mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Άν η συσκευή σου είχε πρόβλημα κατασκευής, θα έπρεπε να την πας πίσω και να απαιτήσεις καινούρια συσκευή. Πλέον, δε θα μπορούσα να διανοηθώ τον εαυτό μου χωρίς Ε90. Πολύ δύσκολα θα το αλλάξω. Ίσως σε 1,5 χρόνο που υπολογίζω θα σκάσει μύτη ο διάδοχος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά πράγματα που σηκώνουν βελτίωση. Ελπίζω το επόμενο communicator να συνδιάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Ε90 και του series 80 παρά να είναι ένα series 60 σε formfactor communicator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 kserei kaneis pos kanoyme copy paste apo mia selida sto net apo ton exporer toy e90;;; den to brisko me tpt :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 kserei kaneis pos kanoyme copy paste apo mia selida sto net apo ton exporer toy e90;;; den to brisko me tpt :( Ctrl+C και Ctrl+V ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ctrl+C ΞΊΞ±ΞΉ Ctrl+V ? :O Dystixos den pianei ayto!! Den mafeinh na markaro keimeno se kamia selida oste na xrisimopoihso chr+c :( parakseno e;;; pantos meta apo format mnhmhs k thlefonoy k eggatastashs 5 6 programaton mono eos tora paei mpala megalhhhhhhh diafora leme! Oyte kolhmata oyte restart pros to paron toylaxiston! Mallon toxa parafortosei prin!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μανώλη, με τον υπάρχοντα browser, δε γίνεαι να μαρκάρεις κέιμενο ωστε να το αντιγράψεις κάπου. Μαζί με την έλειπψη της επιλογής άνοιγμα σε νέο παράθυρο, είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Ε90. Που και που χρειάζεται κανα φορμάτ. Πάντως εγώ στο θέμα εφαρμογών, απο εποχή Ε50 και μετά, οπου τα 60'αια έρχονται πλέον με άφθονη εσωτερική μνήμη, εγκαθιστώ τα πάντα στην μνήμη τηλεφώνου. Πιστεύω οτι με τον τρόπο αυτό, και οι εφαρμογές τρέχουν πιο γρήγορα, και με φορμάτ γλυτώνεις απο την διαδικασία καθαρισμού και της κάρτας μνήμης. Εκτός αυτού, αν αλλάξω κάρτα μνήμης, μιας και έχω αρκετές, δε χάνω καμία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 to problima me ta parathyra toxo lysei os ekshs.. Pao se mia sygkekrimenh selida poy opoy k an pathso moy kanei aytomato anoigma se neo parathyro anoigo me ayton ton tropo osa parathyra thelo k meta pao se ena ena k alazo dieuythinseis!!! Xaxaxaxa etsi to kano! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μαζί με την έλειπψη της επιλογής άνοιγμα σε νέο παράθυρο, είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Ε90. Κατι τετοιο λες ? Trick :ninja: http://www.symbian-guru.com/welcome/2007/12/multiple-window.html http://vaibhavsharma.wordpress.com/2007/12/20/multitasking-multiple-windows-in-the-s60-browser/#more-280 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Τα έχω βρεί Μιχάλη αυτά τα κολπάκια και τα χρησιμοποιώ κάθε φορά που θέλω να διαχειρίζομαι πολλαπλά παράθυρα αλλά την πολύ πρακτική δυνατότητα απευθείας ανίγματος ενός λίνκ σε νέο παράθυρο, δεν μπορούν να την φτάσουν. Πάντα θα μου λείπει η δυνατότητα αυτή. Μέχρι τουλάχιστον να την ενσωματώσουν στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 μπορούμε να σερφάρουμε στο νετ απο το Ε90 μέσω blue tooth? δηλαδή να είναι το pc στο νετ με adsl και να συνδεθεί το Ε90 μέσω αυτού?? στο p800 νομίζω γινότανε .... (αρχαία ιστορία...) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 καλησπερα - καλημερα οτι θελετε , να κανω μια ερωτηση , αν γινει μεσω νετ software update απο psuite τι χανουμε απο το τηλ ?? τα παντα ? εχω κανει fullbackup στο pc αλλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος , γιατι δεν εχω κανει και ποτε restore data για να ξερω και να ειμαι σιγουρος .. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 καλησπερα - καλημερα οτι θελετε , να κανω μια ερωτηση , αν γινει μεσω νετ software update απο psuite τι χανουμε απο το τηλ ?? τα παντα ? εχω κανει fullbackup στο pc αλλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος , γιατι δεν εχω κανει και ποτε restore data για να ξερω και να ειμαι σιγουρος .. Ευχαριστω Καλημερα! Επανερχονται ολα ,εκτος απο καποιες εφαρμογες/παιχνιδια , τα οποια χρειαζονται εγκατασταση απο την αρχη . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Καλημερα! Επανερχονται ολα ,εκτος απο καποιες εφαρμογες/παιχνιδια , τα οποια χρειαζονται εγκατασταση απο την αρχη . thanks nervous , have a nice day. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manro Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Για την ενημέρωση σας λέω ότι σήμερα άνοιξα το τηλέφωνο που ενώ ήταν πάνω στο γραφείο και ήταν μια χαρά από το πρωί, με έκπληξη είδα ότι ήταν σπασμένη η εσωτερική οθόνη, χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε πέσιμο ούτε πίεση ούτε κανένα απολύτως ζόρισμα. Έσπασε ξαφνικά και χωρίς λόγο. (Είχα διαβάσει και διάφορα για πρόβλημα με την εσωτερική οθόνη κτλ. μα δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε κιόλας. Είναι βέβαια η 2η έκδοση σύμφωνα με όσα έχω δει , αγορασμένο από την Cosmote ). Πήγα λοιπόν στην επίσημη αντιπροσωπεία να το δουν στο Ηράκλειο Κρήτης. Την απάντηση φυσικά την φαντάζεστε. Προκλήθηκε λέει από πέσιμο ή πίεση. (Το γνωστό παραμύθι). Μου το έδωσαν και γραπτά όταν το ζήτησα. Πέρα από την άθλια και αγενέστατη συμπεριφορά του υπεύθυνου που λέει ότι ο πελάτης έχει πάντα άδικο, δεν έχουν ούτε ανταλλακτική οθόνη, η οποία κοστίζει λέει 83.42€ χωρίς ΦΠΑ ή 99.50 με ΦΠΑ χωρίς την εργασία κτλ. και ότι θα την έχουν κάποια στιγμή χωρίς να προσδιοριστεί πότε. Αυτά για γνώση και συμμόρφωση ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 φιλε μου επειδη το ειχα και εγω το e90 η εσωτερικη οθονη εχει καποιο βαθος μεσα δεν ητανε δηλ.ενα με τα πληκτρα τα πλαγια,μου κανει εντυπωση γιατι οσο και να πιεστει το πολυ πολυ να πατηθει με τα πληκτρα και να αφησει καποια σημαδακια στην οθονη. ασε που η οθονη προστατευεται απο την στιγμη που το εχεις κλειστο σε σχεση με την εξωτερικη. μηπως εβαλε καποιος αλλος το χερι του και δεν το γνωριζεις??:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Welcome to Nokia service!!!!! :lol: Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου πωλησης ουδεν λάθος αναγνωριζεται. παντως δεν ειναι λογικα πραγματα για μια τετοια συσκευη και σε τετοια τιμη επρεπε ολα να δουλευουνε ρολοι. παντως ειναι φοβερο τηλ.τα εχει ολα και ειναι πολυ στιβαρη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Για την ενημέρωση σας λέω ότι σήμερα άνοιξα το τηλέφωνο που ενώ ήταν πάνω στο γραφείο και ήταν μια χαρά από το πρωί, με έκπληξη είδα ότι ήταν σπασμένη η εσωτερική οθόνη, χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε πέσιμο ούτε πίεση ούτε κανένα απολύτως ζόρισμα. Έσπασε ξαφνικά και χωρίς λόγο. (Είχα διαβάσει και διάφορα για πρόβλημα με την εσωτερική οθόνη κτλ. μα δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε κιόλας. Είναι βέβαια η 2η έκδοση σύμφωνα με όσα έχω δει , αγορασμένο από την Cosmote ). Πήγα λοιπόν στην επίσημη αντιπροσωπεία να το δουν στο Ηράκλειο Κρήτης. Την απάντηση φυσικά την φαντάζεστε. Προκλήθηκε λέει από πέσιμο ή πίεση. (Το γνωστό παραμύθι). Μου το έδωσαν και γραπτά όταν το ζήτησα. Πέρα από την άθλια και αγενέστατη συμπεριφορά του υπεύθυνου που λέει ότι ο πελάτης έχει πάντα άδικο, δεν έχουν ούτε ανταλλακτική οθόνη, η οποία κοστίζει λέει 83.42€ χωρίς ΦΠΑ ή 99.50 με ΦΠΑ χωρίς την εργασία κτλ. και ότι θα την έχουν κάποια στιγμή χωρίς να προσδιοριστεί πότε. Αυτά για γνώση και συμμόρφωση ....... Μπορεις να παραγειλεις απο εξω οθονη και να πας να στην περασουν. Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο να εσπασε μονη της. Μηπως καποιος καλοθελητης το σκαλισε ? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 παιδια το χρωμα red εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν το εχω βρει/δει πουθενα. ουτε σε ξενα site να το πουλανε. μηπως ειναι αποκλειστικο τις vodafone??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Ποιο είναι το τελευταίο firmware παιδιά? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Ποιο είναι το τελευταίο firmware παιδιά? αυτο ειναι V 07.40.1.2 03-10-2007 RA-6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 ok, thanks:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 έχει βάλει κάποιος το garmin mobile στο Communicator? κάποιο σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokak Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 καλησπερα σε ολους.θελω να ρωτησω με την μπαταρια τι παιζει.με μια πολυ μικρη καθημερινη χρηση του τηλ.κραταει 2 ημερες.πηγαινοντας το στη νοκια πατρας μου ειπε ο τεχνικος οτι ακομη και νεα μπαταρια να μου βαλει παλι το ιδιο θα συμβαινει.ειναι στην εγγυηση αγορασμενο 7 αυγουστου απο κοσμοτε και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα την αναβαθμηση.αν μπορει καποιος ας μου πει τη γνωμη του.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 εμενα με normal χρηση εβγαζε 3/4μερες και ολη την μερα το ειχα ανοικτο.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 έχει βάλει κάποιος το garmin mobile στο Communicator? κάποιο σχόλιο? Το έχω βάλει εγώ. καλό είναι, πολύ καλή προσπάθεια αν και όλες οι λύσεις θέλουν μια μικρή συνήθεια. Χωρίς να το ε΄χω κάνει πολλά χιλιόμετρα νομίζω οτι πάει καλα. Εσύ πώς το βρισκεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Το έχω βάλει εγώ. καλό είναι, πολύ καλή προσπάθεια αν και όλες οι λύσεις θέλουν μια μικρή συνήθεια. Χωρίς να το ε΄χω κάνει πολλά χιλιόμετρα νομίζω οτι πάει καλα. Εσύ πώς το βρισκεις ?? δεν το έχω βάλει ακόμη γιατί δεν έχω χρόνο. ακούω καλά λόγια, αν και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα δούλευε καλά στο Ε90 καθώς h Garmin δεν το δίνει στα συμβατά τηλεφωνα. Αναζητώ κάποιον που να είναι από Θεσσαλονίκη, να έχει λίγο χρόνο και να ξέρει τι κάνει, για να μου το περάσει (επ'αμοιβή). Όποιος μπορεί ας μου στείλει 1 PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts