Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δηλαδη τι ακριβως εχουν μεσα αυτοι οι φακελοι?

Όσοι έχετε το Nokia E65 μπορείτε να τσεκάρετε αυτό που λέω στο μενού "Γραφείο" και μετά "Διαχείρηση αρχείων".

Στη μνήμη του τηλεφώνου εκτός από τους φακέλους "Εικόνες", "Κλιπ βίντεο", "Κλιπ ήχου" κλπ, υπάρχει κι ένας φάκελος με το όνομα "temp", o οποίος περιέχει έναν άλλο φάκελο με όνομα "IMTemp" ο οποίος ο οποίος φαίνεται να είναι κενός. Υποψιάζομαι ότι είναι ο φάκελος για τη αποθήκευση των προσωρινών αρχείων του internet browser του κινητού. Αν είναι έτσι παρακαλώ επιβεβαιώστε το.

Επίσης στη μνήμη του τηλεφώνου, εκτός απ' «τους κλασσικούς» φακέλους υπάρχει κι ένα άλλος φάκελος, με όνομα διάφορους αριθμούς και γράμματα ανακατεμένους, o οποίος φαίνεται κι αυτός κενός. Τι λόγο ύπαρξης έχει αυτός ο φάκελος;

Μήπως τελικά μόνο στο δικό μου Ε65 υπάρχουν αυτοί οι φάκελοι;

Τον φακελο temp εγω δεν τον εχω.Τον αλλο ομως που λες με τα διαφορα νουμερα,εχει και μια αγκυλη αρχικα,ναι τον εχω.:)

Τον φακελο temp εγω δεν τον εχω.Τον αλλο ομως που λες με τα διαφορα νουμερα,εχει και μια αγκυλη αρχικα,ναι τον εχω.:)

Ναι, σε μια παρένθεση μέσα.

2-3 ερωτήσεις:

Έχω στην ενεργή αναμονή την αναζήτηση WLAN

α) κάθε πόση ώρα κάνει αναζήτηση;

β) υπάρχει τρόπος να με ειδοποιεί ηχητικά όταν βρίσκει διαθέσιμο δίκτυο;

γ) τέλος, όταν μου γράψει "Βρέθηκε δίκτυο WLAN" πώς μπορώ να δώ ποιο έιναι αυτό, χωρίς να κάνω αναζήτηση ξανά?

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

καλησπερα . σκεφτομαι να το παρω και γω το 65 αλλα αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να περιμενω το 95 ?. αυτο που με ενδιαφερει πολυ ειναι η χωρητικοτητα και να μην κολλαει . τι προτεινετε ?

η χωρητικοτητα της μπαταριας ηθελα να γραψω αλλα ...

2-3 ερωτήσεις:

Έχω στην ενεργή αναμονή την αναζήτηση WLAN

α) κάθε πόση ώρα κάνει αναζήτηση;

β) υπάρχει τρόπος να με ειδοποιεί ηχητικά όταν βρίσκει διαθέσιμο δίκτυο;

γ) τέλος, όταν μου γράψει "Βρέθηκε δίκτυο WLAN" πώς μπορώ να δώ ποιο έιναι αυτό, χωρίς να κάνω αναζήτηση ξανά?

α) Την αναζητηση την κανεις manual

β) Σου βγαζει στην οθονη

γ) Πατας πανω στην ενδειξη και πατας ευρεση και σου βγαζει ολα αυτα που εχει βρει!

καλησπερα . σκεφτομαι να το παρω και γω το 65 αλλα αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να περιμενω το 95 ?. αυτο που με ενδιαφερει πολυ ειναι η χωρητικοτητα και να μην κολλαει . τι προτεινετε ?

Αλλο το ενα αλλο το αλλο! το Ν95 πιστευω οτι ειναι πολυ ψευτικο και πολυ ακριβο σε αυτα που προσφερει! Μακρια! Καλυτερα το Ε65!;)

α) Την αναζητηση την κανεις manual

β) Σου βγαζει στην οθονη

γ) Πατας πανω στην ενδειξη και πατας ευρεση και σου βγαζει ολα αυτα που εχει βρει!

Σ' ευχαριστώ φίλε μου αλλά:

α) αν δεν απενεργοποιήσεις την σάρωση WLAN ψάχνει αυτόματα για δίκτυο, αυτό που ρωτάω είναι κάθε πότε το κάνει, με ποια συχνότητα;

β) το ξέρω οτι το βγάζει στην οθόνη, γίνεται να σε ειδοποιεί και ηχητικά, με κάποιο τρόπο ωστε να το καταλαβαίνεις χωρίς να κοιτάς την οθόνη;

γ) αν πατήσεις πάνω στην ένδειξη, σου βγάζει την επιλογή αναζήτησης, οπότε είναι σα να ξαναψάχνεις χειροκίνητα, εγώ ρωτάω αν γίνεται με το που το επιλέξεις να σου βγάζει λίστα με αυτά που έχει βρει χωρίς εκ νέου αναζήτηση;

Ευχαριστώ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μπορείς να ορίσεις εσύ ανα πόση ώρα θα κάνει αναζήτηση μέσα από τις ρυθμίσεις-σύνδεση-ασύρματο δίκτυο LAN

Για ηχητική ειδοποίηση δε βρήκα τίποτα

Όσο για τη τελευταία ερώτηση θα σου βγάλει όνομα για το WLAN που βρήκε μόνο αν στο παρελθόν έχεις ξαναβρεί το συγκεκριμένο hotspot και το έχεις ορίσει ως σημείο πρόσβασης πχ θα σου λέει "athenswifi βρέθηκε"

My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5

Μπορείς να ορίσεις εσύ ανα πόση ώρα θα κάνει αναζήτηση μέσα από τις ρυθμίσεις-σύνδεση-ασύρματο δίκτυο LAN

Για ηχητική ειδοποίηση δε βρήκα τίποτα

Όσο για τη τελευταία ερώτηση θα σου βγάλει όνομα για το WLAN που βρήκε μόνο αν στο παρελθόν έχεις ξαναβρεί το συγκεκριμένο hotspot και το έχεις ορίσει ως σημείο πρόσβασης πχ θα σου λέει "athenswifi βρέθηκε"

Σωστα εχεις δικιο! Αυτο που δεν εχω βρει ειναι οταν το δικτυο εχει static ip και πρεπει να βαλουμε εμεις μια αναλογη ip στο Ε65! Αυτο γινεται αραγε?:wacko:

Σωστα εχεις δικιο! Αυτο που δεν εχω βρει ειναι οταν το δικτυο εχει static ip και πρεπει να βαλουμε εμεις μια αναλογη ip στο Ε65! Αυτο γινεται αραγε?:wacko:

Απο τις ρυθμισεις ,συνδεση,σημεια προσβασης,επεξεργασια σημειου προσβασης,

προχωρημενες ρυθμισεις. Λογικα αυτο ζητας.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ποσο λετε να πιασει αν το πουλησω ? (με 2GB μνημη)?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

@Alex-T

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου:up:

λοιπον σημερα το ειδα σε κοκκινο χρωμα,ειναι απλα πανεμορφο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον σημερα το ειδα σε κοκκινο χρωμα,ειναι απλα πανεμορφο.

Πολυ παρδαλο δεν θα ειναι σε κοκκινο χρωμα για ανδρα?:O

οχι καθολου,ειναι σε κοκκινο μεταλλικο κι εχει καπως κλειστο χρωμα κι οχι ανοικτο.

kalo einai gia tous (krifous) antres :whistle::lol:

Egw pantos to edwsa to e65 mou:D:p;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

ευτυχως δεν ειμαι απο τους κρυφους:p

Πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί να το πάρει διαφορετικά ο ταξιδιώτης και ως κρητικός να έχουμε της ΝΟΚΙΑ μαχαιριά number 2! Γιατί το έδωσες?

καλημερα θα ηθελα να ρωτησω:

υπαρχει καποια αναβαθμιση για το Ε-65?

και μερικες φορες εως αρκετες το κινητο μου σβηνει καθως μιλαω, τι γινεται υπαρχει καποια λυση

ευχαριστω παρα πολυ

καλημερα θα ηθελα να ρωτησω:

υπαρχει καποια αναβαθμιση για το Ε-65?

Καλημερα . Απο οσο ξερω ,δεν εχει κυκλοφορησει αναβαθμιση.

και μερικες φορες εως αρκετες το κινητο μου σβηνει καθως μιλαω, τι γινεται υπαρχει καποια λυση ,ευχαριστω παρα πολυ

Πηγαινε την συσκευη σου για check

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Προσωπική απορία (γιατί είναι απ' τα κινητά που θεωρώ ικανοποιητικά για έναν μέσο χρήστη) εσείς που το δώσατε τελικά, για ποιους λόγους το κάνατε; Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις :)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγκατέστησα στο Ε65 την εφαρμογή "Internet Radio" για S60 3rd Edition, μπήκα από το router μου σε διάφορα sites που έχουν επιλογή να ακούσεις ράδιο ζωντανά, αλλά δεν μπόρεσα να ακούσω σε κανένα απ' αυτά ραδιόφωνο.

Μήπως πρέπει να κάνω καμιά επιπλέον ρύθμιση;

Ευχαριστώ!

Στη μνήμη του τηλεφώνου εκτός από τους φακέλους "Εικόνες", "Κλιπ βίντεο", "Κλιπ ήχου" κλπ, υπάρχει κι ένας φάκελος με το όνομα "temp", o οποίος περιέχει έναν άλλο φάκελο με όνομα "IMTemp" ο οποίος ο οποίος φαίνεται να είναι κενός. Υποψιάζομαι ότι είναι ο φάκελος για τη αποθήκευση των προσωρινών αρχείων του internet browser του κινητού. Αν είναι έτσι παρακαλώ επιβεβαιώστε το.

Επίσης στη μνήμη του τηλεφώνου, εκτός απ' «τους κλασσικούς» φακέλους υπάρχει κι ένα άλλος φάκελος, με όνομα διάφορους αριθμούς και γράμματα ανακατεμένους, o οποίος φαίνεται κι αυτός κενός. Τι λόγο ύπαρξης έχει αυτός ο φάκελος;

Τους διέγραψα αυτούς τους φακέλους, αλλά ξανα-δημιουργήθηκαν.

Μπορεί κάποιος που έχει το Ε65 να κάνει τον κόπο να δει αν υπάρχουν και στο δικό του κινητό;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, στη μνήμη του τηλεφώνου εκτός απ' το φάκελο "Data" (που περιέχει τους φακέλους "Images", "Sounds", "Videos" κλπ.), υπάρχει κι ένα αρχείο DAT (μόλις 128 byte) με όνομα "preInstalledAppsCache". Τι είναι αυτό;

Τους διέγραψα αυτούς τους φακέλους, αλλά ξανα-δημιουργήθηκαν.

Μπορεί κάποιος που έχει το Ε65 να κάνει τον κόπο να δει αν υπάρχουν και στο δικό του κινητό;

Στο δικό μου Ε65 οι φάκελοι Temp και IMtemp δεν υπάρχουν, αντίθετα ο άλλος με την αγκύλη τους αριθμούς και τα γράμματα υπάρχει