con Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αυτό έφταιγε. Έκανα την αλλαγή κατά τη διάρκεια της γραφής του μηνύματος και συνέχισε να μου δίνει μέγιστο 70 χαρακτήρες. Πρέπει να βγει κανείς, να αλλάξει τα settings και μετά έχει 160 χαρακτήρες διαθέσιμους. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Τα μηνυματα σε ποιο φακελο αποθηκευονται?Μου εστειλαν ενα αρχειο αλλα επειδη δεν μπορει να το αναγνωρισει δεν το ανοιγει και θελω να το περασω στο PC... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Τα μηνυματα σε ποιο φακελο αποθηκευονται?Μου εστειλαν ενα αρχειο αλλα επειδη δεν μπορει να το αναγνωρισει δεν το ανοιγει και θελω να το περασω στο PC... Μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιον file manager, όπως π.χ. ο X-plore, με τον οποίο μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο φάκελο των συνημμένων αρχείων και επομένως να αντιγράψεις ή να μετακινήσεις το αρχείο που δέχτηκες σε κάποιο φάκελο της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιον file manager, όπως π.χ. ο X-plore, με τον οποίο μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο φάκελο των συνημμένων αρχείων και επομένως να αντιγράψεις ή να μετακινήσεις το αρχείο που δέχτηκες σε κάποιο φάκελο της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου. Εχω τον X-plore αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιον φακελο πρεπει να παω για να το βρω:) Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Εχω τον X-plore αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιον φακελο πρεπει να παω για να το βρω:) Στον X-plore είναι πολύ εύκολο. Όταν δεχθείς ένα αρχείο σε μήνυμα (δηλαδή μέσω Bluetooth ή MMS), ανοίγεις τον X-plore και απλά πατάς το πλήκτρο "4". Τότε σε πάει στο φάκελο των συνημμένων αρχείων και βλέπεις όλα τα αρχεία που έχεις δεχτεί. Τα επιλέγεις, κάνεις αντιγραφή ή μετακίνηση σε φάκελο της αρεσκείας σου και έπειτα το στέλνεις στο PC σου. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Εχω τον X-plore αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιον φακελο πρεπει να παω για να το βρω:) Είναι πολύ απλό. Πάτα το πλήκτρο 4 και θα μεταβείς αυτομάτως στο φάκελο με των εισερχομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Παιδιά δεν μου ανοίγει με wifi video στο youtube ούτε με το προγραμματάκι του youtube ούτε με το opera ούτε με τον browser του τηλεφώνου. Μου ανοίγει το real player και προσπαθεί να συνδεθεί με vodafone και όχι με το μόντεμ μου, το ρυθμίζω αλλά δεν γίνετε τίποτα. Μήπως έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Παιδιά δεν μου ανοίγει με wifi video στο youtube ούτε με το προγραμματάκι του youtube ούτε με το opera ούτε με τον browser του τηλεφώνου. Μου ανοίγει το real player και προσπαθεί να συνδεθεί με vodafone και όχι με το μόντεμ μου, το ρυθμίζω αλλά δεν γίνετε τίποτα. Μήπως έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω; Με τον ενσωματωμένο browser και με τον Opera δεν παίζουν τα flv βίντεο ούτως ή άλλως. Δοκίμασε και με το emTube. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια.Τελικα ηταν πολυ ευκολο για να το σκεφτω:p:p Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ευχαριστώ φίλε. Το πρόγραμμα έπαιξε κανονικά.Για τα flv υπάρχει κανένα πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ευχαριστώ φίλε. Το πρόγραμμα έπαιξε κανονικά.Για τα flv υπάρχει κανένα πρόγραμμα; Παίζει το emTube αρχεία .flv. :D Αποθηκεύεις τα αρχεία όπου θέλεις στο κινητό και τα ανοίγεις από το emTube με την επιλογή: Επιλογές->Open local file. ;) Ψάχνεις εκεί που τα έχεις αποθηκεύσει και τα παίζει κανονικότατα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Χτες είδα ότι το Ν95 έχει καλύτερη κεραία WiFi από το Ε65. Κατάφερε να σερφάρει ενώ το δικό μου μετά από προσπάθειες απλά βρήκε το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 γμτ πιάνονται τρίχες από το μάγουλό μου στα κουμπιά του κιν ειναι το μονο που με εκνευρίζει σε αυτό το κιν :lol::lol: Το διάβασα αυτό πριν πάρω το κινητό και κυλιόμουν στο πάτωμα. Τώρα που το πήρα ένα έχω να πω: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :O:lol: Κατά τα άλλα... είναι εξαιρετική συσκευή. Προς το παρόν, εδώ και λίγες μέρες δε μου έχει λείψει το 6680 μου και δεν προβλέπεται να μου λείψει κιόλας, το 65 είναι καταπληκτικό. Καλώς σας ξαναβρήκα μετά από καιρό. Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ρε παιδια πηρα ενα μεταχειρισμενο Ε65 απο μελος μας για την γυναικα μου και ενω η αφυπνηση φαινεται απενεργοποιημενη καθε πρωι στις 7+15 χτυπαει...Τι ρυθμιση θελει ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ρε παιδια πηρα ενα μεταχειρισμενο Ε65 απο μελος μας για την γυναικα μου και ενω η αφυπνηση φαινεται απενεργοποιημενη καθε πρωι στις 7+15 χτυπαει...Τι ρυθμιση θελει ???? Ευχαριστω. Θα εχει καμια αλλη εφαρμογη που ρυθμιζει το ξυπνητηρι,μιας και ειναι symbian και δεχετε αρκετα καλουδια πανω του... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Θα εχει καμια αλλη εφαρμογη που ρυθμιζει το ξυπνητηρι,μιας και ειναι symbian και δεχετε αρκετα καλουδια πανω του... Ευχαριστω.Θα το ψαξω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Θα εχει καμια αλλη εφαρμογη που ρυθμιζει το ξυπνητηρι,μιας και ειναι symbian και δεχετε αρκετα καλουδια πανω του... Ετσι ακριβως ειναι !!!! Ειχε εφαρμογη με ονομα alarm !!! Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδια το siemens HHB-750 με τεχνολογία a2dp παίζει στο ε65; θέλω ένα φτηνό bluetooth που παίζει και μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_k7283 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σε περίπτωση διακοπής του firmware update πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που έχουμε? Τη πάτησα άσχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δεν ανοίγει καθόλου...; Αν ανοίγει, αλλά δεν μπουταρει, δοκίμασε να κάνεις format. Δες εδώ πως γίνεται: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σε περίπτωση διακοπής του firmware update πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που έχουμε? Τη πάτησα άσχημα Αν δεν μπουτάρει καθόλου το τηλέφωνο, απλά θα πας αύριο σε Nokia shop και θα σου περάσουν αυτοί το firmware. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 poio einai to teleutaio firmware??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 poio einai to teleutaio firmware??? Το τελευταίο είναι το 2.0633.65.01 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_k7283 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Αν δεν μπουτάρει καθόλου το τηλέφωνο, απλά θα πας αύριο σε Nokia shop και θα σου περάσουν αυτοί το firmware. :) Ναι δεν μπουτάρει καν το ρημάδι.. θα το πάω αυριο σε Nokia shop. Thx mate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts