Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πριν λιγο το παρελαβα κι εγω,εντυπωσεις θα γραψω αργοτερα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αναλυτικό Review από το Mobile-Review.com

Από το review του Mobile-review

"All in all the build quality is not something we can complain about – the halves don’t feel spongy, the device slides open and closed with ease, thanks to the spring-loaded slide mechanism. However, in three days it lost the smoothness of sliding action, it got a tad slower, with the addition of a clang, but we managed to find the explanations outright – the keypad is framed by a metallic inset, whose surface is patterned as well, in order to emphasize the texture of the material used. And the halves will always stick to this surface, and it gets scratched in no time. Well-visible abrasions emerge in four days of usage. Though it is not an issue from the mechanical point of view – the slider will remain good at zipping open and closed for a long while – this doesn’t add points to the E65’s looks. On the other hand, though, scratches can be noted only with the phone open."

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

λιγο με ενδιαφερει πραγματικα το τι του λειπει και τι οχι,αν κι αυτα που του λειπουν για μενα ειναι αχρηστα.

το κινητο ειναι smartphone κι οχι πολυμηχανημα μετριων αποδοσεων και λεω μετριων γιατι ακομα και κομπλε να ηταν δεν μπορει να συναγωνιστει ουτε μια μετρια ψηφιακη.περι ορεξεως φυσικα....

τελικα η Nokia οταν το αποφασισει να βγαλει σοβαρο κινητο το καταφερνει και μαλιστα με αριστο αποτελεσμα.

η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξωπραγματικη για κινητο της Nokia,εχει απλα ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα κατασκευης.

το slide του ειναι σφιχτο και πολυ στιβαρο και δεν παρουσιαζει ουτε ενα ελαχιστο τζογο.

τα πληκτρα του ειναι απολυτα εργονομικα και δενουν αψογα με την συσκευη,και πανω απο ολα ειναι πολυ απαλα στο πατημα τους κατι που του δινει βαθμους.

ποιοτητα που θα ζηλευε καθε αλλο κινητο της σειρας n.

το μενου του ειναι κλασικο series 60 3rd με καποιες μικροβελτιωσεις μεσα.

να προσθεσω οτι εχει διαφορα ταχυτητηας με το n-73 και ειναι ανετα εμφανεις αυτο.

ο ηχος του ακουστικου ειναι αριστος και ισως το καλυτερο ακουστικο που εχουν βαλει ποτε σε Nokia.

η ενταση των mp3 ειναι καλη,δεν μπορω να πω οτι φτανει στο επιπεδο του N-73,οχι σε καμια περιπτωση ομως ειναι αρκετα καλος.

επισης και το σημα του ειναι πολυ καλο,χωρις προβλημα μεχρι στιγμης.

αυτα τα λιγα για τωρα,θα ακολουθησουν και αλλα σχολια αργοτερα.

Καλορίζικο το κινητάκι σου Γιάννη. :)

¨οταν λες οτι το ακουστικό είναι τέλειο, φαντάζομαι εννοείς αυτό που χρησιμοποιείται για τις κλήσις και όχι το ηχείο της συσκευής, γιατί, αν δεν κάνω λάθος έχει ένα μόνο ηχείο. Παρεπιμπτόντως, πες μας τις μεχρι στιγμής εντυπώσεις σου απο το ηχείο του Ε65. Ο ήχος κλήσης, αν πρόκειται για mp3, και ειδικά μεγάλου μεγέθους, φορτώνεται ακαριαία ή υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση;

Στο multimedia Πλήκτρο μπορούμε να βάλουμε μόνο μια εφαρμογή ή λειτουργεί σαν αυτό του Ν80 και Ν73 οπού πετάγεται το πολυπλήκτρο και βάζουμε 5 εφαρμογές, 1 σε κάθε κατεύθυνση;

Στο πακέτο, απ'ότι ξέρω, δεν έχει στερεοφωνικά ακουστικα΄παρά ένα μονό, σαν αυτό που περιέχεται στο πακέτο του Ε50, σωστά; Κακό αυτό. Τι άλλα πράγματα έχει το πακέτο; Καλώδιο usb;

Στην ενεργή αναμονή, μπορείς να προσθέσεις να φαίνονται τα εισερχόμενα μηνύματα; Είναι ένα χαρακτηριστικό, αποκλειστικά της σειράς Ε. αν ναι, πόσες γραμμές, μηνύματα, μπορούν να φαίνονται; Στα μέχρι τώρα Ε μπορούν μέχρι 2 σειρές. Θα ήθελα περισσότερες.

να σαι καλα φιλε μου.

ναι εννοω το ακουστικο οπου ακουμε στην συνομιλια.

στο Multimedia Πληκτρο βαζει 1 εφαρμογη απο οσο ειδα.

μηνυματα ειναι 2 κι εδω απο οτι ειδα,θ ατα τσεκαρω ξανα εννοειται αν και δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε την ενεργη αναμονη.

Εχει ράδιο?

Είναι slim ή μου φαίνεται?

Όχι,δε διαθέτει ραδιόφωνο.

Τώρα δε νομίζω πως μπορεί να χαρακτηριστεί slim.Το πάχος του πάντως είναι αρκετά μικρό.Ισούται με 15,5 χιλιοστά.

Εχει ράδιο?

Είναι slim ή μου φαίνεται?

για κινητο smartphone της symbian ειναι αρκετα slim φιλε μου;)

Η vodafone λέει στο σάιτ της:

Nokia E65

FM Ράδιο Ναι

Προφανώς η πληροφορία αυτή είναι λανθασμένη.Ρίξε μια ματιά στο review της συσκευής,και συγκεκριμένα στον επίλογο,ώστε να το διαπιστώσεις.

http://www.myphone.gr/devices/review-79.html

Η vodafone λέει στο σάιτ της:

Nokia E65

Είδος Μπαταρίας 950mAh

FM Ράδιο Ναι

Παιχνίδια Ναι

MP3 player Ναι

Λέει ότι έχει ράδιο δηλ...

σε ολα λεμε ναι περα απο το ραδιο.

το κινητο παιδια ειναι υπεροχο:) και η μπαταρια του αστερι.

Paidia to apektisa kai egw extes...to tilefvnaki na mi to matiasw einai super...apsogi ergonomiaki sxediasi...sxedon slim..apaixti aisthisi sto xeirismo...episis nomizw oti yperatou tha einai i mpataria tou...

episis i timoula tou einai arketa kali...exei mesa kai kati san xartes ploigisis kai mallon sundeetai me gps receiver..tou perasa kai apo outlook eortologio paizei super...

to radio ontws leipei kai thewrw xazomara tis etaireia afou pleon vrisketai kai stis poio aples syskeues tis..

na rwtisw monaxa..an yparxoun tipota divx codecs gia ta video ktl...?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Όχι,δε διαθέτει ραδιόφωνο.

Τώρα δε νομίζω πως μπορεί να χαρακτηριστεί slim.Το πάχος του πάντως είναι αρκετά μικρό.Ισούται με 15,5 χιλιοστά.

Με 15,5 slide μοντέλο δεν είναι slim?:wacko:

Με 15,5 slide μοντέλο δεν είναι slim?:wacko:

Σχετικό είναι το αν ένα μοντέλο είναι slim ή όχι.

Αν λάβουμε υπόψη πως είναι smartphone,σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί slim.

Αν όχι,δεν ξέρω.Σίγουρα το Ε65 είναι πολύ λεπτό,αλλά δεν είναι σαν το V3i,παραδείγματος χάριν.

Αν όχι,δεν ξέρω.Σίγουρα το Ε65 είναι πολύ λεπτό,αλλά δεν είναι σαν το V3i,παραδείγματος χάριν.

Χμ, το k1 είναι στα 16 χιλιοστά και το v3xx στα 15.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά όπως και να το κάνουμε, 15,5 είναι slim νομίζω.

sto paketo dld dia8etei monofonika akoustika? Yparxoun alla akoustika p na einai stereo kai na tairiazoun?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Και φυσικα το αν ειναι slim ειναι και αυτο βασικο χαρακτηριστικο για ενα κινητο τηλεφωνο.... :ninja:

Γιατι η Νοκια σε αυτο στηριζει την επιτυχια του οπως και καθε συσκευη της , στο ποσο λεπτο ειναι και στο ποσο καλα μπορει να εκμεταλευτει μια ακομα παραλλαγη του ιδιου σχεδιου οπως κανει η Motorola με το "αθανατο" σχεδιο του RAZR (αθανατο γιατι δεν λεει να μας κανει την χαρη να σταματησει να το χρησιμοποιει) .

Αν δεν ειναι το ιδιο λεπτο με ενα V3 ενα κινητο δεν αξιζει ... :blink:

Γιατι αλλωστε το τι ειναι και τι μπορει να κανει δεν εχει σημασια αν ειναι 16mm αντι για 11 και φυσικα αν δεν εχει ραδιοφωνο :rolleyes: :lol: :ninja: :shifty: :!:

sto paketo dld dia8etei monofonika akoustika? Yparxoun alla akoustika p na einai stereo kai na tairiazoun?

Το τηλεφωνο εχει pop-port , την θυρα επικοινωνιας που εχουν ολα τα Νοκια τα τελευταια χρονια με ελαχιστες εξαιρεσεις καποια μοντελα με Mini-USB θυρα .

Τα ακουστικα απο ενα 6280 π.χ. ή ενα Ν73 δουλευουν κανονικα

Και φυσικα το αν ειναι slim ειναι και αυτο βασικο χαρακτηριστικο για ενα κινητο τηλεφωνο.... :ninja:

Γιατι η Νοκια σε αυτο στηριζει την επιτυχια του οπως και καθε συσκευη της , στο ποσο λεπτο ειναι και στο ποσο καλα μπορει να εκμεταλευτει μια ακομα παραλλαγη του ιδιου σχεδιου οπως κανει η Motorola με το "αθανατο" σχεδιο του RAZR (αθανατο γιατι δεν λεει να μας κανει την χαρη να σταματησει να το χρησιμοποιει) .

Αν δεν ειναι το ιδιο λεπτο με ενα V3 ενα κινητο δεν αξιζει ... :blink:

Γιατι αλλωστε το τι ειναι και τι μπορει να κανει δεν εχει σημασια αν ειναι 16mm αντι για 11 και φυσικα αν δεν εχει ραδιοφωνο :rolleyes: :lol: :ninja: :shifty: :!:

Με βάση αυτό που λες,το Ν93 θα έπρεπε να είναι η πιο αποτυχημένη συσκευή που έχει κατασκευαστεί ποτε από τη Νόκια,αφού το πάχος του ξεπερνά τα 28 χιλιοστά.

Επίσης πουθενά στο review της συσκευής δεν είδα να προσδίδεται ο χαρακτηρισμός «slim» στο Ε65.Δεν πρόκειται λοιπόν να τον χρησιμοποιήσω ούτε εγώ.

Τώρα αν το ποστ σου έχει ειρωνικό χαρακτήρα,δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχω γράψει μέχρι στιγμής.

Για μένα το Ε65 δεν αξίζει.Όλα αυτά που μπορεί να κάνει δε διαφέρουν καθόλου από τις δυνατότητες του Ε70,το οποίο διαθέτει τουλάχιστον πληκτρολόγιο QWERTY.

Μόνο κάποιους μη απαιτητικούς επαγγελματίες θα ικανοποιήσει η συσκευή,αφού στις multimedia δυνατότητες υστερεί σημαντικά,ενώ οι απαιτητικοί επαγγελματίες θα προτιμήσουν κάποιο PDA.

Με βάση αυτό που λες,το Ν93 θα έπρεπε να είναι η πιο αποτυχημένη συσκευή που έχει κατασκευαστεί ποτε από τη Νόκια,αφού το πάχος του ξεπερνά τα 28 χιλιοστά.

Επίσης πουθενά στο review της συσκευής δεν είδα να προσδίδεται ο χαρακτηρισμός «slim» στο Ε65.Δεν πρόκειται λοιπόν να τον χρησιμοποιήσω ούτε εγώ.

Τώρα αν το ποστ σου έχει ειρωνικό χαρακτήρα,δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχω γράψει μέχρι στιγμής.

Για μένα το Ε65 δεν αξίζει.Όλα αυτά που μπορεί να κάνει δε διαφέρουν καθόλου από τις δυνατότητες του Ε70,το οποίο διαθέτει τουλάχιστον πληκτρολόγιο QWERTY.

Μόνο κάποιους μη απαιτητικούς επαγγελματίες θα ικανοποιήσει η συσκευή,αφού στις multimedia δυνατότητες υστερεί σημαντικά,ενώ οι απαιτητικοί επαγγελματίες θα προτιμήσουν κάποιο PDA.

Kαι ξαναρωτω!

Αντικειμενικα, περαν του ραδιοφωνου(που ειναι το ΠΛΕΟΝ αχρηστο gadget για μενα σε κινητο τηλεφωνο) τι ΔΕΝ εχει το Ε65 που θα επρεπε να εχει στην τιμολογιακη κατηγορια και στο κοινο στο οποιο απευθυνεται; Κλασσικο σχεδιασμο εχει, μικρο και ποιοτικο ειναι, wi-fi εχει, οθονη καλη εχει, business oriented προσανατολισμο εχει τι αλλο θα επρεπε να εχει δηλαδη;:blink:

Pls μην μου αρχισεις με καμερες και καραμελες...ΔΕΝ απευθυνεται σε εσενα το κινητο αυτο ουτε σε μια μεγαλη μαζα...αν ηταν ετσι θα λεγοταν Ν65 και οχι Ε65.

Και επισης εξηγα λιγο τον ορισμο του multimedia δυνατοτητες που τοσο συχνα αναφερεις...επειδη εχει 2mp καμερα δεν σημαινει οτι δεν κανει για mp3,video,photo album κλπ.

Nexus 4 & iPad mini

@Denior : Αρχιζεις να το κουραζεις το θεμα , δεν θα υπαρξει αλλη προειδοποιηση.

Την γνωμη σου την ακουσαμε αρκετες φορες ..και ειναι σεβαστη .Αρκετα ομως :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish