Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Latest available software for Nokia E90, product code 0544383

Version: 210.34.75

παιδια καλημερα σε ολους .εχω την εκδοση 7.40.1.2 ποια τελικα ειναι η τελευταια. η νοκια μου λεει αυτη που εχω.το ευρωπαικο νοκια λεει την210.34.75 τελικα μπερδευτηκα μπορει καποιος να μου πει τελικα ποιος εχει δικιο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάζεις εδώ το product code και βλέπεις ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού.

Οδηγίες υπάρχουν στη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Λογικά αυτή η εφαρμογή πρέπει να παίζει me wind internet και όχι wind plus

από το νοκια ν95 που είχα δούλευε κανονικά με το wind plus. Απ ότι βλέπω στο ε90 ούτε με το wi-fi μπορεί να δουλέψει.

Δοκίμασε και το fring.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Καλημέρα σε όλους,

Από χθες έχω και εγώ το Ε-90. Και θα ήθελα να μου πει καποιος που μπορω να βρω έναν free call manager? Αν κάποιος εχει καμια τετοια εφαρμογη και εχει τη καλοσωνη ας μου τη στειλει στο gdelentzes@yahoo.gr Ευχαριστώ.

Γειά σου Γιώργο. καλορίζικο το εργαλείο. :)

Το advanced call manager, το είχα περάσει με επιτυχία. Για ποιό λόγο δεν σου τρέχει; Η εφαρμογή θέλει sign. Δεν μπορεί κάποιος να στην στείλει έτοιμη για εγκατάσταση.

Μπες xxxxxxxxxxxxxxx, αν δεν είσαι μέλος, κάνε εγγραφή, και κάνε αναζήτηση (search this forum) για call manager. Θα σου βγάλει όλες τις ανάλογες εφαρμογές.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, διάβασε αυτό το θέμα. Θα σε βοηθήσει πολύ.

από το νοκια ν95 που είχα δούλευε κανονικά με το wind plus. Απ ότι βλέπω στο ε90 ούτε με το wi-fi μπορεί να δουλέψει.

εγω εμπενα περιπου ενα χρονο me to mig33 meso wind plus τωρα κανα μηνα δεν μπενει κ δεν ξερω τον λογο κριμα παντως γιατι ηταν καλη εφαρμογη me wind internet k me wi-fi στο δικο μου ε90 παιζει κανονικα αλλα τι να το κανεις?:cry:

ρε παιδια με εχει τρελανει στα restart το ε90 μου το δικο σασ παρουσιαζει τετιο προβλημα?συνηθως μου το κανει οταν ειμαι στο ιντερνετ μεσω wap!!! καμια ιδεα κανεις??

ρε παιδια με εχει τρελανει στα restart το ε90 μου το δικο σασ παρουσιαζει τετιο προβλημα?συνηθως μου το κανει οταν ειμαι στο ιντερνετ μεσω wap!!! καμια ιδεα κανεις??

Restart δεν μου έχει κάνει ποτέ, ούτε με 3G/GRPS ούτε με wifi ούτε γενικότερα.

Το μόνο που μου έχει συμβεί είναι να 'κρασάρει' ο browser σε σελίδες με flash.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Έκανα hard format αλλά τώρα δεν δέχεται καμια εφαρμογή από αυτές που έχει ο φάκελος "Λήψη". Ξέρετε μήπως γιατί?

224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008.

Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg

Nokia E90 Black Edition Pictures

http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/05/nokiae90.jpg

http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/05/nokiae90-1.jpg

http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/05/nokiae90-3.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα hard format αλλά τώρα δεν δέχεται καμια εφαρμογή από αυτές που έχει ο φάκελος "Λήψη". Ξέρετε μήπως γιατί?

Τελικά έφτιαξε με restart

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg

Λοιπόν μόλις το πήρα κι εγώ από Ντουμπάι και ποστάρω απά αυτό.

Ευχαριστημένος μεχρι στιγμης αν και ειναι η 1η εκδοση.

Χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που έγραψαν τις οδηγείες για την αλλαγή γλωσας. Από εχθές το έχω λιώσει και όλα ειναι οκ.

Μια ερώτηση μόνο:

υποστηρίζει pictbridge για απευθείας εκτύπωση με καλώδιο; ή εγώ δεν το βρίσκω;

Τελικά δυστυχώς δεν υποστηρίζει pictbridge. Εκτυπώσεις μόνο με bluetooth εκτυπωτές ή με δικτυακούς.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Γιατί δεν με αφήνει να κατεβάσω από rapidshare? Είναι θέμα browser του Ε90? Εάν ναι τότε μήπως μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον αλλο browser με περισσότερες δυνατότητες?

Ευχαριστώ

Γιατι μου μοιαζει απλα με ενα κανονικα απλα καποιος εκατσε και το εβαψε μαυρο....:D

Πολυ γυαλιζει και μου κανει καπως

Τελικά δυστυχώς δεν υποστηρίζει pictbridge. Εκτυπώσεις μόνο με bluetooth εκτυπωτές ή με δικτυακούς.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Γιατί δεν με αφήνει να κατεβάσω από rapidshare? Είναι θέμα browser του Ε90? Εάν ναι τότε μήπως μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον αλλο browser με περισσότερες δυνατότητες?

Γιατί το κινητό δεν αναγνωρίζει τα αρχεία rar και δεν μπορεί να τα ανοίξει. Και άλλον browser να βάλεις όπως opera, δε νομίζει να σε αφήνει να κατεβάζεις. Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις όμως.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Nokia E90 από Αμερική, υπάρχει αμερικανική έκδοση και δεν θα μπορεί να λειτουργίσει στα ελληνικά δίκτυα?

ευχαριστώ!

Το E90 είναι ακριβώς το ίδιο. Μπορείς να το φέρεις εδώ, να περάσεις τα ελληνικά και να έχεις 3G, αλλά εγγύηση δεν θα έχεις διότι η συσκευή θα είναι αγορασμένη εκτός από την Ε.Ε. με αποτέλεσμα να μην την αναγνωρίζει η Alpha Copy.

Nokia E90-1 (Type RA-6)

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου, αν και το θέμα εγγύησης είναι σημαντικό.γλιτώνεις μεν λεφτά αλλά αν σου τύχει κάτι...την πάτησες.Ευχαριστώ και πάλι.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εγω εμπενα περιπου ενα χρονο me to mig33 meso wind plus τωρα κανα μηνα δεν μπενει κ δεν ξερω τον λογο κριμα παντως γιατι ηταν καλη εφαρμογη me wind internet k me wi-fi στο δικο μου ε90 παιζει κανονικα αλλα τι να το κανεις?:cry:

ευτυχώς δουλεύει το ebuddy μέσω wind plus οπότε μια χαρα:)

Μόλις βρήκα ότι υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση 210.34.75. Την περνάω τώρα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Eπειδη σκεφτομαι να αγορασω το κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν κυκλοφορει μοντελο με λυμενο το προβλημα του πληκτρολογιου.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Eπειδη σκεφτομαι να αγορασω το κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν κυκλοφορει μοντελο με λυμενο το προβλημα του πληκτρολογιου.

κυκλοφορει,αρκει να το ζητησεις

και να τους το πεις.να μην δου δωσουνε

κανενα μοντελο που εμεινε στο ραφι.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

H νεότερη έκδοση της συσκευής, που έχει εντελώς επίπεδο πληκτρολόγιο για να μην ακουμπάει στην οθόνη, είναι χρώματος μαύρου. Οπότε, παίρνοντας ένα μαύρο Ε90, θα ξέρεις οτι είναι το τελευταίο.

Δες και το ποστ 1546 του nervous.