Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και απο μένα.

Σήμερα μόλις απέκτησα και εγώ το E65. Απλά υπέροχος σχεδιασμός.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

-Στο 6600 χρησιμοποιύσα το DashFly Minutes για την διαχείρηση του χρόνου ομιλίας και των αρι8μό των μηνυμάτων πού έστελνα. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο Ε65 ή αν έχετε να προτίνετε κάποιο άλλο.

-Σε προηγούμενες σελίδες δίαβασα οτι μπορώ με κάποιο update στο quickoffice μπορώ να κάνω και επεξεργασία. Ποιο είναι αυτό;

-Ποιον filemanager προτίνετε; Στο 6600 χρησιμοποιούσα τον SeleQ.

Καλησπέρα και απο μένα.

Σήμερα μόλις απέκτησα και εγώ το E65. Απλά υπέροχος σχεδιασμός.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

-Στο 6600 χρησιμοποιύσα το DashFly Minutes για την διαχείρηση του χρόνου ομιλίας και των αρι8μό των μηνυμάτων πού έστελνα. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο Ε65 ή αν έχετε να προτίνετε κάποιο άλλο.

-Σε προηγούμενες σελίδες δίαβασα οτι μπορώ με κάποιο update στο quickoffice μπορώ να κάνω και επεξεργασία. Ποιο είναι αυτό;

-Ποιον filemanager προτίνετε; Στο 6600 χρησιμοποιούσα τον SeleQ.

Ρίξε μια ματιά στο thread για Εφαρμογές Symbian OS 9.1 Σίγουρα θα σου λυθούν οι απορίες :)

Πως μπορω να βαλω για ηχο μηνυματος κατι απο την καρτα μνημης? Ψαχνω 2 ωρες χωρις αποτελεσμα.:(

φιλε μου πας στις ρυθμισεις και μετα προφιλ κι απο κει επιλεγεις το ηχο μηνυματος που θες:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φιλε μου πας στις ρυθμισεις και μετα προφιλ κι απο κει επιλεγεις το ηχο μηνυματος που θες:)

Φιλε ταξιδιωτη αυτο κανω και γω αλλα δεν βρισκω τους ηχους που εχω στην καρτα μνημης. Εχει μονο τους δικους του. :O

Φιλε ταξιδιωτη αυτο κανω και γω αλλα δεν βρισκω τους ηχους που εχω στην καρτα μνημης. Εχει μονο τους δικους του. :O

σε ποιο φακελο τους εχεις;

SAR : 0,74 W/Kg

Άψογο το Ε65 :happy: Αυτά να τα κοιτάει το Ν73 που είναι κινητός φούρνος μικροκυμάτων :cry: :cry:

Αν κάποιος δοκίμασε τη δυνατότητα για voip (π.χ. με evoice ή i-call ή voipdiscount) θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλιά του!
Μήπως δοκίμασε κάποιος τα παραπάνω?

Ρε παίδες να ρωτήσω κατι..ειδα μεσα οτι έχει πλοηγό κτλ..

αν δηλαδή αγοράσουμε gps bluetooth μπορουμε να το συνδεσουμε κανονικα και να χρησιμοποιούμε καποιο πρόγραμμα πλοήγησης?

εχω apo pda το destinator pn ξερεται αν ειναι συμβατο?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Οι φωνητικες κλησεις πως μπορουμε να τις ενεργοποιησουμε? δεν βρηκα κατι. any idea??? helppp

Απλά πάτα συνεχόμενα το πλήκτρο της ηχογράφησης (το πάνω στην δεξία μεριά του τηλεφώνου) και πες το όνομα που θέλεις να καλέσεις.

Λειτουργεί αψογα.Το τηλεφωνο έχει αναλάβει απο μόνο του να εφαρμόσει φωνητική κλήση για όλες τις επαφές σου.

Απλά πάτα συνεχόμενα το πλήκτρο της ηχογράφησης (το πάνω στην δεξία μεριά του τηλεφώνου) και πες το όνομα που θέλεις να καλέσεις.

Λειτουργεί αψογα.Το τηλεφωνο έχει αναλάβει απο μόνο του να εφαρμόσει φωνητική κλήση για όλες τις επαφές σου.

Εμένα δε φαίνεται να λειτουργεί και πολύ σωστά. Σε όλα τα ονόματα μου λέει "δε βρέθηκε αντιστοιχία"

Έχω σχεδόν όλες τις επαφές με όνομα και επίθτο.

Η αλήθια είναι οτι σε όσες επαφές είναι μόνο το όνομα. Δυσκολα βρίσκει αντιστοιχία.

Σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργέι πάρα πολυ καλά.

Ρε παίδες να ρωτήσω κατι..ειδα μεσα οτι έχει πλοηγό κτλ..

αν δηλαδή αγοράσουμε gps bluetooth μπορουμε να το συνδεσουμε κανονικα και να χρησιμοποιούμε καποιο πρόγραμμα πλοήγησης?

εχω apo pda το destinator pn ξερεται αν ειναι συμβατο?

Ναι ,μπορεις να συνδεσεις gps .

O πλοηγος που εχει μεσα ειναι απλοικος δεν ειναι για πλοηγηση

Απλως δινει στιγμα και τιποτε αλλο.

Μπορεις να εγκαταστησεις ομως το route66 & το smart2go navigator .

Τσεκαρε τα αναλογα θεματα ομως ...

destinator pn εννοειται οτι δεν παιζει αφου ειναι για ppc .

Συμβατη εκδοση δεν εχει κυκλοφορησει.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δεν ειναι πολυ μικρη η οθονη για gps? να κανω και μια αφελη ερωτηση αν επιτρεπεται μιας και δε γνωριζω το αντικειμενο;

γιατι ειναι απαραιτητο να υπαρχει bluetooh? εγω ας πουμε που εχω το ipaq rx1950 μου ειπανε οτι δε μπορω να βαλω gps γιατι δεν εxω bluetooth.. εχω ομως wifi,δεν αρκει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

δεν ειναι πολυ μικρη η οθονη για gps? να κανω και μια αφελη ερωτηση αν επιτρεπεται μιας και δε γνωριζω το αντικειμενο;

γιατι ειναι απαραιτητο να υπαρχει bluetooh? εγω ας πουμε που εχω το ipaq rx1950 μου ειπανε οτι δε μπορω να βαλω gps γιατι δεν εxω bluetooth.. εχω ομως wifi,δεν αρκει;

Ναι ειναι , αλλη την δουλεια σου αμα θες την κανεις .

Χρειαζεται bluetooth διοτι τα gps που κυκλοφορουν δεν μπορουν να συνδεθουν

αλλιως με την συσκευη σου ...Μονο με bt..

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Παιδες αλλη μια ερωτηση,,

μπαινω νετ μεσω wifi αλλα δεν μου υποστηριζει live streaming στα videos oute sto music...μηπως ξερετε κανα τροπο..ας πουμε να βλεπω βιντεο απο youtube?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

me task manager ti hidden apps yparhoune sto e65 paidia,to programma poy eihe to n80 me navigator yparhei?

Δεν χρειαζεται να παιξεις με τασκ μανατζερ ,υπαρχει ηδη..

iPhone 5S Space Grey

Εμένα δε φαίνεται να λειτουργεί και πολύ σωστά. Σε όλα τα ονόματα μου λέει "δε βρέθηκε αντιστοιχία"

φιλε μου δες τι θα κανεις και θα λειτουργησει σωστα.πηγαινε ας πουμε σε μια επαφη που σε ενδιαφερει και πατησε επεξεργασια,μετα βρες την επιλογη προσθηκη ψευδωνυμου,βαλε ενα ονομα που θελεις πατα Ok και εισαι ετοιμος,θα παιξει σιγουρα και σπανιες θα ειναι οι φορες που δεν θα βρει αντιστοιχια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φιλε μου δες τι θα κανεις και θα λειτουργησει σωστα.πηγαινε ας πουμε σε μια επαφη που σε ενδιαφερει και πατησε επεξεργασια,μετα βρες την επιλογη προσθηκη ψευδωνυμου,βαλε ενα ονομα που θελεις πατα Ok και εισαι ετοιμος,θα παιξει σιγουρα και σπανιες θα ειναι οι φορες που δεν θα βρει αντιστοιχια.

Αγαπητέ φίλε,

έκανα αυτό που λες, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να λέει " δε βρέθηκε αντιστοιχία"

Μετά απο μια μίνι έρευνα που έκανα δε βρήκα σε κανένα μαγαζί το κινητό για να το αγοράσω.

Το Πλαίσιο που το έχει και στο site το έχει ως "αναμενόμενο" πλέον.

Μπας και έχει κανένας υπόψιν του τι γίνεται σχετικά με την κυκλοφορία και πότε θα το δούμε μαζικά στα καταστήματα?

My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5