Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει βάλει κάποιος το garmin mobile στο Communicator? κάποιο σχόλιο?

Το έχω περάσει και το δουλεύω αρκετές μέρες τώρα. Λειτουργεί άψογα με το Ε90 τόσο στην εξωτερική οθόνη όσο και στην εσωτερική. Στην εσωτερική, η χρήση του είναι ακόμα πιο απλή καθώς, εκτός του οτι βλέπεις περισσότερες πληροφορίες σε μια οθόνη, μπορείς με τα πλήκτρα ctrl και # να πηγαίνεις στην προηγούμενη και επόμενη οθόνη επιλογών αντίστοιχα.

Δεν παίζει κανέναν ρόλο που η εταιρία δεν το περιλαμβάνει στις υποστηριζόμενες συσκευές. Η εφαρμογή δουλεύει απροβλημάτιστα.

Η συμβουλή μου είναι να μην περιμένεις πο άλλον να στην περάσει ούτε να δίνεις χρήματα για κάτι που μπορείς να επιτύχεις μόνο σου. Πήγαινε στο πρώτο πόστ του θέματος και ακολούθα τις οδηγίες κατά γράμμα. Θα τα καταφέρεις μια χαρά. Όλα τα αρχεία θα τα περάσεις στην συσκευή μέσω καλωδίου usb με την λειτουργία της μαζικής αποθήκευσης.

Μη βλέπεις οτι είναι ένα τεράστιο κατεβατό οι οδηγίες εγκατάστασης. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'ότι φαίνονται. Και αν αντιμετοπίσεις κάποιο πρόβλημα, εδώ είμαστε και θα σε βοηθήσουμε.

καλησπερα σε ολους.θελω να ρωτησω με την μπαταρια τι παιζει.με μια πολυ μικρη καθημερινη χρηση του τηλ.κραταει 2 ημερες.πηγαινοντας το στη νοκια πατρας μου ειπε ο τεχνικος οτι ακομη και νεα μπαταρια να μου βαλει παλι το ιδιο θα συμβαινει.ειναι στην εγγυηση αγορασμενο 7 αυγουστου απο κοσμοτε και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα την αναβαθμηση.αν μπορει καποιος ας μου πει τη γνωμη του.ευχαριστω

Με πάρα πολύ έντονη χρήση με βγάζει το λιγότερο 2 μέρες. Με άλλα λόγια, η μπαταρία είναι απο τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου. Αν περιορίζεσαι σε κλήσεις και μηνύματα, τότε 2 μέρες είναι πολύ λίγο. Όμως λέγοντας "πολυ μικρη καθημερινη χρηση", δεν λέει τίποτα. Εμένα η καθημερινότητά μου είναι να κάνω πλοήγηση κανα μισάωρο, να συνδεθώ μέσω wi-fi κανα 3ωρο και άλλα πολλά. Πρέπει να διευκρινήσεις τι ακριβώς χρήση του κάνεις.

Μετά την αναβάθμιση του πέρασες προγράμματα. Ίσως κάποιο απο αυτά τρέχει κρυμμένο στο background και σου καταναλώνει μπαταρία. ψάξτο λίγο. Ίσως δε φταίει η μπαταρία.

Αν δε στρώσει, κράτα backup και κάνε του ένα φορμάτ. Βοηθάει πάρα πολύ αφού καθαρίζει γενικά το τηλέφωνό σου απο πολλά σκουπίδια.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορειτε να προτεινετε καποια βαση στηριξης για το αυτοκινητο οπου το Ε90 μπορει να "καθεται" ανοικτο για να με εξυπηρετει και στην πλοηγηση?

Κάτι τέτοιο εννοείς?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=151423

Ανάλογα το αυτοκίνητο υπάρχει και κατάλληλη βάση.

Επειδή έψαχνα και εγώ το ίδιο....μετάνιωσα που δεν πήρα βάση για να το χρησιμοποιώ ανοικτό!

ναι αλλά με βεντούζα αν είναι δυνατόν...

ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μπορούσε να μένει ανοικτό σε θέση 90 μοιρών...

Σε συνέχεια των μηνυματων μου σε προηγούμενα posts, το τηλέφωνο παρουσιασε μονιμα σημάδια στην εσωτερικη οθόνη μετα απο περίπου 40 ημερες χρήσης. Η Νοκια εξακολουθει να μην έχει ανταλλακτικα.

΄Το τηλέφωνο αγοράστηκε 12-12-07΄.:X

Σε συνέχεια των μηνυματων μου σε προηγούμενα posts, το τηλέφωνο παρουσιασε μονιμα σημάδια στην εσωτερικη οθόνη μετα απο περίπου 40 ημερες χρήσης. Η Νοκια εξακολουθει να μην έχει ανταλλακτικα.

΄Το τηλέφωνο αγοράστηκε 12-12-07΄.:X

Δεν είχες πει οτι το σούταρες;Τι έγινε, το ξαναπήρες;

Τι ακριβώς σου έχει πάθει η οθόνη; Χαρακιές;

Πάντως το δικό μου το έχω απο 3/8/2007, το έχω λιώσει στην χρήση, το έχω πάντα μαζί μου, όταν βρίσκομαι σπίτι, είναι πάντοτε ανοιχτό, και όμως, η εσωτερική οθόνη δεν έχει το παραμικρό.

Όταν είναι κλειστή η οθόνη, μερικά πλήκτρα ακουμπάνε στο εσωτερικό της οθόνης, με αποτέλεσμα να αφήνουν κάποια ίχνη. Ίχνη όμως και τίποτα περισσότερο. Με ένα καθάρισμα με πανάκι, όλα είναι τέλεια.

Αυτος που το πουλησα μου το έδειξε. Χαρακιες στην οθόνη απο τα πληκτρα που δεν φευγουν.Στην Αγγλία που το πηγε του ειπαν ότι θα του αλλάξουν όλα τα πλαστικά, το πληκτρολογιο κατι βίδες και την οθόνη στην εγγύηση, υπάρχει κιτ αντικατάστασης που τα αντικαταστά όλα αυτά τα κομμάτια. Από ότι του ειπαν τα πλήκτρα δεν πρεπει να έρχονται σε επαφή με την οθόνη:ninja:

Καλησπέρα και από έμενα, και σε έμενα είδα κάποια σημάδια παρότι έχω την 4 έκδοση του Ε90, το πρόβλημα δεν ξέρω αν όντως λύθηκε ποτέ η έχει μειωθεί αρκετά. Η λύση που βρήκα εγώ είναι Screen Protector μέσα έξω από το Ebay και μετά είσαι μια χαρά. αφήνει πάλι σημάδια (λογο υπολειμμάτων από τα δάχτυλα) αλλά με ένα σκούπισμα όλα οκ, αν σημαδέψει την διαφάνεια απλά την αλλάζεις. ελπίζω να βοήθησα.

Απο ότι γνωρίζω οι εταιρειες κινητης τηλεφωνίας σε αρκετες χωρες της Ευρωπης εχουν αποσυρει το Ε90 λογω επιστροφων απο τους χρηστες.

Οσο για τον φιλο που ανεφερε την χρήση screen protector εχω να σχολιασω τα εξης.

Για μια συσκευη 800€ ειναι απαράδεκτο να εφευρίσκουμε πατεντες για κάτι το οποίο η οποιαδήποτε εταιρεία δεν κατασκευασε σωστα, συνεχιζει να το διαθετει στην αγορα,δεν εχει ανταλλακτικα, και στην Ελλάδα τουλάχιστο δεν έχει επίσημα απαντήσει.

Το screen protector αυξανει την πιεση στην οθόνη από τα πληκτρα, αφου μειωνει το διακενο. Οπότε το κιτ αναβαθμισης αργα η γρήγορα αν ερθει στην Ελλάδα δεν αποφευγεται.

:X:X:X:X:X:X

Αγαπητοί φίλοι συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να βρίσκουμε πατέντες για κινητό των 840 ευρώ. Πιστεύω ότι το screen protector προστατεύει από χαρακιές. Θα σας πω όταν το ξεκολλήσω για 1η φορά. Όσο για το κιτ αναβάθμισης, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η ...alpha copy δεν θα το φέρει ποτέ !!! Εδώ αρνούνται να επισκευάσουν πιο προφανή ελαττώματα, με αυτό θα ασχοληθούν... Το συμπέρασμα είναι μακρυά από τη σειρά communicator στο μέλλον...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Και να σημειωσω ότι το Ε90 κυκλοφορει επίσημα 10 μηνες περιπου, με προβλήματα που η Νοκια τα έχει αναγνωρίσει & αγνοησει και που αναφερονται στα επίσημο forum της εταιρείας ανα τον κοσμο.

Μεχρι και το UTUBE εχει videos με τα παραπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιεργο :worry:

γιατι να βγαλει version 2 αφου το 1ο βγηκε τοσο καλο ? :dance:

Finally a new E90 version with good built-quality?

Αfter all the problems with the Nokia E90 it seems that Nokia solved the

problems like the keypad that touches the internal screen. Till now the E90

was Nokias worst-built device ever.

http://symbianworld.wordpress.com/2008/01/25/finally-a-new-e90-version-with-good-built-quality/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχουν εμφανιστεί σε πολλά ξένα φόρουμ χρήστες οι οποίοι υποστηρίζουν οτι η συσκευή τους είναι μια νέα δεύτερη έκδοση του Ε90 το οποίο διαφοροποιείται απο το πρώτο ως προς το πληκτρολόγιο, καθώς τα πλήκτρα πλέον δεν είναι ελαφρώς ανασηκωμένα αλλά στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με τα υπόλοιπα.

Αυτό βέβαια η Nokia ποτέ δεν το επισημοποίησε - και δε νομίζω να το κάνει ούτε τώρα. Αν όντως υπάρξει δεύτερη φουρνια με χαμηλωμένο πληκτρολόγιο, δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση και ούτε βέβαια θα αναγράφεται κάτι πάνω στην συσκευασία του Ε90.

Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρία.

ναι αλλά με βεντούζα αν είναι δυνατόν...

ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μπορούσε να μένει ανοικτό σε θέση 90 μοιρών...

Αν το ψαξεις λίγο θα δεις ότι δεν ειναι με βεντουζα αλλά με ενα ελασμα που πιανει σε δυο σημεία του αυτοκινήτου (χωρίς τρύπες). Στην δική μου περίπτωση είχε δυο εκδόσεις που έπιαναν στο ταμπλό και στην εξαγωγή αέρα.

Περιεργο :worry:

γιατι να βγαλει version 2 αφου το 1ο βγηκε τοσο καλο ? :dance:

Finally a new E90 version with good built-quality?

Αfter all the problems with the Nokia E90 it seems that Nokia solved the

problems like the keypad that touches the internal screen. Till now the E90

was Nokias worst-built device ever.

http://symbianworld.wordpress.com/2008/01/25/finally-a-new-e90-version-with-good-built-quality/

Πολυ καλό φιλε μου. Για να μην νομιζουν καποιοι, ότι οι καταναλωτες που έχουν προβληματα και αναφερουν τις απαραδεκτες κατασκευες τους ειναι μα......κες, παραξενοι, η κατα το ελληνικό ΝΟΚΙΑ version όλα έτσι ειναι.

Ξερουν όμως να χρεωνουν 840 € τις κακοτεχνίες τους με την βοηθεια των sites που κανουν reviews και το παρουσιαζουν σαν αριστουργημα. Μηπως τα sites τα παιρνουν & εμεις τους εμπιστευομαστε. .:mad::mad::mad:

Απλα μια σκεψη έκανα!!!!!!

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

bre paidia exei prospatheish kapios na anoiksh selida opos zoo.gr h parea.gr;;; moy zhtaei flash pleyer! Ti m na kano;;oyte me wind plus oyte me wi-fi me tpt panta to idio na eggatasthso leei flash player kaneis emperos na bohtheish;;;pos mporo epiteloys na mpeno st agphmena moy site;;prepei n paro laptop;;;;;nomiza oti mporoysa me to kinhto moy!!

δηλ.αρχισε να κυκλοφορει κανονικα??

αμα παραγγειλω τωρα ενα Ε90 να εχει την version 2??:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ήταν σοβαρή η ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε να ανακαλέσει όλα τα Ε90 και να αντικαταστήσει τα προβληματικά μέρη με το κιτ αντικατάστασης. Αλλά σιγά μην το κάνει, έχει δείξει πόσο σέβεται τον πελάτη της! Μόνο τις BL-5C άλλαξε και αυτό επειδή πλήρωνε... άλλος (η Matsuhita) !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ΞΞ½ ΞΟΞ±Ξ½ ΟΞΏΞ²Ξ±ΟΞ Ξ· ΞΞΞΞΞ ΞΈΞ± Ξ*ΟΟΞ΅ΟΞ΅ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ½Ξ±ΞΊΞ±Ξ»Ξ*ΟΡι Ολα ΟΞ± Ξ90 ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ½ΟΞΉΞΊΞ±ΟΞ±ΟΟΞΟΡι ΟΞ± ΟΟοβλημαΟΞΉΞΊΞ¬ ΞΌΞ*ΟΞ· ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ΞΊΞΉΟ Ξ±Ξ½ΟΞΉΞΊΞ±ΟΞ¬ΟΟΞ±ΟΞ·Ο. Ξλλά ΟΞΉΞ³Ξ¬ ΞΌΞ·Ξ½ ΟΞΏ κάνΡι, Ξ*ΟΡι δΡίξΡι ΟΟΟΞΏ ΟΞ*Ξ²Ξ΅ΟΞ±ΞΉ ΟΞΏΞ½ ΟΡλάΟΞ· ΟΞ·Ο! ΞΟΞ½ΞΏ ΟΞΉΟ BL-5C άλλαξΡ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟΟ Ξ΅ΟΡιδΠΟΞ»ΞΟΟΞ½Ξ΅... Ξ¬Ξ»Ξ»ΞΏΟ (Ξ· Matsuhita) !!!

Siga na mhn mas ta alaksoyne paidia g thn nokia milame poy xei mhn po poy gramenh toys pelates ths akoma kai emas poy exoyme parei to akribotero montelo toys as proxexame ;p

Ειχα παρει το Ε61i λογο "μεγαλης" οθονης και λογικης τιμης (450 τοτε) αλλα @!@#$

Τελικα δεν εκανα καλα που συμβιβαστικα γιατι χαλασα και αλλα 800 για το Ε90.

Το εδωσα σε ενα φιλο να το δει μετα απο 2 μερες, τον σκουντησαν και επεσε για πρωτη και μοναδικη φορα.

Δεν επαθε τιποτα η οθονη... απλα μετα που επερνα τηλεφωνο δεν με ακουγαν. :cry:

(Το Ε61i ειχε πεσει 5-6 φορες εδω και 4 μηνες και δεν εχει παθει τπτ)

κάποια πρόταση για screen protector υψηλής ποιότητας για την εσωτερική οθόνη μπορείτε να προτείνετε?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ??????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ???????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ