay... http://cgi.ebay.com/Made-in-Japan-Dual-LCD-Screen-protector-Nokia-E65_W0QQitemZ200228477210QQihZ010QQcategoryZ150767QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/2-pcs-New-LCD-Screen-Protector-Guard-for-Nokia-E65_W0QQitemZ310056491457QQihZ021QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/2-LCD-SCREEN-PROTECTOR-Nokia-6500S-6500-Slide-E65-6110_W0QQitemZ270243514272QQihZ017QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 παιδες πως θα το πετυχω..οτι στελνω παει στην μνημη συσκευης κ οχι στην καρτα υπαρχει καμια ρυθμιση γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 παιδες πως θα το πετυχω..οτι στελνω παει στην μνημη συσκευης κ οχι στην καρτα υπαρχει καμια ρυθμιση γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων Εννοείς να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης? Αν εννοείς αυτό θα πας Μηνύματα>Ρυθμίσεις>Άλλο>Μνήμη σε χρήση και θα επιλέξεις την κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 και αυτο...τα αρχεια που με στελνουν μεσω bluetooth εννοουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Θα πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε ο stendor διότι τα αρχεία που σου στέλνουν μέσω Bluetooth αποθηκεύονται στα εισερχόμενα, στην ίδια μνήμη με τα sms και mms. Αν θέλεις να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης θα πρέπει να αλλάξεις τη μνήμη αποθήκευσης των εισερχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ΟΚ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Εγώ σου δείχνω τον τρόπο και εσύ απλά πράττεις αναλόγως.:) Το ελληνικό product code είναι 0542346. Ενώ κάνω τα παραπάνω(NSS, αλλαγή του product code κτλ), ο αγγλικός Updater, που έχει έκδοση 1.04.039.33188(;) συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Πάλι τίποτα:( Μου βγάζει αυτό το μήνυμα: http://www.psiloritis.gr/b.jpg Μου δείχνει όμως κανονικά ότι είναι συνδεδεμένο. Eνημερωτικά, έχω κάνει hard reset και επανεγκατάσταση του suite, όλα καλά και με NSS. Μήπως φταίει το vodafone; Πώς θα το διώξω; Αν μου έστελνε κανείς τον σωστό Updater, εάν είναι βέβια αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Για δες μέσω του NSS, ποιο product code σου βγάζει... Έχει γίνει η αλλαγή ή όχι; Υπενθυμίζω το product code 0542346. Όταν λες το Vodafone, τι εννοείς; Αν είναι VL η συσκευή σου δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που αλλάζεις product code θα έπρεπε να το αναγνωρίζει ως απλή συσκευή ο Updater. Για δοκίμασε να βγάλεις Nokia PC Suite και Updater, και να περάσεις ξανά μόνο τον Updater. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το product code όπως λέει το NSS(virtual usb) άλλαξε.Το παράδοξο, εκτός των άλλων είναι ότι το ΝSS δουλεύει ενώ έχω απεγκαταστήσει το SUITE, αφού και στο τηλέφωνο, όταν το συνδέω με το καλώδιο, μου λέει να επιλέξω suite η μεταφορά δεδομένων, παρόλο που suite δεν υπάρχει στον Η/Υ. Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μηπως δεν εκανες απεγκατασταση τους Nokia Connectivity Cable Driver ? Κανε απεγκαταασταση οτι εχει σχεση με το PC SUite και ξαναπερασε το :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 γεια σας, σαν νεος ιδιοκτητης του vodafone live e65 εχω μερικες απορίες. (δέν εχω βρει και πολλες απαντησεις αλλου στο ιωτερνετ). και παλι τονιζω οτι ειναι vodafone live το κινητο 1) υπάρχει επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι;; (π.χ οπως εχει το e51). δηλ να μπορω να το ρυθμισω ωστε να χτηπάει καθε μερα, εκτός π.χ. ΣΚ, συγκεκριμενη ωρα 2) να μπορώ να βάλω φωτογραφια σαν ταπετσαρία αλλα να είναι πραγματικά full screen (εχω δοκιμάσει να βάλω και φωτο που μολις εχω τραβηξει με την κάμερα οπως επισης και φωτο απο το Η/Υ, αλλα δεν τα εχω καταφέρει) 3)Εχω συνδέσει ενα sony bluetooth και τώρα όλοι οι ήχοι (εκτός απο τον ήχο οταν καποιος με καλεί, και το ξυπνητηρι) ακούγονται ΜΟΝΟ απο το bluetooth. αν θέλω π.χ. να ακουσω μουσικη απο το κινητο πρέπει να αποσυνδεσω το bletooth headset, αλλιος δεν θα ακουγεται απο την συσκευή. 4)ειναι δυνατόν να αλλαξεις το μεγεθος της γραμματοσειράς; 5)ειναι δυνατόν να αυξησεις την ενταση του προειδποιητικου ηχου για χαμηλη μπαταρία; αν και ωραιο κινητό νομίζω πως αδκαιολόγητα η nokia εχει αφαιρεσει καποιες βασικές λειτουργιες που υπαρχουν σε αλλα κινητα της και δεν βρισκω το λογο γιατι. ποιος ο λογος να μην εχει επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι; full screen wallpaper? ειμαι πολυ περιεργος να δω αν τα 5 ερωτηματα που εθεσα ισχυουν γενικα για το e65 η μηπως εχουν καμια σχεση με το vodafone live. ευχαριστω και περιμενω τις αποψεις σας, ---------------- Now playing: Opeth - Forest Of October via FoxyTunes Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts