Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η καινούρια έκδοση που κυκλοφορεί βελτιώνει κάτι στην συσκευη; Αξίζει να την περάσουμε; Και κάτι άλλο.... 'Εχω περασμένη κάρτα wind F2G αλλά στην οθόνη του Ε90 γράφει TIM. Είναι έτσι και σε σας ή μήπως φταίει που είναι παλιά ή sim; Δεν θα έπρεπε να γράφει wind;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H νεότερη έκδοση της συσκευής, που έχει εντελώς επίπεδο πληκτρολόγιο για να μην ακουμπάει στην οθόνη, είναι χρώματος μαύρου. Οπότε, παίρνοντας ένα μαύρο Ε90, θα ξέρεις οτι είναι το τελευταίο.

Δες και το ποστ 1546 του nervous.

To προβλημα ειναι οτι το wind shop που θα το παραγγειλω δεν ξερει ποια εκδοση εχουν ουτε μπορουν να μαθουν.Το προβλημα με το πληκτρολογιο δημιουργουσε κατι σοβαρο στην οθονη ή απλως καποια σημαδια;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Με χρήση screen protector η οθόνη μου δεν έχει πάθει ζημιά από το πληκτρολόγιο. Απλά όταν μένει κλειστό κάνουν μικρά σημάδια τα πλήκτρα στην οθόνη πάνω στο screen protector αλλά όχι πάνω στην οθόνη.

Η νέα έκδοση είναι σταθερή. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι συνταρακτικό. Και η προηγούμενη σταθερή ήταν. Με εντυπωσίασε το 210. Τόσο προχωρημένη θεωρείται;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

καλησπερα !

Επειδη σκοπευω να το αγορασω αυριο, ετσι πρεπει να ειναι σφραγισμενο (με την ενδειξη ν2) για να ξερω οτι παιρνω τη νεα βερσιον..? Ρωταω γιατι ισως μου αρνηθουν στο καταστημα να το ανοιξω για τσεκαρισμα προβληματος πληκτρολογιου που εφαπτεται στην οθονη...

Αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε μου οσο πιο συντομα γινεται γιατι το αγοραζω αυριο. Μαλλον..:)

Ευχαριστω!

Ναι, πρέπει να έχει το αυτοκόλλητο. Αλλά καλού κακού ζήτα να στο ανοίξουν.

Ευχαριστω φιλε μου.

Κατα την νυχτερινη βιντεοσκοπηση μπορει κανεις να ενεργοποιησει το led..?

καλησπερα !

Επειδη σκοπευω να το αγορασω αυριο, ετσι πρεπει να ειναι σφραγισμενο (με την ενδειξη ν2) για να ξερω οτι παιρνω τη νεα βερσιον..? Ρωταω γιατι ισως μου αρνηθουν στο καταστημα να το ανοιξω για τσεκαρισμα προβληματος πληκτρολογιου που εφαπτεται στην οθονη...

Αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε μου οσο πιο συντομα γινεται γιατι το αγοραζω αυριο. Μαλλον..:)

Ευχαριστω!

Αφού υπάρχει η v2 που δεν έχει το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, γιατί να μην πάρεις αυτό; Αμαρτία είναι. Όταν εμείς πήραμε το προηγούμενο με το πληκτρολόγιο που προεξείχε, δεν υπήρχε η διορθωμένη έκδοση... Ψάξε λίγο καλύτερα να βρεις αυτή. Αν και φοβάμαι πως θα έχουν στοκάρει κομμάτια από το πρώτο μοντέλο. Εκτός αν βρεις μαύρο που είναι σίγουρα δεύτερης γενιάς...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δυστυχως και εγω που θα το παρω απο τη Wind δεν ξερω ποια εκδοση θα παρω αφου ουτε το καταστημα που εγινε η παραγγελια ξερει ποια εκδοση θα ερθει .Αν πηγαινα αλλου θα εχανα 150 ευρω επιδοτηση οποτε οτι ερθει

Αφού υπάρχει η v2 που δεν έχει το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, γιατί να μην πάρεις αυτό; Αμαρτία είναι. Όταν εμείς πήραμε το προηγούμενο με το πληκτρολόγιο που προεξείχε, δεν υπήρχε η διορθωμένη έκδοση... Ψάξε λίγο καλύτερα να βρεις αυτή. Αν και φοβάμαι πως θα έχουν στοκάρει κομμάτια από το πρώτο μοντέλο. Εκτός αν βρεις μαύρο που είναι σίγουρα δεύτερης γενιάς...

Αυτο ρωτησα! Για το πως θα το ξεχωρισω απο τη συσκευασια και το σφραγισμα εξωτερικα στο κουτι! Τη ν2 θελω ασφαλως :)

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε!

Δυστυχως μου δοθηκε η "προβληματικη εκδοση".Να τα βαψω μαυρα;

Δηλαδή πήρες να υποθέσω την καφέ ή την κόκκινη απόχρωση του κινητού?

ναι την καφε

Όχι βέβαια. Και γω με αυτή την έκδοση ήμουνα για 12+ μήνες και δε μου παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα, παρόλη τη σκληρή χρήση.

Καλορίζικο λοιπόν. ;)

Όχι βέβαια. Και γω με αυτή την έκδοση ήμουνα για 12+ μήνες και δε μου παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα, παρόλη τη σκληρή χρήση.

Καλορίζικο λοιπόν. ;)

Ευχαριστω.....

Ναι μπορεί να μην σου βγάλει πρόβλημα ή να μην στο βγάλει άμεσα...εξαρτάται την χρήση κάθε φορά ίσως και την πίεση που 8α δέχετε το κιν στην τσέπη, τσάντα, θήκη κλπ.πάντως θα μπορούσες να τους ρωτήσεις άν έχουνε το κιν σε μαύρη απόχρωση. Να εύχεσαι να είναι σαν το κιν του mirrorofsorrow.

καλορίζικο και απο μένα. ποσταρέ μας τις εντυπώσεις σου..:)

Ναι μπορεί να μην σου βγάλει πρόβλημα ή να μην στο βγάλει άμεσα...εξαρτάται την χρήση κάθε φορά ίσως και την πίεση που 8α δέχετε το κιν στην τσέπη, τσάντα, θήκη κλπ.πάντως θα μπορούσες να τους ρωτήσεις άν έχουνε το κιν σε μαύρη απόχρωση. Να εύχεσαι να είναι σαν το κιν του mirrorofsorrow.

καλορίζικο και απο μένα. ποσταρέ μας τις εντυπώσεις σου..:)

Το προβλημα ειναι οτι δεν ηξεραν τι ειχαν.Εγω στο μεταξυ δεν ηθελα να χασω τα 200 ευρω της επιδοτησης οποτε ...

Το κινητο ουσιαστικα δεν μου ειναι αγνωστο αφου το τελευταιο που ειχα πριν windows εποχη ηταν ενα νοκια 9500.

2-3 πραγματακια με ενοχλουν.Στο γραψιμο κειμενου ας πουμε θα ηθελα να αλλαξει γλωσσα αυτοματα και οχι να το κανεις εσυ.Α και μια ερωτηση ο φωτισμος του πληκτρολογιου πως αλλαζει;

Το προβλημα ειναι οτι δεν ηξεραν τι ειχαν.Εγω στο μεταξυ δεν ηθελα να χασω τα 200 ευρω της επιδοτησης οποτε ...

Το κινητο ουσιαστικα δεν μου ειναι αγνωστο αφου το τελευταιο που ειχα πριν windows εποχη ηταν ενα νοκια 9500.

2-3 πραγματακια με ενοχλουν.Στο γραψιμο κειμενου ας πουμε θα ηθελα να αλλαξει γλωσσα αυτοματα και οχι να το κανεις εσυ.Α και μια ερωτηση ο φωτισμος του πληκτρολογιου πως αλλαζει;

Πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο chr και το πλήκτρο που δείχνει μια λάμπα. Κάθε φορά που το πιέζεις αλλάζει και μια σκάλα φωτισμού.

Στο χειρισμό αλλά και στο περιβάλλον εργασίας, δεν έχει καμία σχέση με το 9500. Μπορεί να είναι communicators και τα δύο, αλλά το Ε90 βασίζεται εξολοκλήρου στην πλατφόρμα series 60 που λειτουργεί εντελώς διαφορετικά απο την series 80.

Πως θέλεις να αλλάζει γλώσσα αυτόματα; Η αλλαγήγλώσσας είναι ταχύτατη και βολεύει πάρα πολύ.

Ένα screen protector από brando και είσαι ΟΚ... Καλορίζικο !!!

Βολταίρος

Πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο chr και το πλήκτρο που δείχνει μια λάμπα. Κάθε φορά που το πιέζεις αλλάζει και μια σκάλα φωτισμού.

Στο χειρισμό αλλά και στο περιβάλλον εργασίας, δεν έχει καμία σχέση με το 9500. Μπορεί να είναι communicators και τα δύο, αλλά το Ε90 βασίζεται εξολοκλήρου στην πλατφόρμα series 60 που λειτουργεί εντελώς διαφορετικά απο την series 80.

Πως θέλεις να αλλάζει γλώσσα αυτόματα; Η αλλαγήγλώσσας είναι ταχύτατη και βολεύει πάρα πολύ.

Οταν κανω αλλαγη γλωσσας μου βγαζει ενα popup menu που γραφει αγγλικα ελληνικα και διαλεγω την γλωσσα που θελω.Η αλλαγη γινεται χωρις την εμφανιση του popup menu;Δηλ. αμα εχεις αγγλικα να γυρναει αμεσως ελληνικα και το αναποδο.

Αυτό εννοούσες όταν έλεγες αυτόματα; Όχι δεν γίνεται. Σου βγαίνει το παραθυράκι και διαλέγεις. Όντως είναι ανούσιο μιας και υπάρχουν μόνο 2 γλώσσες.

Υπαρχει κανενα προγραμμα στυλ windows exporer για το κινητο