billakosss Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 3g ειναι...βιντεοκλησεις κανει????? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 3g ειναι...βιντεοκλησεις κανει????? Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι κάνει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 3g ειναι και κανει και κλησεις 3g,Μονο που δεν εχει καμερα μπροστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Exτες το απογευμα πηρα κι εγω το Ε65.Μετα την φορτιση ανοιγω το τηλεφωνο,ολα καταπληκτικα,ως την στιγμη που αποφασιζω να παρω ενα τηλεφωνο.Το ακουστικο του τηλεφωνου νεκρο.Απ το μεγαφωνο ακους κανονικα,απ το ακουστικο τιποτα.Ελπιζω να μου κανουν αντικατασταση σημερα και να μην μου λενε να παω στην νοκια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Αμα δεν εχει μπροστα καμερα , τι σοι video κλεισεις κανει? Αυτο που ειπα και στον Bilakosss ολη η σειρα Ε ετσι ειναι εχει 3G αλλα οχι για βιντεοκλησεις αλλα για data . Ο κάτοχος του Ε65 έχει οπτική επαφή με τον συνομιλητή του,ο οποίος όμως βλέπει τα όσα δείχνει η κάμερα του μοντέλου της Νόκια. Δηλαδή μόνο με καθρέφτη μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονική βιντεοκλήση. Όπως και να έχει,η απουσία της δεύτερης κάμερας είναι αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ο κάτοχος του Ε65 έχει οπτική επαφή με τον συνομιλητή του,ο οποίος όμως βλέπει τα όσα δείχνει η κάμερα του μοντέλου της Νόκια. Δηλαδή μόνο με καθρέφτη μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονική βιντεοκλήση. Όπως και να έχει,η απουσία της δεύτερης κάμερας είναι αμελητέα. Αμελητέα δεν είναι, αλλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό το πράγμα αριστερά από το ακουστικό:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Αμελητέα δεν είναι, αλλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό το πράγμα αριστερά από το ακουστικό:worry: Αμελητέα είναι,αν αναλογιστεί κανείς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει ή δεν έχει το Ε65. Πιστεύεις πως θα απορρίψει κάποιος το κινητό τηλέφωνο μόνο και μόνο επειδή δε διαθέτει δεύτερη κάμερα ή ότι αν διέθετε θα το αγόραζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 αισθητηρας ειναι φιλε μου.δηλαδη σε συνθηκες καλου φωτισμου τα πληκτρα δεν αναβουν κατι που αλλαζει οταν ο φωτισμος δεν ειναι επαρκεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 αισθητηρας ειναι φιλε μου.δηλαδη σε συνθηκες καλου φωτισμου τα πληκτρα δεν αναβουν κατι που αλλαζει οταν ο φωτισμος δεν ειναι επαρκεις. Α, μάλιστα. Ο γνωστός αισθητήρας:) Οπότε πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις videoκλήσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 εκτος αν κανει βιντεοκλησεις και ειναι με το "ποντιακο συστημα"γυρνας την καμερα προς τα εσενα ;) ή ο αλλος θα βλεπει οτι βλεπεις Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 η υπαρξη 2ης καμερας ειναι ανούσια, η ουσία ειναι εσυ να βλεπεις το συνομιλητη σου. Αν κι εκεινος εχει τοση λαχταρα να σε καμαρωσει μπορεις καλλιστα να στρεψεις το τηλ προς μια κορνίζα με φωτο σου σου και λυθηκε το ζήτημα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μπορει, καποιος που το εχει, να με ενημερωσει για 2 πραγματάκια? 1. Στις "εργασίες", υπάρχει υπομενου για σημειωσεις? ή έχει μόνο τον τιτλο μιας εργασίας και τίποτα άλλο? 2. Οι σημειωσεις και οι εργασίες συγχρονίζονται κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 1. οχι δεν υπαρχει υπομενου, υπαρχει ομως ξεχωριστη εφαρμογη για να γραφεις σημειωσεις 2. ναι κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπερα. Σαν νεος κατοχος του τηλεφωνου θα ηθελα να σας ρωτησω αν δεχεται micro sd 2GB. Eυχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikos Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπερα. Σαν νεος κατοχος του τηλεφωνου θα ηθελα να σας ρωτησω αν δεχεται micro sd 2GB. Eυχαριστω εκ των προτερων. Καλά ρε παιδιά το τηλέφωνο κυκλοφόρησε κανονικά; Που μπορούμε να το βρούμε, εγώ cosmote που ρώτησα δεν έχουν ιδέα για τα νέα μοντέλα,αν έχετε κάποια πληροφόρηση για το που υπάρχει γράψτε το παρακαλώ ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλά ρε παιδιά το τηλέφωνο κυκλοφόρησε κανονικά; Που μπορούμε να το βρούμε, εγώ cosmote που ρώτησα δεν έχουν ιδέα για τα νέα μοντέλα,αν έχετε κάποια πληροφόρηση για το που υπάρχει γράψτε το παρακαλώ ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εγω το πηρα απ τη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλά ρε παιδιά το τηλέφωνο κυκλοφόρησε κανονικά; Που μπορούμε να το βρούμε, εγώ cosmote που ρώτησα δεν έχουν ιδέα για τα νέα μοντέλα,αν έχετε κάποια πληροφόρηση για το που υπάρχει γράψτε το παρακαλώ Το Ε65 στοιχίζει 437 ευρώ στο Πλαίσιο. Καλησπερα. Σαν νεος κατοχος του τηλεφωνου θα ηθελα να σας ρωτησω αν δεχεται micro sd 2GB. Eυχαριστω εκ των προτερων. Ναι,ασφαλώς και είναι συμβατό με κάρτες μνήμης τέτοιας χωρητικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπερα. Σαν νεος κατοχος του τηλεφωνου θα ηθελα να σας ρωτησω αν δεχεται micro sd 2GB. Eυχαριστω εκ των προτερων. Καλησπερα & καλοριζικο :) Δεχεται κανονικα 2GB mSD Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σε προηγούμενο ποστ μου είχα ρωτήσει τα εξής αλλά δεν με κάλυψε κάποιος: 1. Η αναπαραγωγή βίντεο σε full screen υποστηρίζει εναλλαγή play-pause ή μήπως πρέπει να γυρίσεις σε window size? Πάντως το Ν73 που είχα δεν υποστήριζε κάτι τέτοιο. Με γυρνούσε στην αρχική διάσταση (όχι full screen). 2. Όταν πας να προσθέσεις κάποια επαφή στην αποστολή sms, έχει επιλογή για να χρησιμοποιήσεις πχ κάποια από τις 10 τελευταίες επαφές όπου είχες στείλει πιο πριν sms; 3. Το ηχείο παίζει δυνατά; 4. Από ταχύτητα μενού πως πάει; 5. Η ηχογράφηση συνομιλίας πόσο κρατά; Πάλι 1 λεπτό; 6. Το ξυπνητήρι δουλεύει όταν το κινητό είναι κλειστό; 7. Υπάρχει δυνατότητα επανάληψης στο ξυπνητήρι; 8. Τι είδους σημειώσεις μπορούμε να καταχωρήσουμε στο ημερολόγιο; (συνάντηση, memo κλπ). Μπορούν όλες να συγχρονιστούν με το Outlook; Ελπίζω να λάβω κάποιες απαντήσεις από τους κατόχους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 1. Οχι 2. Επισης Οχι (αυτο ειναι χαρακτηριστικο απο series40) 3.Κανονικα ,προς το δυνατο παντως. Δεν ειναι music phone ... 4. Αρκετα γρηγορο 5. ναι 1' . Στο επομενο feauture pack 6.Ναι λειτουργει, 7.Οχι ,επαναληψη μονο με εφαρμογη 8. Ναι ,Τα γνωστα ,οτι ισχυει στις αλλες συσκευες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ok φίλε nervous. Σ' ευχαριστώ πολύ :) Αν κάτι με απωθούσε από τα Symbian ήταν μερικές "στραβές" λειτουργίες του Ν73 που προανέφερα. Τελικά είναι θέμα του πόσο νερό μπορείς να βάλεις στο κρασί σου για να πάρεις ένα Symbian :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Απ αυτες τις 2 καρτες ποια προτεινετε? 1.http://cgi.ebay.ie/2GB-Sandisk-MicroSD-Micro-SD-Adp-6131-2Go-2-GB_W0QQitemZ320092840646QQcategoryZ18871QQcmdZViewItem 2.http://cgi.ebay.co.uk/2GB-SANDISK-ULTRA-II-TRANSFLASH-MICRO-SD-MICROSD-TF_W0QQitemZ110104165623QQcategoryZ98876QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem θα δω μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα αν παρω την 2η η ειναι τσαμπα τα λεφτα? Ξανα ευχαριστω και σορρυ αν σας ζαλιζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobimobi Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως εχει κανενας πρόβλημα με την μπαταρία του Ε65, σαν να μου φαινεται οτι η μπαταρία δεν κρατάει κ τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobimobi Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εμένα δυστυχώς μιαμιση μέρα με το ζόρι αλλα μιλάω. Καμία σχέση με τους χρόνους που πιστεύαμε Μήπως παιζει κανένα καλό θεματάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εγω με συνεχεια ανοιχτο το BT HANDS-FREE και αρκετη ομιλια μου κραταει 2 μερες Καλά κρατάει θα έλεγα. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Τα themes για τη σειρά Ν μπορούν να λειτουργήσουν στπ Ε65; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts